![]() |
Problem byłby z osbsadą bramki oldbojów nobo kto? Majdan,Trablik,Piekutowski,Huges
|
Cytat:
no to Dolha:) napewno milo nas wspomina i da sie zaprosic:) |
Co do bramki oldbojów to wyłącznie Sarnat ;] z miesiąc temu widziałem go na meczu oldbojów Wisły - pograł pół godziny na bramce, znudziło mu się to poszedł w pole.
|
|
oldboje, Kosowski 31 lat xD
|
Fragment wywiadu z Grzegorzem Szamotulskim
Cytat:
|
Tylko, że Jacek Kazimierski dalej jest (nie)stety pracownikiem Wsły - dlatego dział chyba nieadekwatny. A nie przypominam sobie, żeby Szamo grał w Wiśle?
|
Wisły do kur** nędzy...:evil:
|
Cytat:
|
Ciekawe czy ten mecz będzie gdzieś do obejrzenia.
Same gwiazdy w drużynie Przyjaciół :) |
Lukass_7 Mam dla ciebie dobrą wiadomość, widziałem dzisiaj zapowiedź na Polsat Sport 17:45 Niedziela :)
|
haha dobry motyw z tym meczem ;D
fajnie będzie zobaczyć Podolskiego, Klose z Dańcem w drużynie ;) |
Stanko Svitlica odzyskuje pomału forme jakiej nie zaprezentował przy R22.Gra teraz 2 ligowym zespole Serbskim FK Srem Sremska Mitrovica i w rundzie wiosennej strzelił 8 bramek.Pamietam jak kiedyś Okuka powiedział o Stanku że gdby był szybszy to grałby w Realu Madryt.
http://www.futbol.pl/artykul/54903.html |
No ładną ekipę zebrali na ten mecz. Szczególnie w drużynie przyjaciół.
|
Cytat:
Boze do dzis mysle ze to byl jakis niesmaczny zart i sniło mi sie ze ten facet ktory calowal (L) i tanczyl z flagą na naszej murawie ,potem grał kiedys z Biała Gwiazdą na piersi. Ujma i wstyd. Ale zachcialo nam sie Liczkow ,Engelow i Okukow to skutki byly jakie byly,klub robil za przechowalnie dla Kaczorowskich,Kryszalowiczow i innych "znajomych" trenerow. |
|
Uche mimo ze 2gi strzelec zespołu (jako pomocnik) ma byc na wylocie, tak to juz jest w tym piłkarskim swiecie :(
|
HEDu czytałeś uważnie ten artykuł? K. Uche kończy się kontrakt i chcą na nim jeszcze zarobić!
Widocznie nie udało im się go przekonać do podpisania nowego kontraktu.. |
no to Almeria spadnie w tym sezonie bo wszyscy najlepsi gracze odchodzą ;) nie ma co sie dziwić, Wisła pewnie ma podobny budżet co beniaminek Primera Division (albo i mniejszy) wiec polityka transferowa taka sama ...
a i jeszcze- Paulista wznowił jakis czas treningi z 1 druzyna APOELu po złamaniu nogi które wykluczyło go na cały sezon, ale podobno trener widzi dla niego miejsce w zespole więc sie go nie pozbędą. |
Łks 98-Przyjaciele Tomka Kłosa 5-6
bramki Łks 98 2 Tomek Kłos Marek Saganowski Tomasz sprzedawca fajek Hajto Jakubowski Przyjaciele Tomka Kłosa: Żurawski Podolski Malarz 2x Iwan Żewłakow Tomasz Kłos zagrał w ataku :) Marcin Daniec nie grał,bawił się w reportera :P Kuba Błaszczykowski nie grał siedział na ławce przez 90 min.zakaz od Borussi Mirek Szymkowiak bodajże 10 min w drużynie Przyjaciół Tomka Kłosa Zabrakło Dudka,Klose,Boruca Tomek Kłos zagrał w Łks 98 przez 85 minut 5 minut grał w Przyjaciele Tomasza Kłosa |
Ja byłam mile zaskoczona obecnością Żurawia i w ogóle pierwszy raz widziałam go tak uśmiechniętego i chętnego do gry.Bardzo pozytywne wrażenie na mnie zrobi, zresztą ogólnie bardzo fajne widowisko
|
Mi się nie spodobało jak Marcin Daniec zapytał Żurawia Czemu nie wróciłeś do Wisły Kraków
a on odprał Wisły Kraków? Jakby o Wisle nie słyszał... |
Raczej nie jakby nie słyszał, tylko zaczął się pultać, bo za bardzo nie wiedział,co odpowiedź. Reakcja Dańca też była dobra:)
Szkoda,że Kuba nie mógł zagrać, ale to i tak myślę miłe z jego strony,że mimo wszystko przyjechał. Mnie zaskoczyła trochę i to mile postawa Podolskiego. To że przyjechał, widać było jego chęć do gry,uśmiechnięty i wogle Ogólnie mecz ciekawy, dużo bramek,czyli to co kibice lubią najbardziej i myślę,że akcje przyjaciół Kłosa też mogły się podobać :) ed: ale i tak myślę,że komentatorzy z polsatu sport najlepiej skomentowali brak na stadionie pana Lato lub kogokolwiek z PZPN-u :P |
Cytat:
bo nie mogłem oglądać... |
kurcze szkoda, że Tomek Kłos nie strzelił Hattrick'a miał chyba 4 sytuacje z czego 2 wykorzystał :)
P.s Zapomniałem, że grał Maciej Stolarczyk :P |
'dobry' byl tez kibic LKSu ktory po meczu wszedl (zapewne jak wiekszosc po autograf...) na boisko w koszulce 'smierc żydzewskiej...'. Zapewne szukal Mysony.
|
|
Cytat:
Ale czemu bez gaci ?! :| |
MCX kryzys? :D :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale nie róbmy offtopu :D |
Pierwsze wrażenie też takie miałam - tzn, że jest bez gaci. Ale jest inne ujęcie które ukazuje "tajemnicę" sukcesu ;-) Dobre jest też foto z fanką uwieszoną na szyi :lol:
Ogólnie to widać, że chłopak daje radę - te Teplice to mimo wszystko nie byle jaka drużynka. W lidze europejskiej zagrają. U nas w sumie szansy nie dostał, skreślony na wejściu, bo "człowiek Liczki". Może by jakimś filarem nie był, ale i zaszkodzić pewni by też nie szkodził ... |
Cytat:
A Borek (?? nie wiem bo ja ich tam nie ogarniam w tym polsacie:P ), w każdym bądź razie przed transmisją stwierdzili,że kiedy taki piłkarz jak Kłos,który w kadrze rozegrał 69 spotkań, kończy karierę, to obowiązkiem kogoś z PZPN-u jest przyjechać. Zakładając,że sam Lato stawić się nie może. Któryś tam powiedział,że czas,żeby zwiedzać Zimbabwe mają, a tutaj nie przyjechał nikt. |
A mnie śmieszy zakaz Borussi, Kuba grał bez przerwy w lidze, widać że chłopak zdrów. Rozumiem, że lepiej dmuchać na zimne i odpuścić zgrupowanie kadry itp. ale w takim pożegnalnym meczu bardzo CIĘŻKO o kontuzje. Nikt by mu nie wszedł z wślizgu w nogi, sam Kuba nie grałby na 100%. Zawsze symboliczne 10 minut mógł zaliczyć.
Dudkowi i Borucowi nie chciało się przyjechać. Brawo dla Poldiego, Żurawia i innych z zagranicy. Nawet nie wiedziałem, że Klose był zaproszony. To że nie przyjedzie było oczywiste, facet nie przyznaje się do Polski, wręcz się tego wstydzi. Nie chce z naszymi dziennikarzami po polsku rozmawiać i w ogóle :shock: |
Cytat:
|
Cytat:
Jak nie pamiętasz to przypomnę: na jakimś mikołajkowym charytatywnym turnieju-zabawie. Tam też było bardzo 'CIĘŻKO' o kontuzje, a jednak. Szczerze mówiąc po takim doświadczeniu trenerzy Borussii byli by idiotami gdyby mu tego zakazu NIE dali. |
Cytat:
|
Cytat:
A co do Klosego to nie wiem co ma przyznawanie się do Polski czy jego brak do przyjazdu ... to nie był mecz Polska ktoś tam. To pożegnanie kolegi było. Szkoda, że nie przyjechał, chociaż było wiadomo, że nie zagra (o zgrozo - jemu też klub zabronił! :shock: ). Wywiady Dańca były rewelacyjne, Żuraw w świetnym nastroju i niezłej formie. Szymek jeszcze też daje radę, Stolara trochę mało było widać. Ogólnie mecz świetny, wielka szkoda, że u nas tego typu spotkania nie są popularne. Powinny się odbywać i dla Reprezentantów, ale także dla załużonych zawodników danych klubów. |
zwracam honor, nie pamiętałem o tej kontuzji Błaszcza na turnieju-zabawie.
Cytat:
|
vaazon to był tunrniej sylwestrowy jakoś tak :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl