![]() |
Moim zdaniem nie ma co dodawać naszemu wspaniałem moderatorowi (:D) za dużo roboty, my¶lę, że te rzeczy, które typujemy teraz wystarcz±. Ewentualnie jeszcze strzelców bramek dla rywala, ale to też niekoniecznie. Minuty, w których padły gole to chyba przesada :D Tak jak pisałam, warto tylko pomy¶leć nad zmian± terminu oddawania typów na np. 12 godzin przed meczem.
|
To co robimy z naszym konkursem?
Od nowa czy ci±gniemy dalej t± czę¶ć? |
Oczywiscie, ze ciagniemy dalej a potem dzielenie punktow po 30 kolejkach WISLAZWE o tym pisał wczesniej. W koncu musiałem sie napracowac zeby byc liderem nie mozna zaczynac od poczatku :D
|
Witam!
Przepraszam was że dopiero teraz odpisuje, ale niestety brak dłuższej wolnej chwili robi swoje. Co do Konkursu, kontynuujemy obecn± edycję z podobn± zasad± jak Ekstraklasa. Po 30 kolejkach dzielimy punkty na pół. Niestety w tej edycji nie będę mógł wprowadzić znacz±cych zmian, ponieważ równa się to z dodatkowym czasem, a tego nie mam zbyt wiele. Więc dlatego już dzi¶ proszę Was o wyrozumiało¶ć na przyszło¶ć. Nie zawsze klasyfikacja po meczu będzie się pojawiać zaraz po spotkaniu. Przypominam, że w kategorii TOP zaliczamy na wiosnę następuj±ce spotkania: - Derby - Legia. Typy na mecz Piast Gliwice - Wisła Kraków oddajemy do poniedziałku, do godziny 11:59! Zapraszam do typowania! |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład : Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek – Sarki, Stilic , Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Klaric Bramka: Guerrier, Brożek, Chrapek |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:2
Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek – Sarki, Stilic , Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek zmiany-Szewczyk,Nalepa,Sjepanovic Bramki-Paweł Brożek 2 |
Przypominam.
Paweł Brożek - 1 pkt! Piotr Brożek - 1 pkt! Brożek - 0 pkt! P. Brożek - 0 pkt! |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanowić Chrapek, Garguła, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Stilić Bramka: Paweł Brożek |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:3
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki,Chávez,Bunoza-Sarki,Garguła,Stilić ,Chrapek, Guerrier-Paweł Brożek Zmiany:Michał Chrapek-Stjepanović , Chávez-Dudka Bramki:Paweł Brożek 2 ,Guerrier 1 |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilic , Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Chavez, Kljarić Bramka: Paweł Brożek |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza,Piotr Brożek - Sarki, Stilic , Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Chavez, Klarić Bramka: Guerrier |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilic , Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Klaric Bramki: Paweł Brożek, Stilic |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Sarki, Garguła, Guerrier, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Klarić, Stjepanovic, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Guerrier, Szewczyk |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0-1(0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Sarki, Garguła, Guerrier, Stilić - Paweł Brożek Zmiany:Stjepanović, Klarić, Chavez Bramki: Głowacki |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1-2(0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Sarki, Garguła, Guerrier, Stilić - Paweł Brożek Zmiany :Stjepanović, Klarić Bramki: Paweł Brożek, Garguła |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0-2(0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Sarki, Garguła, Guerrier, Stilić - Paweł Brożek Zmiany :Stjepanović, Klarić, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Garguła |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Chrapek, Stilic, Garguła, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Piotr Brożek, Burdeński Bramki: Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki,Bunoza,Piotr Brożek - Chrapek, Stilic, Garguła, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Klaric, Burdenski Bramki: Paweł Brożek |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić , Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović,Klarić, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek,Stilić |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić , Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović,Klarić, Chavez Bramki: Paweł Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilic , Chrapek, Garguła, Donald G. - Paweł Brożek Zmiany: Klarić, Stjepanović, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Donald G. |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Głowacki - Bunoza - Piotr Brożek - Chrapek - Sarki - Garguła - Stilić - Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Guerrier, Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Nalepa, Chavez |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:2 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Głowacki - Bunoza - Piotr Brożek - Chrapek - Sarki - Garguła - Stilić - Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Guerrier, Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Nalepa, Chavez |
Piast - Wisła 1:1 (1:0)
Skład : Miskiewicz - Burliga,Głowacki,Bunoza,Piotr Brożek - Chrapek,Stilić,Garguła,Sarki,Guerrier - Paweł Brożek Bramka : Paweł Brożek Zmiany : Stjepanović,Klarić,Szewczyk |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga , Głowacki , Bunoza ,Piotr Brożek - Chrapek , Stjepanović , Garguła , Stilić , Guerrier-Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek , Garguła Zmiany: Sarki , Klarić ,Chavez |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilic , Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Chavez, Kljarić Bramka: Paweł Brożek, Sarki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilic , Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Uryga, Klarić Bramka: Paweł Brożek, Guerrier |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Stilić, Garguła, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Stjepanović, Burdenski Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilic, Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Stjepanović, Nalepa Bramki: Garguła, Paweł Brożek |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 2:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - - Chrapek, Stilić, Garguła, Stjepanowić, Guerrier - - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Klarić, Nalepa Bramka: Guerrier |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 17:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl