![]() |
Cytat:
Ponadto ekonomicznie jest to nie do zrobienia. Więcej będziemy mieli odsetek do spłaty niż będzie wynosił nasz roczny budżet. Czysto teoretycznie to jedynie ratowałby nas jakiś kredyt konsolidacyjny, który spłacalibyśmy powoli grają w Ekstraklasie, ale wiadomo, że nikt nam go nie da. |
Cytat:
Cytat:
Może być problem z odzyskaniem spółki i dokumentów. Cytat:
|
A jak sekcja jest nie do odratowania? Ile można się łudzić. Nadzieja zawsze jest ale sytuacja jest tragiczna.
|
Bez przesady. Umowa zostanie rozwiazana. NIe obawial bym sie o pakiet akcji czy jakies problemy wlascicielskie.
Ci ludzie to oszusci i zlodzieje. Postaraja sie ulotnic i schowac za innymi firmami i fikcyjnymi osobami. Wisla to juz spalony towar i jako wytrwani zlodzieje sie tego juz nie chyca. |
Oby tak było. Jeżeli się uda oczyścić atmosferę, na pewno znajdą się chętni do pomocy.
'Tylko" musi się wyjaśnić cokolwiek bo teraz nic nie wiadomo. Tym bardziej dla ludzi z boku. |
Cytat:
Powinna jakas akcja spoleczna powstac - Jakie zadac pytania zarzadowi? |
Cytat:
PS. Nic do Ciebie nie mam kolego Filipski, poza tym że trochę za bardzo Twoi nick kojarzy mi się z właścicielem pewnego burdelu na Kałuży :) |
Cytat:
|
Cytat:
na to to już nie ma czasu |
Cytat:
|
Cytat:
|
Póki co mroczny scenariusz się sprawdza : "Wisła ma problem z rozwiązaniem umowy". Świetnie zaplanowana akcja. Goście robią sobie jaja i na oczach całej Polski, w białych rękawiczkach, robią przekręty. Gdybym o czymś taki usłyszał, to bym pomyślał, że to scenariusz komedii klasy B. Tym razem czekamy na piątkową konferencję. Dlaczego dopiero w piątek!?
To się dzieje jednak naprawdę w "cywilizowanym kraju"! W państwie prawa i patriotów. Swoją drogą liczba ludzi umoczona w w tym całym cyrku musi być niewiarygodna. Jeśli ktoś jeszcze nie widział, to polecam dyskusję znajdującą się tutaj (po drugiej części reportażu): https://www.tvn24.pl/superwizjer-w-t...em,868636.html I mam gdzieś jakie ktoś ma zdanie na temat tvn-u, Jadczaka czy Stanowskiego. Dla mnie Jadczak zrobił super robotę. |
Cytat:
Oczywiście TS nie jest nic winny, ani trochę... |
lukaszsz86 też się tego obawiam.
Ale ludzki umysł zawsze tak działa, że chce widzieć światło i w tym kierunku iść. Mimo tego co jest wokół. Szuka ratunku, odpowiedzi. |
Jest to marzenie ściętej głowy ale jakby znalazł się inwestor z prawdziwego zdarzenia. Nie mowie tu o jakiejś ogromnej kasie Miał by zapewne ogromne wsparcie normalnych kibiców. Sam bym kupił karnet. myślałem ze rządy Sarapaty wyprowadza klub na prosta. Byłem w ogromnym błędzie .
|
Gdzie są wszyscy Ci którzy jechali po Bednarzu i robili protesty nie mam czasu i nie chce mi sie grzebać po nickach
nagle wszyscy zmienili zdanie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli cokolwiek ma zostać zrobione to zacząć trzeba od całkowitego odcięcia się od skwk i sharks i nie nawiązywania żadnych związków formalno prawnych z nowymi w tym socios. Robi się niestety coś wręcz przeciwnego. Przykładem rozwiązanie umowy z miśkiem i podpisanie nowej z innym podmiotem. Po tym jednym kroku od razu widać że zarząd TS nie wykazuje najmniejszej chęci na zmianę czegokolwiek. Wysyłają tym samym jasny sygnał do każdego kto ma choć odrobinę oleju w główce że trzeba się od tej kloaki trzymać jak najdalej. I każdy poważny człowiek będzie się trzymał z daleka żeby sobie gównem własnych butów nie ubrudzić. Wisły SA jako takiej już nie ma . Trup i tyle. Może kiedyś coś się uda, ale nie teraz za dużo gnoju się wylało i nikt w to nie wejdzie. |
Cytat:
Tylko, że przez tych ludzi TS został całkowicie skompromitowany. |
Cytat:
|
Cytat:
Przecież nawet na C chodziło wtedy kilkanaście osób. Tak samo było z forum. Poza tym Bednarz popełnił wiele błędów i to wcale nie wojna z kibicami była ta największa . |
Cytat:
|
Cytat:
Absurd ....a, ludzie który wybielają przestępczą organizacje noszącą nazwę TS Wisła powinni być wypierdalani z tego forum z hukiem, ale nie - banuje się ludzi którzy próbują wykazać, że każdy taki klakier działa na szkodę klubu równie mocno co bandyci z TS'u. CIEKAWE DLACZEGO http://weszlo.com/2019/01/01/doprowa...mona-jadczaka/ Gorąco polecam, świetny, rzetelny materiał |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pamiętajcie, że Ostrowski nie może Wam powiedzieć, że ma coś w depozycie, lub czegoś nie ma, że świadczył na rzecz kogoś usługi lub ich nie świadczył, bo:
1) ma zawartą umowę o poufności, 2) to jego obowiązek w ramach tajemnicy zawodowej, za złamanie którego grozi odpowiedzialność dyscyplinarna. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl