![]() |
Cytat:
Tylko kto się zobowiąże? :D |
Cytat:
"to my, to my fan cluby " :D |
Nie komplikuj :D
Zresztą będziemy zawsze tam, gdzie ktoś nam vodkę da :D - ale Ni_Ma też musi być z asortymentem, a w najważniejszym momencie poszła spać :foch: I oczywiście Tiramisu z ciastem :) |
To ja wam dam radę co do tej pirotechniki.
TERMIT + WODA = wystrzałowa zabawa EDIT: Sumienie mnie wzięło- nie róbcie tego w domu, właściwie najlepiej w ogóle tego nie róbcie. |
Cytat:
Pierwszy raz w życiu, wczoraj pieprznęło równo w kuchni- Karmelek! Tj. Saletra potasowa z cukrem! O matko co się działo! W sekundę cała kuchnia była w sadzy, dusić się zacząłem, dobrze, że nic się nie zapaliło na dobre, a i sąsiedzi nie zadzwonili na straż pożarną. Potem 2 godziny mycia pomieszczenia :-/ A już miałem przelać do pojemnika... |
DrewniaQ hohoho
ja zlaczylem za pomoca tasmy 15 picolo polaczylem lont i zrobie jeszcze troche tego nie testowane jeszcze :) |
Ho Ho Holocaust
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
PS uwielbiam te dni "nicnierobienia" :) - tylko potem przestawić sie na normalny tryb będzie bardzo trudno :foch: |
Cytat:
o żesz w morde.... to takie mało bezpieczne zabawy... rannych nie ma? |
Nie!
Dawno taki karmelek mi się nie udał:-p |
Cytat:
Zorganizowaliśmy na tyle, że jest u Kamila, ale kiedy? |
a jak! Pojetna jestem i szybko sie uczę :)
|
Cytat:
|
|
To teraz zdrowie pięknych pań prawdopodobnie najlepszym piwem na świecie... czyli alkotrening:-)
|
2 puchy zakupilem trzeba zaprawic sie leciutko przed jutrem ;)
|
hehehe dziś wigilia Sylwestra trzeba świętować :D
|
pio patrząc na zdjęcie Twoich psów i ogrodzenia, to chyba sąsiadów wielu nie masz? :lol:
|
a ten jeden ma cos żołtego w pysku... Berecik Babci?? :D
Cudne psy!!!! |
to zdjęcie sprzed ponad roku (1,5chyba?), obencie ogrodzenie wygląda inaczej -jest siatka, a więc jest stabilniej i bezpieczniej dla osób postronnych :)
to żółte to jakaś zabawka jeno ;) i nie u jednego w pysku, a u jednej :) bo to jest on i ona ;) BTW: nie wiem czy pamiętacie tą śmieszną inicjatywę z Fair Kibic Extreme i nie wiem kto w tym brał udział :rotfl:, ale na wp.pl podali za stroną pasów, że pejsy wygrały :lol: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html |
POlecam wam książke do przeczytania Macieja Pisuka pt. "Paktofonika" . Wczoraj kupiłem dzisiaj po południu skończyłem czytać . Super książka...xD. Zaznaczam że ostatnią ksiązke jaką przeczytałem było "W Pustyni i W Puszczy" w 5 klasie podstawówki:PP
No może ruszałem tam jakieś książki, ale nigdy nie dokończyłem ich... xD |
Cytat:
"wygrali bo nikt nie chciał sie z nimi bawić".. :rotfl: :rotfl: |
A propos sportu...Ni_Ma jak Twoje postępy?
|
wczoraj nie trenowałam..... Trener się nie denerwuje Trener wybaczy...:-D
ale że dziś wyrzuty sumienia ruszyły - dystans kanapa - kuchnia (w tym lodówka otwieracz dwa pierwsze łyki) - kanapa - pokonałam w niespełna 4 min :D spragniona byłam :D |
Najważniejsze, że jest progres!
A skoro pragnienie Ci pomaga...to jakoś to wykorzystamy :D |
mówiłam że szyko się uczę :)
strzelali przed chwilą fajerwerkami, próba ognia? :) |
Strzelają od świąt i pewnie trochę po sylwestrze postrzelają...sporo prochu mają
|
Ni_Ma co sie stalo ze dzisiaj to ja browar wypilem a nie ty :D ?? :P
|
Cytat:
tak mi się przypomniało. :) |
Cytat:
Cytat:
małe nieporozumionko :D- ja wczoraj nic, dziś już a i owszem :D zdrówko ;) |
Cytat:
Mi wciąż go brakuje.... Cytat:
|
Ni_Ma pio Gucio25 gdzie na sylwestra ??
|
ja to domówka z przyjaciółmi z wypadem na Rynek fajerwerki oglądać ...
a taka refleksja mnie teraz naszła... kiedyś to sylwester był sporym wydarzeniem, planowało się go znacznie wczesniej i przygotowania wieksze ba! nawet przebierane imprezy były... a teraz - impreza jak impreza tyle że z fajerwerkami... popije się, coś tam zje i padnie nad ranem... Matko to tak z wiekiem? :D |
dokladnie dawniej rozkminka na sylwestra juz od wrzesnia byla a teraz to tylko impreza jak to ujelas z fajerwerkami ... ja do sasiada w pantoflach ide ;)
|
Cytat:
Ja wypiję samotnie winko z bobasem z 9 na końcu i zawrę z nim pakt przyjaźni, bo zapowiada się przełomowy rok :D. Jak już przestaną nachrzaniać petardami pójdę spać :). |
Cytat:
|
Kumpel mi przekazał, że jakaś impreza zamknięta, nawet dokładnie nie wiem gdzie, bo jak mówiłem sylwestrem się wcale nie interesowałem i chętnie bym go zbojkotował w tym roku :D
Ale pić ****a każą :rotfl: Przyłączam się do opinii, że to z wiekiem :) |
Kto Wam drogie dzieci broni się przebierać??:D
|
Cytat:
|
ja ma takie mega wielkie włochate kapcie misie koala :)
jak kiedys poszłam w nich do sąsiadki to ona nie mogła przestać sie śmiać a jej kot jak je zobaczył to z takim przeraźliwym miauczeniem zpierdzelał na szafe że kłaczki tylko po nim zostały :D potem się czaił na nie z tej szafy, ale miałyśmy ubaw :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl