![]() |
To jest pierwszy etap rekrutacji na uczelniach i w innych miejscach na wielu etapach życia.
Jak się nie umie czytać/spytać to się odpada ;D Internet wyrównał szanse.. Socjalizm :( |
do kiedy na AGH można przelewać kasę?
|
pysio - do 10 lipca. ;)
|
Czy wy ludzie nie umiecie czytać? Wszystko jest napisane najprościej jak się da. Nawet ludzie bez gimnazjum znajdują!
|
Wie ktoś może w jakich dniach będzie wiadomo czy się dostałem na studia na UP?
|
Jak sprawdzić wyniki na AWF? Podobno są dzisiaj
Już mam :) |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.pk.edu.pl/rekrutacja/inde...231&Itemid=277 |
Cytat:
|
do usunięcia
|
Wie ktoś kiedy są wyniki na UP?
|
Niektórym osobom z tematu radzę się zastanowić nad sensem studiowania, skoro nie potraficie podstawowych informacji znaleźć...
Cytat:
http://www.wsp.krakow.pl/rekrut/huma...inistracja.pdf na każdy inny kierunek chyba sa podobne terminy, sprawdź sobie swój już sam... |
do usunięcia
|
zola - mysle ze to roczna cena (2200 / semestr), bez przesady.. to by był kosmos :D
ja mam inne pytanie - czy dostal ktos potwierdzenie wplaty na AGH? czy jest w ogole takie cos? ja dzisiaj wplacalem co prawda(elektronicznie, wiec kase juz maja), ale pojawily mi sie juz procenty, a potwierdzenia wplaty nie ma ;) |
do usunięcia
|
Cytat:
Ja na AGH procenty mam od wczoraj, natomiast kasę wpłaciłem im dopiero godzinę temu (dojdzie najwcześniej jutro). Także na wszelki wypadek trzymajcie sobie potwierdzenie wpłaty. |
a mnie za przeproszeniem agieh wku*wił. Najpierw policzyli mi więcej punktów niz teraz. Ma ktos tez tak?
|
na agh jak wejdziecie w 'druki' i nie bedzie nic (tzn znikł link do druczka wpłaty acrobat rider) tzn ze kasa im doszła
|
|
hehe, i pomyśleć, że smialem się z koleżanki, że na 4, czy tam 5 kierunków chciała składać...
|
mam pytanie odnośnie UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO, sprawa wyglada tak ze ja i moj kolega wybieramy sie na zaoczny kierunek ipo wypełnieniu ankiety osobowej wychodzi nam tyle samo punktów, ja mam 120 i on tyle że ja na poziomie rozszerzonym a on na podstawowym ale nigdzie to nie jest zaznaczone... czy to nie ma dla nich znaczenia na studiach zaocznych i kazdy sie dostanie?
|
Mam pytanie jezeli chodzi o rekrutacje na UJ 2010 na Prawo. Czy musze zdawac obowiazkowo Jobcy rozszerzony czy wystarczy podstawa? I co oznaczja skróty rekrutacyjne "NM" i "SM" i czy aby sie dostac trzeba miec srednia 4,5 minimum?
|
Do ludzi z PK: Macie już w panelu info o przyjęciu (bądź nieprzyjęciu) na studia?
|
no jaja są troszkę z PK bo najpierw mi się pokazało, że mam wpłacic 21,00 złna oba kierunki (podstawowy i alternatywny) na indeks i na legitke teraz zostało tylko na alternatywny a raczej ilosc punktów mam wystarczająca na podstawowy. Sam juz nie wiem.
|
No to już i na AGH i na UEk jestem KANDYDATEM :D :P
|
Cytat:
http://www.rekrutacja.uj.edu.pl/doc/..._2010-2011.pdf Czyli musisz zdać: Wos Matematykę lub Historie Plus jeden język, albo Polski albo obcy. Jeżeli planujesz obcy zdawać rozszerzony, to polaka rzecz jasna możesz odpuścić. Bo tego, że te trzy przedmioty brane pod uwagę, musisz zdać na rozszerzonym powyżej 80%, nie muszę chyba dodawać? Z podstawowym na jeden z najbardziej prestiżowych kierunków w Polsce...? |
do usunięcia
|
Ja czekam do jutra, i mówię do siebie student budownictwa!
|
Drewniaqu a myslisz ze jaki bedzie próg? zobacz na poprzedniej stronie jaka ja teraz mam sytuacje.
|
Na PK zostałem zakwalifikowany do przyjęcia... to chyba dobrze... :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl