![]() |
Wczoraj po godzinie 20. w Radiu Złote Przeboje była rozmowa z Majchowerem.
Włączyłem radio gdy żydokomuch mówił, że to nawet dobrze, bo na otwarcie stadionu miasto planowało koncert muzyczny, ale żaden zespół nie chciał śpiewać na otwartym stadionie w listopadzie*. Więc koncert na otwarcie odbędzie się w maju. Niestety nie słyszałem początku wypowiedzi, ale po tym co usłyszałem wnioskuję, że wcześniej Majchower zapowiedział, że stadion nie będzie gotowy w listopadzie. Czy ktoś może potwierdzić, czy wcześniej padło stwierdzenie, że stadion nie będzie gotowy w listopadzie? Poza tym padło stwierdzenie, że opóźnienia w budowie to wina pracowni Obtułowicza, która nie "wyrabiała się" z projektem. Oraz, że miasto przekaże obiekt Wiśle, a Wisła na własną rękę dokooptuje firmę do zarządzania stadionem. *Ciekawe czy na Sylwestra na rynku nie będzie żadnych występów. Przecież zespoły nie chcą grać już nawet w listopadzie! |
W RMFie ostatnio mówili, że nieoficjalnie się dowiedzieli od wykonawcy, że Wiosna 2011 to termin optymistyczny.
|
Zgadza się. Realniej mówmy o końcu sezonu. Prezydent obiecywał otwarcie stadionu w lipcu. Może dotrzyma słowa. W lipcu 2011.
|
Konkretniej to mowa jest o trybunie północnej. Zachodnią spokojnie skończą do wiosny
|
Hej, hej, hej, nie szarżujcie z tym "spokojnie skończą do wiosny"! Jesteśmy w Krakowie, za budowę odpowiada Majchrowski, pamiętajcie o tym ;)
|
czy tylko mi się wydaje, czy na trybunie na prawdę nic się nie dzieje ? Krzesełek nie przybywa czy tam ktoś kur*a pracuje ?!
|
Cytat:
|
kur*a jakie to Polskie ;/ i wszystko wskazuje na to, że tak właśnie jest ;/ kiedy nie zerknę na kamerce tylko pustki widać i kilku ludzi pałętających się po trybunie bez celu..
Podobno czyta nas ktoś z ZIKiT`u... a więc mój mały apel: ZRÓBCIE COŚ W KOŃCU Z TYM STADIONEM ! |
Cytat:
|
Z dedykacją dla Majchrowskiego prezydenta i budowniczych naszej twierdzy ;)
http://www.youtube.com/watch?v=pe42MNDjxTk |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko w Warszawie na wybudowanie trybuny zachodniej mają 8 miesięcy, u nas mieli 12, budowa trwa już 16 a trwać będzie pewnie 20-24...
Do tego ŻADNYCH informacji na temat przetargu na zaplecze północnej... Czyżby moje przewidywania się sprawdziły i nikt się nie zgłosił? |
Cytat:
|
PiotrG podobno zgłosiły się 2 firmy
|
To dlaczego nie ma informacji o otwarciu ofert?
|
A skĄd takie info ze siĘ 2 firmy zgŁosiŁy ??
|
Cytat:
Cytat:
|
super.. jak zawsze nic nie wiadomo.. gdyby nie dociekliwość zapewne gówno byśmy wiedzili i widzieli..
|
Możliwe że jakiś watek pare storn temu opuściem bo ostatnio nie czytam na bieżąco tematu ale na ostatnich 2-3 stronach nikt o tym nie pisał. Chodzi mi o te krzesełka widoczne na zdjęciu z meczu ME.
http://galeria.wislakrakow.com/20101018/tb/19.jpg To jak sie wydaje testowe krzesełka tylko gdzie mają one być? Na trybunę dla VIP? Prasową? Czy może SkyBoxy? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Widze nie tylko ja zwrocilem uwage wczoraj na ciezka prace robotnikow... dlatego w relacji na stronie Wisły liczba Widzów powinna pojsc gore o jakies 20-30 osób, bo panowie mieli super dwu-godzinna przerwe w pracy.. dziwi mnie tylko, ze tak jest pewnie na codzien i nikt z tym nic nie robi?
|
znowu odpalam sobie kamerkę i znowu nic tam nie robią.. czy na prawdę nie ma komu wziąć za łeb pracowników ?!
jak im się nie chce to niech mi załatwią transport do KRK, jakiś pokój żebym miał gdzie kimać i sam mogę krzesełka montować! szlag mnie trafia.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Krzykaczom proponuję taką prostą zabawę z lat dziecięcych...:>
http://img251.imageshack.us/img251/2755/szczegya.jpg Nie chcę nikogo bronić, ale mówienie że nic się nie dzieje (bo rzeczywiście mogłoby się dziać szybciej) jest po prostu niesprawiedliwe... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl