![]() |
Nie jestem jego zwolennikiem.
Rozpierdziela mnie polaryzacja na tym forum. Albo jesteś za, albo przeciw. Jak Ci się ręcznik w bramce nie podoba to pewnie jesteś fanem Biegańskiego. My tak naprawdę nie mamy żadnego bramkarza na poziomie. |
Ale dlaczego w wątku o byłych piłkarzach?
@s1mone - większość głosów (np. Migi) było o Biegańskiego, że niby najlepszy i powinien grać. |
Biegański nie umie się nawet porządnie rzucić, nie ma pojęcia jak się ustawić w bramce i ma mentalność gwiazdeczki z pipidówy. Bardzo dobrze, że nie gra.
Zastanawiające jest tylko to, że po taki mega talent nie stoi kolejka chętnych z najsilniejszych lig europy. Nasi bramkarze mają przecież renomę, a tu taka cisza. Niepojęte. |
Cytat:
|
Gądek się odnalazł
jest w Rekordzie Bielsko Biała, ale tylko jest bo nie zagrał nawet pół meczu dlaczego? wujek Google milczy strona Rekordu też... |
Cytat:
|
|
Cytat:
https://www.goal.pl/ekstraklasa/kazi...al-lks-wywiad/ Ciekawy wywiad z Moskalem. Polska piłka w pigułce |
Cytat:
za słaby? grał w Garbarni w II lidze, Rekord jest w III. |
Starzyński z golem dla Łęcznej
|
Ten cienias? Ten śmieszny zagubiony dzieciaczek, który u nas nie dawał rady w składzie który gra o baraże/środek tabeli a w Łęcznej gra praktycznie w każdym meczu w wyjściowym składzie i są na 3 miejscu? Można by rzec hłe hłe hłe
|
Nasz sztab ma po prostu potencjał do zarżnięcia każdego rokującego piłkarza. Przykładów w ostatnich latach jest mnóstwo.
Znając życie Starzyński będzie się teraz bronił rękami i nogami przed powrotem do nas. |
Cytat:
To młody chłopak, taki bez wskazówek, treningów i pomocy trenera rzadko się rozwinie. |
Kurz zaraz napisze że to przypadek.Starzyńskiemu pewnie służy lubelskie powietrze,osoba trenera nie ma z jego dyspozycją nic wspólnego.
|
Cytat:
Niech leje dalej wodę, niestety mamy poważniejsze problemy: właściciel atencjusz i mitoman, "trener" bez pojęcia, sztab zdziadziałych legend, bardzo prawdopodobny brak awansu i bankructwo, brak reakcji socios, kibice klaskający na stadionie temu co się dzieje i ogólny roz....... w klubie, począwszy od działu PR piszącego kibicom że "kto ma być ten będzie" po serii porażek po sławetny dział medyczny który nikogo jeszcze nie postawił na nogi w sensownym czasie od - nie wiem - dekady? A i tak pewnie coś pominąłem. Kurz niech sobie opowiada od rzeczy, jak KOALIK. Jest nieszkodliwy. |
Cytat:
Chyba, że leser za grubą kasę. Cytat:
Każdy piłkarz potrzebuje normalnego treningu, a nie ciężkiej pracy :). |
oglądałem weszło taki teraz format że nadają livy z różnych miejsc w PL
i byli w Radomiu, gościem był Abramowicz zapytano go o Hyballe powiedział że nigdy nie został tak dobrze przygotowany motorycznie, całą następną runde w Radomiaku jechał na przygotowaniu Hyballi |
Cytat:
|
Bo to był normalny trener tylko lekko postrzelony. Od razu zauważył jaki syf panuje w szatni i w klubie. Kiedy kubuś go oczernił i wykopał byłem pewny, że za to zapłacimy.
|
A był ktoś z tamtego rozdania NIE z rodziny, kto się okazał NIE idiotą albo NIE amatorem? Hyballa, Obidziński, Gula, Pasieczny, sami idioci, debile, nieudacznicy, nie znali się na robocie, dobrzy tylko: Królewski, Błaszczykowski Jakub, Błaszczykowski Dawid, Nowak i Brzęczek. Chujowy jeszcze Leśnodorski bo z Legii i chciał z tylnego fotela Wisłę zniszczyć, Jażdżyński też się okazał nieduacznikiem, który najmniej kumał z trio :D
W Wiśle, ten kto normalny, ten kto nawet pojebany ale coś kumał, znał się na robocie, to został pogoniony bo miał jakieś wady :D Zostali sami zaufani, efekt każdy widzi jaki jest |
z tym cwaniaczkiem Obidzimskim przesadziles - to jest koles mega przereklamowany , popatrz na Rakow przed i po jego przyjsciu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie no, nie podbijajcie tego tematu, bo człowiek wchodzi na forum, widzi na górze wątek o byłych trenerach i tylko sobie nadzieję robi... :/
|
wy tu gadu gadu a tymczasem Grucha pod opieką Adriana w 11 kolejki ligi słowacji
|
Adriana już nie ma w dunajskiej
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Yaw Yeboah mistrzem MLS ze swoim Columbus Crew. Strzelił gola w finale.
https://youtu.be/EsQ2AKBpd6E?si=ktGTGpnZqlhzpCc6 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl