![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na TG jest info, że Zieńczuk zostaje w Ruchu na kolejne 2 lata.
|
Cytat:
Na razie to nie macie drużyny ani na ligę ani na puchary - nie mówiąc już o poważnym graniu na dwa fronty. Ale co tam: idziemy na majstra :rotfl:... |
Nie żebym bronił poznaniaka, ale ktokolwiek ma taką drużyne teraz?
|
Zienczuk został, Abbotta ewentualne odejście to nie problem bo wiosnę miał slabiutka. Zresztą raczej zostanie. Grodzicki. Zawalił co najmniej 8 pkt nam w tym sezonie, choć wiosnę miał b. dobra. Jego odejście przy ewentualnych transferach Sadloka i Baszcza wychodzi i tak na plus.
|
Cytat:
Dlatego trzeba liczyć, na to, że podobnie jak my inne drużyny będą sprowadzały młodych zdolnych Polaków- wtedy mamy jakiekolwiek szanse :-D |
Cytat:
|
W Legii chyba też za dużo pieniędzy nie ma skoro chcą sprowadzic Saganowskiego.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...wiadomosc.html Cracovia negocjuje wykupienie licencji od Polonii na gre w extraklasie http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
Czyli makabi chce grać na licencji Groclinu.
Te szmaty są żałosne. |
Ja o niczym innym nie marzę, żeby właśnie żydy zeszmaciły się ostatecznie w taki sposób.
|
|
Sagan i Vuko? Kogos po.......ilo :D
Wolski zostaje przynajmniej na rok w Legii. JW jedzie z koksem : "Górnik zamierza ściągnąć obrońcę Daniela Tanżynę i skrzydłowego Daniela Mąkę. Za tego ostatniego Józef Wojciechowski żąda... 500 zł." :lol: Oczywiscie Mąka juz nie jest zawodnikiem Polonii ale tekst fajnie wyglada. W Polonii wyprzedaz ostra. Slask z Legia bija sie o Gruzina, Wszolek w sumie czeka na chetnego. Baszczynski i Sadlok za chwile beda w Ruchu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chociaż ja też wolę żeby parchy jednak spadły raz a dobrze na dno i tam zostały. |
Cytat:
Jakby by była ogólnopolska liga oldboyów to mielibyście całkiem spore szanse... To jaka w końcu była oferta za Wolskiego (i czy w ogóle była)? Nie 4,5? Przecież za 4,5 byście go sprzedali w 15 minut. @ muerte W ogóle ten rozwój naszej piłki klubowej to jak po grudzie. A co tu się miało nie dziać w związku z euro... |
^^
Nie ma co na razie szydzić bo u nas sytuacja nie lepsza ;) |
Cytat:
|
Ja w ogóle nie wiem po co nie które kluby(te słabsze) grają o utrzymanie. Bo po co? Jak wiadomo, że i tak Cracovia się utrzyma. I po raz kolejny zydy pewnie zostaną w ekstraklasie! Tak nie może być! Powinien wejść Zawisza bo on zasługuje na to.
|
Cracovia jednak w E-klasie....
Dysko-Polo-via ? http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1..._licencje.html |
Będziemy mieć w końcu wspólnego wroga. Już widzę te zgodowe marsze przeciwko Crac-Polonii :D
|
Cytat:
|
Bo czegoś takiego jak wykupienie licencji nie powinno być. No ale wiadomo, kasa i układy są ważniejsze od uczciwości i ducha sportu, który już dawno temu poszedł na emeryturę.
|
Ja Wam cos zacytuje :D
"Spółka Groclin Dyskobolia SSA zostałą sprzedana JW. JW zmienił jej nazwę na KSP Polonia Warszawa SSA i zabrał do niej tradycje Polonii do których miał prawo. Ot i cała filozofia. Każdy kibic Polonii Ci powie, że ma moralnego kaca z tego powodu. Jednak wolę być kibicem DyskoPolo niż CSKA, czyli sowieckiej machiny propagandowej dla słabych ludzi." Skoro takie cos moze zrodzic sie w glowie kibica ktory KOCHA swoj klub i jego HISTORIE, to o czym my w ogole rozmawiamy? Wisla kupi Gornika, Legia kupi Ruch - zmieszamy fakty,tytuly itp i bedziemy kozakami :D Fuzja, polaczenie sie, s....ienie i sprzedanie jest OK bo INNI maja gorzej :lol: |
Nie pisałem wzceśniej, że ten kanciarz o pseudonimie "profesor" jak wsza uczepił sie e-kstraklasy i będzie swoimi wszawymi metodami próbował i kombinował aby grać w e-klasie dalej ? No to czas uczyć sie teraz tej przyspiewki co Legioa ją ułozyła :
jesteś z Grodziska mówię ci ..... Kogoś z Legii proszę o podanie całości tekstu. Z góry dziekuję. |
Cytat:
|
Cytat:
Raczej derby wielkopolski Groclin - Amica. W Warszawie grała Dyskobolia Groclin, nic się nie zmieniło, to ten sam klub. Groclin wynika z tego bedzie grał na Kałuzy w tych pedalskich koszulkach w paski, zamiast czarnych ferszalungów. |
Kupowanie licencji od innego zespołu powinno byc traktowane po prostu jak korupcja - takie jest moje zdanie.
|
"Jesteś z Grodziska, mówię ci, zawsze stąd byłaś skończ już wreszcie śnić, nie jesteś z Warszawy(Krakowa :D ) mówię ci, jesteś z Grodziska..." ;)
|
Cytat:
Wtedy się kupuje nie jeden, czy dwa mecze, ale cały sezon. Tak jakby kupić 30 spotkań ekstraklasy. |
Przynajmniej jednoznacznie rozwiązane byłoby kto jest najstarszym Polskim klubem - w końcu oni byliby Groclinem z siedzibą w
PS. Cytat:
|
Tak napisął forumowicz forum którego nie będę tutaj reklamował: "Co tzn po raz kolejny? Cracovia nigdy żadnych przekrętów nie robiła. Oczywiście cała ta żenująca historyjka jest zmyślona i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością"... :D :D :D
|
A nie mogłaby się franca parchata połączyć w ten sposób że nazwa cracovia zniknie i zostanie polonia?
Wtedy bym chyba Filipiakowi najdroższego Johnny Walkera kupił :D |
Polonia Kraków brzmi... nieekskluzywnie.
|
Cracovia Warsaw
Taka europejska nazwa :lol: |
Pasiasty papier toaletowy
Europejska? Raczej jewropejska :D Ale i w tym pasiasty klub jest do niczego - nawet handlować po cichu nie potrafią.
I co się potem dziwić, że gardzi nimi prawie cała Polska. Jakoś inne drużyny potrafiły przyjąć "na klatę" zasądzone im kary: degradacji / minusowych punktów / uderzenia po kieszeni. I jak dla mnie - zagwozdka: Zagłębie Lubin już drugi raz dostaje karę, a pasiaści, którzy z nimi handlowali - nic, w dodatku mogą kupić ekstraklasę od JW. To po co taka liga, z której niektórzy spaść nie mogą? :evil: O honorze już nawet nie wspominam, bo prędzej pałac kultury wywróci się na lewą stronę, niż w pasiastej stronie błoń pojawi się honor, choćby przejazdem :P :cenzura: |
Pojawia sie, 3 razy w sezonie - gdy gosci u nich Wisla, Lechia i Slask ;)
To w sumie... bylaby to cracovia, Polonia, czy Groclin? Ale z takiego prawnego punktu widzenia |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl