![]() |
Cytat:
Więcej: http://fotoczewa.pl/?p=4347 |
O nim juz pisał Janek, ze ma najwieksze szanse do nas trafic.
|
Tak, pisał że ze wszystkich pierwszoligowców którymi się interesujemy Jakub Łabojko jest najbliższy transferu do Wisły Kraków, jeśli Raków nie awansuje do ESY to nasze szanse jeszcze rosną.
|
No i bardzo dobrze. Młodzieżowy reprezentant polski, czołowy pomoncik Nice I Ligi na swojej pozycji. Oby dopieli transfer. :)
|
Czołowy pomocnik? Ma po jednej bramce i asyście, a na liczniku 20 lat. Nie twierdzę, że jest słaby, bo go nie widziałem. Ale w czym się wyróżnia? Ktoś ogląda 1 ligę i jest w stanie coś o nim napisać?
|
Mlody i perspektywiczny zawodnik, jezeli maja szukac w nizszych ligach to tylko takich zawodnikow. Nie musi miec bardzo dobrych statystyk w 1 lidze, niektorym sie wydaje, ze im nizsza liga to sie lepiej i latwiej gra, nic bardziej mylnego.
|
@Hives4 A przepraszam, ile bramek ma Pol Llonch?
;) |
A to zawodnik o takiej samej charakterystyce i z tymi samymi zadaniami na boisku co Llonch? Czy też go na oczy nie widziałeś i tak tylko sobie piszesz?...
|
Łabojko to raczej defensywny gracz skoro grywa również na środku i prawej stronie obrony.
|
Niewiele, ale śledzę na bieżąco I Ligę. Często oglądam mecze czy skróty spotkań i przyglądając się mu po tych doniesieniach o transferze jeszcze sobie przypomniałem kilka z nich. No w mojej opinii to taki dynamiczny środkowy pomocnik z dobrym odbiorem, zapadło mi raz w głowie jak dosłownie "okleił" rywala i z odebraną piłką pobiegł z kontrą - fajnie to wyglądało. I głęboko wraca się po piłkę, bierze na siebie rozegranie. Zachowując proporcje to taki miks Krychowiaka i... Popovicia? :D
Nie odbieraj tego jako zarzut, po prostu stwierdziłem, że brak goli niekoniecznie daje podstawę do stwierdzenia o byciu słabym czy nieprzydatnym. :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja uważam, że Popo - dopóki nie brał się za karne - był w ustawieniu z piątką pomocników kluczowym elementem u Wdowczyka, u Moskala już średnio pamiętam ile on tam grał. Właśnie przez to, że zawsze tworzył płaszczyznę do zagrania, cofał się po piłkę do obrony, schodził do boków. Nie był efektowny, ale miał zawsze inteligentne ruchy do tzw. ataku pozycyjnego. Czyli syndrom Rafała Boguskiego ;)
|
Popovic właśnie awansował do rosyjskiej ekstraklasy i został wybrany najlepszym piłkarzem ligi. Więc taki słaby nie jest
|
Cytat:
|
Cytat:
Btw jedynym zawodnikiem który regularnie wykonywał w Wiśle karne i nie zmarnował żadnego był chyba Cleber. |
Cytat:
|
Popovicia oczywiście szkoda, ale pamiętajmy, że na jego miejsce wskoczył Llonch (za darmo), a kasa za Popo bardzo się wtedy przydała.... W tamtym układzie i tak by raczej grzał ławę, bo ani Brleka, ani Judasza by nie wygryzł. A Llonch przyszedł jako człowiek Kiko.
|
Popo ?? LOL !!! Nawet powieka mi nie drgnęła jak odszedl w odroznieniu od Chrapka, Wolskiego czy Brleka...
|
Oczywiście, że nie ma do nich startu.
Natomiast teraz gramy w środku Cywką z Mitroviciem, wcześniej był Perez, a i bywał Uryga. Podejrzewam, że od każdego z nich Popo byłby lepszy (w obecnej formie tych graczy i z obecną formą Popovicia). |
Cytat:
|
Cytat:
|
A Paulinho w ŁKSie... słabe porównania, nic nie mówią o poziomie ligi oraz zawodników. Popo strzela i asystuje, u nas dawał radę rok temy, więc teraz raczej byłoby podobnie lub lepiej
|
Całkiem fajne ostatnio sobie poczynał Goran Cvijanović z Korony Kielce i myśle ,że zamiast Mitro w sam raz.
Kończy mu się kontrakt i jeszcze z rok mógłby pokopać na racjonalnym poziomie.W tym sezonie 9 bramek i 2 asysty. |
Cytat:
|
Lechia prawdopodobnie się utrzyma, szkoda bo można byłoby ściągnąć naszego wychowanka Stolarskiego z powrotem.
|
Ta, bo wtedy przyszedłby do nas zamiast pójść do lepszej ligi :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bawi mnie napierniczanie na Małeckiego za pierdoły a rojenie marzeń o Stolarskim, który kończąc 18 pokazał gdzie ma Wisle i jej kibiców.....
Pojeba....ło was panowie ? Korona 2!!!!!!! Już zaczynam się bać dzisiejszego występu Wisły |
Cytat:
Kazachowie też mają już lepszą ligę czy nas jeszcze nie wyprzedzili? |
Cytat:
|
Cytat:
Małecki ma na sumieniu awanturę z Moskalem i wywiad o Carillo. Nieporównywalne sytuacje. |
rzucenie koszulki o ziemie, odmowa wejście u Kasperczaka, wysyłanie kibiców Wisły na drugą stronę błoń...
trochę na sumieniu ma ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Małecki na śmietnik historii na cito.
|
Weźcie sobie cos na wsztrzymanie, jeszcze jesienia jak Mały podpisywal nowy kontrakt wszyscy sie cieszyli bo gosc byl w bdb formie, a teraz jak ma kryzys to zaczyna sie pojazd. Małecki jest lekko sfrustrowany jego sytuacja, szkoda, ze sportowo nie potrafi sie temu przeciwstawic, ale jestem pewien, ze jeszcze nie raz pokaże dobra gre, jak nie u nas to gdzie indziej.
|
Cytat:
|
No, widocznie ma ambicje i jest trudny w obsłudze. Jeśli wiadomo, że jest zżyty z klubem i ma potencjał, trzeba było z nim ostrożniej postępować. Nie każdy jest sam z siebie racjonalny, co nie znaczy jest bezwartościowy. To dobry piłkarz i dobry człowiek, nawet jeśli działa głupio, bo pod wpływem emocji i czasem gubi formę.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl