![]() |
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ra...ler_99499.html
to prawdopodobnie ten napastnik co go Żuraw znalazł. |
Skąd Twoje przypuszczenia że to ten?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeleń lubię go trochę bardziej ale proszę, od kiedy odszedł z Auxerre to tylko cień piłkarza. Dudka dla mnie wielka niewiadoma, może i warto by było coś mu zaproponować, ale wymagania ma chyba większe niż Wisły możliwości. |
A Smolarek to czasem u Sułtana Bruneii nie gra? ;)
|
Jeleń też nie jest taki stary moim zdaniem przy Smudzie mógłby się odbudować.
|
Jeleń już pokazał w Podbeskidziu. U Smudy by nagle nawrotu 180 stopni nie zrobił. Kiedy napastnik się wypali to są małe szanse na odbudowanie się.
Dudka - jak pisali wyżej --niewiadoma-- gdyby nie miał wymagań dużych to do końca sezonu można z opcją przedłużenia o kolejny rok, ale taki ruch jest kompletnie ryzykowny i nie przyszłościowy, nawet zważając na naszą sytuację finansową. |
Cytat:
|
Cytat:
|
To był pokazowy mecz i tylko jeden.
|
Cytat:
|
no i git, dawac go, Paiszao byl gorszego klubu a jak wymiata
|
Cytat:
Bardo sympatyczny facet. Bramki ładował w Auxerre i LM ehh.. W Podbeskidziu wyglądał dennie, a facet z takimi UM powinien się wykazać przynajmniej tymi dwoma akcjami. |
W tym momencie jakiekolwiek dywagacje na temat przydatności Jelenia lub Dudki nie mają sensu.
Prosta przyczyna - obaj nie grali w piłkę od przynajmniej pół roku. Oczywiście można byłoby zapewne usłyszeć, że "cały czas pozostawałem w rytmie treningowym" ale w mojej opinii to jest po prostu robienie komuś wody z mózgu. Wisła w tym momencie jest już w połowie okresu przygotowawczego i to zapewne po tej dużo cięższej części w której pracowano przede wszystkim nad motoryką. I to jest właśnie argument numer dwa, który skreśla tych piłkarzy. Ich zakontraktowanie zapewne skończyłoby się na graniu ogonów w meczach o stawkę, co dodatkowo nie pozwoliłoby na powrót do odpowiedniej formy. A taki piłkarz jak Jeleń przede wszystkim potrzebuje ogrania i dopiero wtedy funkcjonuje tak jak należy. |
Jeleń jest szybki jak jeleń i potrafi strzelić w sposób nieprawdopodobny.Jak jest okazja brać go, Legii na 90% strzeli :), A po roku przerwy może mieć rozsądne oczekiwania.
To już nie jest młodzian... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
połowa okienka mija, a Quintana dalej w Jadze, jakoś ci Niemcy się nie rzucili, jakby dał Sarkiego z jakąś kaską to byłby terror z przodu:
----------------Brożek-------------- Guerrier-Garguła-Stilic-Quintana |
Cytat:
|
Cytat:
|
Heja i do przodu ! :D
|
Cytat:
|
Cytat:
nie mówię, żeby tak grać cały sezon bo skończyłoby się to nieciekawie w meczach z Legią czy Lechem ale na dno tabeli z którym mieliśmy w ostatnich czasach sporo problemów i co najważniejsze traciliśmy sporo punktów coś takiego było by wg mnie skutecznym lekiem, wychodzimy na pełnej ....ie, totalnie dominując strzelamy takiemu Podbeskidziu czy Widzewowi 3 bramy w pierwszej połowie, drugą jedziemy np z kontry i taka sytuacja ;) http://vpx.pl/i/2014/01/28/1zqw2x.png |
Wszystko pięknie ładnie ale gdzie miejsce dla Chrapka?
Myślę że warto go ogrywać.. |
chyba ....a w fifie
wychodzimy na Widzew czy Podbeskidzie których punkty to są życie i ich dominujemy? Chyba Ty. nie za bardzo kumam o co chodzi z Quintana na boku. Kupiliśmy go?? |
Na gwałt potrzebujemy skrzydłowego... Defensywny pomocnik nie jest aż tak pilną potrzebą. No chyba, że Guła zostanie ustawiony przy linii tak jak w Bełchatowie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a co ku.rwa mamy grać z nimi równy futbol? może liczyć na kontry? a może ku.rwa nadal klepać z nimi remisy bądź porażki po 1:0? :shock: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl