![]() |
Nie wiemy za co dostał kartkę ale przecież to nic złego, przynajmniej walczy i wykazuje zaangażowanie w gre
|
Cytat:
no mi chodzi o formę z końcówki sezonu. Niech gra kto chce tylko aby bramki strzelali:> |
A Drozdowicz dalej nie gra ehh to mi się nie podoba. Wpuszczą go na 20min a potem powiedzą że nie wykorzystał swojej szansy i zostanie odesłany do domu ...
|
Juz gra:) ma 30 min:>
|
Jest Drozdowicz wszedł za Ćwielonga
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gdyby wierzyc wszystkiemu co jest w prasie, to Andrzej Niedzielan od roku pali sie do odejscia z Wisly i na ma zamiaru robic przy tym zadnych problemow (zaznaczam, ze wierze klubowi, a nie jemu) Istnieje tez ewentualnosc, ze to klub wzial na siebie decyzje o odmowie Gornikowi, mimo ze to pilkarz odrzucil oferte. Do wczoraj uznawalbym to jako malo prawdopodobne, ale po slowach Ochalika nie mam juz takiej pewnosci. Cytat:
|
Był ktoś na sparingu? Widział tego testowanego bramkarza, jak się spisał :D?
P.S: Na oficjalnej jest skrót meczu sparingowego jak ktoś ma ochotę :) |
Cytat:
|
Nie wiecie przypadkiem czemu dzisiaj nie zagrał Peter Singlar ? Kontuzja ?
Co do meczu to szkoda że nie dano szansy Drozdowiczowi od pierwszych minut , tak to najpewniej Wisła nie podpisze z nim kontraktu . |
Cytat:
Na potwierdzenie słów: - Na dzień dzisiejszy Emil Drozdowicz nie jedzie z nami na zgrupowanie - poinformował dzisiaj Rafał Janas, asystent Macieja Skorży. Testowany w ostatnich dniach młody napastnik zagrał niespełna pół godziny w meczu z Rużomberokiem, to jednak zbyt krótki okres czasu, by rzetelnie ocenić jego umiejętności. - Być może Emil dołączy do nas już w trakcie obozu, ale na tę chwilę pozostaje on w kraju - powiedział Rafał Janas. wislasoccer.com |
Cytat:
|
Co do Drozdowicza to szkoda że nie grał od początku i nie mógł zaprezentować swoich umiejętności przy zawodnikach pierwszej drużyny.Tak to wszedł razem z graczami młodej ekstraklasy i nie miał okazji żeby się pokazać,bo Rużemberok częściej był w natarciu.
|
Podpisać na rok z nim kontrakt,zawsze jakieś rozwiązanie. Widać chłopak fajnie parę razy obronił,to tylko jeden mecz albo ,aż jeden.
|
Cytat:
Cytat:
Nasz prezes rozwiązał kontrakt bez żalu z zawodnikiem, który stanowił oblicze zespołu, natomiast zawodnika, który jak twierdzisz jest za słaby na pierwszy skład, lepiej trzymać za 100 tys. euro w rezerwach. Cytat:
Oczekuję profesjonalizmu od tych panów. Świetnie się dzisiaj zachował Bożok, bo znając życie po jednym sparingu nasi gotowi byli z niego zrezygnować, nie mówiąc już o tym, co by było gdyby doznał jakiejś kontuzji. Eustachy - Kasperczak mówił to dla nSportu, to jego słowa. Po drugie ileś Ty razy widział tego Niedzielana na boisku? Brożek też potrafił prezentować się marnie, tzn. że jest słabym napastnikiem? Nie byłoby tej rozmowy, gdyby Niedzielanowi dano jakąkolwiek szansę, była ku temu okazja. Co do śm.. g... to nie jest pod adresem Wisły, bo tę rozumiem szerzej niż samych działaczy, natomiast nie da się ukryć, że "u góry" to śmierdzi jak cholera i z tego powodu, że wymieniono fasadę, na ciut bardziej znającą się na rzeczy i lepiej się prezentującą, nie znaczy, że będę całował kogoś w pupę, bo jest lepiej niż było, a inni to w ogóle mają gorzej. Ten klub ma potencjał, by być profesjonalną marką i niestety z niego nie korzysta należycie |
Cytat:
|
Też mi go szkoda. Niby w tych meczach co dostawał szanse to wypadał marnie, ale uważam że powinien pojechać na obóz, przepracować cały okres przygotowawczy i powinni mu dać szansę, nic więcej. A jakby jej nie wykorzystał to dopiero coś kombinować. A tak szkoda, on jest niewątpliwie dobrym napastnikiem, szkoda że nie dostał szansy.
|
Ile razy Niedzielan zagrał w ataku z Brożkiem ? 45 minut na cały sezon ? No to wiecie.
|
Cytat:
Szkoda faceta, glupia kontuzja go dobila :( |
Cytat:
Moze po prostu zakodowales/zaszufladkowales sobie pewnien obraz pilkarza, ktory ma sie nijak do rzeczywistosci ? Jasne, ze w ostatniej rundzie nie dostawal szans, ale Skorza mial go caly czas na treningach, ktore to w duzej mierze decyduja o tym, czy ktos sie lapie do skladu. Nie sadze, aby nasz trener, o ktorym chlopaki z zespolu mowili, ze jego pilkarskim synem jest...Niedzielan, nie potrafil trafnie zanalizowac jego przydatnosci. A wybacz, ja barziej ufam jego ocenie niz twojej. Juz kiedys ci wyliczylem, ze Niedzielan po powrocie z kontuzji, we wszystkich rozgrywkach dostal ponad 1000 minut grania, co uwazam za calkiem spory kawalek czasu, do tego by wywrzec na kims odpowiednio dobre wrazenie. Zamiast tego mielismy wrazenia negatywne, a przynajmniej ja to tak oceniam i jak widac Skorza rowniez. Nalezy zalowac, ze tak to sie zakonczylo, bo przeciez wszyscy sporo sobie obiecywalismy po tym transferze. |
Z oficjalnej strony Poloni Bytom po ich sparingowym meczu w ktorym bronił Cebanu:
"Warto odnotować dwie pewne interwencje Cebanu, który pod koniec meczu obronił remis dla Poloni" Trzymam kciuki zeby powiodlo się Ilie w Polonii.. a jestem pewny ze chłopak się rozwinie i bedzie dobrym mocnym bramkarzem. |
Cytat:
Naprawde myślisz że Niedzielan nie dostał oferty rozwiązania kontraktu? Wg mnie właśnie Niedzielan dostał propozycje rozwiązania kontraktu a że nie przystał na to został wysłany do ME żeby jeszcze raz przemyślał swoją decyzje. Powiedz mi jaki sens ma wysłanie Niedzielana do ME skoro wg Ciebie Wisła chce na nim zarobić? No chyba że nasz zarząd masz za totalnych debili i idiotów. A co do sprawy Bozoka i Ruzomberoku to widze że dobrze znasz sytuacje pomiędzy Wisła i Słowakami że twierdzisz że będą sikali na każdą oferte od nas. A skąd wiesz że to np. nagle nie Słowacy zwiększyli cene o 100 tys. euro i dlatego jeszcze nie podpisali? Albo może do podpisania umowy doszło np. dzisiaj ale ogłoszą to dopiero w poniedziałek na konferencji prasowej? Może też testy medyczne poszły nie pomyśli i dlatego do transferu nie dojdzie? Nie mówiąc już że sprawa dawno może być załatwiona ale nie ogłoszono tego bo mają gdzies czy pan eye63 będzie zadowolony z "profesjonalizmu" ich działania czy nie. Dodam że wg Ciebie Dawidowskiemu też powinniśmy przedłużyć kontrakt bo przecież dostał jeszcze mniej szans niż Niedzielan, a w pojedynczych meczach to nawet Brożek słabo się prezentował. |
Cytat:
Prawda jest taka ze Niedzielan jest bez formy i jak napisal MR_KWOLF napewno dostal propozycje rozwiazania kontraktu a ze wie ze na dzien dzisiejszy nikt mu nie da wiekszej kasy niz Wisla to sie bedzie trzymal rekami i nogami. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
3 zmarnowane setki z rezerwami Lechii w PP, przestrzelenie z 5-ciu metrow na pusta bramke w PE ze Slaskiem - to tylko czubek gory lodowej. Jakby tego bylo malo, gosc wielokrotnie znikal i byl niewidoczny na boisku na bardzo dlugie minuty. Gral przy tym nad wyraz asekurancko. Po cwiercfinalowym meczu PP z Lechem w Poznaniu, w ktorych Niedzielan po wejsciu na 4 kontakty z pilka, 3 razy podal do przeciwnika i tyle go widziano (gral cala 2-ga polowe), Skorza publicznie zarzucil mu brak wychodzenia na pozycje. Szczerze mowiac, nie wiem co jeszcze mozna zrobic, zeby zniechecic do siebie trenera. W oparciu o rywalizacje Maleckiego z Lobodzinskim, raczej ciezko zbudowac ogolny wniosek, dyskredytujacy fachowosci Skorzy, bo koniec koncow od przeszlo pol roku, to Malecki wychodzi w pierwszym skladzie. Dlugo trwalo, zanim Skorza postawil na Malego, na co pewnie wplyw mial jego wiek i brak doswiadczenia (nie mial jeszcze 20 lat) oraz kasa wpompowana w Lobo. W ostatecznym rozrachunku Skorza na szczescie dokonal wlasciwego wyboru. |
Cytat:
|
Zmieniając temat artykuł o Kubie na wp.pl
Cytat:
|
a co z Gołosiem? Wczoraj nie zagrał ani minuty..
|
Niedawno czytalem, że leczy kolano i bedzie gotowy do gry dopiero na przyszly rok
|
Rozumiem wszystko, ale po tym wywiadzie z Panem Kazimierskim na miejscu P. Cupiała takiego delikwenta bym się pozbył za nim zostaniemy nawet bez 1 dobrego bramkarza. Przypomnijcie jak pod jego skrzydłami błaznował Przyrowski, teraz takie błędy zdarzają się Pawełkowi.
|
eye63
Rzecza ewidentna jest, ze nasze oceny pilkarza Niedzielana, roznia sie zasadniczo, wobec czego kolejna edycje wzajemnego przekomarzania sie w tym temacie, uwazam za zbyteczna. Szczegolnie, ze po drodze dostalo sie juz niemal kazdemu, poczawszy od prezesow i trenera, a skonczywszy na Beto, Diazie oraz Brozku :-P Na zakonczenie dodam, iz zycze Niedzielanowi aby kolejnego roku nie musial spedzac na lawce rezerwowych Mlodej Wisly. Fajnie by bylo, gdyby niebawem znalazl sobie nowego pracodawce, po to by mogl udzielic nam ostatecznej odpowiedzi, czy pilkarsko potrafi jeszcze cokolwiek udowodnic, czy tez final okaze sie taki, ze w trzecim klubie z rzedu zostanie skreslony przed uplywem kontraktu. |
Cytat:
|
http://www.weszlo.com/news/3224
Kazimierski. |
Cytat:
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
Garguła wznowił treningi. |
Cytat:
Dokładnie mam nadzieje że Niedzielan nas opuści zachowa się fair a nie jak ten darmozjad Dawidowski który przez 3 lata kontraktu nie chciał rozwiązać !!! Cóż z tym Niedzielanem po części jak z Matusiakiem były duże nadzieje także w reprezentacjiii a skończyło się tragicznie piłkarsko . Nastąpił kompletny upadek !!! i nigdy obaj już nie wrócą do czasów swojej śwetności . |
Co do Kazimierskiego... skojarzyła mi się pewna wypowiedź użytkownika forum.
Cytat:
|
Ja mam duże wątpliwości co do Garguły, bo Skorża będąc w Wiśle dostał już trzech piłkarzy z wielkimi możliwościami ale w słabej formie/po kontuzji (Niedzielan, Matusiak, Łobodziński) i żadnemu z nich nie pomógł w dojściu do formy. Nie wiem na ile to wina naszego sztabu a na ile samych zawodników, ale coś w tym chyba jest. Miejmy nadzieję że z Gargułą będzie inaczej.
|
Cytat:
|
Ja w niego wierzę przecież w końcówce sezonu choćby w meczu z Lechią w Gdańsku pokazał, że nadal potrafi grać w piłkę. W moim odczuciu też nieźle zagrał w tym sparingu, ale wiem że to może być niemiarodajne bo to jest jedynie kilkuminutowy skrót, ale co by nie mówić kilka razy się tam pokazał z dobrej strony... Niestety nie to co Marcelo, ktory chyba bardzo się musiał starać żeby tak słabo wypaść (w sezonie nie miewał aż tylu wpadek :/)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl