![]() |
Będzię jutro w godzinach 19:00 - 20:00 otwarta Restauracja u Wiślaków ?
|
Proszę o kontakt na pw prawnika, bądź osobę na studiach prawniczych na ukończeniu. Nie chodzi o żadne sprawy sądowe i takie tam, a z pewnych względów nie chcę dzielić się tym tutaj na forum.
|
Cytat:
A poważnie to jak masz złote serce to oddaj na dyżurke czy co tam jest teraz innego |
mam do zrobienia "portfolio firmy fryzjerskiej" do szkoły , poratuje ktoś jak to zrobić bo w necie mało info.
|
Cytat:
|
Nie wiek ktoś czy znajde na Kazimierzu fryzjera z w miarę przystepnym cennikien???
|
Kupię w KRK porządne okulary przeciwsłoneczne? Jeśli tak, to do ilu zł się opłaca wydać i gdzie?
do medyka: x64. |
pod widnows 64bitowy to jakie programy x86 czy x64?
|
Witam Chce sprzedac narty na allegro.Sprzedajy wystawiaja koszt wysylki ok30zł ja dzwonilem do kilku firm kurierskich i podali mi cene ok 100 zł,a w nietórych nawet nie chca przyjmowć jak sie nie ma dzialalnosci.Orientuje sie ktos jak mozna najtaniej wysłac narty??Na poczcie przyjmuja tylko do 150cm,Z gory dzieki za odpowiedz
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Portfolio_(teczka) |
Prosta kwestia:
idę do lekarza, płacę mu 50 złotych, w zamian za to dostaję L4 na tydzień/dwa. Gdzie się udać? |
Na pocztę wysłać poleconym do pracodawcy ;)
|
Cytat:
Zna ktoś? |
Czekaj, czekaj..znam 5 ale...zapomniałem nazwisk..
....a skąd się urwałeś? |
Cytat:
do psychiatry..... za tego posta masz miesiąc murowany. |
Kilka dni temu pytałem się o lot samolotem lecę od Ryanair bagaż do 10 kg.I teraz jak to jest z lapkiem on wlicza się w te 10 kg? czy jest jako oddzielny? Każdy mi mówi co innego już mam mętlik w głowie,jedna osoba mówi, że lapek ma być w torbie podręcznej jako bagaż a inna osoba mi mówi,że może być oddzielnie
|
Laptop w bagazu podrecznym (wlicza sie w te 10kg, ale nie pamietam, zeby kiedykolwiek komukolwiek kazano wazyc bagaz podrecnzy) - chyba, ze zmiescisz go w kieszeni. ;)
|
W Ryanair możesz mieć tylko jedną torbę czy plecak. Więc tak, wlicza się do 10 kg.
|
I zależy od lotniska, na niektórych ważą podręczny. Jeśli chodzi o Balice to się nie spotkałem, także limit wagi możesz przekroczyć, ważne, żeby bagaż miał wymagane wymiary. I oprócz tego bagażu nie możesz mieć żadnych woreczków, reklamówek czy zakupów z bezcłowej.
|
Cytat:
Za 50zł to nie wiem czy Ci wypisze. Teraz się cenią bardziej :) PS. Jak płacę na miejscu karę za brak biletu w tramwaju to jest to 50zzł czy 70zł ? |
70 z groszami ewentualnie do 7 dni przelewem.
zawsze bierz potwierdzenie zapłaty aby te 7dyszek kanarkowi do łapy się nie przykleiły |
Chyba 52,5, do tygodnia 72,5 a po tygodniu 102,5, bo kara plus koszt biletu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pytanie za milion : Ściągnę albo zobaczę gdzieś w necie cały wczorajszy mecz ? Wiem, że na C+ są powtórki ale nie mam telewizora tym bardziej Cyfry. Może w Wiślackim będą puszczać powtórkę ?
|
czy ktoś zna może tytuły piosenek puszczanych od paru meczy na Wiśle , szczególnie w przerwie? Wiem że na pewno jest Tim Berg-Love you seek , co jeszcze?Bardzo proszę o odpowiedz :)
|
Na pewno to http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A :)
|
Cytat:
|
Ponawiam moje wcześniejsze pytanie:
Pisał ktoś pracę z ekonomii na temat '' Pojęcie użyteczności i użyteczność całkowita'' Ważne! :) |
istnieje jakas strona albo zetelne artykuly o komunizmie? Takie w ktorych taki mlodziak jak ja moglby sie od A do Z dowiedziec jak bylo w tamtych czasach. Gdzie wypisane bylyby zalety komuny (ktorych nie bylo) oraz wady?
PS Nie moge znalezc sam przez google. Sa rozne strony czy wpisy na forach na temat komuny ale chodiz mi o cos dokaldniejszego w stylu strony ktora zalozyli Legionisci podczas walki z ITI |
Witam :) ile moze kosztowac bilet ulgowy do Wrocławia ??
|
Szybkie pytanie - bedac w stolicy dostalem mandat za jazde bez biletu - 100zl (po 7 dniach 150), jak to wyglada ze sciaganiem malych kwot na taka odeglosc? Robia to skutecznie? Studiuje i nie pracuje. Jezeli nie zaplace to jak dalej moze potoczyc sie sprawa? Najpierw jakies ponaglenia i inne .......y a dopiero po jakims czasie komornik? Np po roku o ile moze wzroznac kwota mandatu?
Dzieki za poomoc z gory :) |
Kupowal ktoś może buty na
http://www.buynikeairmax90.com/ ? Jak tak to ile koszt przesylki moze byc (z tym ze obecnie bez kosztu transporu wodengo) |
Cytat:
|
Mam pytanie Co to znaczy Banita pod Nazwą użytkownika co to za ranga na forum? Bo ma ją tylko kila osób?
|
Oznacza to że jest zbanowany-.-
|
Cytat:
|
Oznacza to że ta osoba jest na zasłużonym urlopie od forum:)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl