![]() |
Zdaje mi się czy Polonia Warszawa gra z Valencia? Ale w sumie oni mają Bakero to wiadomo łatwiej było o taki sparing. Jak widać kontakty naszego klubu sięgają tylko do 4 ligi hiszpańskiej. Ktoś powie, że się czepiam, no bo się czepiam, ale przypomnijcie sobie słowa Skorzy po kolejnej bolesnej klęsce w lidze (Lech, Legia). Mowa była o tym iż musimy grać częściej z tak mocnymi rywalami bo tylko wtedy podniesiemy swoje umiejętności. No to nieźle je podniesiemy w tym spotkaniu...
|
Zdaje się, że było to w jakimś artykule opisane iż organizator obozu Polonii przedstawił wcześniej tę samą ofertę Wiśle. Po czym nasz klub pewnie ze względów finansowych wybrał (zapewne tańszą) obecną.
|
Cytat:
|
http://www.wisla.tv/?v=87
Zwróćcie uwagę od 1.40 na moment z treningu bramkarskiego. Proponuję popatrzeć jak łapią/nakrywają piłkę Kurto i Juszczyk a jak to robi Pawełek. Mario na treningu utrwala sobie błąd, który popełnia w każdym meczu, gdy ma mocniejszy strzał. Każde silniejsze uderzenie i piłka jest wypluwana przed siebie. (tak jak to zwykle ma miejsce) |
Własnie miałem pisac to samo co zim zim ;)
Już na treningu przy lekkich strzałach Pawełkowi piłka odskakuje. |
Ludzie jemu ta pilka nie odskakuje, tylko na tym polega to ćwiczenie... masz tą piłkę sparować i lecieć do następnej. A nie łapać i leżeć. Fakt, że najlepiej technicznie zrobil to Kurto, o niczym nie świadczy.
|
Cytat:
|
Ja tam nie widze jakichs specjalnych bledow w chwycie Pawelka... Blagam was, nie piszcie czegokolwiek byleby sie na sile przyczepic bo to wyglada smiesznie...
|
Nie mogę się teraz doszukać, ale jak znajdę to Wam pokaże w jaki sposób stara się łapać strzały Pawełek podczas meczów i jest to dokładnie identyczny styl i dlatego tak dużo uderzeń wypluwa.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zaraz im będzie przeszkadzać, że Pawełek źle chodzi w polu bramkowym.
A czy wam też Juhu wydaje się być taki niemrawy? |
Juhu to w ogóle nie wiadomo co. Jedyne co ma godne podziwu to łysina na wysokim połysku.
|
Cytat:
|
Yyyy ale chyba była mowa o błędach wynikającyc ze złego złapania piłki. Więc na takie video niecierpliwie czekamy!
|
Znowu 2 minuty - 2 stracone bramki. Tak nie może dalej być!
|
Było pięknie i 1:0, a już straciliśmy w ciągu 2minut dwie bramki i 1:2 ...
PS: I jeszcze Clebi z bólu się zwija, jeszcze jego kontuzji brakuje... : < |
Wszystko wraca do porządku ;/
|
Skończcie ryczeć co... gramy chyba nie muszę pisać z kim, który ma w składzie byłego gracza Milanu czy Chelsea.. i jest 2-2 . a skład w jakim występują jest bardzo mocny.
Brawo Paweł! Brawo Ba! |
Goooooooool Brozio :D asysta Issa Ba pięknie :P
|
Wiedzialem ze ten Ba to bedzie wzmocnienie.
PS Gramy w sumie trzema def pomocnikami w srodku pola. |
Cytat:
Nie chodzi mi o to że przegrywamy ale o to że tracimy 2 bramki w 2 minuty i to nie pierwszy raz. Ale za ofensywe wielkie brawa w dzisiejszym meczu. Brawo Andraż i Paweł |
Cleber: Mamy informację, że Cleber ma jechać do szpitala. Zawodnik, który go faulował, upadając przymiażdżył mu klatkę piersiową. Oby to nie było nic groźnego
No to pieknie ...:-/ |
Clebi do szpitala.
|
W drugiej polowie gramy klasyczne 4-4-2 czyli skrzydlowi+cofniety napastnik.
|
lał Brozio bramka w sparingu??
|
3:2 przegrywamy...
|
Niesamowite...
Wszyscy mamy relację i widzimy ile przegrywamy.. |
Z relacji wynika ze po przerwie przejscie na nowe ustawienie okazalo sie niedobrym posunieciem.
|
brazyliano sie nie nadaje:) do domu z nim, zszedl Brozek i nic nie gramy
moze juz dzisiaj go odesla oby:) nie dawac 2 szansy:) |
"Przykro stwierdzić, ale od dobrych 20 minut chyba ani raz nie mieliśmy okazji wspomnieć w naszej relacji o testowanym Rogerio"
No trudno zeby szrot mial nam hat tricki strzelac :) |
kiedy ostatnio na testach mieliśmy wartego uwagi napastnika?
|
Po tylu zmianach to nawet Ronaldo by nam nie pomógł. Jak mamy sprawdzić umiejętności piłkarza jeżeli wypuszczamy go na boisko a zaraz potem całą drużynę wymieniamy na rezerwowych, czyli SŁABSZYCH grajków. Jak chce się sprawdzić przydatność do drużyny to chyba nasz "trenejro" powinien mu dać szansę zagrania z podstawowymi grajkami.
|
Zurawskiego na testach medycznych.
|
do domu Rogerio do domu Rogerio
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niezbyt ciekawy bilans: już 3 porażki
|
Ale tak na prawdę jedyna konkretna porażka to była z Szachtarem. Tutaj albo 1:2, albo 2:3, a że jednak nie mamy słabych przeciwników w sparingach ja jestem umiarkowanie zadowolony z wyników.
|
Dobrze, ze Ba sie dobrze wkomponował, no ale poczekajmy na koncowe oceny do zakonczenia sezonu :) potrzeba nam napastnika i jednak obronce, za duzo tracimy tych bramek chyba... z czego to wynika ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl