![]() |
Tak się zagospodarowali PO-wcy na Polsce a reszcie zostawili to:
http://niezalezna.pl/38711-coraz-wie...dostaje-pensji |
myśle że pan Giżyński albo Brudziński to beda następcy Jarosława na fotelu Prezesa PiS-u(za kilka lat oczywiście).Moim faworytem jest jednak europoseł Janusz Wojciechowski
|
... a tak coś mnie naszło.
O słowackiej okupacji Polski [Małopolski] i: http://www.konflikty.pl/a,2249,II_wo..._slowacka.html GWprawda pamiętała o Powstańcach. Miło. http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444..._ZDJECIA_.html |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I ponawiam, ponieważ zniknęli gdzieś główni demagodzy tematu: " Rozumiem że gdyby słowa Hofmana wypowiedział ktokolwiek z drugiej strony "barykady", też byłoby tylko zdziwienie i niefortunność wypowiedzi? Czy jednak forumowa oszołomość w postaci kilku debili jednak zmieniłaby retorykę wypowiedzi?" |
Cytat:
Zamiast silić się na pisanie postów, bo z każdym kolejnym zbliżasz się do dna głębokiego szamba. Smarku... Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Widzę ze wolisz odpisywać na stare posty, a odpisywales już na następne niż odpowiedzieć na prosto zadane pytanie. No tak Arapaho nie napisał, to leming drozd zabłądził i nie wie co napisac. Teraz pewnie szybka telekonferencja i zaraz będzie cieta riposta. |
Jak się będziesz zachowywał jak człowiek to może się zastanowię ... na razie wchodzenie z tobą w dyskusję jest jak wchodzenie w kałużę gnojowicy, łapiesz?
Myślisz, że tylko ty możesz rzucać "debilami"? Ja takim prostakiem nie jestem i nie obrażam, a opisuję ... |
Cytat:
Teraz wyjdę Ci na przeciw. Szanowny umilowany Drozdzie mógłbyś całą światłością Twego majestatu odpowiedzieć na pytanie, czy gdyby słowa wypowiedziane przez Hofmana wypowiedział ktokolwiek z PO.... itd. Cytat:
|
Cytat:
W sobotę spotkanie Ruchu Narodowego w Krakowie.. Lewaczki już "zastraszyły" właściecieli obiektów, gdzie miało odbyć się spotkanie (tak samo jak na UW).. Wobec czego miejsce spotkania nie jest jeszcze podane.. http://www.facebook.com/events/211444322329352/ |
Cytat:
Już ci tłumaczyłem że nazywanie kogoś kto zachowuje sie jak leming, lemingiem nie jest żadnym obrażaniem. Jak kominiarza nazwiesz kominiarzem to się nie obrazi. O jakim sporze mówisz? Każdy twój wpis to pomieszanie języka fanatyka ze składnią woźnicy. Nie rozumiesz co sie do ciebie pisze, stawiasz tezy które później zaciekle krytykujesz nie używając jednak niczego prócz inwektyw i insynuacji. Jeżeli to jest twoim zdaniem spór to szczerze współczuję. |
Cytat:
Teraz specjalnie dla ciebie powtórzę pytanie: Rozumiem że gdyby słowa Hofmana wypowiedział ktokolwiek z drugiej strony "barykady", też byłoby tylko zdziwienie i niefortunność wypowiedzi? Zrozumiales, czy mam napisac caps lockiem --------------------------------------------------------- Widzisz, to właśnie oznaka twojej ulubionej lemingozy. Czekasz na jakąkolwiek podpowiedz, by wiedziec jak dalej brnąć. Leming w czystej postaci. Zarzucasz mi brak skladni, porównując do woźnicy? Ciekawe, bo akurat skladnia, gramatyka i ortogfafia zawsze były moimi najmocniejszym stronami, w przeciwieństwie z tego co widzę do ciebie. Od razu zastrzegam że małych liter używam w twoim wypadku z premedytacją. |
A tu jak wygląda "państwo prawa" pod rządami Tuska, który wypłakiwał się w mediach jak to tow. Środę naszli narodowcy i poskakali na korytarzu przed salą, gdzie miała wykład:
Cytat:
|
Ciekawe czy o tych lewackich ekscesach na UAM w Poznaniu powiedzą dzisiaj w Wydarzeniach, Faktach, Wiadomościach??
|
Żeby być uczciwym to trzeba przyznać, że wczorajszy program Pospieszalskiego był na bardzo dobrym poziomie. Obejrzałem przed chwilą powtórkę w necie i stwierdzam, że w sposób realistyczny i niejednostronny przedstawiono temat, a w nim główne zagadnienia:
- patologie ustawy o świadku koronnym, które osiągnęły ekstremum w przypadku Haniora - przekraczanie prawa przez policję i bezkarność ich funkcjonariuszy - chuligańskie występki i rozróby - oprawy upamiętniające wydarzenia historyczne, ale również te kontrowersyjne nieregulaminowe Ponadto obiektywności programowi dodało zaproszenie takiego, a nie innego składu rozmówców, wywiady z posłami innych opcji oraz mecenasem, który nie jest bliski opcji kibicowskiej. |
obejrzyj głąbie jeszcze raz i zastanów się czy aby tylko o tym był program
nie rób z siebie większego idioty niż jesteś, emj10 uczciwie przyznaje buahahaha |
A o czym nie był z tego co napisałem?
|
Dobra wiadomość i jak widać już stała tendencja. Szkoda tylko, że to ścierwo utrzymywane jest z naszych podatków przy POmocy wpłat na tzw. "reklamy":
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kilka stron temu polemizowaliśmy z Kolegą @Jaroo1 na temat stosunku PiSu do kwestii wprowadzenia u nas euro i rezygnacji ze złotówki. Właśnie dzisiaj w Sejmie odbywała się kolejna debata organizowana przez PiS, a poświęcona tej kwestii pt. "W obronie polskiego złotego". Sądzę, że wypowiedź Kaczyńskiego dobrze obrazuje podejście PiSu do tej kwestii nie tylko na dzień dzisiejszy, ale także w rzeczonym 2008 r., jak i wcześniej.
|
Wrócę jeszcze do dyskusji o dzietności ze środy, której Michał Stopka dodał epilog.
wis.la/wd7l9 Ciekawy epilog moim zdaniem, ale patrząc na realia i perspektywy do końca dekady raczej nierealistyczny. Chyba lepiej przeznaczyć pieniądze na ściągnięcie młodej Polonii z Kazachstanu, Rosji, Białorusi i podobnych. |
Tak rząd wynagradza swoich nieoficjalnych funkcjonariuszy...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...23755400_o.png |
jakby policzyć rzetelnie inwestycje SKOKów w PiS wyszłyby ciekawe liczby. takie to .......enie oszołopisowców
|
A co mają wspólnego SKOKi z organami państwowymi?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A teraz, żeby byc uczciwym wygrzeb dane jakiez to kwoty wchodzą w gre w przypadku SKOKow, Gazety Polskiej, GP codziennej, Nowego Panstwa, ile szmalu dostał Rydzyk na wiercenie dziur w ziemi budżetu w zamian za milczenie w sprawie pewnej ustawy |
Cytat:
Naprawde sadzisz, ze potomkowie Polaków zesłanych w dalekie rejony Rosji to sa Polacy jeszcze? Toz to 2-3 pokolenie! Ciekawe jaki ich procent mówi w ogóle po polsku...Oni chetnie oczywiście skorzystaja z mozliwości które da im ojczyzna ich dziadków czy pradziadków, przyjada, poucza sie, popracują a pieniadze wyslą rodzinom w tymze Kazachstanie, Rosji itd... |
http://www.sfora.pl/Platforma-nie-ch...88381481237582 dla wszystkich zwolenników PO.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A Polacy z nich pewnie lepsi niż ty. Na pewno by oszustów i złodziei nie wybrali, a dzięki tobie podobnym tacy właśnie nami rządzą. |
Cytat:
|
kuba.j.g.- co z tego, że przyznał jak za chwilę ją cofnęli ? To tak jakbym dzisiaj obiecał Ci 100 tysięcy złotych na założenie firmy które dam Ci za miesiąc- zainwestowałbyś swoją kasę bo wiedziałbyś, że za miesiąc dostaniesz ode mnie 100 tysięcy a tu za miesiąc się wycofuję i zostajesz na lodzie z poniesionymi własnymi kosztami bez możliwości dalszego rozwoju ...
Cytat:
http://wpolityce.pl/wydarzenia/44239...sza-600-000-zl |
Cytat:
Nie ty bedziesz na szczescie określał oceniał mój poziom patriotyzmu. Gówno wiesz na kogo głosowałem wiec nie pyskuj |
Cytat:
Rzad PiSu przyznał dotacje w wysokości 27.3 mln złotych na fanaberie Rydzyka w zamian za co Rydzyk obiecał siedziec cicho w sprawie pewnej ustawy...Pomyliłem sie? Nie...tyle |
Cytat:
Tak, pomyliłeś się ... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl