Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Stroje meczowe Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3263)

surdut 10.07.2011 20:45

relacja live ze sparningu w Talinie
Prowadzacy tra relacje napisali ze ebdziemy grac w starych strojach

Kon®ado 10.07.2011 20:46

aa w tym sensie to oki myslalem ze mowicie ze caly sezon bedziemy w starych ;P

Natalia_TSW 10.07.2011 21:07

z tego co napisali, że bedą nowe stroje tylko na razie jest to wielka tajemnica, bo tak wynika z kontraktu

szymon_k 11.07.2011 10:42

http://blog.liga-angielska.net/wp-co...12-210x300.jpg
Nie wydaje mi się żeby Adidas potraktował nas bardziej nadzwyczajnie niż Swansea City czy Stoke City... Pewnie dostaniemy ten sam masowy (ch*jowy) model koszulki co na zdjęciach z doszytym naszym logiem i prasowanką Telefoniki ... Zresztą skąd Pareiko miał by mieć inną bluzę bramkarską? Poprostu to jest nasz "nowy" model strojów na sezon 2011/2012. Nie wydaje mi się żeby brakło mu starych bluz bramkarskich. Jeśli się nie mylę to trzeba będzie się z tym pogodzić... Szkoda bo miałem nadzieję, że niebawem kupię sobie dedykowaną koszulkę Wisełki tego typu co Real, Liverpool czy Bayern... no ale cóż.... życie. http://blog.liga-angielska.net/wp-co...ue-300x300.jpg

Kon®ado 11.07.2011 11:09

wcale nie jest powiedziane mialy byc dedykowane dla nas wiec chyba wiedza co mowia? po 2gie przeciez ktos ten projekt z naszych musi zatwierdzic wiec chyba nie sa debilami by przyjmowac byle gowno :P dla nich to tez zysk bo to jakie beda zalezy czy beda sie sprzedawac ;P

szymon_k 11.07.2011 11:14

Zauważcie jeszcze, że po tym jak niefortunnie pokazano na oficjalnej stronie nowy strój Wisły założony przez Pareike i ludzie z forum to zauważyli i zaczęli debatować na ten temat to z meczu z Florą nie ma ani jednego zdjęcia na którym było by widać naszego bramkarza w nowym stroju. To tym bardziej potwierdza, że jednak jest to nowy strój, który chcą nieudolnie ukryć. Żednada. Obym się mylił :)

rafalek 11.07.2011 11:23

Pareiko podobno sam sobie szyje stroje - adidas doszwa mu tylko znaczek gdzieś w Polsce - więc możliwe, to nie był nowy strój bramkarski na najblizsze sezony..

Watts 11.07.2011 11:24

Nie wiem jak trzeba być naiwnym żeby po tylu latach wierzyć w "dedykowane" stroje których "dedykowanie" będzie polegać może na napisie Wisła Kraków na kołnierzyku. Za Umbro dostawaliśmy przeterminowane o rok szablony, Adidas da nam takie same jak połowie sportowego świata. Dedykowany. Dobre.

Jeszcze śmieszniejsze jest "przecież klub tego nie przyjmie!!1" - ależ przyjmie i to z pocałowaniem ręki, bo ma to głęboko w dupie. Jeżeli zarząd sra na kwestię Białej Gwiazdy to już widzę, jak esteta Basałaj jak Rejtan rozrywa sobie garnitur przed przedstawicielem Adidasa "nie no, koleś, to tak nie może być, takie same kołnierzyki ma Stołk Siti i Słonzi, my jesteśmy Wisła Kraków, a nie jakieś popierdóły, zrywamy umowę albo róbcie nowe koszulki".

rafalek 11.07.2011 11:26

Akurat przecież za Umbro mielismy unikalne koszulki...nikt nie miał takich jak my..

Watts 11.07.2011 11:27

No nikt na globie nie miał gwiazdki na ramieniu, masz rację - unikat w skali Drogi Mlecznej.

Kon®ado 11.07.2011 11:29

to po co ze tak powiem pierdzielili o dedykowanych? chyba wiadomo co oznacza to slowo a nie uwazam ich za skonczonych kretynow ;P no ale pozyjemy zobaczymy

szymon_k 11.07.2011 11:39

Po co czekać na oficjaną prezentacje strojów?? Już teraz możesz mieć swój unikatowy trykot.
Nowa koszulka - 15,95$. Herb Wisły - 10zł. Prasowanka Telefoniki - 8zł. Wku*wienie - BEZCENNE... :/ ehhhhhh
http://www.acasports.co.uk/images/pr...rseys-ls-3.jpg

http://www.acasports.co.uk/product_i...oducts_id=8625

Watts 11.07.2011 11:41

Bomasport kupi sryliard tych koszulek, przyszyje herby Wisły i opchnie na allegro jako replikę za 200 zł tak jak na początku tamtego sezonu. Spoko loko :lol:

R33 11.07.2011 12:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kon®ado (Post 1124383)
chyba wiadomo co oznacza to slowo a nie uwazam ich za skonczonych kretynow ;P no ale pozyjemy zobaczymy

No właśnie oni chyba uważają nas.

Darkh 11.07.2011 12:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szymon_k (Post 1124384)
Po co czekać na oficjaną prezentacje strojów?? Już teraz możesz mieć swój unikatowy trykot.
Nowa koszulka - 15,95$. Herb Wisły - 10zł. Prasowanka Telefoniki - 8zł. Wku*wienie - BEZCENNE... :/ ehhhhhh
http://www.acasports.co.uk/images/pr...rseys-ls-3.jpg

http://www.acasports.co.uk/product_i...oducts_id=8625

To nie są nowe koszulki meczowe Wisły Kraków... wypowiadałem się na temat wcześniej jak ktoś ma chęć zapoznać się z tematem niech przeczyta parę stron wcześniej...
Swoją drogą to nasz naród jest jedyny: krytykuje, gnoi, ośmiesza zanim jakiekolwiek podstawy do tego miał będzie. Weźcie na luz...

sayek89 11.07.2011 12:18

Dokładnie... Była mowa że pierwszy sezon od podpisania umowy z Adidasem gramy w standardowych... Na kolejne dwa sezony Wisła ma dostać dedykowane wzory...

tsw biała gwiazda 11.07.2011 12:19

Dark już raz pytałem ciebie, czy wszystkie koszulki będą miały taki sam krój, czy też domowa będzie się czymś różnić oprócz koloru od wyjazdowej?

szymon_k 11.07.2011 12:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Darkh (Post 1124406)
To nie są nowe koszulki meczowe Wisły Kraków... wypowiadałem się na temat wcześniej jak ktoś ma chęć zapoznać się z tematem niech przeczyta parę stron wcześniej...
Swoją drogą to nasz naród jest jedyny: krytykuje, gnoi, ośmiesza zanim jakiekolwiek podstawy do tego miał będzie. Weźcie na luz...

????Skoro twierdząco piszesz, że to nie są nowe koszulki meczowe Wisły to jakie będą?? Widziałeś je?!? Jeśli tak to opisz jak wyglądają, chętnie się wszyscy dowiemy. Jak nie to co Ty jakiś prorok jesteś?? Ja moje stwierdzenia i domniemania popieram tym co zobaczyłem na zdjęciach na oficjalnej. (nowy strój Pareiki)

rafalek 11.07.2011 12:30

A ja piszę, że nowy strój Pareiki nie ma nic do nowych strojów zawodników. Kolega wie jak wyglądają nowe stroje i się przekonacie, że nie będę to te tutaj przez Ciebie zamieszczone.

szymon_k 11.07.2011 12:34

Bardzo bym sobie tego życzył, żeby były inne niż strój Pareiki i mam ogromną nadzieję, że się mylę i wszyscy będziemy zadowoleni. No, ale skoro Darkh i rafalek wiedzą, że nie będą to te co ma Pareiko to opiszcie jakie będą.

tsw biała gwiazda 11.07.2011 12:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szymon_k (Post 1124413)
????Skoro twierdząco piszesz, że to nie są nowe koszulki meczowe Wisły to jakie będą?? Widziałeś je?!? Jeśli tak to opisz jak wyglądają, chętnie się wszyscy dowiemy. Jak nie to co Ty jakiś prorok jesteś?? Ja moje stwierdzenia i domniemania popieram tym co zobaczyłem na zdjęciach na oficjalnej. (nowy strój Pareiki)

Darkh napisał cofnij się pare stron wcześniej to się dowiesz, koszulka ma być podobna do tej z projektu wonski_eNHa z kołnierzykiem

JrQ- 11.07.2011 12:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sayek89 (Post 1124410)
Dokładnie... Była mowa że pierwszy sezon od podpisania umowy z Adidasem gramy w standardowych... Na kolejne dwa sezony Wisła ma dostać dedykowane wzory...

pokaż mi info oficjalne

ja nie wiem, czego Wy się spodziewaliście, że adidas nas jak Real potraktuje?

crate digger 11.07.2011 13:14

w sumie powinien. promujemy ich marke lokalnie.

szymon_k 11.07.2011 13:34

A kim przepraszam jest ten Darkh, że wie jakie będą koszulki??? Pytam bo nie rozumiem... Skąd wiecie, że akurat on ma rację???

PiotrG 11.07.2011 14:06

A kim Ty jesteś, że już wiesz jakie będą nasze koszulki?
Nowy poziom trollowania tutaj, narzekanie jeszcze przed zobaczeniem produktu.

grogoriogreg 11.07.2011 14:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szymon_k (Post 1124453)
A kim przepraszam jest ten Darkh, że wie jakie będą koszulki??? Pytam bo nie rozumiem... Skąd wiecie, że akurat on ma rację???

nie musisz krzyczeć, nie martw się, na naszych monitorach widać jeszcze tekst bez pogrubienia...

Samuelson 11.07.2011 14:26

@szymon_k, zachowujesz się dzieciak. Na razie nie ma powodów do narzekań. Jeśli to co mówi Darkh jest prawdą, to nasze nowe koszulki będą całkiem znośne.
Czy nowy krój zostanie zaprezentowany po dwumeczu ze Skonto? Czy może jeszcze przed rewanżem w Krakowie?

Tenzen 11.07.2011 14:29

Przecież Pareiko już wystąpił w takim trykocie jaki pokazał (tu) szymon_k więc wydaje się to przynajmniej trochę prawdopodobne. Bo chyba nikt nie zaprzeczy, że strój w którym wybiegł Pareiko fizycznie istnieje i został wykonany przez Adidasa dla Wisły ;) Może Adidas wyprodukował np. 3 podglądowe komplety z których Wisła mogła sobie coś wybrać? A jeśli przygotowali dla Wisły tylko jeden model to siłą rzeczy musi to być ten komplet w którym się pokazał Pareiko. Bo przecież Pareiko sam dla siebie nie zamówił tego kompletu u Adidasa dla własnej zachcianki ;)

No ale jak będzie na 100% powinniśmy się dowiedzieć już niedługo ;) Nie ma co się denerwować ;) Mi w sumie podobają się obie wersje.

boczek 11.07.2011 14:33

Panowie mam takie pytanie, bo parę razy zajrzałem tutaj do tego tematu i różne osoby różne projekty wklejały.
Pomyślałem sobie, spoko - każdy w wolnym czasie się czymś zajmuje. To że w dziale vlepki ktoś wrzucił jakiś projekt, nie oznacza że taka vlepka będzie wydana.

A jak jest z tymi koszulkami ? Bo jakoś nie chce mi się czytać Waszych kłótni, ale jest jakaś podjęta decyzją że w sezonie 2011 / 2012 mają być nowe koszulki ?

Od roku mamy adidasa i co ? Co sezon ma nowy wzór wychodzić ? Nie rozumiem tego zamieszania. Wyjaśnijcie mi ocb .

Dzięki

Samuelson 11.07.2011 14:58

Podziwiam niektórych ludzi, zamiast samemu na własną rękę poszukać odpowiedzi, to sami żebrzą na forum.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._na_trzy_lata/

"Obecnie trwają już prace nad przygotowaniem koszulki, zaprojektowanej specjalnie dla pierwszej drużyny Białej Gwiazdy. „Jesteśmy już po wstępnych rozmowach. Przedstawiliśmy nasze sugestie i pomysły dotyczące wyglądu oraz kolorystyki koszulek. W nich piłkarze Wisły będą grali od przyszłego sezonu” – dodaje Rafał Smalcerz."

Po prostu na ten sezon co był dostaliśmy "standardowy" krój, w nadchodzącym sezonie mamy otrzymać strój specjalnie przygotowany dla Wisły - na 2 następne lata.
A może mi się tylko wydaje, ale bramkarze mają inne krój niż piłkarze z pola?

Natalia_TSW 11.07.2011 15:50

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0298335247.jpg w meczu z Litexem Pareiko mial inny krój koszulki niż z Rapidem

boczek 11.07.2011 17:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Natalia_TSW (Post 1124521)
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0298335247.jpg w meczu z Litexem Pareiko mial inny krój koszulki niż z Rapidem

i chu. ?

Bramkarze zawsze mają inne zestawy.

rikut1906TSW 11.07.2011 17:16

Widzieliście nowe stroje Śląska ???
Bardzo fajny krój

Antystenes 11.07.2011 17:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rikut1906TSW (Post 1124557)
Bardzo fajny krój

Mi się nie podobają..jak zresztą wszystkie koszulki pumy.

Kon®ado 11.07.2011 17:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez boczek (Post 1124554)
i chu. ?

Bramkarze zawsze mają inne zestawy.

ogarnij troche slownictwo pozatym dobrze kolezanka mowi, bo wczesniej niektorzy gadali ze koszulka Pareiki to taki wzor jaki mamy miec na ten sezon a to jest dowód na to że on gra w koszulkach zrobionych dla siebie ;p co do koszulek slaska to jak kolega wyzej nie przepadam za ta marka i wzorami ich koszulek..

Św. Mikołaj 11.07.2011 17:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rikut1906TSW (Post 1124557)
Bardzo fajny krój

To to co w zeszłym sezonie miał tottenham?
Tak mnie zawsze intrygowało, czemu w zeszłym sezonie Śląsk miał ten wzór co Amica 2 sez temu ?

szprotson 11.07.2011 17:51

o co chodzi z biało czerwoną flagą na koszulce i spodenkach?
oczywiscie chodzi mi o koszulki WKSu

Feniks1983 11.07.2011 19:09

To samo o co chodziło z zeszłym roku w Amice. Śląsk reprezentuje Nasz kraj i dlatego ma też na koszulkach Naszą flagę.

riv 11.07.2011 20:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Św. Mikołaj (Post 1124567)
To to co w zeszłym sezonie miał tottenham?

Nie dokładnie. Ten pasek na nogawce był w Tottenhamie na przeciwnej nodze niż jest w Śląsku (taki mały niuansik). Nie zmienia to faktu, że wzór jest przedni.

Św. Mikołaj 11.07.2011 20:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Feniks1983 (Post 1124602)
To samo o co chodziło z zeszłym roku w Amice. Śląsk reprezentuje Nasz kraj i dlatego ma też na koszulkach Naszą flagę.

A nasz wielki zarząd nie wpadł żeby też zrobić coś takiego? Czyli my nie jesteśmy polskim zespołem?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl