![]() |
Cytat:
Znasz kogoś kto nie otarł się na trybunach o ludzi z sharks czy skwk. Ja się otarłem nie raz i nie dwa, choć żadnych związków z nimi nie miałem. No może koleżeńskie z kimś tam za czasów X gdy byliśmy wszyscy dzieciakami. |
Drodzy koledzy wątpiący. Polecam przeczytać na jakich zasadach działa Socios i co jest wymagane do podjęcia jakichkolwiek decyzji finansowych. Otóż GŁOSOWANIE wszystkich. Jeśli ktoś chce przejąć wpływy w takiej strukturze, to musiałby wpłynąć na większość członków lub wprowadzić ich tak dużo (ale przy tym musieliby płacić składki - suma sumarum byłoby to na korzyść)
|
Cytat:
Nie oznacza to mojej krytyki Socios, ile wskazania, że ryzyka są zawsze. |
Podaj przykład
|
Jeśli ktoś chce przejąć wpływy w takiej strukturze, to musiałby wpłynąć na większość członków lub wprowadzić ich tak dużo (ale przy tym musieliby płacić składki - suma sumarum byłoby to na korzyść)
ale to całkowicie realne i dosyć opłacalne im większa kasa tym większa stopa zwroty |
Cytat:
Z Panem już skończyłem jakiekolwiek dyskusje ! Używając inwektyw wystawia Pan bardzo marne świadectwo sobie i niestety kolgom także. |
A jak będzie wybierana firma robiąca np. remont w Akademii?. Przetarg,po znajomości?.
|
Cytat:
Tak więc kolego masz większe związki z WSH/skwk niż jeden z członków socios. Wrzucając wszystkich do jednego worka nie spodziewaj się oklasków i peanów miłosnych . |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
na razie jest na 600 tak że nagle wprowadzić iluś tam członków to nie jest tak łatwo
|
Cytat:
Zgliszcza to zostawili "kibice" po akcji bojkotu Bednarza. Wtedy zostały wygenerowane takie straty, z których Wisła nie miała szans się podnieść bez finansowania z zewnątrz A zamiast finansowania przyszedł drenaż przez "kibiców", którym po zdymisjonowaniu Bednarza już nikt nie przeszkadzał. |
Wyprowadzasz składki (hipotetycznie) = brak zrealizowania celu np. remonty szatki - bo i skąd jak pieniądze są wyprowadzone?= każdy kto widzi że coś jest nie tak się wypisuje. I już nie ma dopływu pieniędzy.
W mega uproszczeniu. |
Cytat:
Naprawdę każesz mi w zawoalowany sposób zamknąć dziób ? Nieładnie, tak chcecie działać ? Już się dostosowuje, ani słowa więcej na temat Socjos z mojej strony. |
Edit: ponoć screen to fejk.
|
Cytat:
A i bojkot bojkotem, ale nikt nikomu nie zabraniał chodzić na stadion, troche ludzi chodziło na różne sektory i nikt ich za to nie bił. Większość stwierdziła że nie ma ochoty chodzić, najwidoczniej dużo większa liczba osób niż wam się wydaje chodzi na mecze dla atmosfery, a nie do pooglądania kiepskiej piłki. Od dobrej piłki są inne ligi. |
Cytat:
Z tym nie biciem to się zgodzę, ale swoje się nasluchalem idąc na mecz, więc to nie tak że dawano wolny wybór. Na forum zresztą też. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z drugiej strony masz ciekawe zdjęcie w avatarze ;) Jedni przychodzą dla meczu, inni dla atmosfery.
|
Cytat:
Wiesz o tym, że to fejk (ten konkretny fragment) z fejkowego konta Vanna Ly? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl