![]() |
Proponuję rozszerzyć nazwę tematu (zapewne zakładający nie przewidział o czym będziemy tu kiedyś dyskutować) :rotfl:
|
Cytat:
A co do samej sprawy, to cyknięcie sobie takiej fotki można uznać za przypadek. Jednak wrzucenie jej to już są jaja (chociaż na fotce ich nie widać). Cały Donald :) |
"Nasi piłkarze - fakty, opinie, komentarze/ pindole, auta, tatuaże"
|
Cytat:
10znaków |
Cytat:
Jak zobaczyłem to zdjęcie to nie byłem w żadnym stopniu zbulwersowany. Zbierałem się właśnie z podłogi po tym jak tak parsknąłem, że aż mnie zmiotło z krzesła. Generalnie straszna beka, pocieszny ten nasz Donaldek niezmiernie :) I w sumie, jakbym miał pokazać piłkarza, który coś takiego wrzucił to bez wahania postawiłbym od ręki na niego hahahhahahahahaha. A co do tego, że nie widział, to jeśli miał to na aparacie a potem nie odpalił dużego zdjęcia tylko wrzucił od razu miniaturkę to mógł to generalnie przeoczyć :) Niektórzy tu się zachowają jakby fiuta nie widzieli. A że z koszulką Wisły w tle? Trudno, przecież się nie onanizuje na zdjęciu ani nie robi żadnych obscenicznych gestów. Po prostu robił zdjęcie nago. Z resztą sam fakt wrzucenia koszulki świadczy o tym, że jest dumny, że u nas gra. ja tam go darzę dużą sympatią. PS. Nawet nie chce myśleć jaka beka była w szatni Wisły po tym newsie :D:D:D założę się, że Donald ma prze----bane:D |
I ja popieram.
Więcej śmiechu niż wstydu. A mówienie o tym, że kompromitacja całej Wisły, to gruuuuuuuuuba (jak murzyńska pała!) przesada. edycja Kolego poniżej, koszulką wymienił się ze swoim rodakiem, który gra w Widzewie. Nie każdy, kto przychodzi do Polski, musi ogarniać stosunki między kibicami. Poza tym Burliga szybko powiedział mu, żeby koszulkę zdjął, i kiedy Donald podchodził pod sektor, miał ją w spodniach. Co do zdjęcia - nie sądzę, żeby kompozycja była celowa. Coś znalazło się tam przypadkiem. Polecam jednak ostrą jazdę po piłkarzu, ze szczególnym uwzględnieniem naszych autorytetów. |
Jak dla mnie chce osobiście robić sobie takie zdjęcia, to z pewnością nie chcę oglądać w tle nic związanego z nami i naszym klubem. Dla mnie ten osobnik coraz bardziej pajacuje. Ledwo przyszedł i zaczął na siłę się pucować do wszystkich, o wymianie koszulki z widzewiakiem nie wspomnę, ale może i na derbach również będzie chciał się wymienić z jakimś pejsem ...
|
|
Cytat:
Cała sprawa mnie w tym momencie tylko i wyłącznie śmieszy. Dlaczego? Bo wygląda na bardzo grubą manipulacjęzakompleksionego portaliku. Po dyskusji na forum widać, że prowokacja się udała. |
Gdzie ja jestem? To forum Wisły czy klasy 2B z podstawówki?
I jeszcze ktoś o tym artykuł pisze... Nie wiem jakie trzeba mieć kompleksy... choć w sumie to można się domyślić... |
Donald to prawdopodobnie ostatni facet, który celowo chciałby wywołać jakąś prowokację albo świadomie zaszkodzić Wiśle. To prosty chłopak, który tak jara się faktem grania w naszym klubie, że wrzuca na FB swoje klubowe foty od kiedy tu przyszedł. Wczoraj popełnił błąd i zapewne zajebiście mu teraz głupio, więc przestańcie po nim jechać, bo od tego jest weszło i inne legijne ścierwa.
Okażcie mu odrobinę wsparcia. |
dajcież spokój, beka w ch*j, pewnie w szatni wszyscy z niego jeb*ą :D, nierozgarnięty jest trochę, ale na prawdę nie dorabiałbym do tego jakiejś ideologii. Głupi wybryk, zrobił z siebie debila i będzie miał (mam nadzieję) nauczkę na przyszłość kadrując zdjęcia.
|
Nie ma co robić sensacji. Chłopak ma IQ na poziomie wiewiórki i tyle.
|
Cytat:
Jak wiekszosc czarnych na początku emigracji do Europy... |
Cytat:
|
Patryk przynajmniej cwiczył, spójrz na gościa co wyszedł z Ległej do CSKA :)
|
No w szatni było na pewno wczoraj wesoło. A Donald pewnie kanałami chodził. Wrzućcie ludzie na luz. Jak Reyman z Kałużą w windzie w negliżu po tak zwanym bankiecie jeździli to się świat nie zawalił i teraz też się nie zawali.
|
A dla mnie klub powinien go ukarać w postaci zamknięcia konta na Facebooku. Chociaż z drugiej strony już pewnie ponosi konsekwencje za swoja głupotę. Dobry piłkarz z niego ale...
|
Cytat:
CZy może on w imieniu klubu?? A może jednak klub w ogole zlikwiduje FB na swiecie?? Wzglednie może powinien oddac komputer do klubu?? Nie kumam... |
Moim zdaniem powinien obciąć sobie ku**sa w imię zadośćuczynienia.
|
Cytat:
Idealny zawodnik dla craxy potem ... |
Cytat:
|
Moim zdaniem powinien wyzwać dziennikarza weszło na pojedynek, w stylu:
Stanowski zrób swoje zdjęcie, zobaczymy kto się będzie z kogo śmiał i kto jest miękką fają. Dziki Donald Guerrier :o) |
Dwie strony o "przypadku" Donalda. No ludzie :D
|
ma stulejkę. Do lekarza ale już!
:D:D |
Się aż tak dokładnie kociaku przyjrzałeś?
Mam nadzieję, że ktoś z Donaldem pogada bo to mu na przyszłość nie pomaga. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli popracuje nad niektórymi elementami to może być najlepszym obrońcą tej ligi. |
Cytat:
Cytat:
|
Zdziwiły mnie te słowa o Bunozie, nie podejrzewałabym żadnego z naszych obcokrajowców o taką postawę... Ale jeśli to prawda, a nie kolejne czcze gadanie Smudy, to szacunek dla Gordana! Dobry z niego człowiek i nie ukrywam, że zyskał w moich oczach nie tylko jako sportowiec. Mam nadzieję, że zostanie z nami jak najdłużej, bo lepszego lewego obrońcy mieć nie będziemy.
|
słodkie pitolenie Franca bez ładu i składu.
Co do Bunozy to nie wiem jak można nie pamietać, że przychodził do nas własnie jako środkowy obrońca (deklarował, że godnie zastąpi Marcelo i kiedyś za podobna kase odejdzie z Wisły na Zachód) a do gry na lewej obronie dopiero trzeba było go przekonywać. I to nie Smuda akurat robił, więc to pitolenie Franca w nadziei, że nikt nie pamieta jak było. Takie samo pitolenie co do Małeckiego i Stolarskiego. Smuda ma nadzieję, że ludzie zapamietają nie fakty, ale to, co Smuda mówi prasie. |
Cytat:
|
Dla mnie wywiady Smudy sa dziwne.On swoje a taki Malecki swoje.No i gdzie tu znalesc kto tak naprawde jest winny.
Sa juz nie wiem Zero klarownosci takie mowienie byle cos powiedziec.Nie podoba mi sie to. P.S fajnie widziec posty uzytkownikow "starszych" na tym forum tak bytnoscia od 2007 i w doł.Wracajcie panowie ! |
Cytat:
A sprawy - Smuda vs Mały i Stolar - to moim zdaniem jak nie jesteś bardzo blisko drużyny to prawdy się nie dowiesz. Ja nie jestem tak więc pozostało mi się wyluzować w tych tematach. |
Wojtas, My tu wszyscy jesteśmy cały czas :) może bardziej zapracowani, mniej aktywni ale wciąż z na 1906% ;)
|
Cytat:
Wiesz Arti mozna luzowac ale wg mnie pewnych spraw nalezy dopatrzec bo potem media drąza te wszytskie "bagienne" nasze tematy i znowu wychodzi jak to ta niedobra Wisła postepuje ze swoimi pilkarzami. P>S Wiem ze tu jestescie!! Ale pewnych nikow od dawien dawna nie widzialem ,zwlaszcza ze sam mialem przerwe z forum,wiec bracia powitać i jazda z ta nasza Wisła;) |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_i_agresywny/ http://wislakrakow.com/www/showartic...2&pp=10&page=2 Ja z kolei przypominam sobie, że sprowadzano go jako stopera, ale przy jakiejś okazji konieczności zagrania meczu na LO stwierdził, że w juniorach grał na LO, ale potem chyba w krótkim okresie znacznie urósł i go przesunęli na stopera. @ Wojtas Ale czego więcej się dowiesz będąc w pewnej odległości od klubu? S powie, że chłopaki nie podjęły rywalizacji, grajki z kolei że ich zajęchał i na nich nie stawiał itp. i bądź tu mądry jaka jest prawda. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl