![]() |
Czy gdzieś obecnie skupują podręczniki do liceum?
|
Cytat:
Np. Ja mam teraz Kablowke + Net 6/10 + Cyfrowa + Telefon 60 min za 129.99 Dodatkowo Canal kosztuje 29 albo 35. Zalezy |
Cytat:
telefonu za cholere nie chce, wiec chyba taniej bym miał ? |
Nietypowe pytanie:
mieszkam w bloku z wielkiej płyty na wysokim piętrze i gdzieś koło mojego okna się zalęgły nietoperze... I wlatują bydlaki do pokoju. Komu ja to mogę zgłosić? Straż pożarna? :) Jacyś ekolodzy? :) Bo to jest siódme piętro, więc jakiś wysięgnik by trzeba albo rusztowanie. A jak chmara nietoperzy lata przed oknem czy na balkonie w środku nocy to widok jest nieciekawy, a jak wpadnie do pokoju to już w ogóle masakra. |
Najlepiej byłoby udać się do administratora budynku, ale na Straż też możesz zadzwonić i zapytać czy się zajmują tego typu problemami ;)
|
Cytat:
Edit: A co do cennika to też nie mogę rozkminić tego od bardzo dawna, dlatego też zapytam ile by wyszedł net 3/6 i telefon domowy? |
@Awe
Wydział Kształtowania Środowiska UMK http://www.bip.krakow.pl/?id=32&sub=struktura&query=id%3D10955%26pz%3D1 Krakowskie Towarzystwo Opieki Nad Zwierzetami http://www.ktoz.krakow.pl/kontakt/kontakt.htm Jesteś pewien ze to nietoperze a nie np. jeżyki? Choć jak piszesz że w nocy lataja i miałeś spotkanie w pokoju to watpliwości raczej brak. Zadzwoń na 1-szy numer, oni podnajmuja firmy do interwencji. |
Cytat:
Ja mam kablówkę, C+, net i telefon. I płacimy 199zł. tylko, że mamy 2 dekodery (cyfrowa TV i C+ na tym jest). Bo mamy 2 telwizory i żeby móc oglądać na nich różne rzeczy przez dekoder. Ale za to płacimy jakies 45zł. Więc mając 1 TV zapłacić powinieneś koło 150zł. Internet pakiet "Twój Dom", dla mnie działa ok i starcza. |
która stroną piłkarskiego Śląska Wrocław jest najpopularniejsza, a dokładniej mam na myśli forum tego klubu?
jeżeli znalibyście inne, bardziej ogólne forum Ślaska Wrocław [piłkarsko-koszykarskiego] również będę wdzięczny za podanie adresów |
Otwarty jest jeszcze basen na Reymonta?
Bo weekend ciepły zapowiadają i wypada pożegnać wakacje :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Co do cenników w Aster. Te na necie to duże uproszczenie. Najlepiej łapać plakaty na klatkach.
Co do telefony to racja najbardziej się opłaca brać wszystko. Tym bardziej że teraz bez telewizji cyfrowej nie możesz brać C+. Na necie pisze że za 129. można dostać ale net 3/6. Troche kiepsko. Oni co miesiąc mają inne cenniki. C+ zazwyczaj 3 miesiace po 1 zł pozniej 29. Czesto zdaża się że pierwsze miesiące za kilka złotych są. |
W jakich godzinach otwarty jest w soboty "Fanatyk" ? I czy WŚ nadal jest otwarty od 10-14 ?
|
http://85.12.43.84/go/?cmp=nm_bm3c_2...50044&rid=zdez
Jeżeli na wielu przezemnie otwierqanych strobnach po wciśnięciu na reklamę(reklamuje jakieś:" WARNING!!! Your pirvacy data is danger" Wydaje mi się, ze ta reklama jest nie prawidłowa.) po za tym np. otwierają mi się gogle, ale jak wpisze w nie jakieś słowo to się tylko ładuje, ładuje i nic więcej za pierona nie wyszuka wciąz pozostaje na stronie głownej google, to samo nasza-klasa.pl za pierona się nie załadują. Czy mam jakiegoś wirusa czy co??? A po za tym niekiedy wyskakuje mi informacja jak się ładuję Windows, żebym Włożył dyskj do stacji dysków A, nie wiem czemu, ale daję kontynuj, i za drugim razem na wciśnięcie "kontunuj" w tym okienku Windows normalnie się ładuje do końca... |
Może głupie pytanie, ale czy aby kierować tirem z naczepą, trzeba mieć CE, czy wystarczy samo C?
|
Na bank C+E
|
Czy wie ktoś może kiedy w końcu wychodzi Fifa Manger 09??
Dzięki bardzo za odpowiedź |
Prawdopodobnie w październiku, z tego co słyszałem. Wszystkie gry EA z końcówką 09 mają wyjść w październiku.
|
Mam poważny problem egzystencjonalny :(
Błagam, pomóżcie, bo popadne w rozpacz ! Otóż pewnego dnia zapragnąłem sie polansować na naszej-klasie i wstawić wreszcie zdjęcie swojej facjaty na profil w tym jakże zacnym portalu. Wszystko szło jak po maśle: znalazłem odpowiednią fotke na dysku, znalazłem tą opcję wstawiania zdjęć i przystąpiłem do działania. Tutaj pojawia się właśnie problem - firefox mieli i mieli to zdjęcie, a po kilku minutach mocowania sie z nim wyskakuje mi komunikat, że połączenie zostało zresetowane :( Nie dane mi będzie pochwalić się kolegom swoją muskulaturą ? :( |
Może ktoś polecić jakąś dobrą i sprawdzoną sekcję bokserską w Krakowie (oprócz Wisły)? Z góry dzięki.
|
Cytat:
|
aż tak ? :(((((
|
Przykro mi, ale nie martw się "każda potwora..." ;)
|
Na pewno każda ? Obiecujesz ? :(
dobre, dość tego, bo jeden z przydatniejszych tematów rozwalimy :D lepiej niech mi ktoś poważnie odpowie czemu nie moge tego zdjecia tam wrzucić. |
Radziłbym zmniejszyć rozmiar fotki. Wina raczej leży po stronie NK., która sobie kiepsko radzi z dużymi plikami.
|
Czy ktoś ma może link do takiej fotki co koleś (kibic Legii) ma na dowodzie osobistym literkę L wpisaną w kółko ? Z góry dzięki
|
Wpisz w grafice Tumulec
|
Co do NK to ostatnio mają problemy z serwerami i mnie jak i kilku osobom (znajomym) wiem, że zdjęcia nie wchodza. W ogólę. Nawet jak "waza" 50kb. Trzeba czekac ponoć, tak komuś tam napisali z NK ...
|
No właśnie, naprawde waży niewiele. Jeśli napisali, że trzeba czekać to ok. Tylko sie zdziwiłem, bo widze ze inni se dodaja normalnie foteczki, a ja nie moge :(
|
Cytat:
|
chcesz dodac sweetasna fotusie? dam ci 11:D nie NK faktycznie wali w chuja.
|
a sKoMmEnTuJeShHh mi JoM ? ;********************
dostaniemy za to bana :D |
Cytat:
......... :-) |
Mam pytanie odnośnie meczu Wisły w Białymstoku.
Czy będzie organizowany wyjazd na ten mecz z SKWK ? Pytam ponieważ mecz ten jest zaraz po tym w Londynie. |
pytanie z innej beki, co w perspektywie, po studiach socjologii? na jakie zajęcia można liczyć, co robić?
|
Cytat:
|
POSZUKUJE KOREPETYTORA/ KOREPETYTORKI Z GEOGRAFII, ktory przygotuje pewna osobe do Matury (poziom rozszerzony)! Najlepiej dosw. nauczyciel/ka itp, (Studenci odpadaja:P) jak znacie Kogos to PRIV!
|
Listę wszystkich wiślackich FC potrzebuję...
|
Coś mi się popieprzyło z komputerem a konkretniej to chyba z biosem.
Mianowicie, gdy włączam komputer wyświetla się najpierw taki obrazek: http://img158.imageshack.us/my.php?i...1530792yv9.jpg później jest to: http://img296.imageshack.us/my.php?i...9529649ok2.jpg a na końcu to: http://img262.imageshack.us/my.php?i...4703513sc0.jpg po tym wszystkim komputer "czyta" stacje dyskietek i dopiero po tym wszystkim wczytuje się Windows. Powiem od razu, że czegoś takiego wcześniej nie było Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi, denerwuje mnie to strasznie i chciałbym się pozbyć jakoś tego problemu. Powiedzcie o co w tym chodzi lub odeślijcie mnie na jakieś inne forum, czy coś... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl