Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Jerzy Brzęczek trenerem Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10475)

Arkadiusz.Czerepach 29.11.2022 11:05

ja naprawde długo wierzyłem w wuja , tzn mialem go za trenera najlepszego w naszym zasiegu , jeszcze nie wiedzialem wtedy ze to taka sarapata-bis

Patryko 29.11.2022 11:56

Ja osobiście od początku miałem mieszane uczucia, Płock pod jego wodzą nie grał nic spektakularnego, reprezentacja wiadomo "mina Roberta przy pytaniu o taktykę na mecz z Włochami" mówiła wszystko jaki to kaliber trenera.
Nawet rozmawiając z kumplem, który mieszka w Płocku i jest kibicem tamtejszej Wisły, na jego zapewnienia, że Brzęczek nas poukłada i utrzyma odpowiedziałem mu, że ja to raczej marnie widzę.
Ale! Mimo wszystko wolałem Brzęczka, z którym był jakiś cień szansy na poprawę stylu gry, niż jakiegoś trenerskiego troglodytę Ojrzyńskiego, przy którym ciąg zdarzeń, jaki nastąpi w klubie po jego zatrudnieniu, można określić w dniu podpisania z nim kontraktu: prymitywna, defensywna gra bez wyników, która prędzej czy później kończy się rozwiązaniem kontraktu.

Jaroo1 29.11.2022 11:57

Zawsze jakiś Dyzma musi być, kiedyś był to Smuda, tyle, że on chociaż jakieś wyniki miał, a jego sposób bycia był śmieszny. Teraz jest to Wuja, może trochę lepiej wysławiający się i wyglądający ale jeśli chodzi o warsztat trenerski czy inne funkcje w klubie to gościu nie wiem jak to robi, że doszedł na szczyt i w sumie nadal się na nim trzyma. Z Wisły wyleciał co prawda ale jako ekspert robotę ma. Ciekawe jak się temu nowemu Dyzmie dalej ułoży.

KOALIK 01.12.2022 11:37

https://transfery.info/aktualnosci/w...a-prace/176657

Dla mnie Brzęczek = Sarapata. Jako symbol.

JudasPriest 01.12.2022 11:42

"Uważam, że wykonaliśmy w Wiśle fantastyczną pracę" - Jerzy Brzęczek

Patryko 01.12.2022 11:44

Jerzy musi brać niezły towar.

MaLk 01.12.2022 11:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JudasPriest (Post 1595297)
"Uważam, że wykonaliśmy w Wiśle fantastyczną pracę" - Jerzy Brzęczek

Coś w tym jest. Tylko fantasta oderwany od rzeczywistości tak by pracował.

Delgado 01.12.2022 12:59

Borek musiał poczęstować Wuja solidną porcją świeżego towaru najwyższej jakości, prosto z Kolumbii. Innego wyjaśnienia tej wypowiedzi nie widzę.

Jaroo1 01.12.2022 13:21

To jest taki typ ludzi, Brzęczek zadowolony zawsze z siebie, Boniek zawsze nieomylny, Kuba zawsze dobrze robi, jedynie z kontuzją zajebał, Stanowski szczęśliwy z awansu bo kolega kadrę prowadzi, Michniewicz szczęśliwy (no brawo, robotę wykonał) tylko, że on nie widzi w jakim to stylu zostało zrobione.
Awans to sukces ale jakość gry to wstyd. Nas oglądają inni kibice i ich oczy bolą od tej padaki.

Ale co do meritum to to jest takie kółeczko wzajemnej adoracji, w Kanale Sportowym, w Wiśle itd

KOALIK 01.12.2022 13:34

Dawid miał wykonać tytaniczną, niesamowitą pracę. Jurek podobnie. Jarek chwali się od czterech lat w mediach, że cały czas ciężko pracuje na rzecz Wisły. Tomek twierdzi, że gdyby nie on, to Wisła byłaby w czwartej lidze. Do tego ciągle zadowoleni aktywiści, którzy twierdzą, że też wykonali ciężką pracę.

Efekt?

Najgorsza sytuacja w historii Wisły.

To nie mówią ludzie z lidera Ekstraklasy Rakowa, tylko ludzie z dziesiątego zespołu w pierwszej lidze, czyli dwudziestego ósmego zespołu w Polsce.

Pamiętam jak na oficjalnych mediach Wisły dziękowano Jurkowi i Dawidowi.

Tu fajny towar musi chodzić. Kolumbia, Ekwador?

Kółko wzajemnej adoracji, które od 2016 r. doprowadziło Wisłę do ruiny, bo wcześniej Marzena z ekipą też mieli wykonywać fantastyczną pracę.

Sami pracusie w tej Wiśle.

Wszędzie gwiazdorzą, chwalą się i co?

A w rzeczywistości ...., .... I kamieni kupa w wersji znacznie rozszerzonej.

Z Jerzym Brzęczkiem - z największym błaznem w historii.

ciacho 01.12.2022 16:27

Nie znacie się. Ta fantastyczna praca Jerzego Brzęczka w końcu zaprocentuje. Może będzie to w 2 lidze, może w 3, ale jak już ruszymy w górę to nie zapominajcie dzięki komu.

tedyy 01.12.2022 16:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciacho (Post 1595315)
Nie znacie się. Ta fantastyczna praca Jerzego Brzęczka w końcu zaprocentuje. Może będzie to w 2 lidze, może w 3, ale jak już ruszymy w górę to nie zapominajcie dzięki komu.

Myślę że gdy już nie będzie zawodników którzy mieli kontakt z Jerzym B

doktor granat 01.12.2022 16:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1595296)
https://transfery.info/aktualnosci/w...a-prace/176657

Dla mnie Brzęczek = Sarapata. Jako symbol.

Bezczelny wuj.
Bardzo nie chce mi się oglądać jego mordy. Może ktoś oglądał, czy Borek choć próbował być dziennikarzem i drążyć tematy czy tylko słuchał bredni kolegi?

KOALIK 01.12.2022 18:15

Gdzie są aktywiści Jurka?

Zawsze mieli tyle do powiedzenia.

Lucek, Wolfy, Sernik dajecie!

serek.c2 01.12.2022 18:51

Z tego co pamiętam, to ja odnośnie Brzęczka w zasadzie się nie wypowiadałem. Skoro jednak twierdzisz, że było inaczej, to znajdź jakieś moje wychwalające Brzęczka wypowiedzi - śmiało! :)

PAWEŁ 02.12.2022 22:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1595320)
Gdzie są aktywiści Jurka?

Zawsze mieli tyle do powiedzenia.

Lucek, Wolfy, Sernik dajecie!

Serek to raczej w Puchatka zapatrzony a nie w tego patałacha ale wolfy to jest wyjątkowy osobnik. On to temu magikowi od trenerki kolbe obrabiał na różne sposoby.

serek.c2 02.12.2022 22:38

Tak, i dlatego od początku krytykowałem wybór Nowaka na prezesa, od razu po jego nominacji zaznaczając, że najlepszym wyborem na to stanowisko był Jażdżyński :) Może czas przestać wymyślać jakieś bzdurne teorie?

doktor granat 03.12.2022 07:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PAWEŁ (Post 1595371)
Serek to raczej w Puchatka zapatrzony a nie w tego patałacha ale wolfy to jest wyjątkowy osobnik. On to temu magikowi od trenerki kolbe obrabiał na różne sposoby.

w-gość który aktywizuje się kiedy zaczyna stawać się jasnym, że coś w klubie śmierdzi. Gdy w odwraca tu kota ogonem 24h na dobę, wiedz, że wkrótce się okaże, że klub jest w d..

PAWEŁ 03.12.2022 07:27

To przecież wiadomo że klub jest w d. Natomiast z serek.c2 rzadko kiedy się zgadzałem ale nigdy nie napisałem ze chce źle. A to ze napisałem że w Puchatka zapatrzony to moje subiektywne odczucie.

serek.c2 03.12.2022 08:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez doktor granat (Post 1595379)
w-gość który aktywizuje się kiedy zaczyna stawać się jasnym, że coś w klubie śmierdzi. Gdy w odwraca tu kota ogonem 24h na dobę, wiedz, że wkrótce się okaże, że klub jest w d..

Spisek!

:D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:38.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl