Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Pytania do moderatorów i bieżące działania! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=214)

bebeto 16.09.2010 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 980950)
A wcześniej typem wszystkich skrzywdzonych byłem ja. Taki 1q2 dałby sobie rękę uciąć, że go prześladuję. Przejąłem pałeczkę od Wilka, którego szlag trafił po kolejnej nagonce pokemonów.

Niby nie moja broszka, bo już się nie muszę z dzieciarnią użerać, ale łatwo chyba zauważyć pewien wzorzec.

Nie wiesz od kogo dostałeś bana, to nie rzucaj oskarżeń na ślepo. Z doświadczenia wiem, że nie dałem nawet 50% przypisywanych mi banów. Miałeś pecha, bo Twoja literówka mogła zostać odczytana dwuznacznie - a moderatorzy mają zwykle za mało czasu, żeby nad każdą sprawą się pochylać. Jak ja moderowałem - popełnialiśmy błędy, teraz pewnie jest podobnie. Naucz się z tym żyć.

Jeżeli uważasz, że ktoś tutaj czyha na Ciebie - cóż, ociera się to o paranoję. Uwierz, że z drugiej strony barykady to wygląda zupełnie inaczej - sam często nie pamiętałem po kilku dniach komu dałem bana. Tak zwyczajnie - moderowanie to tylko niewielki, bardzo mało istotny wycinek życia każdego z nas, więc lepiej tego nie demonizuj. Naprawdę myślisz, że dorośli ludzie podniecają się gnębieniem jakiegoś lucka z forum TWSD? Ale tak na serio?

Ja tak myślę. Mało tego uważam że jest wielu moderatorów którzy są po prostu zakompleksieni,i się dowartościowują rozdawaniem banów na lewo i prawo, myśląc że przeciętny użytkownik forum po dostaniu bana wyrywa sobie włosy z głowy,lub podcina żyły... Naprawdę myślisz ,że dorośli ludzie podniecają się kłótniami na tym forum z anonimowymi ludźmi? (Ty nazywasz ich "pokemonami"-swoją drogą powinien być chyba ban za obrażanie innych??) Ale tak na serio?

lucekj 16.09.2010 18:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 980950)
A wcześniej typem wszystkich skrzywdzonych byłem ja. Taki 1q2 dałby sobie rękę uciąć, że go prześladuję. Przejąłem pałeczkę od Wilka, którego szlag trafił po kolejnej nagonce pokemonów.

Niby nie moja broszka, bo już się nie muszę z dzieciarnią użerać, ale łatwo chyba zauważyć pewien wzorzec.

Nie wiesz od kogo dostałeś bana, to nie rzucaj oskarżeń na ślepo. Z doświadczenia wiem, że nie dałem nawet 50% przypisywanych mi banów. Miałeś pecha, bo Twoja literówka mogła zostać odczytana dwuznacznie - a moderatorzy mają zwykle za mało czasu, żeby nad każdą sprawą się pochylać. Jak ja moderowałem - popełnialiśmy błędy, teraz pewnie jest podobnie. Naucz się z tym żyć.

Jeżeli uważasz, że ktoś tutaj czyha na Ciebie - cóż, ociera się to o paranoję. Uwierz, że z drugiej strony barykady to wygląda zupełnie inaczej - sam często nie pamiętałem po kilku dniach komu dałem bana. Tak zwyczajnie - moderowanie to tylko niewielki, bardzo mało istotny wycinek życia każdego z nas, więc lepiej tego nie demonizuj. Naprawdę myślisz, że dorośli ludzie podniecają się gnębieniem jakiegoś lucka z forum TWSD? Ale tak na serio?

wolfy , nie chciałem tego pisać gdyż czekałem na odzew, ale pisząc o hipokryzji i kolesiostwie miałem na myśli własnie Ciebie i Markusa :]

Mi to nie przeszkadza, wręcz śmieszy, wiesz, ze masz ciętą ripostę i lubisz od czasu do czasu rzucić .urwami na lewo i prawo :]i tak sobie gadasz z Markusem (tylko on akurat uważa na słownictwo), on Ci odpowiada, Ty komuś pociśniesz, no i to nazywam kolesiostwem, które mieliśmy w druzynie na linii skorża-zawodnicy. Albo Markus traktuje wszystkich jednakowo, albo... no własnie albo co? Nic , PRL najprościej nazywajac. Jak można kasować posty od tak? Markus wie o czym pisze, mam je zapisane. Jeden z gości też zauważył, że Markus robi samo-zaprzeczenia ( chodziło o chwalenie polityki transferowej legii) i jego posty tez poleciały, to ja się pytam gdzie my zyjemy??

Można się ostro wkurzać jak jakiś pokemon cisnie i pisze bzdury, dostaje bana w tym samym czasie co ja, patrze na dwa tygodnie, a ten sam użytkownik ciśnie znowu, a ja dalej za STRAKĘ mam bana.

Wiem, że mody rzucają bana na lewo i prawo, ale czasem można sekundę pomyśleć i odróżnić pokemona od starego wyjadacza.

Nie rzucam oskarżeń na ślepo gdyż mają bardzo solidne fundamenty, pisałem, że mogę się mylić. Może Markus się wypowie.

orzeu 16.09.2010 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bebeto (Post 980962)
Ja tak myślę. Mało tego uważam że jest wielu moderatorów którzy są po prostu zakompleksieni,i się dowartościowują rozdawaniem banów na lewo i prawo, myśląc że przeciętny użytkownik forum po dostaniu bana wyrywa sobie włosy z głowy,lub podcina żyły... Naprawdę myślisz ,że dorośli ludzie podniecają się kłótniami na tym forum z anonimowymi ludźmi? (Ty nazywasz ich "pokemonami"-swoją drogą powinien być chyba ban za obrażanie innych??) Ale tak na serio?

No to jestes w sporym bledzie. Bany rozdawane sa po to zeby pozbyc sie ludzi nic nie wnoszacych do rozmowy lub wypisujacych teksty pozniej poziomu polskiej pilki oraz za ordynarne lamanie regulaminu. I tyle. Jesli uwazasz inaczej to udowodnij to.

bebeto 16.09.2010 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 981201)
No to jestes w sporym bledzie. Bany rozdawane sa po to zeby pozbyc sie ludzi nic nie wnoszacych do rozmowy lub wypisujacych teksty pozniej poziomu polskiej pilki oraz za ordynarne lamanie regulaminu. I tyle. Jesli uwazasz inaczej to udowodnij to.

Napisałem "wielu" nie "wszyscy".

orzeu 16.09.2010 20:38

Wielu to wiecej niz 50%, nie spokalem sie z banowaniem po to zeby sobie humor poprawic ale skoro tak twierdzisz to pewnie potrafisz to udowodnic.

Arkas 16.09.2010 22:06

Ban dla jakiegoś dziecka z Poznania:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=6071

Jaroo1 16.09.2010 22:50

Cytat:

Ty nazywasz ich "pokemonami"-swoją drogą powinien być chyba ban za obrażanie innych??
No ja dostalem niedawno bana za to ze nazwalem pokemonami czesc uzytkownikow ktorzy podczas meczu wypisuja te wszystkie "jeeeest gol, juhu 1:0, o ....a 0:1, Bogus ty cipo, Łobo kopnal prosto piłke brawo!" itd itd i to wszystkow tematach meczowych. Pokemony robia sobie z forum czat i jakas bezsensowna dyskusje ale moderatorzy nie chca tego widziec. A kiedy ktos nazwie rzeczy po imieniu to jest gszony. Nie wiem o co chodzi, moze poprostu lepiej trzymac tu sfore pokemonow bo na stronie sa reklamy i kazdy uzytkownik sie przyda. Pisalem o tym pokemoniarskim zjawisku kilkanascie czy kilkadziesiat postow wyzej ale bez odzewu.
Tak czy siak wracajac do sedna to za pokemona jest ban. A i jeszcze jak mod daje bana to moze napisac "od pokemonow to mozesz sobie w domu wyzywac"- no bo mi tak napisal.

lucekj 17.09.2010 08:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 981349)
No ja dostalem niedawno bana za to ze nazwalem pokemonami czesc uzytkownikow ktorzy podczas meczu wypisuja te wszystkie "jeeeest gol, juhu 1:0, o ....a 0:1, Bogus ty cipo, Łobo kopnal prosto piłke brawo!" itd itd i to wszystkow tematach meczowych. Pokemony robia sobie z forum czat i jakas bezsensowna dyskusje ale moderatorzy nie chca tego widziec. A kiedy ktos nazwie rzeczy po imieniu to jest gszony. Nie wiem o co chodzi, moze poprostu lepiej trzymac tu sfore pokemonow bo na stronie sa reklamy i kazdy uzytkownik sie przyda. Pisalem o tym pokemoniarskim zjawisku kilkanascie czy kilkadziesiat postow wyzej ale bez odzewu.
Tak czy siak wracajac do sedna to za pokemona jest ban. A i jeszcze jak mod daje bana to moze napisac "od pokemonow to mozesz sobie w domu wyzywac"- no bo mi tak napisal.

co Ty opowiadasz? Przeciez wolfy za pokemonów nie dostaje bany:] To jest właśnie kolesiostwo. Dlatego chce zapytac czy ktoś z modów może konstruktywnie się wypowiedzieć bo post orzeu nie porusza żadnego problemu, który tu przytoczyłem.

Aha do wolfego: wolfy ja z tym zyję :] dostałem zakaz ponad miesięczny i siedziałem cicho, jaki widzisz problem w tym aby zrobic sobie 3 4 7 i 10 konto? Ja nie widzę żadnego, ale mnie nie bawi zabawa w chowanego jak już wcześniej pisałem.

yoda79 17.09.2010 12:28

Jakby banowali za "pokemonów" to pewien użytkownik miałby chyba bana do końca życia, więc Jaroo1 u Ciebie musiał być inny powód.

putinm 17.09.2010 13:48

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=7605&page=7
Post 209...
Rozumiem że podniecony.. ale bez przesady z autobusem..

Mateuusz 17.09.2010 22:56

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=7605&page=9
mozna temat zamknac. i oczyscic z niepotrzebnych postów, bo za niektórych to az wstyd

MatMario 19.09.2010 01:41

Czy temat o wyborach samorządowych powinien znajdować się w Wisła Kraków-piłka nożna?

WislakWiDoK 19.09.2010 13:36

Dałoby sie wprowadzić taki przyciska jak ignoruj tylko coś w stylu raportuj? Ułatwiało by to wam sprawe z kasowaniem idiotycznych postów.

Markus 19.09.2010 13:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lucekj (Post 980798)
Wystarczy zjeść jedną literkę aby dać pretekst (Markusowi?) na wlepienie bana.

Tytułem wyjaśnienia: Ja jeszcze nikomu nie dałem bana za byle literówkę. Nie używam go też jako reperkusję za formułowanie bezmyślnych opinii i osądów, a także pisanie różnych bzdur - inaczej już dawno nie byłoby Cię na forum.

crazykaro 19.09.2010 14:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WislakWiDoK (Post 982961)
Dałoby sie wprowadzić taki przyciska jak ignoruj tylko coś w stylu raportuj? Ułatwiało by to wam sprawe z kasowaniem idiotycznych postów.

:lol: To żeś napisał.
Takowy przycisk już jest ale nie będę ci psuł zabawy i pozwolę ci go podzukać samodzielnie :D

WislakWiDoK 19.09.2010 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 982978)
:lol: To żeś napisał.
Takowy przycisk już jest ale nie będę ci psuł zabawy i pozwolę ci go podzukać samodzielnie :D

Dzieki, nie podniecaj sie tak ;]

mic 19.09.2010 21:30

Taka sugestia odnosnie:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3002

Mozeby tak wygwiazdkowac nazwe 'sopcast', zeby znowu nadawca focha nie walnal jak ktos niewiedzacy napisze ze "mecz jest na sopcascie"?

Mistel 19.09.2010 21:35

Byłaby możliwość zamiany "Senior member" pod nickiem na jakiś inny napis?

picasso - chciałeś być śmieszny?

picasso 19.09.2010 21:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mistel (Post 983296)
Byłaby możliwość zamiany "Senior member" pod nickiem na jakiś inny napis?

parę postów nie na temat i dostaniesz 'banita"

lucekj 20.09.2010 13:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 982965)
Tytułem wyjaśnienia: Ja jeszcze nikomu nie dałem bana za byle literówkę. Nie używam go też jako reperkusję za formułowanie bezmyślnych opinii i osądów, a także pisanie różnych bzdur - inaczej już dawno nie byłoby Cię na forum.

No to fajnie MArkus, widzisz to jest tak, że dla Ciebie ja pisze bzdurne teksty i opinie, dla mnie Ty.

Taka zależność, mam prawo tak sądzić, Ty również. Grunt by wzajemnie nie robić sobie chamstwa, gdyż jak sądzę stoimy po tej samej stronie.

Ja się nie uważam za alfę i omegę, speca od trenerki, budowlanki, prawa, zarządzania klubem sportowym, taktyki, wytrzymałości itd. i jak widzę, że ktoś niekompetentny wygłasza opinię "ucząc" jak ma wszystko wyglądać to od czasu do czasu wyrażę swój sprzeciw - tyle.

Markus - widzisz, że "kot" kiedyś też "jechał równo z koksem" i teraz nagle przystopował, liczę że pójdziesz w jego ślady :)

Pozdrawiam

Niekonik 22.09.2010 21:31

Ja mysle ze pod kazdym banem powinien podpisac sie moderator, ktory go wystawil!!! Jak widac na tym forum w wiekszosci przypadkow znajduja sie nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich miejscach. Juz pytalem przez brata z ktorego konta goscinnie teraz pisze, od kogo dostalem bana i niekt sie nie przyznal. Ot tak to juz jest ze anonimowo mozna robic rozne rzeczy, ale przyznac sie do nich albo podpisac sie pod nimi jest juz troche ciezko.

Popieram tutaj uzytkownika lucekj'a. Jak mozna rzucic banem w kierunku starego wyjadacza za byle co, a jednoczesnie przymykac oczy na gowniarstwo, ktore podskakuje tutaj coraz bardziej!!!

Na koniec jeszce raz prosze i mam nadzieje ze moderator, ktory wystawil bana COREZZOWI przyzna sie otwarcie i poda przyczyny takiej decyzji!!! Chcialbym przypomniec ze ow ban zostal wystawiony za nazwanie obroncow krzyza oszolomami. Karencja 6 MIESIECY!!!!!!!!!! Paranoja, za takie g......o? chcialbym jeszce przypomniec ze na forum jestem zalogowany od 2003 roku!!!

Dziekuje bratu za uzyczenie swojego konta.... Z wislackim pozdrowieniem CORTEZZ

1q2 22.09.2010 22:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Niekonik (Post 984939)

Dziekuje bratu za uzyczenie swojego konta....

jasne :lol:

mic 23.09.2010 10:14

Najlepszym rozwiazaniem bylaby widocznosc powodu i autora bana, ale nie przejdzie, wiadomo czemu

budka 23.09.2010 10:27

Możliwa jest zmiana w logo/herbie na stronie gł. i forum - białej gwiazdy ze ściętymi ramionami na gwiazdę z prostymi ?
Obecna źle mi się kojarzy....

crazykaro 23.09.2010 11:59

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=7616&page=9

Temat o wyborach zmienił sie w temat o religiach. Trzeba by całą ostatnią stronę skasowac albo zamknąć temat

Niekonik 23.09.2010 23:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 985066)
Najlepszym rozwiazaniem bylaby widocznosc powodu i autora bana, ale nie przejdzie, wiadomo czemu

Czemu????????? Ja juz nie prosze o publiczne przyznawanie sie, ale niech podaja powod i niech go autoryzuja!!! Marze chocby o podaniu powodu na priv.

Lucas.B 24.09.2010 09:08

Prosiłbym Szanownych Państwa, o zmianę mojego NICKA.

Vinci 24.09.2010 09:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Antyzbymak (Post 985536)
Prosiłbym Szanownych Państwa, o zmianę mojego NICKA.

Polubiłeś zbymaka?

Lucas.B 24.09.2010 09:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Vinci (Post 985538)
Polubiłeś zbymaka?

NIE - natomiast powoduje to niepotrzebne dyskusje które do niczego dobrego nie prowadzą - a ja poprzez swój nick nie chcę w tym uczestniczyć - zwłaszcza, że Zbymak zaczął mnie straszyć banem.

orzeu 24.09.2010 12:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 985066)

I jeszcze niech dolacza przeprosiny! Albo lepiej, niech zrobia najpierw ankiete z pytaniem czy moga zbanowac.

Moderator przed nikim nie bedzie sie spowiadal ze swoich dzialan, co najwyzej przed innym modem lub przed osoba, ktora w realu jest kims znaczacym w swiecie kibicow Wisły.

yoda79 24.09.2010 12:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 985604)
Moderator przed nikim nie bedzie sie spowiadal ze swoich dzialan, co najwyzej przed innym modem lub przed osoba, ktora w realu jest kims znaczacym w swiecie kibicow Wisły.

Czyli mod (ew. były mod)=Bóg na forum. I dlatego też poziom tego forum jest jaki jest, choć akurat Ty Orzeu zawsze ten poziom podnosiłeś. Tym bardziej dziwią mnie Twoje słowa.

mic 24.09.2010 13:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 985604)
I jeszcze niech dolacza przeprosiny! Albo lepiej, niech zrobia najpierw ankiete z pytaniem czy moga zbanowac.

A kto karze sie spowiadac ? Skoro powod jest widoczny dla zbanowanego, to zaden problem zeby byl tez widoczny dla innych. Skoncza sie bany typu "bo tak". Pseudo-mod zastanowi sie nastepnym razem jak bedzie miec zly dzien

Ed: "Bo tak" to nie jest cytat, tylko wyrazenie widzimisie moda.

orzeu 24.09.2010 14:42

Zawsze podajemy powod bana wiec nie wiem o co chodzi. Wdawalismy sie nie raz w rozmowy dlaczego i nigdy nic dobrego z tego nie wynikalo.
Teraz ktos twierdzi ze pisze z konta brata, ok niech i tak bedzie ale obserwujac jego wpisy widac znowu podobny styl wypowiedzi przez jaki wylecial. W dodatku wyskakuje tutaj z awanturniczym tonem czemu dostal bana. I co z nim zrobic?
Jestem ostatnim w kolejce do dawania bany za blahostki, robie to w zasadzie tylko w dwoch przypadkach. Gdy ktos wyzywa innych oraz gdy ktos nie reaguje na moje prosby (prosby!) aby stonowac w danym temacie. Jak przesledzisz moje posty to zobaczysz mnostwo apeli o wstrzemiezliwosc i wzajemny szacunek. Dopiero potem leca bany, a moglbym sobie te prosby z czystym sumieniem odpuscic.
I na koniec jest i tak stado niezadowolonych. No coz, mowi sie trudno. Nigdy nie uda sie zadowolic wszystkich ale jakies reguly byc musza.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 985645)
A kto karze sie spowiadac ? Skoro powod jest widoczny dla zbanowanego, to zaden problem zeby byl tez widoczny dla innych. Skoncza sie bany typu "bo tak". Pseudo-mod zastanowi sie nastepnym razem jak bedzie miec zly dzien

Mam wglad do banow i stwierdzam ze 100% ma w opisie dokladnie podana przyczyne, ani jednego "bo tak" tylko wyraznie napisane czy za wyzwiska czy prowokacje czy jeszcze cos innego. Nastepnym razem proponuje sie zastanowic czy pitrafi sie poprzec argimentem swoje tezy zanim sie rzuci oskarzenie.
Upublicznienie tych powodow nie wiem czy jest najlepszym pomyslem bo od razu sie pojawi milion pytan czemu ten dostal dwa tygodnie, a tamten trzy. Ale jak rava przekonasz to niech i tak bedzie, nie mamy nic do ukrycia.

picasso 24.09.2010 17:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 985662)
Zawsze podajemy powod bana wiec nie wiem o co chodzi. Wdawalismy sie nie raz w rozmowy dlaczego i nigdy nic dobrego z tego nie wynikalo.
Teraz ktos twierdzi ze pisze z konta brata, ok niech i tak bedzie ale obserwujac jego wpisy widac znowu podobny styl wypowiedzi przez jaki wylecial. W dodatku wyskakuje tutaj z awanturniczym tonem czemu dostal bana. I co z nim zrobic?
Jestem ostatnim w kolejce do dawania bany za blahostki, robie to w zasadzie tylko w dwoch przypadkach. Gdy ktos wyzywa innych oraz gdy ktos nie reaguje na moje prosby (prosby!) aby stonowac w danym temacie. Jak przesledzisz moje posty to zobaczysz mnostwo apeli o wstrzemiezliwosc i wzajemny szacunek. Dopiero potem leca bany, a moglbym sobie te prosby z czystym sumieniem odpuscic.
I na koniec jest i tak stado niezadowolonych. No coz, mowi sie trudno. Nigdy nie uda sie zadowolic wszystkich ale jakies reguly byc musza.

Mam wglad do banow i stwierdzam ze 100% ma w opisie dokladnie podana przyczyne, ani jednego "bo tak" tylko wyraznie napisane czy za wyzwiska czy prowokacje czy jeszcze cos innego. Nastepnym razem proponuje sie zastanowic czy pitrafi sie poprzec argimentem swoje tezy zanim sie rzuci oskarzenie.
Upublicznienie tych powodow nie wiem czy jest najlepszym pomyslem bo od razu sie pojawi milion pytan czemu ten dostal dwa tygodnie, a tamten trzy. Ale jak rava przekonasz to niech i tak bedzie, nie mamy nic do ukrycia.

i tu co przykro mi powiedzieć,się mylisz.ja miałem dwa bany.nie wiem ani od kogo ani za co.jeżeli nie wiem za co (po długich dyskusjach w koncu co do jednego się dowiedziałem-i uważam ze był niesluszny.nie dlatego ze go dostałem,ale dlatego że w niemal identycznych przypadkach ludzie nie byli banowani),to nie mozecie się dziwic takim dyskusjom jak ta i temu,ze forumowicze domagaja sie większej jawności.dla mnie jest to brak odwagi cywilnej ze strony moderatorów,ze nie potrafia podpisac się pod swoimi decyzjami.i nie jest to nic osobistego do Ciebie,bo wg mnie jesteś jednym z tych trzymających poziom.

węgorz2 24.09.2010 17:41

mozecie zmienić komentarz dnia ,jakos od 3 wrzesnia sie ustał ,już chyba za długo!!!

MarcinK. 24.09.2010 18:35

Panie "orzeu",
pytanie odnośnie bana nałożonego z komentarzem "szkoda słów". Tu jednak nie ma ani wyjaśnienia, ani wcześniejszych ostrzeżeń, były natomiast wyzwiska od "idiotów", które zapewne przez Ciebie zostały skasowane. Nie szukam afery a wyjaśnienia, bo szczerze do dziś mnie to zastanawia.

orzeu 24.09.2010 19:39

mic wiem co oznaczalo "bo tak" i na to odowiedzialem

picasso nie moge odpowiadac za wszystkich, staram sie odpowiadac tak zeby wszystko bylo jasne, wydaje mi sie ze inni robia podobnie.

MarccinK jesli pamietam to ban ze slowami "szkoda slow" dostal ktos za wpisy w temacie o smierci kibica w wypadku o tym ze pewnie malolat kierowal, dopiero co mial prawko itd. Wyjatkowy brak wyczucia, taka tragedia, czytali to rowniez koledzy zmarlego i komentarz ponizej wszelkiej krytyki. Zwyczajnie szkoda slow. Jesli tym banen dalem odrobibe do myslenia temu kto go otrzymal to dobrze, moze troche otrzezwieje i na przyszlosc zastanowi sie czy jefo przemyslenia warto mowic na glos bo moga kogos urazic lub zwyczajnie w....ic. Jesli nie to forum nic na tym banie nie stracilo.

gigant 24.09.2010 20:28

Zamiast tłumaczenia się z bzdur, zacznijcie banować za teksty o zdobyciu majstra. Co to jest majster w naszej piłce? Nigdy przez 104 lata nie graliśmy o takie badziewie, teraz nagle gramy o majstra. U nas zawsze graliśmy o mistrza i niech tak zostanie niby kibice zauroczeni Amiką.

felipe 24.09.2010 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 985662)
Zawsze podajemy powod bana wiec nie wiem o co chodzi.

Krótko z mojej strony: kłamiesz.

mic 24.09.2010 21:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 985776)
mic wiem co oznaczalo "bo tak" i na to odowiedzialem

Oj nie, odpowiedziales zupelnie na cos innego, wiec nie klam. Poza tym, bany "bo tak" sa na tym forum faktem, ktorzy wszyscy zauwazaja (moze poza modami)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl