![]() |
Cytat:
|
Jeśli prawdą jest że Jimenez będzie trenerem to może być dobre posunięcie i kwestią dla mnie priorytetową jest jaki styl pracy on preferuje(chodzi mi o treningi) sevilla(-notabene wczoraj Sevilla pokonała Barce 3-1) to nie Wisła, bo każdy wiedział że Dan kazał im napier******ć po meczu, przed, w trakcie, ogólnie wszędzie :)
zobaczymy albo na meczu albo wytrzymajmy do jutra do konferencji |
tak wiec kto bedzie ogladal dzisiejszy mecz niech wypatruje tego Pana na trybunach..
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/B...c1e8ndexMl.jpg : ) |
Pisalem, ze wloski styl odpowiadal by mi ale jak juz mowimy o Manuel Jimenez to odrazu biore go w ciemno bez zadnego ale. To bylo by cos taki trener w Wisle, mysle ze w nastepnym sezonie przy odrobinie wiekszej ilosci kasy od cupiala zrobilby nowa jakosc, nowa Wisle cos na wzor krakowskiego stylu co juz odeszlo w zapomnienie. Taki krakowsko hiszpanski styl gry krotkie podania itd
|
O ile to będzie Jimenez to ja bym chciał żeby Jimenez trochę się zabrał za tych grajków z ME. Może z nich się da ze 2-3 perełki zrobić. Myślę tu przede wszystkim o Nalepie.
Ten trener jest jednym z najlepszych w Hiszpanii jeśli chodzi o szkolenie młodzieży i promowanie zawodników do wielkich klubów. Do Wisły byłby idealny. |
Ja uwazam, ze Cupial nie powinien zalowac grosza na takiego trenera. To zupelnie inny swiat, warsztat szkoleniowy, podejscie do obowiazkow, wszystko monitorowane. Kogos takiego jeszcze nie bylo w naszej lidze, choc zobaczymy czy to w ogole prawda.
|
Mam nadzieję, że gdyby przyszedł Jimenez w ślad za nim ściągnie jakiś młodych zawodników z Hiszpanii którzy pod jego skrzydłami staną się gwiazdami naszego zespołu.
Oby. |
Dokladnie zgadzam sie z toba, dzis to choc pomarzyc moge o takim trenerze. I mysle, ze jak Wisla ma choc teoretyczna szanse pozyskania trenera takiej klasy powinnismy isc w ciemno obrac jego polityke a w nastepnym sezonie bedzie tego owoc.
Niema co sie oszukiwac nawet taki trener z takimi grajkami jak dzis nie zrobi nic. Ale jak dostanie szanse jakas mozliwa dobra ilosc kasy to w zimowym i nastepnym letnim okienku moze sprowadzic dobrych grajkow. A wtedy moze cos osiagniemy choc awans do LM lub LE. |
Tak swoją drogą jakby faktycznie przyszedł Jimenez i zobaczył naszą bazę treningową, to ciekawe co by sobie pomyślał...
|
Cytat:
Szkoda, że Kulawika nie można wypożyczyć, żeby się otrenowywał w innym klubie. |
..ale wg nowych przepisów każdy zespół do chyba 2012? musi miec iles tam boisk treningowych w tym cos oswietlone jak to jest dokładnie?
|
Cytat:
...otoz to tez sie tego obawiam.... |
Cytat:
|
pożyjemy zobaczymy..na wszelki wypadek nie przypalać się za bardzo bo przyjdzie ktoś inny i będzie mniej szczęścia..a tak poważnie myślę że Cupiał zmądrzał i da szansę budować zespół specjaliście, osobie obytej w mocnych ligach zagranicznych...
ale tak w sercu... Jimenez - skok o dwie epoki |
Cytat:
Wiesz, Cupiał do niego dzwoni "Ty Jimenez, jutro złożysz podpis na jakiejś tam kartce żeby pracować gdzieś tam u kogoś tam z kimś tam" i w ślepo na drugi dzień składa podpis nie wiedząc pod co i do czego przychodząc. Może na wszelki wypadek niech ktoś go oświeci że Wisła gra w Polskiej lidze bo przyjdzie i okaże się że sądził od początku że w Szkockiej. |
mina Jimeneza po zobaczeniu bazy treningowej Wisły?
http://fc09.deviantart.net/fs71/i/20..._CrusierPL.png |
Cytat:
|
no chyba nie masz takiego małego monitora, że Ci wychodzi obrazek na ścianę?
Wielki trener - wielka mina! |
Cytat:
:lol: Ale głupi ci bukmacherzy. |
Cytat:
Więc pomimo iż nie sądzę by facet był idiotą i zdaje sobie sprawę z tego, że łatwo tu nie będzie, to mam jakieś takie przekonanie, że i tak mu kopara, gdyby faktycznie miał przyjść, opadnie... |
No ciekawy bardzo jest fragment na głównej stronie TWSD mówiący że szkoda że na Ladbrokes nie ma opcji "ktoś inny". Czyżby plotki o Jimenezie były prawdą?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakbyś nie próbował, to nie przekęcisz faktów. Od kiedy odszedł Kasperczak, Wisłę zaczęto lać w lidze, jak ona wcześniej lała innych.
|
Cytat:
|
a tak naprawdę,to ile ten pan Henio ma sukcesów jako TRENER?bo chyba nie za wiele,moze ten puchar Francji z Metz...
|
Cytat:
Ty myślisz że to takie banalnie proste? Na prawde myslenie nie boli , zastanów się dlaczego za pierwszym Kasperczakowym razem drużyna lała w lidze wszystkich a za drugim lali Wisłę. Jak dojdziesz do tego to daj znać, choć niestety mr_kwolf za bardzo pomaga;p Cytat:
|
Cytat:
:rotfl: On tu leci jeszcze na pewno, tylko nie może trafić po prostu. Rozładował mu się telefon i co ma począć? Gimenezie, czekamy na Ciebie! |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl