![]() |
Cytat:
Nie przesadzaj.. :rotfl: Bilety na poziomie 10-20 i 30 zł. Na vipy i bardziej zamoznych nieco więcej. to nie jest stadion na tysiac osob zeby bilety byly po 300 zl. 100 zl to moga kosztowac bilety na mecz kwalifikacji LM z Barceloną. Zreszta duza kasa bedzie tez z reklam, sponsorow i praw telewizyjnych, bilety to dodatek. to tylko mecz towarzyski, tu nie o wynik chodzi a o reklame i presitz dla Wisly. to jakas firma organizuje ten mecz, Wisla niczym w zasadzie zajmowac sie nie musi wiec to zajebiste rozwiazanie. same plusy. Nie zapominajmy ze to Wisla gra z Barcelona "mecz pokazowy", a nie Real czy Manchester z Barcelona.. wtedy owszem, takie ceny biletow mialyby sens. |
Cytat:
35-50 to może trybuny za bramką 20-30 narożniki Ale to tylko i wyłącznie moje przypuszczenia |
Narożniki są na całym świecie droższe od trybun za bramką, to na Wiśle takie ewenementy.
|
Tylko ze u nas naroznki nie mają zbyt duzo wspólnego z narożnikami ;)
u nas z racji "doklejanych" trybun są pseudo narozniki, ale to nie rozkmina na ten temat |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Najtańsza cena za sprowadzenie Barcelony do Polski jaka sie pojawiła w necie to 1 milion Euro. Czyli ponad 4 miliony złotych. Kto tam skończył gimnazjum to może sobie podzielić przez liczbę krzesełek i wyjdzie mu cena dla Barcelony. A gdzie Wisła, pośrednik, stadion itd. |
Cytat:
- ktoś ten mecz na pewno będzie chciał transmitować - ktoś na takim meczu na pewno będzie chciał się reklamować - no i ceny raczej trzycyfrowe, ale to nie jest mecz dla kiboli. Myślę, że główny zysk będzie z dwóch pierwszych źródeł. Nie twierdzę, że całe przedsięwzięcie będzie rentowne (zwłaszcza teraz), ale... Polski Messi (Sikorski) kontra Argentyński. Kto nie chce tego zobaczyć? Czy Messi strzeli hattricka? Czy Daniel trafi w bramkę? |
To nie jest możliwe... Araby czy Chińczycy przelicytują Wisłe, nie ma szans, Barcelona wybierze wiadomo którą opcje, ktoś jest chyba głupi i naiwny że zobaczy katalończyków w Gdańsku. No chyba że miasto dołoży ale wątpie w to
|
Cytat:
Bardziej zastanowil bym sie czy chociaz na 30 sek powacha pilke. |
Cytat:
A serio to mam tylko nadzieję, że Wisła nie dołoży do tego interesu paruset tys. złotych czy euro. Jakbyśmy w sytuacji gdy np. żywcem nie ma kto grać i gdzie trenować wywalali kasę na tego typu zabawy zamiast na sto ważniejszych rzeczy to byłby to kolejny rekord głupoty. |
Patrząc na to jakie koszulki najczęściej widuje na orlikach śmiem twierdzić, że to mogłoby wypalić w sensie takim że ktoś na tym zarobi. ( nie Wisła rzecz jasna). Ciekawa opcja dla januszy i jak gdzieś widziałem na shoutboxie "Poke fanów Barcelony"
Mam do tego stosunek obojętny jeśli klub do tego nie dołoży, a nawet jakieś pozytywy się znajdę bo jakbyś zapytał piłkarzy czy wolą grać sparing w Sosnowcu z Zagłębiem to myślę, że woleliby zagrać w Gdańsku z Barceloną. Dla Barcelony myślę że też korzystne byłoby zjawić się w kraju gdzie mają tylu fanów nawet kosztem utraty możliwości grania w Chinach czy u Arabów aczkolwiek nie jestem tu znawcą tematu, |
Idą nowe lepsze czasy! :P a myślałem, że gorzej już być nie może..
|
Esbecja wraca.
|
O Matko Boska Częstochowska!
|
Lepszy On niż ten pedal Smuda...
|
Cytat:
|
Cytat:
Spoko Smuda dopiero przyjdzie ;) |
Zdzichu ma Wisłę w...sercu
|
Nooo, wszystko więc wraca na właściwe tory. Czas porzucić jakieś śmieszne pozory i zrobić Krystka Rogalę prezesem. Będzie miał chłopina wreszcie odpowiednią wizytówkę
Co do pana Zdzisława, to musi uważać i się tak nie przemęczać jak wtedy, gdy po Kasperczakowym powrocie w przerwie letniej wyszukiwał kandydatów na wiślackie gwiazdy. Andrzej Iwan twierdził wtedy, że Zdzisław pada ze zmęczenia oglądając po trzy mecze dziennie (to były okolice końca czerwca). Nie wiem jak on wtedy ligi oglądał, ale pewnie można się też zmęczyć oglądając we wyrku po trzy mecze na DVD. |
Jak w polityce. Niby się coś zmienia, ale ciągle te same mordy przy korycie.
|
Zdzichu i wszystko jasne.
|
Chociaż będzie wiadomo,którymi drzwiami kasa wychodzi.
|
Towarzyszu
Niech wspomnienie z przerwy meczu na stulecie Białej Gwiazdy prowadzi was przez życie aż do skończenia dni. I o jeden dzień dłużej. |
Od jakiegoś czasu przyjmje wydarzenia związane ze strukturą spółki z obojętnością.
Zatrudnienie nowego dyrektora odzytuje li tylko jako manewr mający na celu wydobyie resztek pieniędzy, które da się jeszcze wyciagnąć. Cyrk z ogłaszaniem tegoż po kilku dniach świadzy o kompletnej dziecinadzie w jaką pogrążyła się struktura spółki. Ale nie tragizuje. W końcu może być gorzej. Jak koleżanka nie awansuje pewnie Stawowy bedzie wolny. A jak Pogoń spadnie to Wdowczyk. W temacie trenera będzie w czym wybierać. A jeśli chodzi o wakujące od kilku dni stanowisko szefa skautów to Beret też chyba lużny jest :foch: |
"Tobie dziś w ofierze, serce daję swe, o utwierdzaj w wierze, Jezu dzieci Swe"
|
Warto mieć nadzieje że K jak szybko zasiadł na stołku tak szybko z niego spadnie bo rekordu Legionisty nie pobije . A Co do ewentualnego sparingu z Barceloną to raczej będzie sparing z rezerwami ewentualnie z Barceloną B która gra chyba w Segunda Divsion na wielkie nazwiska raczej nie ma co sie nastawiać
|
Ciekawe co znowu Cupial kombinuje
|
No i cały misterny plan(na budowę lepszej drużyny) poszedł w ....u ...
|
Jak Zdzichu będzie działał jak dyrektor sportowy to jedna sprawa ale co do jego przeszłości to poczytajcie sobie Spalonego Iwana
|
Tak się zastanawiam czy aby Zdzichu nie ma jakiegoś haka na Bogusia
|
Cytat:
|
Kapka w porównaniu do Basałaja to wirtuoz na rynku transferowym. Basałaj do Wisły ściągnął Jovanicia, Bunoze i sam się chwalił, że Wilk to był jego cel i transfer. To tak abstrahując zupełnie od przeszłości Kapki, tej dobrej i złej...
Osobiście daleki jestem od przypierdalania się do człowieka i kopania go za to co zrobił 30 lat temu, w dodatku jest to właściwie niepotwierdzone, sam się przyznał do tego, że miał etat w MO. Co do sprawy z Mandziarą to gdyby rzeczywiście Mandziara, chciał kasy za nic to pewnie sam Cupiał by Kapki nie chciał znać... |
Cytat:
|
Cytat:
|
To brzmi jak ponury żart... Komitet transferowy w postaci Kapki, Rogali i Bednarza. Nie dało sie wybrać bardziej trafionych nazwisk
|
Mandziara Panowie jeszcze Mandziara musi zostac zatrudniony.
Wszystkie hieny w komplecie beda. |
Cytat:
Komitet - zespół osób powołanych do wykonania określonych, zwykle doraźnych, zadań. Czyli rozumiem że doraźnie będziemy przeprowadzać transfery. :D |
Moze ktos wkleic calosc artykułu z Dziennika Polskiego?
|
Ktoś ma jeszcze wątpliwości jak Cupiał dochodził do kasy? Papiery leża w szufladzie u czerwonej swołoczy to i swołocz korzysta...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl