![]() |
Cytat:
nawet Brożek mógł spokojnie lecieć do 1 ligi francuskiej, myśle że Nancy nie prezentowało wówczas poziomu bardzo oddalonego od obecnej np Borussi Dortmund Kuby. Czy tam Fullham. Wystarczyło nie dawać zaporowych cen. |
Cytat:
|
jeśli to nie koniecznie muszą być Czerwone Diabły to np. Kuba, który podejrzewam już dawno by grał w Liverpool-u gdyby nie kontuzje...
|
Cytat:
z Uche to byl ten myk ze on na poczatku grał taka kiche nawet gorszą od Lobodzinskiego. Dostawal jednak szanse i sie wyrobil. I to jest tez kolejny czynnik ...polscy trenerzy pracujac pod presja oczekiwan zarzadu ,wlasciciela musza robic wynik na juz .Nie ma tutaj szansy wlasnie konsekwncje w dzialaniu i polityke dlugofalową. To napedza bledna machine i tak naprawde do niczego nie prowadzi.nasz przyklad to Dudu.Skorza jakos nie mogl ,nie chcial ?? mu zaufac i szybko sie go pozbyto pod pretekstem ze byl za slaby.A dzis bylby wzmocnieniem.I taka ta nasza polityka i wizja rozwoju klubu. |
Alov napisał:
Cytat:
Po pierwsze nie dotyczy on Wisly. Po drugie primo gdyby grałby on teraz dla Wisly, pialibyście z zachwytu jakiż to on nie jest wspanialy. Po trzecie primo jeśli jakiś zawodnik jest sprowadzany do drużyn klasy Man utd, Roma itd. oznacza że coś sobą prezentuje. A z tego co widać kiedy, gral w sparingach Legii, to widać że on sobą jednak coś prezentuje. A wy już natrzepaliście chyba z 5 stron tego tematu o Ping Dongu że kupiony tylko dlatego że tam mieszka miliard ludzi... |
Cytat:
|
28 lutego zimowe okienko transferowe dobiegnie końca, ciekaw jestem czy ktoś nas miło zaskoczy :) nowy napastnik najlepiej bez testów, potrzebny od zaraz.... taki drugi Marcelo, ale to tylko mrzonki.....
|
Cytat:
|
I nawet bramkarz by się przydał... Proponuje nie robić sobie żadnych nadziei - transferów w tym okienku już nie będzie!
|
No to można uznać okienko transferowe za bardzo udane. Wisła wzmocniła się na bramce, w obronie oraz w linii pomocy. Nie udało się jedynie znaleźć napastnika. Ekhem... :-)
|
Tak naprawdę to potrzebny nam jest bramkarz (powody wiadome) lewy obrońca (żeby pietia miał rywalizację) prawy pomocnik (no nazwisko Łobodziński wszystko wyjaśnia) no i napastnik (troszke ich mało)
|
Cytat:
1 166 079 217 - jest to liczba ludności Hindusów (2 po Chinach najbardziej zaludniony kraj). Wskaż mi jakiegoś Hindusa w barwach MU, Chelsea, Barcelony itp(jakiś klasowy zespół, obojętnie jaki). Ja takiego nie znalazłem, ale mogłem coś przeoczyć (jeśli znajdziesz, to mnie popraw) |
@ToTylkoJa - Pierwszy link na szybko z google:
http://beta.thehindu.com/sport/footb...ticle62525.ece |
Cytat:
|
Cytat:
jeszcze niedawno byłem optymistą jeśli chodzi o transfery ale coś czuje, że to wielkie wzmocnienie na skrzydło to Gołoś. obrońca też się znajdzie bo jak już ktoś wspomniał to Singlar wróci, a Pietia znajdzie konkurencje w postaci Juniora, no bo na środek pomocy wrócił Mączyński i doszedł Ba. rewelacja po prostu. mistrz w cuglach jak nic. |
Heh a powiedz skąd fundusze na kibicowskie zachcianki ? Ma sobie Wisła wydrukować banknoty euro ?
Trzeba zrozumieć, że klub aby wydać, musi zarobić. Kolejna pożyczka od Cupiała ?Całe życie na garnuszku ? A nie lepiej się uniezależnić od jego finansowych kaprysów ? Poczekajmy będzie stadion, będzie kasa z biletów, może awans do ligi europejskiej. Wtedy można planowac wydatki. Co do mistrzostwa. To jest owe bliżej niż przed sezonem, więc po co płacz ? Jakby ktoś nie zauważył, to mamy skład wystarczająco silny by nie wygrywac, a miażdzyć tę beznadziejną ligę. Jedyne problemy to Lech i Legia, które potrafią grać w piłkę, a i to naciągane stwierdzenie. |
zachcianki? policz ilu mamy napastników i bocznych pomocników. rewelacja. w to, że zdobędziemy mistrzostwo wierze ja najbardziej, ale jakoś nie dostrzegam tego składu który miał by miażdżyć tą ligę.
nie wymagam od działaczy transferów gotówkowych, wystarczy, że spróbują poszukać więcej zawodników w stylu Ba. jak popatrzeć na niektórych testowanych graczy to nawet Beto zdaje się mieć lepsze rekomendacje do grania. muszę się z Tobą jednak zgodzić, że trzeba mieć nadzieje i wraz z nowym stadionem, poprawi się stan klubowej kasy na tyle by szukać transferów gotówkowych jak i wzmocnić skauting. |
|
Patryk Małecki :P a poważnie to pewnie jakiś z Młodej Wisły....
|
Cytat:
|
Papież to jest przecież na tej fotce z Małym
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dla własnego zdrowia odpuść, wszyscy rozsądni ludzie i tak widzą, że gość jest w zupełnie innej kategorii niż testowane przez nas kloce (czytaj - umie COKOLWIEK). A czy się sprawdzi - zobaczymy. Osobiście nadzieję pokładam w Urbanie, że odkopie Chińczyka dopiero wtedy, gdy już będzie pozamiatane. Do tej pory stawianie na jego ograniczenia się sprawdzało, mam nadzieję, że i tym razem też nas nie zawiedzie:> |
Cytat:
|
Cytat:
no my mozemy ciułac po 1;0 z Piastem albo Koroną i tym sie szczycic. juz kij z tymi wynikami w Esktrkalasie ,tu trzeba patrzec na kwestie naszej gry pod katem pokazania sie po raz kolejny w Pucharach......przyznam ze kiedy to pisze to mi sie jakos zmino zrobilo.... |
Co sie dzieje z testowanym 'mega-talentem' z Ukrainy ? Dostal juz kopa ?
|
Cytat:
to był chłopak dla ME, a ze korzystnie wypadł to Kulawik podesłał go Skorży. Poczekajmy na początek sezonu i bedzie wtedy najezdzac jak nie bedzie wynikow. |
Panowie poczekajcie do jutra, cierpliwie... Ma się coś wydarzyć miłego dla nas
|
ciekawe kiedy go przetestujemy ;) nie no tak poważnie to fajnie by było kogoś jednak zakontraktować nawet na końcu okienka ;)
P.S. oby jutro temat- Konkurs o Wiśle edycja 7 był ostro edytowany ;) |
tragez88 nie ma czasu na testy, wezmą go i tyle... albo jest jakiś dobry i będzie z niego pozytek albo kupują dla ilości... Nic nie wiem o tym kto to ma byc poza pozycją na którą jest sciągany
|
Już jeden pisał o tym, że na 100% będzie Kowalewski i Costly w Wiśle, nie zobaczę nie uwierzę jeżeli takowy będzie wyrazy uznania dla ciebie maci0s
|
O ping-pongu, pogodzie i plotkach dyskutujemy gdzie indziej !
|
|
Zachowujemy prawa do tego zawodnika. Piłkarz w dalszym ciągu nie podpisał żadnych dokumentów, gdyż musi on przejść najpierw badania - ujawnił bułgarskim mediom menedżer klubu z Sofii, Georgi Iwanow-Gonzo.
Wychodzi na to, że jak Bułgar się u nas sprawdzi to i tak go nie pozyskamy... po co brać zawodnika bez prawa pierwokupu? U nas się odbuduje po czym wróci do Lewskiego, bez sensu.... |
Uważam, że już od dawna powinniśmy się wzmacniać na zasadzie wypożyczeń. Żaden grzech, a świetny sposób na uzupełnienie kadry. A z tymi lepszymi zastrzegamy sobie prawo pierwokupu i jak się sprawdza to bierzemy.
|
Dywagacje na temat tego transferu to na razie i tak dzielenie skóry na niedźwiedziu. Na razie nic nie podpisano, więc nie wiadomo jak umowa będzie wyglądać. Tomasz_19, poczekaj z narzekaniem do momentu aż go wypożyczą ;)
|
Tak jak już ktos pisął wyżej - póki na oficjalnej nie będzie podane że gość podpisuje z nami kontrakt to nie uwierzę - testy testami , a i tak moze ( a to jest wersja najbardziej prawdopodobna) do nas nie przyjśc ...
|
;-) to do jutra...:] Jak już pisałem nie uwierzyłbym w Wiśle w sprawie transferu sprzątaczce, ochronie, ale jeśli mówi mi ten PAN takie rzeczy to wierze.. :] Ale czekam do jutra aż sie pojawi:)
Na zdjęciu oczywiście Papież... ME |
Oglądałem 3 mecze Lewskiego w grupie LE - dwa z Villarealem i jedno z rezerwami Lazio (6 kolejka, obie drużyny nie miały już szans na wyjście z grupy) Hristow zupelnie niczym się nie wyróżnił, wogóle sobie jego strzałów nie przypominam. Prócz Tasevskiego i Dimitrova to tam nikt ciekawy nie gra. No ale jako uzupełnienie składu lepszy on niż nikt.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl