![]() |
Garguła zaje*iście cieszy. :)
Liczymy cały czas oczywiście na środkowego pomocnika, napastnika i lewego obrońce, którego jeszcze żadnego na testach nie było, a Skorża obiecywał.;) |
lewy obronca juz jest..Diaz :D hehe
|
Cytat:
Pomysł dobry, ale tylko dla tych, którym nie uda się odpaść z tych prestiżowych rozgrywek jesienią. Poza tym i tak grać będą głównie zawodnicy z ME, bo przecież starsi będą mieli przed sobą całą rundę pełną trudów i znoju, czyli jakieś 15 meczy na 4-5 miesięcy. Jak dla mnie reaktywacja tego trupa, to poroniony pomysł. Jeśli chcą coś zrobić z ilością meczy, czy długością przerwy między rundami, to proponuję reformę ligi, a nie tego typu żałosne akcje. |
Cytat:
Obie formy są poprawne, z tym, że jedna potoczna. |
Że off top owszem - sorry. A obie są poprawne tyle, że raczej w mowie nie piśmie :-) Tego mnie uczyli dr poloniści na studiach, tak mnie mama dr w domu "chowa" i tego się trzymam ;) To tak samo jak z tą i tę. Obie poprawne, ale tylko jedna w piśmie (tę drużynę). Koniec offa, już nie będę nikogo stresować, ale ostatnio po prostu wszyscy tak piszą na forum, a mi się coś dzieje ;)
|
A jak piłkarze piszą? To dopiero śmiech na sali :)
Oczywiście zapewne nie wszyscy :) |
wrzutka na drugi metr i bramka :D mamy bramkarza???????
|
no i gdzie są wzmocnienia? :P
|
Po trzeciej minucie meczu przegrywamy z Metalurgiem Zaporoże. Fajno.
|
Założę się, że był to błąd naszego niezawodnego bramkarza.
|
Cytat:
Akurat mieli słabych bramkarzy. |
Cytat:
|
z tego co czytam na glownej to nasi kopacze staraja sie grac szybka kombinacyjna pilke :) wiec moze nie bedzie tak zle z ta ich gra w nowym sezonie :)
|
Hmmm i z tego co rozumiem z relacji choc to moze byc nieco na wyrost staramy sie grac ustawieniem 4-3-3.
|
Cytat:
|
A mi się wydawało, że starają się grać 4-5-1, zagęszczając środek pola, akcje skrzydłami z dogrywaniem do jedynego napastnika.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pan Dudi, to twoja opinia. To zdanie powyzej swiadczy o tym ze jednak wiedza o co chodzi w pilce noznej:). |
Tak na marginesie taktycznej dysputy:) - Gramy jeszcze z Dynamem Kijów - są znane pozostałe 2 kluby z którymi będziemy sparować?
|
PRZESTAŃCIE już.
Ciągłe i ciągłe narzekanie. Issa Ba? Beznadziejny. Ustawienie Wisły? Debilne. Cleber? Stary. Skorża? Nagorszy polski trener. Co się z wami dzieje? Jest, jak jest, na transfery nie ma pieniędzy, mamy to co mamy. Ale trzeba grać. Tym składem, okrojonym i tak niesamowicie przek kontuzje, zdobylismy pierwsze miejsce rundy jesiennej. Doszli do tego Juszczyk, Issa Ba, Cleber. Wraca do pełnego zdrowia Boguski, Głowacki, Sobolewsi. Wasze narzekanie jest już nudne. Nie mówię by pisać, że jest zajebiście, bo nie jest. Ale jak czytam, "Skorża OUT", bo straciliśmy bramkę w SPARINGU to mi się już scyzoryk w ręce otwiera. Zastanówcie się, naprawdę. |
Znów geniusz Juszczyka się odezwał :D
|
Cytat:
Cytat:
Moze jeszcze na Pawelka i Lobodzinskiego bedziecie psioczyc ? |
No i 2-3 brawo Johuuu aż boję się o ligę Mario będzie nie będzie się bał o konkurencje więc bedą mu się zdarzały babole.Transfer Juszczyka strzał w 10 :lol:
|
właśnie ja też za Juszczykiem nie jestem ale nie oceniajcie tych sytuacji dopóki nie zobaczymy ich!!!
swoją drogą tracimy zawodnika i nie potrafimy w końcówce utrzymać wyniku... nie wiem nie potrafią pograć na czas? .. |
A co oni potrafią? :D
|
ile juz kartek czerwonych w tych przygotowaniach ? 5 ?
|
Co do sparingu z Metalurgiem:
Dwa ostatnie strzały, po których Metalurg zdobył gole byłby jak najbardziej do obrony, pokuszę się o stwierdzenie że przy pierwszej bramce nasz bramkarz nie był bez szans. Na podstawie poprzednich skrótów ze sparingów Filip Kurto wyglądał dla mnie dosyć solidnie. Przedewszystkim fizycznie wygląda bardziej jak bramkarz. |
Cytat:
|
A te bramki 1 i 3 dla Metalurga to nie za spalonych przypadkiem?
|
Cytat:
|
Przy 3 bramce jestem 100% pewny, że był spalony.
|
Co z tymi testowanymi?? Napastnik, lewy obrońca??
|
Cytat:
Pewnie nie bedzie... |
Przy golu na 1-1 akcja bardzo ładna,wiec jest jakiś progres;)
|
Cytat:
|
chyba się czepiasz teraz. gdzie u nas mieli by rozegrać taki mecz?
|
Cytat:
No ale co - obiecała Wisła rywala z ligi hiszpańskiej? Obiecała. Nie dotrzymała słowa ? Dotrzymała ! Bardziej trendy grać z Hiszpanami niż jakimś tam Rużomberokiem, czy inną Duklą BB... W Hiszpanii... Ch*j, ze leje... |
Cytat:
Chodzi mi tylko o bzdurne zapowiedzi Skorży, że planują zagrać z dobrym rywalem z tamtejszej ligi. No to mają dobrego rywala. Zresztą nie ma co mówić, może się jeszcze okazać, że i to będą za wysokie progi. Bo póki co liga ukraińska nas punktuje mecz po meczu w zasadzie. |
Cytat:
to, że wyjazdy do ciepłych krajów przy obecnej sytuacji finansowej to "lekka" przesada to inna sprawa. coś wydaje mi się, że udało by się znaleźć coś tańszego i bliżej. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl