![]() |
Uprzedzając pytania w temacie przed meczem Wisły :)
Dzisiejszy mecz Wisły z GKS-em Bełchatów na PUBLIC SPORT 4+ P.S Polonia Bytom - Śląsk Wrocław PUBLIC SPORT 3+ |
możesz podać kanał ?
|
|
|
Krystian usuń ten post albo zedytuj go, bo przez Ciebie nie będziemy mogli w ogóle ogladać meczów !!
co za nie dorozwinięte dzieci, tyle razy było mówione .. |
dzięki Krystian już tam wszedłem, WISŁA KRAKÓW !!!!!!
|
http://grzespltv.vgh.pl/viewpage.php?page_id=2 hasło: GRZESPL dość dobra jakość :)
|
No i mamy problem. Wisła bez Pawła Brożka, za to z Georgim Hristovem. Paweł miał zagrać w wyjściowym składzie, ale doznał kontuzji podczas rozgrzewki. HRISTOV !!!!! musi pokazać że jest dobrym napastnikiem i piłkarzem
|
tez wam tnie jak cholera public sport 4 ?
|
tak, spadł buffer do 40%
|
Cytat:
Jak djabli ;/ |
Tnie jak cholera:-/ na początku było bardzo dobrze a od paru minut tnie.
|
No bo właśnie powchodzili z ch***ym netem to tnie.. :/
|
ktoś pewnie puścił linka na jakimś gównie typu justin to się poschodzili ludzie ze słabym łączem
|
tnieeeeeeee, 1 Mega to chyba każdy ma no ja nie wierze
|
ludki ze słabym netem, delikatnie wam powiem, WYPIERDALAĆ z transmisji!
|
Ci z 1 MB też nie powinni wchodzić.
|
mój skromny apel podziałał, widzę :D
|
http://tvelita.com/ -> tu macie w przeglądarce
|
co się znowu stało z sopcastem ;/ cały ekran czarny a bufor 100%
|
Macie teraz obraz i dźwięk? Bo bufor jest na 100 a od paru minut jest tylko czarne tło
|
U mnie już działa ok. Bufor ~80 ale nie tnie
|
Mozecie podać numer kanalu public sport 4?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ma ktoś link do sopcasta na dzisiejszy meczyk? nie moge znaleść. chyba że nie ma.
|
napewno bedzie. tylko teraz jest jeszcze za wcześnie aby sie pojawił.... ja oglądam na freedocast lub justinie... i tam zawsze sie pojawia jakąs godzine przed meczem...
|
Cytat:
|
bardzo możliwe.... ale nieraz jest wszystko ok...
|
Cytat:
|
Cytat:
usuń ten post albo zedytuj !! co za ludzie, jak nie nauczyliście się czytać to do podstawówki z powrotem !! Przez takich jak Ty może w przyszłości nie być żadnych meczów !! |
sevenheaven - nie pytam czy będzie mecz na Public Sport tylko pytam czy będzie można obejrzeć go przez program SOPCAST, a to jest zasadnicza różnica więc to Ty naucz się czytać. OK?
|
artek1906 - Nie. To ty naucz się czytać, skoro nawet nie wiesz CO oglądasz przez tego twojego sopcasta, a oglądasz PUBLIC SPORT...
|
Wisła Kraków - Arka Gdynia
PUBLIC SPORT 4+ Prośba do wszystkich, którzy nie mają wystarczającego transferu aby nie wchodzili na relacje na Public Sport bo wtedy strasznie tnie i ani ludzie z wystarczającym przesyłem nie oglądną ani ludzie ze słabym. |
nie pytajcie sie o program Sopxxx bo przez takich ludzi jak wy blokuja mecze druzyn a to jest na tym programie zakazane:/
|
Ostatnio na Public Sport 4 była beznadziejna jakość w porównaniu z poprzednią rundą jak było na PS1,2 lub 3. Jak znajdę coś z dobrą jakością to nnpisze;)
|
Komu nie uda się znaleźć transmisji VIDEO zapraszam na radiową relację w RadiuGol
http://radiogol.pl/m3u/RadioGol1.m3u od 19:55 |
Czyzby Public Sport 4 nie działał ? czy to chwilowe ? bo meczu Korony nawet nie mozna wlaczyc.
|
meczyki.pl tam jest kilka linków do oglądania meczu Wisły ;]
|
Wydaje mi się, że jeśli stac Was na lepsze łącze i dzięki temu wymagacie tu zajebistej jakości polączenia to równie dobrze stać was na pakiet c+ w swojej kablówce. Nie bądzcie egoistami, bo niestety wielu z nas ma lub łączy się z tymi stronami z odległych kranców świata a dla nich często tv internetowa to jedyne rozwiązanie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl