![]() |
Cytat:
polecam np to : http://www.allegro.pl/item1009221838...sow_brody.html oczywiscie jesli masz ponad 50 zl to kup philipsa itp -jednak clatronic strzyze ale wiadomo ze to nie to samo .. osobiscie odradzam twoja propozycje:) pozdrawiam |
Witam, mam na jednym tv cyfrę+, teraz jestem na kupnie drugiego. I stąd moje pytanie, czy da się jakoś legalnie rozdzielić obraz na dwa telewizory, żeby chodziły niezależnie od siebie? Jeżeli tak to jaki byłby orientacyjny koszt?
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Znacie jakis tani zaklad fryzjerski w centrum czynny przed 10 ? Najlepiej tak od 9 ;) pzdrrr
|
Proszę o kontakt na PW osobę, która wynajmuje swoje mieszkanie (nie jest najemcą tylko wynajmującym komuś). Mam kilka pytań.
|
Gdzie najlepiej w Krakowie kupic zwyczajna antene zewnetrzna (tv) ?
|
Oficjalna piłka ekstraklasy
Miejsce na tego typu temat, może mogłoby być lepsze, ale niech już będzie ;]
Z tego co wiem umowa z Pumą wygasa z końcem obecnego sezonu, orientuje się ktoś czy ma zostać przedłużona? Jeśli nie to ciekawe czy podpiszą nową umowę z innym sponsorem czy kluby będą grały piłkami swojego sponsora technicznego... |
Cytat:
chociaz ja mialem stary telewizor, i wlozylem w koncowke antenowa koncowke od sluchawek, i działały lepiej nie antena. wszystkie kanały, ekstra jakos. :) gdzies dzisiac cos zamowie? czy wszystko doslownei wszystko zamkniete? |
Ściągam sobie film w partach jednak party nie sa.rar tylko .avi. Jak taki film skleić?
|
Spróbuj dodać do nazwy każdego z plików końcówkę .rar i później rozpakuj np: przez Total Commandera, u mnie kiedyś tak zadziałało.
|
wyskakuje mi taki komunikat
http://img684.imageshack.us/img684/1492/beztytuukpw.jpg co zrobic aby strona się normalnie otwierała? wie ktoś może....... |
zainstaluj inna przegladarke:) mozille lub opere:)
|
witam. Poszukuje zdjec boiska na Krowodrzy co jest koło kościoła św. Jadwigi.
Z góry dzieki ;) |
syeb trawiaste czy ze sztuczna nawierzchnia?
ze sztuczna niestety nie posiadam zdjec... :/ |
ze sztuczna nawierzchnia
|
ktoś się orientuje gdzie w Krakowie znajdę dziś otwartą jeszcze kwaciarnie?
któryś z kleparzy może? hala? EDIT wielkie dzięki. sprawdzę |
haeno na Nowym Kleparzu podobno non stop goście stoją z kwiatami, tak mi przynajmniej mówił.
|
Chciałabym kupić notebooka, takiego małego, lekkiego. Poza przeglądaniem neta ect, to obróbka fotek czyli żeby dało się ogarnąć na nim PS.
I najważniejsze - cena. Tak do 850zł. Czyli bez szału, ale myślę, że da się ogarnąć coś sensownego. Widziałam jakoś bilbord z promocją z Avas bodaj, ale nie moge w necie odszukać info. Mze ktoś wie co tam jest? Ktoś mógłby mi doradzić? Z góry dziękuję :) |
Cytat:
dzięki - z operą śmiga jak należy |
Jadł ktoś w tej knajpce koło rynku, co obok wejścia stoją dwie postaci z "Ojca chrzestnego"? W miarę elegancko? Jak jedzenie? I czy drogo? :)
|
Jest jakiś kantor w Krk gdzie mógłbym wymienić 5 euro :P
Poszukuję różnych stronek o tematyce wyborczej, na której znajdą się kandydaci, ich programy, wiadomości, aktualności. Nie chodzi mi o to, żeby to wszystko było na jednej stronie, może być kilka stron, każda dotycząca czego innego. |
I jeszcze jedno pytanie; czy jest dziś jakiś męski fryzjer otwarty dziś do 21 w centrum? Bardzo proszę o odpowiedź.
|
Szybkie pytanie i szybka odpowiedź.Czy dzisiaj będzie czynna giełda elektroniczna przy ul.Balickiej?
|
Cytat:
|
No niestety jest w bilonie 1 x euro i 2 x 2 euro
|
W Almie na Pilotów wymieniali po 3 zł, w CH Krokus na Bora też podobnie. To jeżeli chodzi o wymienianie bilonu.
|
dzis od 14;45 na polsacie jest mecz o 3 MIEJSCE Skry Belchatow?
czy to jakas powtorka.. bo patrze na programy tv i nic konkretnego w opisie nie ma, poza "final four w Lodzi" |
O 14;45 to chyba finał jest bo mecz o 3 miejsce był o 11:30
14:45 Dynamo Moskwa - Trentino Do końca nie wiem jak to jest bo w programie nie ma w ogóle meczu o 3 miejsce o 11:30. |
Mam pytanie ! w której gazecie, i w jaki dzień można spotkać dodatek ''piłkarz'' z wynikami np A klasy ?
|
Działa wam mecz Śląska z Lechem?? Bo nie mogę znaleść aktywnego stream-u
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl