![]() |
|
dzis uslyszalem, ale to juz moze byc plotka wzieta z sufitu ze Lazio miałoby pokrywac cześć jego zarobków... ale to nie na 100% wiem...
|
czyli niestety do meczu z Bełchatowem Hristova nie zdążą załatwić... miałem nadzieje że będzie już prezentacja zawodnika na tej konferencji, no ale poczekamy...
|
Cytat:
Ani slowa o murzynie, zaraz przyleci wolfy i zacznie sie napinac ze Skorza jest be :lol: |
Czyli Hristov nasz, a o Makinwie Skorża ubogo się wypowiedział :). Póki co okienko jest dla nas niezłe, a do niedzieli się okaże czy będzie bardzo dobre :)
|
Przeciez Skorża mówi ze "możliwe iż będzie mógł jutro zagrac" kwestia podpisu na kontrakcie i wymiany faksow... no i moze grac...
|
Czyli widać z Makinwa dużo formalności będzie....dziwię się, że skoro dotarł do klubu na badania medyczne to czemu nie zrobili na oficjalnej takiej informacji jak wczoraj z Hristovem....
|
|
Bardzo dobre informacje jeszcze tylko niech podpisze i będzie naprawdę fajnie.
|
Bo może to nie Makinwa, a ktoś inny, ja wierzę maci0sowi, ale to mógł byc jakiś inny murzyn :D oni wszyscy są tacy sami... :P
|
Jest Jest Jest Podpisał
|
Świetnie , znakomicie :D na oficjalnej dali info o podpisaniu kontraktu :]
|
Apeniński łącznik informuje...
Jeszcze znalazłem taki tekst ze strony Lazio, wiele mówiący, dlaczego klub jest gotowy pozbyć się Nigeryjczyka choćby w ostatnich dniach/ godzinach okienka:
Cytat:
Ja rozumiem to tak: Lazio chce odchudzić kadrę i zarobić choć trochę, Wisła chce kogoś tanio pozyskać, do zamknięcia okienka jest jeszcze trochę czasu. W negocjacje zaangażował się nawet prezes klubu Lotilo [ il presidente Claudio Lotito sta trattando la cessione fino a giugno]. Bardzo możliwe, że machnęli ręką na menago - niech sobie jedzie do Mediolanu, połazi po sklepach i nie przeszkadza w negocjacjach... |
I jest w 18 meczowej. BRAWO!
|
Cytat:
Dzis był z czerwcem jakiś murzyn i nie był to na pewno BA ;) |
jupiajej madafaka !!
brawo ****a! cieszy w ch** kto mial ostatnio 14? nie mialbym mu za złe, jakby stał sie takim Żurawski :) |
Cieszy "z opcja pierwokupu" :)
szprotson: Kuzi i Kryszal :D |
Jednym słowem ładnie nas trzymają do sotatniej chwili :) Ale za to mam nadzieje że te transfery ( pisze "te" bo mam nadzieje że przyjdzie jeszcze jeden ciekawy zawodnik oprócz Hristova ) będą tak przemyślane jak Marcelo - choć to akurat mało prawdopodobne żeby się drugi taki trafił :)
|
Najważniejsze, że z opcją pierwokupu.
|
Cytat:
|
|
"Hristov zapytany dlaczego nie przeszedł do Cracovii, która była nim zainteresowana jakiś czas temu powiedział: - Chcę grać w wielkich klubach, dlatego nie zgodziłem się na tamtą propozycję. Wisła jest wielkim klubem."
hehe, ale pojechał wazeliną...:D:D |
Hristov zapytany dlaczego nie przeszedł do Cracovii, która była nim zainteresowana jakiś czas temu powiedział: - Chcę grać w wielkich klubach, dlatego nie zgodziłem się na tamtą propozycję. Wisła jest wielkim klubem.
Już go lubie:) |
Cytat:
|
Cytat:
to tak jakby Odrę porównał do Wisły.. badzmy powazni.. |
Cytat:
|
Cytat:
maci0s skwituje to tylko uśmiechem;) |
Jezu jaki on jest przestraszony :D Oby na boisku pokazał na co go stać ;)
|
Ważne żeby jutro zagrał zgodnie z zakładem... ;)
|
Swoja drogą to ze Steauy (o ktorej wspomina Skorża) jedynym czarnoskórym napastnikiem jest Pepe Moreno, którego dopiero co wypożyczyli. Także jeżeli maciOs widział czarnoskórego, to raczej opcja jest jedna. ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mnie tylko śmierdzi jedno... Po co tak się mówi, żę Cuppiał sypnął kasą skoro mamy brac gościa z Lazio na wypożyczenie, któremu pensje ma płacić w części Wisła a w części Lazio...? Albo będziemy płacić całość, albo nawet ta częśc jest tak ogormna, albo.... ? ;>;>;> moze ktoś trzeci? :D ehh fantazja mnie juz ponosi:D |
Cytat:
Z tym milionem oczywiście żartowałem. Tyle, że 400-500 tysięcy euro to w tej chwili i tak dla nas dużo (chyba nawet za dużo), mam jednak nadzieje (nadzieja umiera ostatnia) że sam załatwi pieniądze na wykupienie swojej karty, czyli wprowadzi nas do LM. |
z jakimś lewym obrońcom negocjują też
|
Matko jak się was czyta to się ma taki polew w pracy :lol: Nie było transferów to Boguś won, Skorże wywieźć na taczkach a Brożka i Łobo do rezerw..... a teraz boski Skorża itd.. zdecydujcie się :rotfl:
|
No to jestem pod wrażeniem pierwszy zawodnik Wisły kupiony bez testów.TO teraz tylko Makinwa i okno można uznać za udane.
|
Cytat:
|
Gdyby faktycznie zakontraktowali jeszcze jednego napastnika, to może być i tak, że Paweł usiądzie na ławce:P Forum aż kipi. Czekam z niecierpliwością na informacje o tym czarnoskórym zawodniku, co niby gdzieś tam był z Czerwcem widziany:D
|
Komentując doniesienia prasowe o chęci pozyskania przez Wisłę jeszcze jednego napastnika, z Lazio Rzym, trener odpowiedział: „Pewne rozmowy są prowadzone. Nie będę mówił, czy to zawodnik z Lazio, czy ze Steauy Bukareszt, czy jeszcze z innego klubu. Być może będziemy mieli dla naszych kibiców jakąś dobrą informację”.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_formalnosci/ no no, czekamy ;-) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl