![]() |
Jeśli nasze wczesniejsze problemy z tak wczesnym dojazdem na miejsce wynikały z tego że miał to być dla nas sprawdzian przed liga i negocjacjami z policją z Sosnowca to już powinniśmy coś wiedzieć o godzinie zbiorki i odjazdu pociagów.
|
Jak WyglĄda PowrÓt ?!
|
Cytat:
www.wislakrakow.pl -> tam masz info nt. biletów, ich cen etc. |
:D Kacap dzięki Ci.A jak to wygląda z biletami ? Kupuje bilet za 35 zł i już mogę jechać czy muszę się na jakaś listę zapisac?
|
Godziny zbiórki jeszcze nie ustalono bo, SKWK dopiero to ustala.
|
Cytat:
Szkoda tylko, że bez sensu. Urokiem krakowskiej Wisły, jest między innymi to, że ma bardzo, ale to bardzo różnych kibiców. Nie jestem przekonany do tezy, że duża ilość wyjazdów wpływa na posiadanie większego "co nieco" w głowie. Zaproponowana sprzedaż biletów, nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem i nawet ekonomicznie trudno ją obronić. Jeżeli na dodatek, zgodzimy się z przysłowiem, że -czas to pieniądz, to już w ogóle dupa blada. Trudno mieć do części kibiców pretensję, że widząc podział kwoty w proporcjach 15+20 zżymają się i rezygnują z wyjazdu. Straszenie apokalipsą samochodową, też jest trochę bez sensu. Pomijam fakt, że bardzo dużo osób jeździ na "niekrakowskich" blachach. Nawet rejestracja krakowska, nie jest równoznaczna, z natychmiastowym wpierd...lem. Ale do meritum: Rozumiem i doceniam wysiłek włożony w przygotowanie taniego transportu, dla możliwie jak największej rzeszy kibiców. Ale, czy nie należało pomyśleć, o stworzeniu dwóch kategorii biletów? Pierwsza z przejazdem (15+20) i druga- sam bilet wejściowy z własnym transportem (15+10 dopłaty do pociągu). W ten oto sposób, jak mawia klasyk, i wilk byłby syty, i Manchester City... ps Że 10 zł, to nie pieniądze? Cóż, na ulicy, póki co nie leżą, to raz, a dwa- mam auto siedmioosobowe. Siedmiu chłopa, to jest spora dopłata do pociągu, a dla nas zwrócony koszt podróży, plus bonus wynikający z zaoszczędzonego czasu przed i po spotkaniu. ps'' Nie lubię jeździć pociągami. |
Tak a potem płacze na forum że opony poprzebijane i latanie na psy jak po meczu z Levadią.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
przecież przy zapisach się wpisujesz na listę. jak masz bilet to jedziesz normalnie, jak nie masz - jedziesz na jana, czego oczywiście nie popieram ;) |
Cytat:
|
Czy jazda na sępa była by skur...ństwem? Myślę, że tak i to sporym! W SKWK sporo wysportowanych, odpowiednio zbudowanych facetów, co to mają szczególne uczulenie, na postępowanie niehonorowe. W drzwiach wagonu staje taki ułan młody, taki Gołota, ale inteligentniejszy i odważniejszy, a Ty wchodząc machasz radośnie biletem. Nie, nie musi go czytać, bo bilet z przejazdem jest w tonacji czetrwonej, a sam bilet jest w kolorze granatowym. Machasz czerwonym- wsiadasz. Machasz niebieskim... Gołota macha Tobą. Proste?
|
Cytat:
|
Deivid ma racje:P wszyscy by kupowali 15+10 a watpie ze przed pociagiem by sprawdzali kwity:P moze i by sprawdzili ty co wsiadaja w Krakowie a ci co wsiadaja na innych stacjach? bedzie wtedy duuze opoznienie i to wtedy sie nie wybula;]
|
Cytat:
koniec off topa. I nie wiem na h** ta dyskusja od kilku tygodni skoro i tak niczego wasze narzekanie nie zmieni. |
Cytat:
|
Tak z ciekawości nie orientuje się ktoś ile karnetów poszło??
|
Wiadomo coś o której jest zbiórka na dworcu głównym ??
|
mówiono przecież że wszystko będzie podane w swoim czasie !!!!
|
A kiedy ten czas nadejdzie ?
|
Cytat:
|
Wszyscy po bilety !!!
|
Na sobotnie spotkanie udamy się pociągiem specjalnym. Bilety na mecz (do kupieniaw pakiecie z przejazdem, cena 35 zł) sprzedawane są od środy do piątku w sklepie Wiślacki Świat w godz. 11-18.
Zbiórka na Dworcu Głównym w sobotę o godz. 12.05 , odjazd tuż po godz. 12.20 Odjazd z Sosnowca nastapi od razu po przejściu ze stadionu na dworzec. Prosimy o punktualne przybycie, oraz poszanowanie naszego środka transportu. Pociąg zatrzyma się na stacjach ( w obie strony) : Kraków Główny, Kraków Łobzów, Zabierzów, Krzeszowice, Trzebinia, Jaworzno. Życzymy udanej podróży ;) skwk |
czemu nie ma 2 specjalow?
|
Cytat:
2. I tak połowa tych co kupią bilety (bilet+transport pociągiem) pojedzie autami. |
A gdzie dokladnie na dworcu głównym jest zbiórka ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Byłem dzisiaj po bilet :) ale zmartwiło mnie jedno , nikogo poza mną nie było :-/
|
Cytat:
|
Wiadomo coś, ile już biletów poszło ??
|
Na pewno będzie wiadomo po meczu:)
A ja jestem ciekaw ile karnetów zostanie sprzedanych na tę rundę. |
500 to max...
|
heheh palikot żarty sie ciebie dziś trzymają? ;)
|
Oby chociaż te 500 było bo nie ma czym za pociąg zapłacić.
|
Cytat:
Troszkę off top w związku z tym postem- może by tak naszym kopaczom uświadomić, że pisemko z przeprosinami mogą sobie wsadzić.. do kieszeni, a skoro tak bardzo jest im przykro i tak samo bardzo chcą to, co nam zafundowali niedawno, wynagrodzić, to niech zafundują nam przynajmniej 1 darmowy pociąg miesięcznie (nie jednorazowo, a miesięcznie przez cały sezon) czy to do Sosnowca, czy na jakiś wyjazd. Niech jedna i druga zasrana gwiazdeczka sięgnie do kieszeni i chociaż tak się przyda, skoro na boisku nie ma z niej żadnego pożytku. |
No czego ty od nich wymagasz, jak to lubią mowić w wywiadach "kariera piłkarza jest krótka", więc nie będą rozdawać "ciężko" zarobionych pieniędzy
|
Będzie możliwośc zakupienia jeszcze biletu w sobote czy nie?
|
w sobotę nie będzie można kupić biletów, bo przecież pociąg jedzie już o 12.20, a poza tym do piątku trzeba wysłać listy uczestników tego wyjazdu.
Na tą chwilę na mecz z Ruchem sprzedano około 300 biletów... pozdr |
no tak ale z tego co pisało przed sezonem to na lige miała być możliwość kupna biletów w kasie stadionu przed meczem jeśli te bilety jeszcze będą. Czy będzie to obowiązywało czy jednak tylko kupno w Krakowie?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl