![]() |
...i jeszcze brak darmowego piwa i poduszek na krzesełkach.
Tłumaczenia bez sensu. Zawsze będzie komuś coś przeszkadzać. Majchrowski na zadawane wczoraj przez trybuny pytanie, mógłby śmiało odpowiedzieć: "Przecież macie - i jak widać starczy". |
Bufor na Legii już jest i to dosyć spory. Kilka osób odpowiedzialnych za budowę naszego stadionu mogła by odwiedzić stadion w Warszawie żeby zobaczyć jak się buduje obiekt sportowy.
|
Witam. Jeśli dobrze widzę, na trybunie zachodniej zaczynają właśnie montować barierki.
|
Cytat:
|
Cytat:
Lechia Gdańsk :D ! |
Co się tam dziś wyprawia?
http://img408.imageshack.us/img408/2236/57025232.jpg |
Cytat:
|
szkoda że nie ma kamer we środku trybun tak aby można było na bieżąco kontrolować postępy w pracach
|
Z tego co widzę na kamerce to chyba montują ,,ramy'' pod krzesełka, ewentualnie same barierki, trudno zweryfikować poprzez kam
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Widziałem na kamerce od rana montuja barierki i mocowania na krzesełka. Teraz widziałem w nowej galerii krzesełka. Na jednym zdjeciu widac krzeselka skórzane lub imitacja skory, domyslam sie ze beda montowane na lozy honorowej bo skyboxach wypasione fotele. Na kolejnym zdj. widac krzesełko z podstawka na kubek. Ktos wie gdzie beda montowane te krzeselka z podstawkami na kubek jak w kinie?? Beda takie na całej trybunie czy moze beda takie montowane w sektorze rodzinnym??
|
Te z podstawką pod kubek to fotele ze skyboxów.
|
dwa szybkie pytania
1. mógłby ktoś wrzucić aktualny obraz z 1. kamerki? u mnie nie działa niestety 2. gdzie dokładnie będą stanowiska komentatorskie i ile ich będzie? |
Cytat:
|
Jak widać "profesjonalna" firma produkująca i montująca nam krzesełka, zrewolucjonizowała projekt o skosy przy przejściach. Widać trybuna wschodnia była testową...
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...2732108095.jpg |
odpowiedź na interpelację - była już i ją przeoczyłem, czy też wsiąkła jak kamień w wodę?
-> dzięki Ewcia - i za poprawki i odpowiedź :) |
Radny Olszówka dostał odp. że odpowiedzą w późniejszym terminie.
|
Z tego co pamietam to na wschodniej tez sa skosy. Sam przy takim stalem na koronie, tyle ze nie pamietam czy sa takie duze
|
Cytat:
|
jakieś info odnośnie przetargu?
|
|
Cytat:
|
To jak nie będzie ofert to jeszcze pół biedy, bo wtedy można z konieczności w wolnej ręki wziąć Budimex na przykład. Gorzej będzie jak zaczną protestować konkurenci. Będzie wtedy jazda na całego. Ale bądźmy dobrej myśli, chociaż idzie zima, każda firma lubi mieć coś takiego na przezimowanie...
|
Ze skyscraperscity:
Cytat:
|
To i tak in + bo na meczu Polska-Australia siedzialem na E11 w najwyższym rzędzie i też nie widziałem linii bocznej :/
|
|
http://www.zikit.krakow.pl/attachmen...205%20opis.pdf
Proszę o rozszyfrowanie tego.Dobre są minimalne parametry?Jakich rozmarów mamy kratownice na telebimy? |
16x9?
....... |
O proszę, na Mikołaja chcą oddać :-)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl