![]() |
@harimata
Basen AGH |
Cytat:
Jak zakupisz auto to masz 30 dni na przerejestrowanie auta i przepisanie ubezpieczenia na siebie (prawda taka, ze nikt Ci nic zlego nie zrobi, jak w tych 30 dniach sie zmiescisz). Dziewuszka kupila okolo pol roku temu auto i bylo tak, ze po przerejestrowaniu poszla przepisac na siebie ubezpieczenie (4 miesiace do konca byly) i mimo, ze poprzedni wlasciciel mial komplet ulg, a ona zadnych, to po prostu przepisali - bez zadnych doplat (ergo hestia). |
Cytat:
|
Zna ktoś jakis tani salon fryzjerski? Tak żeby sie obciąć za max. 10 zł w okolicach Bronowic?
|
potrzebuje taniego noclegu(ok 30-40 zl za osobę) dla 3 osób najlepiej w okolicach stadionu. Znacie coś godnego uwagi?
|
Cytat:
|
ile gdzies tak kosztuje nowa bateria do Nokii N73 ??
|
jak sie nazywa muza którą puszczali m.in na NBA all star w tym roku chyba Diddy ją śpiewa?
|
Cytat:
|
Może mi ktoś polecic jakiś dobry program do nagrywania filmików z gier, od razu w wersji działającej, najlepiej linki do pobrania na serwer lub torrenty(tylko nie Fraps bo za bardzo obciąża system)?
|
|
Jest w Krakowie jakiś punkt, gdzie naprawią mi zamek błyskawiczny lub go wymienią ? Sprawa dotyczy takiej aktówki/teczki. I jaki ewentualny koszt takiej zabawy? W zakładach krawieckich robią takie rzeczy od ręki?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiecie jaka stacja pokazuje jutro Barca - Arsenal?
|
Cytat:
1234567890 |
Cytat:
podbijam ważneee |
Byla kiedys taka stronka na necie mp3 cos tam. Mozna tam bylo znalezc i pobrac kawalek.
Zna ktos lub podobne? |
|
|
Gdzie w Krakowie można dostać czekolady Wedla z serii "hobby"?
http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/74021.jpg |
Osiedle otoczone ulicą Telimeny (bloki przy tej ulicy) to już nasz Bieżanów, czy jeszcze ich Prokocim?
|
Cytat:
Spróbuj tam |
Mam w planach kupno aparatu fotograficznego. Może ktoś jakiś polecić? Tak do 2000, max 2500 zł.
Albo jakieś dobre sklepy fotograficzne gdzie pomogą w wyborze itp. |
kiedy bedzie znany dokladny terminarz ekstraklasy?
|
Zobaczę gdzieś na cyfrowym Polsacie mecz Barca-Arsenal?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
2 znajomych chce isc na Wisłe w najbliższą sobote i chcą iść na G. Wiem że chcąc im kupić bilet ulgowy musze mieć ich PESEL ale czy musze mieć też ich legitymacje szkolne ( potwierdziająca " młodzież szkolna ucząca sie" ) ??? I czy ich ewentualne bilety będą nabijane na moją KK ( oni takiej karty nie posiadają ) Prosze o odpowiedz i wielkie sory jak juz było podobne..
|
nie ma ktos namiarów na Barca Arsenal na Sopie??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to wychodzi na to że mam szczęście, pozdro i do zobaczenia w sobote !!
|
Jaki jest maksymalny czas oczekiwania na dowód osobisty?
Przy składaniu wniosku mówią, że dowód będzie za miesiąc. Minął miesiąc - dowodu nie ma. La Furia Dell' Est, dzięki. |
Wymagane dokumenty:
Opłaty: Brak opłat.Termin załatwienia sprawy: Termin oczekiwania na dowód osobisty - nie dłużej niż 30 dni.Tryb odwoławczy: Nie przysługuje.Podstawa prawna:
|
Czy w xfactor był już gość co grał na skrzypcach piratów z Karaibów? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Z tego co kojarze to on bedzie ale w Must be the music a nie w xfactor. |
Wie ktoś czy Juvenia gra jakoś na wiosnę z Lechią?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl