Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Wasiu 24.02.2010 20:11

Jak widać pod koniec okienka kibicom już się nudzi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Georgi_...ian_footballer)
Ledwo info sie w necie pojawila a w wikiipedii jest nasz :)
Mam nadzieje, ze sie uda.

mic 24.02.2010 20:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jarcze (Post 858875)
Oglądałem 3 mecze Lewskiego w grupie LE - dwa z Villarealem i jedno z rezerwami Lazio (6 kolejka, obie drużyny nie miały już szans na wyjście z grupy) Hristow zupelnie niczym się nie wyróżnił, wogóle sobie jego strzałów nie przypominam. Prócz Tasevskiego i Dimitrova to tam nikt ciekawy nie gra. No ale jako uzupełnienie składu lepszy on niż nikt.

Jeszcze nie przyszedl, nie wiadomo czy to o niego chodzi, a tez juz zly... :lol:
Wam to sie juz zupelnie w dupach poprzewracalo

tomasz_19 24.02.2010 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Galonek (Post 858866)
Dywagacje na temat tego transferu to na razie i tak dzielenie skóry na niedźwiedziu. Na razie nic nie podpisano, więc nie wiadomo jak umowa będzie wyglądać. Tomasz_19, poczekaj z narzekaniem do momentu aż go wypożyczą ;)

jakie narzekanie? ja tylko stwierdzam fakty... gdybanie to nie narzekanie....

jak sam zauważyłeś użyłem słów "jak się u nas sprawdzi", staraj się czytać ze zrozumieniem, a jak nie potrafisz to nie moja wina...

gigant 24.02.2010 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jarcze (Post 858875)
Oglądałem 3 mecze Lewskiego w grupie LE - dwa z Villarealem i jedno z rezerwami Lazio (6 kolejka, obie drużyny nie miały już szans na wyjście z grupy) Hristow zupelnie niczym się nie wyróżnił, wogóle sobie jego strzałów nie przypominam. Prócz Tasevskiego i Dimitrova to tam nikt ciekawy nie gra. No ale jako uzupełnienie składu lepszy on niż nikt.

Masz rację, Ja niedawno oglądałem 3 mecze Realu i takiej pyty to nie gra nikt w naszej lidze. Na szczęście nie chcemy żadnego z tych madryckich nieudaczników.

Boże, dzieki że to juz koniec okienka i bedzie trochę spokoju.

Galonek 24.02.2010 20:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 858880)
jakie narzekanie? ja tylko stwierdzam fakty... gdybanie to nie narzekanie....

jak sam zauważyłeś użyłem słów "jak się u nas sprawdzi", staraj się czytać ze zrozumieniem, a jak nie potrafisz to nie moja wina...

Nie ma napastnika- źle. Jest napastnik, ale tylko na pół roku- też niedobrze (w dodatku nie wiadomo, czy tylko na tyle, sytuacja może się zmienić podczas negocjacji). Tak, to jest narzekanie. Jak możesz stwierdzać jakiś fakt, skoro ten nie miał miejsca. Piszesz, że wypożyczenie bez prawa pierwokupu to bezsens. Jest to ocena, nie stwierdzenie faktu. Ocena negatywna w dodatku, którą można określić mianem narzekania. Daruj sobie teksty odnośnie czytania ze zrozumieniem, bo są na poziomie średnio rozgarniętego nastolatka.

pawelo84 24.02.2010 21:38

Statystyki tego Bułgara wyglądają całkiem dobrze. Wygląda na to że łatwo się aklimatyzuje, bo pierwszy sezon w tym Botev a także w Lewskim miał najlepszy. Ja bym go z chęcią (szczególnie przy obecnej sytuacji kadrowej w ataku) widział w Wiśle.

maci0s 24.02.2010 21:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 858919)
maci0s masz szacunek u mnie za tą akcje odśnieżanie.

Dzięki, jak będzie trzeba to będę to robił co roku...:) Ja sie tak tylko zastanawiam... Ja już byłbym dawno senior memberem na tym forum tylko co piszę posta to admini sie kontrowersji doszukują i usuwają je dziesiątkami... (pewnie ten tez poleci)

Dzisiaj na odsnieżanie przyjechało na 8 rano dwóch chłopców z Trzebini, o 6 wstawali... Łopaty były większe od nich, ale nosili równo... To są kibice.. Zrobiłem im prezent, mam nadzieję, że nie zapomną tej akcji długo ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi).

Co do transferów to uważam ze zamiana Ćwielonga na gościa z doświadczeniem w Lidze Europejskiej, ktory trochę goli w zyciu strzelil jest na plus dla klubu i Skorża się nim wybroni... Każde porównanie z Ćwielongiem wygra!!

A tak do składu wracając to Juhu jest tragiczny... Takie dzisiaj szmaty puszczał na treningu że żal było patrzec... Kurto powinien byc numerem 2!!
Cieszy forma Marcelo, któr dzisiaj strzelił 3 bramki i w każdej wręcz ośmieszył Juszczyka..

dawidTS 24.02.2010 21:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 858912)
ciekawy pomysł z Christowem, fajnie jakby sie odbudował i strzelał tyle bramek co w 2 lidze Bułgarskiej przed 3 laty.Nasza ekstraklasa a 2 liga Bułgarska to chyba bardzo podobny poziom wiec nie powinno byc źle dla niego

mylisz się.Oglądałem kilka spotkań Ligi Bługarskiej "A" i poziom nie był za wysoki. Oprócz kilku zespołów z 16 zespołowej ligi prezentuje się na poziomie naszej 1 Ligi(czyt. dawna 2 liga).Lewski,CSKA,Czeno More,Loko Sofia,Litex to zespoły które,zgodzę się wiodły by prym w naszej Ekstraklasie ale reszta nawet nie załapała by się do grona naszych "Ligowych średniaków".Dowodem jest na moje słowa jest to ,że gdy oglądałem mecz Berore z Cherną Varna to pierwszy strzał jednej z drużyny był dopiero w 22min bodajże :) grali taką padake ,że masakra..

Oldpara 24.02.2010 22:00

lol..
Abstrahując od tego, że prawdopodobnie to tylko plotka, ale być może będziemy testować/ wypożyczać króla strzelców ligii Bułgarskiej, podstawowego zawodnika mistrza Bułgarii, zawodnika w wieku Brożka, a na forum Wisły narzekania i lamenty.... :)

Nic tylko parafrazować tekst z Fight Club: "To wg. Ciebie jest ból? Chcesz zobaczyć prawdziwy ból? To idź na forum Wisły Kraków!"

DeadOrAlive 24.02.2010 22:21

Czytając z przymrużeniem oka ostatnie wypowiedzi zaczynam dochodzić do wniosku, czy najlepszym rozwiązaniem nie byłaby jakaś nagła zła sytuacja, która dotknęłaby nasz klub. Kiedy czytam te wypowiedzi, narzekania, że jest źle, że nie mamy ŻADNYCH wzmocnień, że co okienko jest to samo.
Ja wam tylko chcę przypomnieć, ze z każdym okienkiem pozyskujemy zawodników. Nie istotne jest to, czy za darmo, czy też nie. Mimo wszystko jednak ich pozyskujemy !

Jeśli tak lamentujecie, że jest źle, to proszę spojrzeć na tabelę !
Nie przez przypadek jesteśmy na pierwszym miejscu. I nie tłumaczcie mi, że w bezpośrednim starciu z Legią czy Lechem jesteśmy słabsi. Tutaj bynajmniej nie chodzi o umiejętności naszych zawodników. Tu chodzi o presję, jaką na nich wywierano za każdym razem, gdy do takiego spotkania dochodziło. Wielka niewiadoma, forma mistrzów polski. Jak się spiszą, czy pokonają odwiecznego rywala w walce o tytuł mistrza polski. Wszystkie afisze prasowe wywierające dodatkową presję na naszych zawodnikach. To wszystko siedzi w ich psychice i naprawdę nie jest łatwo o tym zapomnieć. W/w zespoły nie grają pod taką presją jak Mistrz Polski, czyli nasza Wisła.
Jednym i drugim czasami przydałaby się odrobina ochłonięcia. Dobrze, że wiosna idzie, na spacerek będzie można wyjść DOTLENIĆ się, odpocząć od spekulacji prasowych i wiecznego pie*dolenia, że jest źle tylko dlatego, że Lech pozyskał zawodnika z czołowego klubu Ligi Białoruskiej, a Legia byłego piłkarza Manchesteru United. To nie nazwiska a umiejętności grają na boisku, pamiętajcie.

Ktoś wcześniej napisał, że piłkarze Wisły tworzą KOLEKTYW. Całkowicie się z tym zgadzam, w naszej drużynie panuje rodzinna, sielankowa atmosfera, bez żadnych większych konfliktów na linii piłkarz - trener, czy piłkarz - piłkarz. To się ceni, naprawdę. Nie w każdym klubie tak jest.
Suma sumarum co poniektórym i tak będzie mało...

cfa 24.02.2010 22:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maci0s (Post 858937)
a Dawid Nowak dla Bełchatowa 7... Pierwszy raz cały okres przepracował... ale co z tego? Pepe sie w Wiśle nie sprawdził, za duza presja...
Tu sie wchodzi na jeden mecz i jak sie w tym meczu nie zagra na 120% to na następną szanse trzeba czekać 10 kolejek... a i wtedy Skorża daje 15 minut... Taka prawda...

Oldpara... tu tak zawsze, zaczynam się już przyzwyczajac;)

Na potwierdzenie podam tylko jedno nazwisko Wojciech Łobodziński.

maci0s 24.02.2010 22:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cfa (Post 858954)
Na potwierdzenie podam tylko jedno nazwisko Wojciech Łobodziński.

Zły strzał! Nie mamy drugiego prawego pomocnika... Robimy ich z napastnikow (boguski, małeck)i lub lewoszkrzydłowego Kirma ( na ta pozycje przynajmniej był sprowadzony bo sam ponoć woli prawą stronę) ).

Dałes jedno nazwisko zeby obalić moją tezę?
To masz kilka na potwierdzenie
Ćwielong
Niedzielan
Beto
GoalMachine :P
Jirsak
i jeszcze kilku innych:)

wojtole14 24.02.2010 22:27

Taka mała ciekawostka, w sezonie 2007/2008 Hristov został wybrany piłkarzem roku w Bułgarii.

cfa 24.02.2010 22:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maci0s (Post 858958)
Zły strzał! Nie mamy drugiego prawego pomocnika... Robimy ich z napastnikow (boguski, małeck)i lub lewoszkrzydłowego Kirma ( na ta pozycje przynajmniej był sprowadzony bo sam ponoć woli prawą stronę) ).

Dałes jedno nazwisko zeby obalić moją tezę?
To masz kilka na potwierdzenie
Ćwielong
Niedzielan
Beto
Jirsak

No tak z tym, że Jirsak jak grał w ostatnich meczach z konieczności to pokazał się raczej z dobrej strony. A jeśli chodzi o pozycję prawego pomocnika to jednak trener mógł sięgnąć po chociażby Leszczaka, a Wojtek jednak dostał dość dużo szans(podobał mi się w meczu z Totenhamem w Londynie:)). Małecki zdawało mi się że gra w ataku z konieczności bardziej :)

gigant 24.02.2010 22:42

maciOs rozumiem ze wrzuciłes newsa o bułgarze, zmobilizowales do odsnieżania, ale jakoś za dużo Cie naraz. Odbij lekko, złap oddech bo na siłę chcesz opanowac ten temat. Powoli przestaję rozumieć o co Ci chodzi z tymi wymienionymi piłkarzami i jeszcze żądasz podawania nazwisk, po czym coś nieudolnie próbujesz obalic.

Tak, jak będziesz tym wytęsknionym przez siebie senior memberem staniesz sie bardziej wiarygodny.

maci0s 24.02.2010 22:43

do cfa
Wiesz o czym piszesz? Byłes na Wiśle choć raz ( treningu) ?
Skorża Jirsaka "toleruje"... Odkąd przyszedł chciał Gargułę, nawet za 1mln euro, Bednarz jednak mu kupił Jirsaka i było spiecie na lini trener-dyrektor... jirsak od początku nie był ulubieńcem Skorży bo jakby sie sprawdził to by upadł temat Garguły... Troche mi go szkoda bo uważam ze by się sprawdził ( powinni go gdzies wypozyczyć).
Co do leszczaka to koleś ma poj...ane w głowie...! Powie Ci to każdy w Wiśle, od sprzątaczki, przez ochronę, ludzi od murawy, trenerów po prezesa Cupiała... Gośc chciał w nowym kontrakcie 30 tys zł!! Tyle co Małecki, a nic nie pokazał... Swoją droga ja osobiście winię za to jego menadżera Kopca, znanego z przekrętów... Jego podopiecznie to np właśnie Leszczak, Korzym, Janczyk...
Co do Łobo to powtarzam dostawał szanse bo nie było zmiennika... Fakt miał kilka dobrych meczy, ale za 80 tys miesięcznie powinien błyszczeć częściej niż 3 razy w sezonie... Ale w klubie mówią że "Wojtka zawsze coś boli"... Choć na treningach naprawde prezentuje sie dobrze.. Nie wychodzi mu w meczach
a tak zeby zamknąc to optymistycznie to powiem Wam że Mączyński się super prezentuje, jest teraz troche kontuzji, ma szanse się pokazac i oby mu się udało... Chłopak dużo widzi na boisku i myśli..!

gigant
normalnie dyskutuje, chyba od tego forum... jak chcesz wiedziec o co chodzi bo nie dajesz rady opanowac wszystkiego to zapytaj, postaram Ci sie wytłumaczyc... jak ktos do mnie pisze to odpisuje.. tyle.. wyluzuj

Oldpara 24.02.2010 22:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maci0s (Post 858958)
Ćwielong
Niedzielan
Beto
Jirsak

Akurat Ćwielong i Jirsak sporo tych szans podostawali.

Dodam jeszcze kilku, całkiem niezłych grajków, którzy w Wiśle nie wytrzymali presji i nie spełnili oczekiwań:

Kukiełka
Sosin
Chiacu
Sypniewski (tego to w ogóle życie przerasta :) )
Jop :)
Kryszałowicz
Dawidowski ( może to jego kolana nie spełniły oczekiwań)
Kuźba (drugie podejście)
Svitlica
Mijajlovic (znów problemy z głową)
Vidlicka :)
Barreto
Matusiak

itd itp...

A jak blisko były Brożki, żeby wyladować na śmietniku historii? Pamiętam, jak ich opluwano na tym forum i chciano wymienić za czapkę gruszek, bo mieli już po 22 lata i byli wiecznie niespełnionymi talentami. Przyszedł Skorża, z Pawła zrobił 2-krotnego króla strzelców, a z Piotrka najlepszego lewy obrońcę Ekstraklasy. Mieli szczęście i załapali się na ostatni pociąg, ale było blisko....
Małecki też prawie sobie karierę zmarnował, ale poszedłwszy po rozum do głowy, dobrze prowadzony jest teraz motorem napędowym Wisły i wróże mu karierę na miarę Kosowskiego...
Szkoda, że Leszczak strzelił sobie w stopę :(

maci0s 24.02.2010 23:01

racja oldpara, ale ja pisalem o zawodnikach za skorży
a druga sprawa formlna Piotrek jest lewym obrońcą

Noodles 24.02.2010 23:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 858967)

A jak blisko były Brożki, żeby wyladować na śmietniku historii? Pamiętam, jak ich opluwano na tym forum i chciano wymienić za czapkę gruszek, bo mieli już po 22 lata i byli wiecznie niespełnionymi talentami. Przyszedł Skorża, z Pawła zrobił 2-krotnego króla strzelców, a z Piotrka najlepszego prawego obrońcę Ekstraklasy. Mieli szczęście i załapali się na ostatni pociąg, ale było blisko....
Małecki też prawie sobie karierę zmarnował, ale poszedłwszy po rozum do głowy, dobrze prowadzony jest teraz motorem napędowym Wisły i wróże mu karierę na miarę Kosowskiego...
Szkoda, że Leszczak strzelił sobie w stopę :(

Lewego ;-)

cfa 24.02.2010 23:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maci0s (Post 858964)
do cfa
Wiesz o czym piszesz? Byłes na Wiśle choć raz ( treningu) ?
Skorża Jirsaka "toleruje"... Odkąd przyszedł chciał Gargułę, nawet za 1mln euro, Bednarz jednak mu kupił Jirsaka i było spiecie na lini trener-dyrektor... jirsak od początku nie był ulubieńcem Skorży bo jakby sie sprawdził to by upadł temat Garguły... Troche mi go szkoda bo uważam ze by się sprawdził ( powinni go gdzies wypozyczyć).
Co do leszczaka to koleś ma poj...ane w głowie...! Powie Ci to każdy w Wiśle, od sprzątaczki, przez ochronę, ludzi od murawy, trenerów po prezesa Cupiała... Gośc chciał w nowym kontrakcie 30 tys zł!! Tyle co Małecki, a nic nie pokazał... Swoją droga ja osobiście winię za to jego menadżera Kopca, znanego z przekrętów... Jego podopiecznie to np właśnie Leszczak, Korzym, Janczyk...
Co do Łobo to powtarzam dostawał szanse bo nie było zmiennika... Fakt miał kilka dobrych meczy, ale za 80 tys miesięcznie powinien błyszczeć częściej niż 3 razy w sezonie... Ale w klubie mówią że "Wojtka zawsze coś boli"... Choć na treningach naprawde prezentuje sie dobrze.. Nie wychodzi mu w meczach
a tak zeby zamknąc to optymistycznie to powiem Wam że Mączyński się super prezentuje, jest teraz troche kontuzji, ma szanse się pokazac i oby mu się udało... Chłopak dużo widzi na boisku i myśli..!

gigant
normalnie dyskutuje, chyba od tego forum... jak chcesz wiedziec o co chodzi bo nie dajesz rady opanowac wszystkiego to zapytaj, postaram Ci sie wytłumaczyc... jak ktos do mnie pisze to odpisuje.. tyle.. wyluzuj

Niestety nie byłem, a chętnie bym popatrzył na taki. Mam troche za daleko bo mieszkam nieopodal Zielonej Góry.
Właśnie skoro Wojtek prezentuje się dobrze na treningach, a w meczach zawodzi to problem tkwi w jego głowie to samo sie tyczy Pawełka, może klub powinien zatrudnić psychologa sportowego ?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 858967)
Akurat Ćwielong i Jirsak sporo tych szans podostawali.

Dodam jeszcze kilku, całkiem niezłych grajków, którzy w Wiśle nie wytrzymali presji i nie spełnili oczekiwań:

Dawidowski ( może to jego kolana nie spełniły oczekiwań)

itd itp...

Ciekawy wywiad z nim był w tygodniku Piłka Nożna.

brylant17 24.02.2010 23:30

maci0s, masz u mnie plusa za to info bo już widnieje na http://www.wislasoccer.com/news_item_11244.htm :D :P Wiesz coś jeszcze, czego my nie wiemy? :D

buczo1985 25.02.2010 00:27

Nie ma co narzekać gdyby historia z tym Bułgarem okazała się prawdą. Przychodzi na zasadzie wypożyczenia. Jak się nada to można postarać się o wykupienie, jak nie to do widzenia. Pozostaje kwestia ewentualnych zarobków, które jak przypuszczam nie będą oszałamiająco wysokie. Także biorąc pod uwagę naszą politykę transferową ten ruch wydaje się być dobry. Trzymam kciuki.

Wojtas 25.02.2010 00:32

Popatrzylem na mecze Lewskiwgo i ten Hristov gral tam reguralnie,z tym ze czesto byl zmnieniany lub wchodzil z lawki. czy to liga czy europeskie Puchary....ale gral co dla nas ma znaczenie.

jesli to prawda i nie zadka sciema dziennikarzyn to to naprawde jakies swiatelko w tunelu co do naszej gry w ataku.Daj Boze zeby to wypalilo!

SZYMEK_TSW 25.02.2010 00:33

mila niespodzianka :)

1q2 25.02.2010 00:36

Wygląda to na jakąś piękną ściemę na zakończenie okienka.Z drugiej strony może coś jest na rzeczy.
Levski gra słabo w tym sezonie, może jakieś problemy finansowe a wiadomo że w Bułgarii jakieś duże sumy jeśli chodzi o kontrakty, to nie chodzą.

Oby.

piter116 25.02.2010 00:41

Zgadnijcie kto rok temu interesował się Hristovem :) ?
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-wisly,1443997

maci0s 25.02.2010 01:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 859003)
Wygląda to na jakąś piękną ściemę na zakończenie okienka.Z drugiej strony może coś jest na rzeczy.
Levski gra słabo w tym sezonie, może jakieś problemy finansowe a wiadomo że w Bułgarii jakieś duże sumy jeśli chodzi o kontrakty, to nie chodzą.

Oby.

Żadna ściema, jesli przejdzie badania lekarskie zostanie wypożyczony!

<Crasch> 25.02.2010 01:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piter116 (Post 859004)
Zgadnijcie kto rok temu interesował się Hristovem :) ?
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-wisly,1443997

Mogłeś tego tutaj nie wklejać...
Zaraz będzie multum postów że Bułgar jest slaby bo go Cracovia nie chciala...

1q2 25.02.2010 01:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maci0s (Post 859009)
Żadna ściema, jesli przejdzie badania lekarskie zostanie wypożyczony!

W takim razie nic tylko czekać na oficjalne info.

For_FuN_ 25.02.2010 01:41

Niektore zrodla(nie nasze) informuja, ze jest wypozyczony od 24 lutego :).

Patrze na te jego statystyki i sa bardzo obiecujace...w poprzednim sezonie bycmoze byl wystawiany nie na szpicy, a na boku pomocy, albo jako ofensywny pomocnik? Nagle mniejsza ilosc bramek. I tak wyglada, to lepiej, niz CV Cwielonga.

http://video.google.com/videoplay?do...8988545498122# - Widac, ze jest obunozny i ma dobrze ulozona stope, ladne strzaly z dystansu.

maci0s 25.02.2010 01:50

Ja myśle ze ten transfer będzie dobry, trener był dzisiaj w naprawde niezłym humorze...:)
Co do tych źródeł... dzisiaj ma być w Krakowie i dopiero przejdzie testy lekarskie, bez tego by go nie podpisali, chociaz jak nie mial zadnych kontuzji...? ale po doświadczeniach Wisły wydaje mi sie ze najpierw go przebadają... niby to wypożyczenie, ale i tak pensje mu trzebba będzie płacić i miło by było zeby się nie okazało ze ma np kolana zjechane... Według mnie transfer mądry i dobry na miare Alvareza

Pablo84 25.02.2010 08:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez <Crasch> (Post 859011)
Mogłeś tego tutaj nie wklejać...
Zaraz będzie multum postów że Bułgar jest slaby bo go Cracovia nie chciala...

Blaszczykowskiego tez od nas chcieli i co?

Wasiu 25.02.2010 08:57

Tutaj macie jeszcze jego bramki z tegorocznych kwalifikacji LM.

Levski - Sant Julia (4-0)
http://www.youtube.com/watch?v=f9Sspt73yHM
bramki na 2-0 (ładna) i 3-0 od 2:13, Hristov gra z nr 99.

Levski - FC Baku (2-0)
http://www.youtube.com/watch?v=xU_gF...eature=related
bramka na 2-0, wczesniej spieprzyl dobra sytuacje i niezly strzal oddal, rowniez nr 99

arti 25.02.2010 09:46

Zakładając że podpiszą faceta to wydaje się to być obiecujące tylko dlaczego dopiero 2 dni przed pierwszym meczem? Oby zaczął grać od początku na dobrym poziomie.

funkykoval 25.02.2010 09:50

A Ci już wszystko wiedzą hahahaha
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html

Ot właśnie transfermakt ;-)

Mam nadzieję, że Kominek mnie nie skasuje, bo pokazuję tylko jak bardzo "wartościowe" są niektóre informacje z tej strony

-Goral- 25.02.2010 09:50

Dlatego, że być może nie był pierwszym numerem na liście Skorży. Inne opcje nie wypaliły a dogadano się z Bułgarem.

Pawlolek 25.02.2010 09:51

Podpisuje się pod słowami artiego. Szkoda, że dopiero teraz, po wszystkich okresach przygotowawczych.
Ale lepiej późno, niż później. Wygląda bardzo ciekawie, ale teraz z przodu mamy 4 podobnych atrybutami zawodników. Przydałby się jakiś dwumetrowy odgrywający :)

Seth 25.02.2010 09:57

12 lutego Hristov grał końcówkę w sparingu Levski-ego z Legią. Nawet niewiele mu zabrakło żeby gola strzelić :)

dynek.pl 25.02.2010 10:02

za dobrze ten Bulgar wyglada jak na nasze mozliwosci transferowe - nie zobacze to nie uwierze
Galamaz czy Grgorie kiedys juz podobno byli w samolocie do Krakowa

felipe 25.02.2010 10:06

Bardzo liczę na powodzenie tego wypożyczenia!
Zawodnik bardzo dobry jak na nasze realia, podejrzewam, że nie potrzebuje zbyt wiele czasu na zgranie z drużyną. No i w końcu jest szansa na konkretną rywalizację z przodu - czy to Małecki czy to Paweł nie mogą już być pewni wyjściowej jedenastki. Bo jest konkurencja - i to nie jakiegoś nołnejma z Indonezji (jak kombinowali swego czasu z bramkarzami) tylko młodego gościa z dość sensownym cv.

Już kiedyś mówiłem - w naszej sytuacji sporadyczne, przemyślane wypożyczenia to dobra droga. Choć liczę, że jakaś opcja pierwokupu będzie ewentualnie zawarta w kontrakcie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:11.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl