![]() |
Głównie o walkę Adamka :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://www.astv.aaf.pl/viewpage.php?page_id=1 |
Cytat:
|
Cytat:
na telegazecie pisze że o 3 się zaczyna a walka może być tak o 4 |
Cytat:
|
Cytat:
Niestety obawiam się, ze klaskanie to nasza typowo Polska, dziwna forma wyrażenia jakiegoś podziwu za lądowanie. Zapominamy, że taki pilot lądował już setki jeśli nie więcej razy. To tak jakby nam ktoś bił brawo po przyjściu do pracy i po wyjściu z niej. Dla nas również byłoby to zapewne żałosne.. Ciekawe dlaczego nie klaszczemy w tramwaju czy pociągu? To tak jak z wąsami. Widzisz na ulicy w UK jakiegoś Janusza z wąsem, to zgadnij z jakiego jest kraju? |
Cytat:
|
znacie jakies fajne puby w Krakowie?
chodzi mi o to ,żeby to nie byla jakas mordownia. |
Poszukuje części do mojego oczka w głowie (malucha), którego staram się zrobić na picuś glancuś. Wiele rzeczy i rarytasów znajduje się na szrotach i moje pytanie brzmi - czy znacie jakieś większe szroty w Krakowie i okolicach(do 50km)? Interesuje mnie każda lokalizacja, ponieważ to już nie te lata, że na szrotach głównym autem jest maluch.
|
Cytat:
|
Jakiego translatora/słownika używasz do nauki włoskiego ?
|
Cytat:
Na florianskiej Pauza,na Brackiej masz mase miejsc gdzie mozesz siasc przy piwku,poczawszy od Spokoju i Ciszy,a konczac na Pergaminie. Nie sa to na pewno typowe puby. Klubow to juz sporo,dla kazdego co innego. |
Czy w Play na karte można mieć darmowe sms do wszystkich i pakiety internetowe jednocześnie? Czytam te oferty na ich stronie i nie kumam zbytnio...
|
Czy na allegro wystawia się komenatrz ,gdy aukcja została anulowana za zgodą obu stron?
|
Czy możliwe aby przelew z Anglii szedł tydzień? Kolega ma konto w banku Angielskim, ja w Polskim - ING (rachunek w funtach)
|
Potrzebuje namiary na Polskiego lekarza, lub neurologa w Londynie.
|
http://lechia.net/index.php?option=c...rticle&id=2572
Czy jest jakaś podobna akcja u nas ? Pytam bo nie wiem co zrobić z tym moim procentem :) Wiem że to tylko kropla w morzu potrzeb ale jeżeli komuś pomagać to temu komu jest to najbardziej potrzebne. Więc jeśli jakiś kibic Wisły jest w podobnej sytuacji jak opisanii w ww artykule to poprosze nazwe KRS fundacji |
Fundacja Dla Osób z Urazem Rdzenia Kręgowego
Nr KRS 0000164927 z dopiskiem "pomoc dla Mariusza Rokickiego" |
mam pytanie odnośnie flagi Gdynia w naszych barwach czy my tam mamy FC? jak tak można jakieś liczby jak jeżdżą czy ta flaga wisi tylko i wyłącznie w Gdańsku i jest tak jak by ripostą na flagę Arki z NH? dzięki :) jak ktoś byłby mógł opisać szczegółowo to zapraszam na PW.
|
Ile kosztuje przejazd pociągiem PKP z Krakowa do Wrocławia ?
|
Cytat:
|
Jaki Linux najlepiej będzie się na dawał na laptopa Acer Extensa 5220?
|
Cytat:
EC klasa 1 - 131,30zł, klasa 2 - 97,10zł IR klasa 2 - 41zł Od tego odliczasz zniżke jaka Ci przysługuje |
Cytat:
Aha. Pilot to słyszy wbrew temu co Ci się wydaje bo kilkukrotnie byłem świadkiem jak przez radio kpił sobie z tych oklasków.. |
Cytat:
To tak tematem wtrącenia. |
Cytat:
Jest to stary icm.edu.pl i masz dwie osobne prognozy numeryczne |
Cytat:
niedaleko Acton |
|
ma ktoś namiary na policealną szkołę do której będzie można się zapisać w trakcie semestru i zdobyć status ucznia Bardzo Pilne
|
gloker na szlaku
|
Jest gdzieś może mecz Man Utd - Chelsea na Cyfrze?
|
potrzebuje informacji nt Kaplicy na ul.Agatowej na Złocieniu
mieszka tam ktos?? |
Cytat:
ktoś zaproponuje na jutro jakąś fajną imprezę na rynku gdzie się można pobawić?? |
Taka sprawa.
Mój brat się żeni w czerwcu tylko mówi, że nie chce ode mnie żadnej koperty (po to zaprosił bogatszą część rodziny). No ale trzeba jakiś prezent sprawić. Najlepiej żeby to było coś z jajem, zabawnego. Jakieś pomysły, doświadczenia?:) |
Ważna sprawa
Jak dostać się do zakładu Coca-Coli w Niepołomicach ? Chodza tam jakies busy z Krakowa ? Czy trzeba by autem ? z gory dzieki Dzieki Bronek i Nasu ! |
Cytat:
Mat Bus spod Galerii Krakowskiej. Piszę na szybie że na Niepołomice,Wieliczkę leci to w niego wsiądź. Dość charakterystyczny wygląd busów - wszystkie obklejone reklamami Max Flizu. Ewentualnie NK-Bus ale one jeżdżą przez Aleje i dosyć rzadko. Tak samo mają na szybie Niepołomice, Wieliczka. Po lewej stronie zobaczysz zakład Coca-Coli ( nie sposób go zauważyć, vis-a-vis centrum DHL'a ), tam jest też przystanek za wiaduktem kawałek, wysiadasz i jesteś. Cena z Krakowa to bodajże 4-5 zł. |
Ja mam takie pytanie :)
Wiecie może gdzie mogę kupić w Krakowie Piasta Wrocławskiego butelkowego najlepiej w okolicach stadionu lub rynku :) |
Znalazlem iPoda w szkole... czy jesli go nie oddam to grożą mi jakies konsekwencje czy raczej nie??
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl