![]() |
Heheh tak jak przepuszczalem Po beitarze Cantoro super a po Barcy juz wszystko be i z nowymi pilkarzami gra by lepiej wygladala wymiekam hahahaha
Powoli poczekajmy a jak dostaniemy z 5-0 to posypia sie komenty ze hohoho , odrazu Skorza do dymisji itd :):) z Liverpoolem bylo super , z Beitarem super ale z Barca to juz cala jedynastka do wymiany :) |
to, że komentator komentuje tak, jakby mu kiedyś ktoś z Wisełki dziób oklepał, to potrafę zrozumieć, pewnie tam w TVP na Woronicza nikogo choćby lekko nam przyjaznego nie ma :).
Ale chłopy wyluzujcie, nasi piłkarze jak na to co Barca pozwala wstydu nam nie przynosi. A że są słabsi? Ja w Europie mało ekip silniejszych od Katalończyków znam, może tylko Real, MU i Arsenal może się z nimi równać. Z naszej ukochanej ojczyzny KAŻDA inna miałaby na plecach worek. Z golami od Henrego i kumpli. Szacunek dla naszych kibiców, miło się ich słyszy. |
ja powiem tylko jedno, świetny Diaz!!!!!!!!
no to powiedziałem ... |
Wejscie Zienczuka .... a tego pilkarza wszyscy juz skreslili po dobrym meczu Boguskiego z Beitarem tymczasem Boguski cos gral w tym meczu?:)
|
Dobranoc Panowie .
|
Cytat:
Wyspij sie !! :-) |
ja jestem zdruzgotany byle nasi piłkarze sie nie załamali
|
Żeby nie chcieli uciąć Skorży za ten mecz , bo chyba pozabijam , no to koniec panowie . Widzimy sie za 2 tyg. na Reymonta !
|
Ja nie jestem zdruzgotany. Mimo, iż wierzyłem dało się to przewidzieć. Ehh...trudno..teraz trzeba isc cpac i juz nie rozpamietywac..
|
no cóż, wynik i tak mały jak na to co mogła nam Barca nastrzelać, bardzo dobry mecz Diaza i Łobo, widać różnice klas i cóż tu zrobić, trzeba powalczyć w uefa bo widać że chłopaki potrafią zagrać
|
Łobodziński - DNO
Baszczyński - DNO Czyli Prawa Strona - DNO |
Cytat:
nie ma co się załamywać. Po prostu cieszyć się że nie było kompromitacji w wyniku, bo wynik idzie w świat!! Pamiętasz jak Zagłębie grało ze Steauą? Różnicy klas nie było aż tak strasznej. Bo to już bardziej nasz poziom. A i tak jesteśmy od Steuay gorsi. |
Ech no coz zycie zweryfikowalo wszystko
|
Może za roook... w rewanżu wypada wygrać żeby wyjść z twarzą.
Czy wygrywasz, czy nie, zawsze ja kocham Cie, w sercu moim WISŁA, i na dobre i na złe.:kumple: Cytat:
|
W sumie to i może lepiej bo do Krakowa przyjedzie Barca z nastawieniem żeby odklepać mecz i może uda się nie przegrać.
|
No cóż... Krótko mówiąc wynik bez niespodzianki... Załamany, czy zdruzgotany nie jestem bo po golu Eto spodziewałem się że może być nawet gorzej...
Trzeba mimo tego wyniku zmobilizować się i pokazać kawałek dobrej piłki w Krakowie. Nic innego nam nie pozostaje... |
no i elegancko - wynik przyzwoity i do tego chyba nie stracilismy duzo sil przed meczem z Polonia
wcale bym sie nie chcial byc kibicem Barcy - przeciez tam jest tak denna atmosfera, ze sie nie da meczu ogladac przeciez u nas gdybysmy grali jak taka Barca to by byla taka presja na atak, ze taki rywal jak dzisiaj Wisla dostalby dwucyfrowke |
Cytat:
PS: Jak trzeba dam namiar do Monaru. PS2: Niektórzy tu płaczą jakbyśmy przegrali z jakąś drużyną z trzeciego świata, a przegraliśmy z klubem z samego piłkarskiego szczytu. Wstydu nie było walczyliśmy na tyle ile nas stać, teraz się skoncentrujmy na lidze i Pucharze Uefa. Dobranoc Panie i Panowie. |
Kurcze u mnie była nadzieja na 2-0. Słabo graliśmy i tyle, robili z nami co chcieli, gdyby chcieli i przycisneli badziej to byłby wynik nawet dwucyfrowy. Fatalny mecz.
|
No niestety porazka... ale to bylo do przewidzenia trudno teraz rewanz na R22 mimo takiej porazki mam nadzieje ze kibice dopisza.... CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE....
|
Luuuuuuuuz... stalo sie to co mialo sie stac.
Dobrze ze chociaz 4-0. dobry wynik jak na mecz z najlepsza druzyna swiata. szacunek - Pawelek (o dziwo), Diaz i NASI KIBICE - pokazali miejsce w szeregu kibicom Barcy. Ja tam nie jestem wk... :) u siebie moze pykniemy brameczke i bedzie dobrze :) wazne ze mecz poszedl w swiat, bez wzgledu na wynik i hajsu sie troche zgarnie. Tyle. |
Cytat:
Co ty chcesz od Baszcza? Jest moze 5% obrońców, ktorzy byli by się w stanie sprzeciwic Thierriemu. NIe bez powowdu nazywany był w Anglii angielskim TGV. Łobo to samo, jeden z lepszych jego meczow w Wiśle. |
wiecie co przegraliśmy mecz w głowach i tyle w temacie...
a co Sobol wyprawiał ehhh dobrze ze po jego stratach nie padały bramki bo by dopiero było.. a no i zbieram kasę na pomnik dla Clebera jedyny który nie wystraszył sie Barcy... |
byle teraz nie wpaść na Milan, ale znając nasze szczęście............
|
Ludzie wyluzujcie
Czegóż wy się spodziewaliście?? Z kim graliśmy?? Jakim składem, osłabionym w dodatku. O tym doznaniu trzeba zapomnieć, przygotować się mentalnie na mecz ligowy i łapać mentalne siły na I rundę PUefa. Oczywiście przed meczem każdy ma nadzieję, ale Barca to zlepek gwiazd, które są genialnie wyszkolone technicznie i wszystko im wychodzi bardzo szybko i precyzyjnie. Mecz o którym trzeba zapomnieć, wyciągnąć wnioski i robić dalej swoje w lidze i walczyć w PUefa. |
Brawa dla naszych kibiców ! Slychac ich było z samej góry Camp Nou ! BRAWA !
|
Cytat:
Jezus Maria...mialo być spac...ale paskudna literowka..eh |
Cytat:
|
Znając nasze szczęście w losowaniu to w I rundzie Pucharu UEFA trafimy na AC Milan. Przynajmniej Ronaldinho pozna swojego brata bliźniaka (Diaza) :)
|
No to Wisła popłynęła...
|
Napewno minusem jest to że wyszliśmy bez jakiegoś pałeru :P
Po bramkach sie załamali i było po meczu. plusy? gra Diaza i Pawełka. no i oczywiście nasi kibice :) teraz można żałować że zabrakło kasy na wyjazd :) |
Taktyka też była kiepska, bo to kopanie do Brozia to w pewnym momencie zrobilo sie śmieszne. Nie chce się pastwić nad tym Baszczem, ale... szkoda slów. Dobrze zagrali: Pawełek, Diaz. Poprawnie Cleber i Piotrek Brożek. Nie mam pretensji do Brozia, bo nie miał z czego nawet strzelić. Niestety, ale reszta naszych kopaczy to nie podjęła walki.
|
4 do 0! Wisełka żegna frajera! :D nie ma co przeżywać... można się było tego spodziewać.
|
Mimo smutku wielkiego ,ja jestem dumny ,że kibicuję takiej drużynie jak Wisła!! Szacunek dla wszystkich co pojechali , świetna postawa naszych z dopingiem dobrze slyszalni, pikniki barcy to żenada przy takim wyniku podniosą dupsko dwa razy na mecz wstyd, ciekawe jaka cisza by była gdyby tyle przegrywali co my.Ciekawe co będzie jeśli skończy się piłkarska potęga w Barcelonie ?
sorry ze w pilkarskim temacie to pisze |
Brakowalo mi w takim meczu Kuby Blaszczykowkiego..
Tak pociagnac gre.. Jak w meczu z Nancy, FC Basel albo z Fayernordem Tylko tyle!!!!!! |
Cytat:
Jedyne do czego moge sie przyczepic w dzisiejszym meczu, to ze nasi nie stosowali praktycznie presingu, ale tak samo bylo w Jerozolimie. Mysle ze na Reymonta bedzie to wygladac duzo lepiej. Ogolnie rozczarowany nie jestem, spodziewalem sie ze moze byc taki wynik. Mimo wszystko brawa dla Skorzy, ktory wiedzial jaki mamy potencjal i madrze ustawil nasz zespol. Probowalismy odbierac pilki na naszej polowie i grac prostopadle na Brozka, bo Barca byla bardzo wysoko ustawiona. Kilka razy sie udalo, ale Brozek nie mial wsparcia i nie udalo sie strzelic. LM nie bedzie w tym roku, ale mysle ze spokojnie mozemy ugrac cos w PU. |
pieniadze nie graja roli, nazwiska nie graja roli... piszczalka czy jak im tam wyeliminowali Rangers (?) hehe.
kogos dziwi ten wynik? bo mnie nie i jestem zupelnie spokojny i dziekuje Bogu ze tylko 4-0. Barca to najlepszy team na swiecie, my jestesmy najlepszym team'em w Polsce. WAKE UP! Brawa dla naszych KIBICOW, ich a fanow Barcy dziela lata swietlne! TYLKO WISLA! WIELKA WISLA! |
Tylko my wiemy ze Wisła wygrala ! :) nie oklamujmy sie, wszyscy wiedzielismy ze tak sie stanie i modlilismy sie o najnizszy wymiar kary, chociaz sam liczylem na jedna jakas tam brameczke. Pozostaje nam p.uefa :)
|
Cytat:
|
Nie no - panowie, spokojnie - nie denerwujcie się. Przecież nie od dziś wiadomo, że drużyny pokroju Barcelony są niedoścignione, a w dzisiejszym spotkaniu widać było różnicę klas, a raczej lata świetlne dzielące Wisłę od Barcy. Druga sprawa - transfery. Pchanie się w zagraniczne transfery wcale nie przynosi wiele dobrego. Lepiej jest grać piłkarzami krajowymi, zbierać talenty i znów, powoli, sukcesywnie zbierać dream team. Będzie to katorżnicza praca, ale jednak warto zaczekać na kolejną erę nowych Żurawskich, Frankowskich, Szymkowiaków i innych Głowackich. Należy budować siłę Wisły od nowa, bo dziś nic ntakiego nie pokazała - była widoczna pewna taktyka Skorży, ale co z tego, jak nasza drużyna nie potrafiła wyprowadzić akcji, potrzymać trochę piłki i pograć z przeciwnikiem. Niestety, byliśmy diametralnie inną drużyną niż w meczach z Beitarem - lekko przestraszoną, drużyną, która nie potrafiła nawiązać walki. Jestem ogromnie zdziwiony, że Wisła nie potrafiła stworzyć choć 2 składnych akcji, groźnych kontr. Wszystko było zbyt czytelne i grane tylko na Pawła Brożka. Tak się grać nie da. Pokazała nam Barca jak się gra w piłkę. Pozdrawiam.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl