![]() |
no w sumie możliwe. dodali mi do niego instrukcje z innego modelu, i nie moge sie obeznac w nim do tej pory...:shock: czyli przed wyjazdem musze wyzerować licznik, i patrzeć na dst, jesli chce zobaczyc ile przejechałem, tak? :D dobra już rozumiem :-p
dzięki za pomoc :) pozdro. |
nie musisz zerować, możesz zapamiętać ile miałeś wcześniej :P
|
Co to za film http://www.youtube.com/watch?v=3TlDe...eature=related
Jak ktoś zna tytuł lub ma link do całosci (moze byc po rosyjsku) bardzo bym prosil. |
Czy sklep fabryczny PUMA na Zakopianskiej jest otwarty, badz czy w ogole istnieje? Doszly mnie sluchy ze zostal (grudzien- styczen) zlikwidowany.
|
kiedy mniej więcej nad ranem Adamek zacznie walkę? bo gala zaczyna się bodajże od 3.00
|
około 6-7?
|
Cytat:
kupował ktoś płytki przez discogs.com???? |
Cytat:
|
Cytat:
a walka planowana na 6:15 |
Cytat:
|
dziala wam gg?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiecie jak się nazywają takie klasyczne wysokie buty PUMY czarne ?
|
Jest w Krakowie gdzieś skup ubranek komunijnych?
|
Cytat:
|
Wiecie skąd można pobrać serial Spadkobiercy w formacie avi?
|
bedzie jeszcze szansa zdobyć bilet do gliwic???
|
Cytat:
|
Orientuje się ktoś, w jakim odstępie czasowym od zakończenia umowy, można wziąć nowy telefon, przy przedłużaniu abonamentu w Play'u? 3 miesiące przed końcem?
|
Mam pytanie bardziej do osób grających w piłkę.
Dzisiaj na meczu prawdopodobnie zerwałem mięsień, co prawda mecz jakoś dotruchtałem do końca bo limit zmian był już wykorzystany, ale teraz nie stanę na prawą nogę w ogóle. I pytanie brzmi do jakiego lekarza się z tym udać? Normalnie do przychodni po skierowanie czy jak ? Proszę o szybką odpowiedź. |
Czy urząd pracy mnie ubezpiecza jak jestem bez robotny i zarejestrowany w pup?
AbdulTsw Izba przyjęć eryk_cartman dzięki :D |
Pojawiło się kiedyś na forum (wątku niestety nie pamiętam) projekt koszulki z hasłem "Nie oglądam TVN, nie czytam GW, jestem kibolem". Z tego co pamiętam t-shirtów wychodziło tylko kilka sztuk, jeśli ktoś wie o jaki wzór chodzi prosiłbym o podesłanie zdjęcia na pw, lub ewentualną możliwość zakupu. pozdr
|
Cytat:
Tak. 10 znaków. |
Mam taki problem, nigdzie nie mogę znaleźć co to może być.
Wczoraj wieczorem złapał mnie cholerny ból w dolnej części przełyku, blisko tarczycy. Do tego lekki ból pleców. Przy dotykaniu tuż poniżej jabłka adama ból się nasila. Myślałem, że do dzisiaj przejdzie a tu lipa. Przy nabieraniu powietrza też odczuwam ból w tym miejscu krtani, oraz ból szyi. Z góry mówię, że dwa dni piłem alkohol i dość dużo paliłem. Proszę o pomoc. Wydaje mi sie, że może to być zapalenie krtani, ale pewny nie jestem, nie mam temperatury. |
Cytat:
.......... Jest gdzieś do ściągnięcia mecz Wisła - Lech, w dobrej jakości? Albo jakaś stronka czy temat na jakichś warezach z downloadem meczów polskiej ligi? |
Cytat:
|
moglby ktos wrzucic foto pracki "albo Wisła albo śmierć"??
dzięki wielkie!!;) |
Cytat:
http://i42.tinypic.com/2w7ii55.jpg |
mieszkam na 29 listopada i mam zjebany amplituner. :D
czy wie ktoś czy w moich okolicach jest jakiś serwis albo naprawa tego typu sprzętu?? tylko żeby w ścisłej okolicy to było ponieważ amplituner wazy 25 kg a ja nie mam auta :/ ps. na rogu skrzyżowania 29 list z wileńską obok sklepu "cent" nie zajmują się naprawą domowego rtv... tylko car audio. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl