![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Mi to nie przeszkadza, wręcz śmieszy, wiesz, ze masz ciętą ripostę i lubisz od czasu do czasu rzucić .urwami na lewo i prawo :]i tak sobie gadasz z Markusem (tylko on akurat uważa na słownictwo), on Ci odpowiada, Ty komuś pociśniesz, no i to nazywam kolesiostwem, które mieliśmy w druzynie na linii skorża-zawodnicy. Albo Markus traktuje wszystkich jednakowo, albo... no własnie albo co? Nic , PRL najprościej nazywajac. Jak można kasować posty od tak? Markus wie o czym pisze, mam je zapisane. Jeden z gości też zauważył, że Markus robi samo-zaprzeczenia ( chodziło o chwalenie polityki transferowej legii) i jego posty tez poleciały, to ja się pytam gdzie my zyjemy?? Można się ostro wkurzać jak jakiś pokemon cisnie i pisze bzdury, dostaje bana w tym samym czasie co ja, patrze na dwa tygodnie, a ten sam użytkownik ciśnie znowu, a ja dalej za STRAKĘ mam bana. Wiem, że mody rzucają bana na lewo i prawo, ale czasem można sekundę pomyśleć i odróżnić pokemona od starego wyjadacza. Nie rzucam oskarżeń na ślepo gdyż mają bardzo solidne fundamenty, pisałem, że mogę się mylić. Może Markus się wypowie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wielu to wiecej niz 50%, nie spokalem sie z banowaniem po to zeby sobie humor poprawic ale skoro tak twierdzisz to pewnie potrafisz to udowodnic.
|
Ban dla jakiegoś dziecka z Poznania:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=6071 |
Cytat:
Tak czy siak wracajac do sedna to za pokemona jest ban. A i jeszcze jak mod daje bana to moze napisac "od pokemonow to mozesz sobie w domu wyzywac"- no bo mi tak napisal. |
Cytat:
Aha do wolfego: wolfy ja z tym zyję :] dostałem zakaz ponad miesięczny i siedziałem cicho, jaki widzisz problem w tym aby zrobic sobie 3 4 7 i 10 konto? Ja nie widzę żadnego, ale mnie nie bawi zabawa w chowanego jak już wcześniej pisałem. |
Jakby banowali za "pokemonów" to pewien użytkownik miałby chyba bana do końca życia, więc Jaroo1 u Ciebie musiał być inny powód.
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=7605&page=7
Post 209... Rozumiem że podniecony.. ale bez przesady z autobusem.. |
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=7605&page=9
mozna temat zamknac. i oczyscic z niepotrzebnych postów, bo za niektórych to az wstyd |
Czy temat o wyborach samorządowych powinien znajdować się w Wisła Kraków-piłka nożna?
|
Dałoby sie wprowadzić taki przyciska jak ignoruj tylko coś w stylu raportuj? Ułatwiało by to wam sprawe z kasowaniem idiotycznych postów.
|
Cytat:
|
Cytat:
Takowy przycisk już jest ale nie będę ci psuł zabawy i pozwolę ci go podzukać samodzielnie :D |
Cytat:
|
Taka sugestia odnosnie:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3002 Mozeby tak wygwiazdkowac nazwe 'sopcast', zeby znowu nadawca focha nie walnal jak ktos niewiedzacy napisze ze "mecz jest na sopcascie"? |
Byłaby możliwość zamiany "Senior member" pod nickiem na jakiś inny napis?
picasso - chciałeś być śmieszny? |
Cytat:
|
Cytat:
No to fajnie MArkus, widzisz to jest tak, że dla Ciebie ja pisze bzdurne teksty i opinie, dla mnie Ty. Taka zależność, mam prawo tak sądzić, Ty również. Grunt by wzajemnie nie robić sobie chamstwa, gdyż jak sądzę stoimy po tej samej stronie. Ja się nie uważam za alfę i omegę, speca od trenerki, budowlanki, prawa, zarządzania klubem sportowym, taktyki, wytrzymałości itd. i jak widzę, że ktoś niekompetentny wygłasza opinię "ucząc" jak ma wszystko wyglądać to od czasu do czasu wyrażę swój sprzeciw - tyle. Markus - widzisz, że "kot" kiedyś też "jechał równo z koksem" i teraz nagle przystopował, liczę że pójdziesz w jego ślady :) Pozdrawiam |
Ja mysle ze pod kazdym banem powinien podpisac sie moderator, ktory go wystawil!!! Jak widac na tym forum w wiekszosci przypadkow znajduja sie nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich miejscach. Juz pytalem przez brata z ktorego konta goscinnie teraz pisze, od kogo dostalem bana i niekt sie nie przyznal. Ot tak to juz jest ze anonimowo mozna robic rozne rzeczy, ale przyznac sie do nich albo podpisac sie pod nimi jest juz troche ciezko.
Popieram tutaj uzytkownika lucekj'a. Jak mozna rzucic banem w kierunku starego wyjadacza za byle co, a jednoczesnie przymykac oczy na gowniarstwo, ktore podskakuje tutaj coraz bardziej!!! Na koniec jeszce raz prosze i mam nadzieje ze moderator, ktory wystawil bana COREZZOWI przyzna sie otwarcie i poda przyczyny takiej decyzji!!! Chcialbym przypomniec ze ow ban zostal wystawiony za nazwanie obroncow krzyza oszolomami. Karencja 6 MIESIECY!!!!!!!!!! Paranoja, za takie g......o? chcialbym jeszce przypomniec ze na forum jestem zalogowany od 2003 roku!!! Dziekuje bratu za uzyczenie swojego konta.... Z wislackim pozdrowieniem CORTEZZ |
Cytat:
|
Najlepszym rozwiazaniem bylaby widocznosc powodu i autora bana, ale nie przejdzie, wiadomo czemu
|
Możliwa jest zmiana w logo/herbie na stronie gł. i forum - białej gwiazdy ze ściętymi ramionami na gwiazdę z prostymi ?
Obecna źle mi się kojarzy.... |
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=7616&page=9
Temat o wyborach zmienił sie w temat o religiach. Trzeba by całą ostatnią stronę skasowac albo zamknąć temat |
Cytat:
|
Prosiłbym Szanownych Państwa, o zmianę mojego NICKA.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Moderator przed nikim nie bedzie sie spowiadal ze swoich dzialan, co najwyzej przed innym modem lub przed osoba, ktora w realu jest kims znaczacym w swiecie kibicow Wisły. |
Cytat:
|
Cytat:
Ed: "Bo tak" to nie jest cytat, tylko wyrazenie widzimisie moda. |
Zawsze podajemy powod bana wiec nie wiem o co chodzi. Wdawalismy sie nie raz w rozmowy dlaczego i nigdy nic dobrego z tego nie wynikalo.
Teraz ktos twierdzi ze pisze z konta brata, ok niech i tak bedzie ale obserwujac jego wpisy widac znowu podobny styl wypowiedzi przez jaki wylecial. W dodatku wyskakuje tutaj z awanturniczym tonem czemu dostal bana. I co z nim zrobic? Jestem ostatnim w kolejce do dawania bany za blahostki, robie to w zasadzie tylko w dwoch przypadkach. Gdy ktos wyzywa innych oraz gdy ktos nie reaguje na moje prosby (prosby!) aby stonowac w danym temacie. Jak przesledzisz moje posty to zobaczysz mnostwo apeli o wstrzemiezliwosc i wzajemny szacunek. Dopiero potem leca bany, a moglbym sobie te prosby z czystym sumieniem odpuscic. I na koniec jest i tak stado niezadowolonych. No coz, mowi sie trudno. Nigdy nie uda sie zadowolic wszystkich ale jakies reguly byc musza. Cytat:
Upublicznienie tych powodow nie wiem czy jest najlepszym pomyslem bo od razu sie pojawi milion pytan czemu ten dostal dwa tygodnie, a tamten trzy. Ale jak rava przekonasz to niech i tak bedzie, nie mamy nic do ukrycia. |
Cytat:
|
mozecie zmienić komentarz dnia ,jakos od 3 wrzesnia sie ustał ,już chyba za długo!!!
|
Panie "orzeu",
pytanie odnośnie bana nałożonego z komentarzem "szkoda słów". Tu jednak nie ma ani wyjaśnienia, ani wcześniejszych ostrzeżeń, były natomiast wyzwiska od "idiotów", które zapewne przez Ciebie zostały skasowane. Nie szukam afery a wyjaśnienia, bo szczerze do dziś mnie to zastanawia. |
mic wiem co oznaczalo "bo tak" i na to odowiedzialem
picasso nie moge odpowiadac za wszystkich, staram sie odpowiadac tak zeby wszystko bylo jasne, wydaje mi sie ze inni robia podobnie. MarccinK jesli pamietam to ban ze slowami "szkoda slow" dostal ktos za wpisy w temacie o smierci kibica w wypadku o tym ze pewnie malolat kierowal, dopiero co mial prawko itd. Wyjatkowy brak wyczucia, taka tragedia, czytali to rowniez koledzy zmarlego i komentarz ponizej wszelkiej krytyki. Zwyczajnie szkoda slow. Jesli tym banen dalem odrobibe do myslenia temu kto go otrzymal to dobrze, moze troche otrzezwieje i na przyszlosc zastanowi sie czy jefo przemyslenia warto mowic na glos bo moga kogos urazic lub zwyczajnie w....ic. Jesli nie to forum nic na tym banie nie stracilo. |
Zamiast tłumaczenia się z bzdur, zacznijcie banować za teksty o zdobyciu majstra. Co to jest majster w naszej piłce? Nigdy przez 104 lata nie graliśmy o takie badziewie, teraz nagle gramy o majstra. U nas zawsze graliśmy o mistrza i niech tak zostanie niby kibice zauroczeni Amiką.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl