![]() |
Lepiej było zwolnić Bednarza, który nic nam nie daje niż ludzi z marketingu, biura prasowego czy magazynierow.
Finansowo wyszloby na to samo pewnie. |
Cytat:
10 znakow... |
Cupiał musiał zakochać się w Bednarzu innego wytłumaczenia nie ma,dobra niech wezmie sprzeda ten klub za symboliczną złotówkę komuś kto ma ambicje i pieniądze.Wiecie dlaczego nie ma chętnych na zakup Wisły? bo Cupiał chce kilkadziesiąt milionów a nikt mu takiej kasy nie da bo niby za co ? za mozliwość rządzenia klubem? gdyby była akademia to może może ale w obecnej chwili jedyna opcja niech odda klub za symboliczne 1zł i zrobi zapis ,że nie można przeniesienia licencji na inny klub.
|
patologia, nic więcej patologia
|
nie Łysy odkupił Wisłę :)
|
Cytat:
|
Zastanawia mnie fakt, dlaczego my się nie pchamy drzwiami i oknami do tych firm, konsorcjów, wysyłać propozycje, oferty, do upadłego, tylko po to żeby zyskać jakiś sponsorów. Czy mamy w tym klubie kogoś odpowiedzialnego za marketing? Tak ciężko napisać jakiś plan hipotetyczny oczywiście, współpracy i naprawdę starać się o tych sponsorów!?
|
Mnie bardziej dziwi, że przy takich wynikach i takich skandalach u Was nie ma jeszcze otwartej wojny kiboli z tym co się wyrabia. Gdyby u nas wypalili z takimi wynikami i takimi jajami to prawdopodobnie spłonąłby Dom ITI na Wiertniczej, Walter miałby ochronę, cały zarząd wisiał, a piłkarze poruszali się jedynie kanałami, no i na każdym meczu mieliby tak jechane, że po prostu by płakali.
Przecież to jest ....a niepoważne, żeby Wisła Kraków nie była w pierwszej 10. Ale nie mój cyrk nie moje małpy :) |
Pomijając ironię to z tą różnicą że wy macie Waltera za śmiecia, mende, nieudacznka i konfidenta. Zresztą prawidłowo za tyle smrodu jaki narobił.
A Cupiał to półka wyżej, gośc, który nigdy nie zrobił krzywdy klubowi i jej kibicom. Powiedziec złe słowo na niego to jak zwyzywać własną matkę od szmat. W tym sezonie oczywistym było że będą czystki i żadnych konkretnych decyzji. Trzeba dociągnąc do końca rundy, uporządkować burdel, a od nowego sezonu zapewne Cupiał ruszy z kopyta. Przecież nie będzie prowadził klub, który ma zajmować 3 czy 5 miejsce w lidze. To nie w jego stylu i każdy o tym wie. |
Cytat:
Jacuś jeden człowiek , dziesięć funkcji, teraz najpewniej połączy się z innymi 'krezusami' by uwalić reformę ligi |
Zobaczycie to 3-5 miejsce jak świnia niebo....
|
Łysy h.uj obejmie jeszce funkcje sprzataczki,ciecia parkingowego no i na trenera.Bedzie mial wieksze rządy niz Kim Dzong Un
:D |
Wojtas co w tym chyba jest. Bednarz chcąc udowodnić, że można mu ufać wskoczył na kilka etatów. Wcześniej przecież w ramach cięć, zwolnionych zostało kilka sprzątaczek i magazynier. Widać oprócz tych funkcji, wskoczył jeszcze na fotel prezesa. To jest dopiero oszczędność. Jeden człowiek od wszystkiego :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie - są wyjątki - wiadomo że na prezesa czy piłkarzy się na forum nie bluzga ale łysa pała działa na szkodę naszego klubu i żadnej taryfy ulgowej być nie powinno ;)
|
łysy jebany huj jacek wąż magik ....a bednarz, czekam na bana za obrażanie człowieka legionisty który rozpierdala ten klub
|
Majchrowski miał jako zderzaka swego czasu Tajstera, teraz ma Okońską -Walkowicz
i wszystkie niepopularne i trudne decyzje załatwiali za niego oni I wszystkie joby i bluzgi leciały i lecą na nich a nie na światłego mądrego i w ogóle profesura dwóch uczelni w tym tej najstarszej podobnie z Cupiałem wszystkie joby na zderzaka Jacka Be... a Cupi... 1906% poparcia itp. itd nikt złego słowa nie powie...bo to wszak nasz dobroczyńca, prawie że sam te x tytułów mistrzowskich zdobył... a rzeczywistość skrzeczy divide et impera mocium panowie... |
ja wiem o tym od początku to wolfy,milosze i inni ciupali ze jestem z fan klubu Bednarza :)
|
Cytat:
Porównanie zakupu Wisły i ŁKS jest śmieszne,Wisła to nadal uznana marka z sukcesami z dużym stadionem i z kibicami . |
Cytat:
|
Cytat:
Dobrze że sie ta firma Wisłą interesuje... Pointeresuje sie jeszcze z 5 lat aż wszyscy zapomną o głupim artykule w sieci. Pewnie tych firm jest tyle samo ile klubów zainteresowanych naszymi piłkarzami (łysa pała twierdziła kilka miesięcy temu ze polowe składu chcą nam wykupić). To tak jak w tym dowcipie jak pracownik idzie do szefa po podwyżkę i mówi ze sie nim 3 firmy interesują. Szef pyta jakie? - elektrownia - wodociągi - gazownia |
TS Wisła uboższa o jakieś 40 mln złotych od Wisły S.A po raz kolejny rozmontowało konkurencję kolejnym doskonałym filmikiem
=> http://www.youtube.com/watch?v=8Lt_NW8WnJM |
Robert Maaskant: 56 meczow, 31 zwyciestw, 16 porazek, 9 remisow, bramki 80-60
Kazimierz Moskal: 10 meczow, 4 zwyciestwa, 3 porazki, 3 remisy, bramki 9-8 Michał Probierz: 23 mecze, 11 zwyciestw, 8 porazek, 4 remisy, bramki 28-23 Tomasz Kulawik: 20 meczow, 7 zwyciestw, 8 porazek, 5 remisow, bramki 23-25 Franciszek Smuda, Adam Nawałka? |
Jeszcze w uzupełnieniu posta kolegi wyżej:
Robert Maaskant: 55,4% zwycięstw, 16,0% remisów, 28,6% porażek. 1.43 strzelonych / 1.07 straconych. Kazimierz Moskal: 40,0% zwycięstw, 30,0% remisów, 30,0% porażek. 0.9 strzelonych / 0.8 straconych. Michał Probierz: 47,8% zwycięstw, 17,4% remisów, 34,8% porażek. 1.22 strzelonych / 1.0 straconych. Tomasz Kulawik: 35,0% zwycięstw, 25.0% remisów, 40.0% porażek. 1.15 strzelonych / 1.25 straconych. |
Cytat:
IMHO to jest równia pochyła, ale wynikająca raczej ze sportowego upadku samej Wisły, niż coraz słabszych trenerów. |
Mam pytanie - czy w trakcie jednoosobowego funkcjonowania Jacka Bednarza na wszystkich możliwych stanowiskach w klubie i zarządzie Wisły Kraków - nie należałoby zmienić tytułu tego tematu na oddający ponurą rzeczywistość klubową czyli -- Wisła JACKA BEDNARZA - podejście nr. II - rok III jednoosobowego zarządzania ??
Aby łatwiej było ocenić jego katastroficzne efekty pracy w Wiśle, tak sportowe, jak i finansowe, zwłaszcza w nadchodzącym sezonie. Oczywiście tytuł tego tematu funkcjonowałby wyłącznie do czasu powrotu normalności klubowej wraz ze zmianami personalnymi w klubie, zwłaszcza w miejsce tego syndyka Wisły, obcego klubowi do stopnia frustracji Cupiała, niezasłużenie karzącej Wisłę tym człowiekiem demolką, mimo zapowiedzi Cupiała o odbudowie Wisły zniszczonej ............raczej przez Jacka Bednarza właśnie, bo ileż jeszcze można obwiniać Basałaja za 2 lata ostatnich rządów Bednarza ??. |
Cytat:
|
Piłkarze Wisły Kraków mają zagrać z Barceloną. Mecz ma się odbyć w Gdańsku.
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...lona,id,t.html |
To jest jakiś absurd.
Oczywiście, jest szansa, że Kozioł swój cel zrealizuje, tj. masa ludzi przyjdzie na ten mecz, ale to nie będą kibice Wisły, ani "zaprzyjaźnieni z nimi kibice Lechii", tylko banda przypadkowych osób, których nigdy już na meczach polskiej ligi nie zobaczymy i którzy klubowi w żaden sposób się nie przydadzą. Nie wiem jak bardzo trzeba "nie czuć" ducha piłki i kibicowania, żeby wpaść na podobnie idiotyczny pomysł. |
Dodatkowo spuszczenie nam lania 7:0 też nie będzie miłe.
|
pojebalo ich chyba do reszty w tym klubie
|
Moim zdaniem pomysł całkiem spoko, ale lepszym było by sprowadzenie BVB na mecz towarzyski do Krakowa:)
|
Wszystko fajnie, ale...
- Szanujmy nawet tą naszą buraczaną ligę, ok? Jak można organizować to w trakcie ligi... - Mecz w Gdańsku, żadnych korzyści oprócz finansowych dla klubu Nie mamy przypadkiem zaległego meczu z BVB po sprzedaży Kuby? Nie lepiej zorganizować mecz z BVB tuż przed ligą i to w Krakowie? |
Ja bym się nawet o korzyści finansowe dla klubu bała, bo nie wiem po ile musza być bilety, żeby się wszystko zwróciło i jeszcze na tym zarobić ...
Przyjazd i pobyt Barcy, prowizja dla firmy zajmującej się organizacją, wynajęcie stadionu, całe koszty obsługi (ochrona, pracownicy ect), pewnie jakieś atrakcje (czirliderki, malowanie buzi czy cholera wie co), o tak małej kwocie jak przejazd i pobyt w Gdn Wisły nie wspominając ... |
A pomyśleć, że jeszcze niedawno kluby tego pokroju przyjeżdżały na Reymonta bez specjalnych zaproszeń...
|
40 tysięcy ludzi na meczu towarzyskim w Polsce ... faceta powinni zamknąć na Babińskiego.
|
Cytat:
|
Ale organizację meczu bierze na siebie firma, która chce na tym zarobić. Więc Wisła użycza jakby jedynie drużynę tej firmie. Nic tylko się zgodzić w takim układzie, bo klub nie traci nic, a zyskuje marketingowo i szkoleniowo.
Bardzo dobry "wypełniacz" luki w mediach, która powstała przez brak awansu do pucharów. Nie zdziwilbym sie jakby media pisaly o tym wiecej niz o 1 czy 2 rundach obecnosci np. takiego Slaska w Europie. Wisla musi walczyc o obecnosc w mediach, szukac drog dotarcia, niejako "falszować" t ą mizerie sportową prezentowana ostatnio. |
Już widzę 40 tys na stadionie w Gdańsku.
A w Krakowie 34 tys już bardziej możliwe. Ciekaw jestem co to za firma ma organizować ten mecz i skąd jest ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl