![]() |
Jednak przyznacie, że Stilic z wiosny, a Stilic z sierpnia tego roku to zupełnie inni zawodnicy? To samo stało się z Murawskim, który z grubasa bez formy stał się znowu bardzo solidnym środkowym pomocnikiem. Widać w tym zespole progres, jest trochę świeżej i młodej krwi tzn. Tonew i Możdzeń. Oczywiście z mocniejszymi rywalami nie będzie im się grało tak miło jak z żenująco słabym ŁKS-em, ale już teraz można powiedzieć, że to zespół z aspiracjami na pierwszą trójkę.
Tak jak mówiłem na pierwsze podsumowania potrzeba jeszcze 2-3 kolejek i wtedy ocenimy co tak naprawdę warta jest ta Amika Bakero. |
Cytat:
|
Dało się odwoływać mecze z powodu tego, że komuś zachciało się zagrać w tym czasie sparing (także Wiśle między innymi zresztą), to nie da się pójść na rękę drużynie będącej o krok od LM?
|
Cytat:
|
A dlaczego Korona ma byc druzyna pokrzywdzona? Oczywiscie ze kiedys sie dalo, ale czy to normalne? Nie.
|
Ale nie ma o czym dywagować skoro Wisła nie płakała i wystawiła rezerwę w Kielcach. Szkoda nawet, że nie zagrała tam samymi chłopakami z ME. Kiedyś Marsylia wystawiła rezerwę w meczu wyjazdowym za to, że nie chciano wpuścić jej kibiców na ten mecz i zepsuła gospodarzom widowisko olewając ich w ten sposób. Tak trzeba zrobić w przypadku ponownego meczu w Kielcach.
|
Cytat:
Gwiaździsty naprawde? Ja kojarze ze bylo na dworze, ale nie ma sie co spierać. wszyscy działamy Ku Chwale Wisły 0-22 : w Warszawie dawniej w 70 latach na dworze jest mrok w tramwaju jest tlok kibice na legie spiesza wtem nagle ktos wstal i zaspiewal nam o legii ukochanej. CWKS, do boju legia warszawa, dwie bramiki Kazimierz (Deyna) dwie bramki Topolski i Legia jest mistrzem Polski |
Cytat:
|
W życiu nie słyszałem, żeby w Warszawie śpiewano o jakimś dworze i o jakimś mroku, który na nim panuje.
Szprotson - to o nazwiskach oczywście wiem, natomiast pewny byłem, że jednak był tam pociąg. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zreszta, wszystkie pieśni sa kserami w koncu melodie do nich nie sa wymyslane tylko kserowane |
Cytat:
|
Kuriozalne jest ze to spiewacie a mistrza nie macie;)
|
Cytat:
|
"Dumą Polski jesteśmy od lat"
"Kolejorza zna cały świat" Proszę Cię :) |
Cytat:
|
Duma Polski a MISTRZ Polski, widzisz roznice? Nie spiewamy o TYTULACH (nie)zdobytych, jak na Łazienkowskiej :)
|
Cytat:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...m-co-na-slask/ Dlaczego Śląsk ma być "pokrzywdzony" ???? Kolego inteligentny stwierdziłem, że Amika ma lepsze notowania wśród dziennikarzy sportowych - Borek, Iwanow i tyle. Postawiłem jako problem to, że taki własnie Iwanow kategorycznie protestuje przeciwko wypowiedzi Maaskanta odnośnie kalendarza ligowego Wisły w odniesieniu do ostatecznych spotkań o Ligę Mistrzów. Natomiast, gdy Amika chce przełożenia swoich meczów czy zmiany gospodarza to tego nie robi - nie dostrzega takiego samego problemu ??? To, że piłkarze mają grać co 3 dni jest dla Iwanowa oczywiste w przypadku Wisły, a to że Amika musi grać we Wronkach a nie w Poznaniu - to już dl Pana Iwanowa nie jest problemem... |
Cytat:
|
Cytat:
Ponadto radziłbym ci poczekaj do najbliższego meczu Amica-Legia, bo może się okazać, że będziecie śpiewać: "Mistrzem jest Kolejorz, jego panem Legia jest", czy jak to tam idzie. |
Dobra, warszawiacy, poznaniacy. Wyp***dalać już na swoje fora, nie wkurzać nas dodatkowo przed meczem :)
|
Cytat:
Dumą Poski od lat też nie jesteście:lol: |
Ale durne odpowiedzi z Lazienkowskiej, myslalem ze bardziej sie wysilicie. Mistrza Polski mimo wszystko w tym sezonie i tak nie macie :P
funky, jak najbardziej Slask nie powinien sie zgodzic, mam w dupie ze nasz zarzad chce zmiany, chyba ze to chodzi powiedzmy z piatku na sobote czy na niedziele, termin zachowany (wekendowo) a juz tym bardziej mam w dupie co dziennikarzyny maja do powiedzenia i jesli sie Ty tym przejmujesz to podziwiam e: dalej killzone, stac cie na wiecej, wymysl jeszcze cos :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Naprawde nie widzisz roznicy miedzy zdobytym mistrzem, z konkretnym argumentem a czyms co nie jest namacalne? Narysowac i podpisac "znajdz 5 roznic"? Ludzie...
|
Cytat:
W tramwaju jest tłok... Tak to szło w wersji wiślackiej. Mogę potwierdzić że było to u nas śpiewane pod koniec lat siedemdziesiątych. |
Jezeli chodzi o kserowanie piosenek to popatrzcie panowie na repertuar Amici Poznan :) Kopiuja od Lechii W rytm ''W Wolnym Miescie Gdansku , Hymn Lechii tez kopiuja ''Ooo Nasz'' a do tego chyba juz cala Polska spiewa ''Marsz Marsz do boju marsz''
|
Cytat:
Zwykła fuszerka tych śpiewaków. Co innego spiewały trybuny a co innego oni sobie nagrali. Takie rzeczy się zdarzają. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl