![]() |
Strasznie słaby mecz. Kopanina jak w A-klasie.
|
Jak dla mnie chyba najgorszy mecz jaki w tym sezonie widziałem. Żenada straszliwa, tam nikt nie potrafi prosto kopnąć.
|
patrząc na Zagłębie można powiedzieć jedno: jak zwykle wiele drużyn spina się na mecz z Wisła a potem w następnych meczach graja padake. Bez jaj, jakby Zagłębie grało dzisiaj tak samo jak w zeszłą sobotę z nami to by rozniesli to całe podbeskidzie.
|
Cytat:
1. Skaba jest faktycznie w super formie, ale wciąż w niego nie wierzę - jednak pierwszy gol z kacapami, był trochę 'jego'. 2. Żewłakowa stać na świetne mecze, ze Spartakiem zagrał najlepszy w Legii (w ogóle obrona zrobiła wielki postęp w stosunku do zeszłego roku - zwłaszcza Komorowski), ale z Żalgirisem, Cracovią i Górnikiem miał kilka obcinek, nonszalanckich zagrań, czasami się niepotrzebnie bawi. 3. Tu zgoda. Dodałbym jeszcze, że Gol wyrasta na jednego z lepszych środkowych pomocników ligi. Postęp prawie jak Komorowski, zaczynam w niego wierzyć. 4. A tutaj się kompletnie nie zgodzę. W ogóle nie mamy ławki. Było to ładnie widać wczoraj, gdy piłkarze umierali fizycznie i nie było kogo poza Kucharczykiem wprowadzić. Z Hubnika już nic nie będzie, wielka nadwaga, kontuzje, Astiz ma spory dołek, Żyro i Wolski to jeszcze nie jest to i nie wiem czy kiedyś będzie, no a Kneżewić grał z jeden mecz i zawalił w nim z 7 bramek. Ohayon jest niewiadomą. Mecz w Moskwie obawiam się, że to pokaże, bo zagramy właśnie bez Radovicia, Komorowskiego i Manu. Legia jest uzależniona od 3-4 graczy i tych 3-4 graczy nie ma zastępców, dlatego gdybyśmy weszli do LE to moim zdaniem automatycznie odpadamy z walki o mistrza. A wolę mistrza niż LE, bo dużo łatwiej się dostać do LM niż kolejny raz walczyć z jakimś Spartakiem, Bilbao czy Tottenhamem o LE. P.S. Mam nadzieje, że nie dostanę bana. |
Cytat:
Ja bym Ci dał bana w szczególności za tego Gola najlepszym środkowym pomocnikiem ligi :lol: |
Poczekajcie na spotkanie Podbeskidzia z LKS-em. Juz sobie wyobrazam co to bedzie za mecz :P
|
Mecz dramatyczny, ale widać że Podbeskidzie powoli się przyzwyczaja do ekstraklasy. Chcieli remisu i zasłużenie wywieźli punkt. Jeśli wyróżniać uczestników tego marnego widowiska, to tylko 2:
1. Darek Łatka - dał z siebie 110%. Niezwykła ambicja i walka na całym boisku. 2. Krzysztof Król:lol: Dzisiaj bezbłędny, a wślizg w ostatniej minucie - rewelacyjny. Co do Legii - nie ma sensu ciągnąć tej dyskusji, ale pozostaję przy zdaniu że w porównaniu do Amiki wasza ławka wygląda o niebo lepiej. |
Cytat:
|
Demjan też solidnie zagrał, co było trzeba nękać, to nękał. Malinowski wszedł, i też "zrobił różnicę", tzn. przynajmniej na takim I-ligowym poziomie...
Jak już dali te poniedziałki, to niech grają wtedy ŁKS i Podbeskidzie, po cholerę psuć ludziom piątki? ŁKS gra kaszanę, a Podbeskidzie gra tak, że inni grają kaszanę z nimi. Tak czy siak, oglądać się nie da. Zagłębie zagrożone przedostatnim miejscem. Czarny koń sezonu 10/11, psia ich mać... ;) |
Cytat:
|
Jak tak dalej pójdzie to Urban pierwszy poleci, o czym pisałem już tydzień temu. Grać z taką paką taką padakę nie wypada.
|
O Amika gra u siebie. Wreszcie... :D
Ale jakoś 'dziwnie' Kryszałowicz wygląda. :D |
Ależ się Kryszał roztył :shock:
Zamilski właśnie stwierdził, że bramka Małeckiego nie była przypadkowa - to kopia bramki z meczu z Arką (zeszły sezon). ToTylkoJa: sugerujesz, że wszyscy powinni grać w Wiśle? :-D |
Podbeskidzie słabe, Zagłębie nie lepiej. Czemu takie ekipy muszą grać mecz życia z Wisłą.
Kryszałowicz się spasł strasznie i tak śmiesznie mówi. |
Przytuła jest dramatycznym komentatorem. A ten jego krzyk "karny" w 95 minucie to nie wiem co to bylo :)
Za takie spotkania nie powinni przyznawac pkt nikomu ;) |
Cytat:
Gołym okiem było widać, że piłka została wybita czysto. Niedość, że marny piłkarz to jeszcze gorszy komentator. |
znowu Rudnev...
|
No to pierwszy prezent Lech juz od Ruchu dostal
|
Padł gol dla Lecha . Z przebiegu spotkania do było bardzo do przewidzenia . Ruch jest słaby jak barszcz i tylko aż się prosi o skarcenie . Wątpię aby było ich stać na odpowiedzenie jakimkolwiek golem .
|
Dlaczego nie ma dopingu na Amice? I nie odpowiadajcie, że dlatego że grają "u siebie" :) Protestują przeciwko zabraniu cateringu firmie Litara?
|
Zobaczcie jak Lech sie rusza po boisku, wszyscy pilkarze sa w ruchu nikt nie stoi w miejscu, a u nas jak to wyglada , Malecki sie kiwa a reszta stoi i sie patrzy
|
Cytat:
|
Abott Wołąkiewiczowi, to chyba chciał urwać nogę.
Edit: A Możdżeń, to mógł zejść z boiska, wziąć prysznic, przebrać się, wrócić, a i tak by zdążył strzelić. Ale akcja i brama ładniutkie... |
Czy tam nie bylo przypadkiem minimalnego spalonego Mozdzenia? Bo ja widziałem czubek buta za linia spalonego, ktora akurat w tym meczu pokazali
|
To teraz zdajsie bedziemy ogladac jak Lech goli co mecz wszystkich, juz 2-0 :-/
|
Cytat:
|
Dzięki cieniek, hm Amica wygląda naprawdę dobrze, nie spodziewałem się, że Bakero jest w stanie ich poukładać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl