![]() |
Który geniusz mnie zbanował?
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie jestem modem tego forum, ale chyba znam odpowiedź na twoje pytanie. Kiedyś na forum była jakaś awaria czy coś tam i starsze posty z wielu tematów poszły w zapomnienie i być może Twój post nie załapał się do usunięcia i byłeś pierwszy w tym temacie, co sprawiło że zostałeś autorem powyższych tematów. Myślę że trochę rozjaśniłem sytuacje. |
Cytat:
Trzecie miejsce w konkursie na najgorszego moda. Przynajmniej dwa podpisy użytkowników skierowane przeciw mnie. Obraźliwych privów nawet nie liczę, bo z uwagi na ograniczoną pojemność skrzynki musiałem część wywalić, zostały tylko najlepsze. Są ludzie, którzy zakładają jednorazowe konta po to tylko, żeby mi naubliżać. Wykonałem ponad 200% normy. Niech się inni wstydzą:> P.S. A ty gigant uważaj, bo na Ciebie niedługo będzie kumulacja:lol: |
Cytat:
Ps. Nie wiem czemu akurat do mnie pijesz, chociaż wiem że Ty mnie dwa razy zbanowałeś i nie miałem pretensji. Ps2. Spróbuj "skumulować" Ty wolfu jeden ;) |
Cytat:
Cytat:
A w forumowej lidze moderatorów mam taką przewagę nad drugim miejscem, że mogę spokojnie nikogo nie banować do końca roku (mogę, nie muszę:)). |
Dokładnie, Pysio prawie wydoroslał i już nie wrzuca zdjęć, nie ma "huliganaTSW" i nikt nie proponuje ustawek całej Polsce, Plankton wolał znów zostać modem i forum stało się "smutsze".
|
Spokojnie, jestem jeszcze ja :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Chyba można już otworzyć "Nasze zgody"? :>
|
Romy S. dziękuję za rozśmieszenie. Popłakałam się ze śmiechu jak zobaczyłam Twoje edycje postów i zaznaczenie błędów na czerwowo :lol: PIĘKNA INICJATYWA :D
|
Cytat:
:D |
Charcerzyk po raz enty?
|
Uroczyście zgłaszam wniosek o zamykanie tematów meczowych równo z ostatnim gwizdkiem sędziego.
Co mecz niesie się stamtąd jeden wielki szloch... |
|
Informuję, że tematy w pokoju ABG będą dosyć restrykcyjnie moderowane. Więc zanim coś napiszecie pomyślcie nawet i milion razy.
|
|
Cytat:
Ps. Któryś punkt regulaminu wyraźnie mowi, że za podbijanie bezsensownych tematów jest ban. |
kolego GIGANT kazdy ma prawo wytlumaczyc komus błedny temat ,i nie tobie mówic kto ma byc zbanowany ,tylko za komuny zamykano usta...i kapowano
|
|
|
w "to i owo na luziku" przydałoby się przewietrzyć :>
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6533 i pomóżcie mu zgłębić wiedzę:) |
bardzo prosze o nie banowanie mnie za temat ``mam pytanie``(1 post pod postem) gdyz pomylily mi sie przyciski w trybie edytuj...
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby:) |
Cytat:
|
Drodzy moderatorzy w imieniu mcovalski:
"Pytam się dlaczego dostał bana za spam w podpisie, skoro sam jeden z moderatorów pomagał wstawić mu podpis. Po za tym gdzie jest zakazane reklamowanie własnej działalności gospodarczej? Który z moderatorów nałożył bana ? Czy np. użytkownik pio też dostanie bana za reklamowanie własnego konta na myspace ?albo forumowicz Jachcik za reklamowanie karate w Niepołomicach ?? Z góry przepraszam tych forumowiczów że używam akurat ich przykładu ale to tylko dlatego że nie trzeba szukać daleko tylko wypowiadali się na tej stronie." Oto wiadomość od mcovalski. |
Bana dałem ja. Niezbyt dotkliwego, na jeden dzień.
Skoro jeden z moderatorów pomagał wstawić ten podpis, to moim zdaniem popełnił błąd. Zakazane jest w regulaminie, punkt 9. Nie porównujmy reklamy firmy do profilu ma myspace. Każdy rozsądny wyczuje różnicę. Karate w Niepołomicach się przyjrzę. Poza tym sugeruję zastanowić się, czy darmowe wrzucenie dość sporego obrazka z reklamą firmy w swoim podpisie jest fair wobec tych firm, które swoje reklamy tutaj wykupują, dzięki czemu to forum i strona jeszcze funkcjonują. Panie Jotka - również sugeruję zmiany w podpisie. To forum nie jest przeznaczone robienie sobie darmowego SEM. |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl