![]() |
Mam rozwalonego laptopa. Tzn ten pasek co łączy lapa z monitorem już chyba całkiem się zuzyła/poluzowała no i na wyświetlaczu latają mi takie paski albo pojawia się taka siatka lub cąłkiem nie działa. Jak się ściśnie na "zawiasach" to się poprawia ale trzeba trzymać ... więc to deka uciążliwe.
Pytanie brzmi - GDZIE i ZA ILE to naprawię? Gdzie to się domyslam, że w serwisie ;) ale ktos może jakiś polecić? Żebym tez nie zapłaciła jak za połowe nowego lapa ... własnie - ile taka "impreza" kosztuje? Z góry dzięki za opd! |
Cytat:
|
|
Pilne!
Za tydzień lecę do Polski na urlop w tym rzecz, że pierwszy raz w życiu będę leciał samolotem mam kilka pytań do tych co latają samolotami: 1.Czy podają jakieś jedzenie na pokładzie? lub napoje? 2.Jak z urządzeniami elektronicznymi? typu telefon komórkowy,aparat cyfrowy lapek? 3.Czy mogę mieć ze sobą laptop i bagaż podręczny?(bagaż to wiem a lapek?) 4.Np. jak będę miał np.komórkę w kieszeni i portfel to wlicza się w bagaż podręczny? Może być pw. |
1. zależy od liniii..
2,tel. powinien być wyłączony (ale nie sprawdzaja..) aparat możesz mieć.. 3 tak 4Nie |
Cytat:
Mi na początku bateria wytrzymywała nawet tydzień, teraz po dwóch latach korzystania wytrzymuje ok 3-4 dni. |
Cytat:
1 - w zaleznosci od lini - tanie linie lotnicze podaja, ale raczej drogo. lepiej cos sobie kup juz za odprawa bezpieczenstwa, albo zjedz przed wyjsciem na lotnisko (tyle, ze nie zawsze sie da - raz siedzialem 5 godzin na lotnisku, wiec cos do wszamania kupic trzeba bylo). 2 - mozesz miec ze soba wszystko, telefon wylaczony caly lot (albo w trybie "samolot "), ale przy starcie/ladowaniu prosza o wylaczenie wszystkich urzadzen. 3 - bagaz mozesz miec - sprawdz na stronie lini lotniczych jakiej wielkosci. jak latalem wizz airem, to tam bylo 10kg, ryan air nie mial limitu wagowego. Wszedzie jest ten sam limit wielkosci bagazu podrecznego - nigdy mi go nie wazono, za to zdazylo sie, ze byl mierzony (prosza o przepchniecie przez taka ramke z rurek). W bagazu wozilem co sie tylko dalo - laptopa, xboxa, aparat - nigdy nie robili zadnych problemow, tylko podczas odprawy moga Cie poprosic o wlaczenie urzadzen. wszystko musisz wiezc w 1 torbie (bagazu podrecznym) - chyba tylko w KLM jest dopuszczalna 2 sztuka bagazu podrecznego. Jezeli polecisz z dziewczyna, to torebke zazwyczaj kaza schowac do bagazu podrecznego. 4 - w kieszeniach mozesz miec co chcesz - byleby legalne i sie w nich miescilo |
Dzięki wszystkim za odpowiedzi i dzięki też ja_ka_ za PW trochę już wiem :)
|
Cytat:
http://www.pdftoword.com/ na pocztę dostaniesz plik doc i normalnie w wordzie go wydrukujesz |
Cytat:
W ryanair jest limit wagowy - 10 kg, czasami sprawdzają :) Aczkolwiek nie zdarzyło mi się by go mierzyli, chyba że ewidentnie przewyższa wymiary to wtedy |
Zna ktoś jakąś drukarnię gdzie w przyzwoitych cenach mogę wydrukować plakat?
|
Cytat:
dobę czekałam, ale jest! przyszedł i wszystko jest w porządku, piękny, gotowy do druku! Wielkie dzięki! |
Czołem!
Który z Wiślaków pracuje w serwisie z klimatyzacjami? Koniecznie potrzebuje założyć klime w Sali konf. o pow. 110m2 |
Panowie, mam problem. Chce wejsc np. na strony betsson badz tobet i wyskakuje mi cos takiego. Jak sobie z tym poradzic ?
http://img402.imageshack.us/img402/8706/problemoa.jpg |
Cytat:
1. gdy stoi przed Tobą ładna stewardesa i pokazuje co i jak (zainteresowanie wszystkich panów, panie mniej zainteresowane hehe) 2. start, jak Cię wbija w siedzenie :) Poza tym z UK to 2h na przespanie się, przy lądowaniu i tak się obudzisz. Aha! Pamiętaj NIE KLASZCZEMY PO STARCIE I LĄDOWANIU. To żałosne i tylko Polacy się tak kompromitują.. |
Cytat:
|
W jakiej telewizji będzie walka Adamka?
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1293614.html |
Skąd można ściągnąć ten kawałek:
http://www.youtube.com/watch?feature...JU-jXQ3c&gl=US Poza tym jakiś dobry adres do ściągania muzyki z sieci? |
Cytat:
|
Zna ktoś jakiś dobry serwis pogodowy? Z tego co widzę, to na każdym jest inna prognoza...
|
Cytat:
|
O właśnie , jak ktoś coś ma to proszę podać , ja na interi sprawdzam i dość taka ale jednak nie ufam im do końca
EDIT : Dzięki ;) |
jak wygląda sytuacja kibicowska na os. Mistrzejowice Nowe? kogo wiecej?
|
Cytat:
|
Parę lat temu czytałem na jakiejś stronie komiksy, były właściwie wszystkie (chyba w pdf). Strony wygooglować nie mogę. Kojarzy ktoś stronę?
|
Cytat:
Korzystałem (mniej lub bardziej świadomie) z darmowego serwisu opendns.com, który udostępnia ciekawą funkcjonalność filtrowania żądań odpytywania o adres ip. Betsson należy do kategorii gambling i widocznie filtrowanie obejmuje też tę kategorię. Zmieniłem poprostu adresy DNS na domyslne google. |
Cytat:
Sporo osob wylacza telefony bo to faktycznie moze zaklocac komunikacje, zwlaszcza przy starcie i ladowaniu, poniewaz jeszcze jeszcze zasieg.. Ale wyzej tez moze.. Idiotyzm, tak trudno wylaczyc tel? A nawet jesli to zmienic go w airplane mode zeby nie szukal sygnalu? |
^ Kompromitacja to koledze chodziło raczej klaskanie które nazwał kompromitacją a nie wyłączanie telefonu :)
chyba, że źle zrozumiałem to sorry. :) |
Cytat:
|
Cytat:
A co do telefonu - ja nie wyłączam, ale po wejściu na pokład zawsze jest szybki sms, że jestem już na pokładzie i zaraz odlot i od razu po tym telefon przełączam w tryb "samolot" (sms po to, żeby było wiadomo o której mniej więcej będę na lotnisku, żeby ktoś po mnie wyjechał). W powietrzu zasięgu nie złapiesz, a podczas startu mając włączony telefon możesz powodować zakłócenia. |
Cytat:
|
Nie mogę znaleźć tematu o komórkach, więc piszę tutaj.
Ostatnio się coś porobiło z moją baterią w SE Yari i muszę kupić nową (szybko się rozładowuje, a nigdy tak nie miała). I tu pytanie czy ta bateria (poniżej link) wydaje się być w porządku? http://allegro.pl/bateria-sony-erics...530137202.html Odp jak najszybciej można, może być na priv. :) EDIT: Wielkie dzięki *mic*. |
Cytat:
|
Oglądał ktoś może Cracovię?
Zaczęli jakoś wyjątkowo dobrze grać? Ten trener zdziałał z nimi jakieś cuda w przerwie zimowej, bo na wiosnę gromadzą punkty jak szaleni. Plus z innej beczki - w którym sezonie Groclin miał podobną sytuację do obecnej Cracovii i kto był wówczas jego trenerem (Chyba B. Kaczmarek, ale nie jestem pewien) - tj. jesień skończył jako ostatnia drużyna ligi, był pewniakiem do spadku, a na wiosnę z mało kim tracił punkty. |
Tani fryzjer blisko ulicy Bronowickiej ? Bo przyznam, że 17złociszy i to na promocji mnie nie rajcuje.
U mnie wiosce to Pan Kazio za 5 wszystkich golił ale może za 12 coś znajdę ? |
Cytat:
|
Będzie transmisja gali na necie?
|
Cytat:
chodzi ci o całą galę ? czy tylko o walkę Adamka ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl