![]() |
Cytat:
|
a dlaczego Oni chcą za Niego tylko 200 tys euro, zadał sobie już ktoś takie pytanie jeśli ma jakiekolwiek pojecie o grze to jest za darmo, zupełnie nielogiczne
|
bo tyle są warte banany które kupujemy w paczce razem z nim
|
Cytat:
Jestem jak najbardziej za jego transferem. Zważywszy na kwotę odstępnego i ilość bramek, które strzelił w lidze i reprezentacji. Ale z drugiej strony nie wiemy ile potrzebował sytuacji, żeby te bramki zdobyć. Z drugiej strony jestem realistą i wiem, że Wisła go nie kupi. |
Cytat:
|
Cytat:
A może ma tylko jedną nogę a druga sztuczną ? |
Cytat:
Rogera też sprzedano za 250 tys euro, a poradziłby sobie a każdym polskim klubie. Jasne, Cupiał tak rozplanował Budżet, że koniecznym był awans. Nie przesadzajmy, Nie zdobyliśmy siana i Cupiał oczywiście był tego świadom, bez transferów nigdy nie awansujemy. A kibicie dalej będą biadolić, przecież jak zrobimy transfery to nie gwarantuje nam to awansu. Oczywiście, że nie gwarantuje, ale zwiększa zdecydowanie szansę. Kiedyś Cupiał wydawał 1-2 miliony marek za Zurawskiego, teraz nie potrafi wydać 200 tys euro, cofamy się w rozwoju. |
a i jeżeli Brożek miałby odejść zimą to dobrze by następce wprowadzić już w tej rundzie aby w komponował się w zespół i skutecznie od razu mógł być godnym następcą .
tak byłoby najrozsądniej |
Po filmikach widać, że wie "o co chodzi" po niektórych zagraniach można wywnioskować że ma trochę więcej oleju w głowie niż Chinyama.
|
Cytat:
|
W każdym razie lepszy średni napastnik niż żaden napastnik.
|
ugandowski [?] Adebayor. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tam nie chcę studzić optymizmu, ale podobno mamy 7 mln złotych dziury budżetowej ...
|
Ja chcę zobaczyć tą nową siłę głosu w sprawie transferów Macieja Skorży.
|
Cytat:
|
Widać że silnie stoi na nogach, dobrze zbudowany, i ta umiejętność muśnięcia piłki w ostatnim momencie coś ala Błaszczykowski ^^
szkoda że to tylko spekulacje |
Cytat:
Byłoby bardzo dobrze, gdyby udało się tego reprezentanta Ugandy pozyskać i to jak najwcześniej. W końcu jeśli ni chcemy kolejnych Lewadi w przyszłych latach, musimy mieć zespół silniejszy niż teraz, a nie coraz słabszy, bo ktoś uważa, że transfery nic nie gwarantują.Ale oczywiście nie liczę na ten transfer - choć zaczynają mi imponować zdolności przekonywania Skorży. |
Cytat:
- Owszem, nasi skauci pracują już od paru tygodni bardzo intensywnie, ale przede wszystkim te zakupy przygotowujemy w kontekście przyszłego okna transferowego. W zimie chcielibyśmy dokonać dwóch, trzech transferów, ale piłkarzy, którzy wejdą od razu do pierwszej jedenastki. Wiemy jakich zawodników potrzebujemy. Na teraz bylibyśmy przygotowani na ewentualne odejście Brożka. Ciekawe co z tego wyjdzie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli Skorża i jego skauci są przekonani do tego 26 letniego reprezentanta Ugandy, to warto aby klub rozważył wydanie obecnie tych sugerowanych medialnie 200 tys €. Niedzielan zwolnił pewne środki a zimą zrobi to samo Cantoro i może ktoś inny. Wisła potrzebuje ofensywnych wzmocnień, zwłaszcza w ataku. Piłkarz spełnia pod względem fizycznym jedną z wizji taktycznych Skorży i taniej żadnego napastnika a do tego jeszcze reprezentanta kraju nie da się wyszukać. Może facet potrzebował europejskiej adaptacji i dopiero po odejściu z Vojvodiny ukazuje swoje możliwości ?
|
Cytat:
Tak? To gratuluje. I współczuję. |
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=ZK8er...eature=related 1-wsza bramka na tym filmiku: Kopia bramki Brozka z Czechami:D Jeżeli to prawda to świetnie :D
|
A ja odnoszę wrażenie, że ktoś nas robi w balona jak w przypadku Appiah'a ;) Chciałbym się mylić, bo Sepyya prezentuje się naprawdę ciekawie.
|
Ta, mamy dziure budżetową i wydajemy 200tyś ojro na zawodnika + kontrakt.
Przypominam, że Brożek jest w Wiśle, a Uche w Almerii |
Cytat:
Ale nie mów, że nie chciałbyś mieć własnego Tejkszura |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl