Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

syryls 05.12.2011 15:42

Zdziwię się jeżeli Smuda nie powoła Garguły, Małeckiego, Wilka do repry.

Ma_niek 05.12.2011 15:58

A Garguła za co do repry?. Bo chyba nie za jeden udany mecz.

syryls 05.12.2011 16:10

No raczej że za 1 mecz, nie chdozi mi do głównej reprezentacji tylko to tej B z składającej się z ligowców.. A dwa w naszej lidze nie ma konkurencji na pozycji Ofensywnego Pomocnika, więc wydaję mi się że tą szanse powinien dostać chociaż na ten ostatni mecz w kadrze.

volasTSW 05.12.2011 16:25

Wiślacy i Legioniści raczej nie będa powołani na ten mecz, bo gramy 14 grudnia mecz LE i trudno, zeby bral kogos, który przyjedzie w dniu meczu

syryls 05.12.2011 20:35

Termin ani przeciwnik na razie niezna,y może być tak że zagramy w styczniu. W tym roku już raczej nie bardzo.

Kibic_1906 05.12.2011 20:50

Jovanić w Galerii Krakowskiej w jednej z kawiarni ze znajomymi, wśród których był.. Puzigaca z Cracovii ;) Nieźle nieźle

_ukoL 05.12.2011 21:46

Wpadłem sobie na taką teorię, że problem Ilieva paradoksalnie są partnerzy z drużyny. Poziom zaawansowania technicznego, zmysł w grze kombinacyjnej stoi u Niego na bardzo wysokim poziomie i często widać, że po prostu nie ma z kim tej akcji "klepnąć" kolokwialnie pisząc. Potrzeba Meliksona blisko Ilieva, żeby to zaiskrzyło.

Lysy 05.12.2011 22:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CH. (Post 1198886)
2 bramki i 3 asysty Ilieva
gwoli ścisłości :D

Strzelił jedną bramkę ... gwoli ścisłości *(w meczu ze Skonto) . A MCX pewnie chodziło o ekstraklasę, tu Ivica nic jeszcze nie strzelił ;) Najwyższa pora, bo lubię tego zawodnika, a samym dryblingiem i sztuczkami technicznymi nie może nas czarować w nieskończoność.

MCX 05.12.2011 23:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1199121)
Strzelił jedną bramkę ... gwoli ścisłości *(w meczu ze Skonto) . A MCX pewnie chodziło o ekstraklasę, tu Ivica nic jeszcze nie strzelił ;) Najwyższa pora, bo lubię tego zawodnika, a samym dryblingiem i sztuczkami technicznymi nie może nas czarować w nieskończoność.

Tak, chodziło mi o Ekstraklasę.

A bramki rzeczywiście strzelił dwie - jedną ze Skonto i jedną z Flotą Świnoujście.

Wojtas 06.12.2011 00:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kibic_1906 (Post 1199088)
Jovanić w Galerii Krakowskiej w jednej z kawiarni ze znajomymi, wśród których był.. Puzigaca z Cracovii ;) Nieźle nieźle

myslisz ze dla tego sortu pilkarzy"obcych" ma to jakies znaczenie?

wiec co sie dziwisz

lazy 06.12.2011 00:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1199162)
myslisz ze dla tego sortu pilkarzy"obcych" ma to jakies znaczenie?

wiec co sie dziwisz

Eee... trochę nie rozumiem... czyli że piłkarze Wisły z piłkarzami Cracovii powinni się gonić po osiedlach??

Może coś uprościłem, ale jeśli o coś podobnego Ci chodzi to rzeczywistość wygląda trochę inaczej.
I nie myślę tu o piłkarzach "obcych" ale jak najbardziej o "tubylcach".

Pusiek 06.12.2011 08:53

Ja bym jakiegoś Puzigaci czy innego Jarabicy za cholerę nie rozpoznał:/..dla mnie oni są jak Indianie (bez obrazy)..wszyscy wyglądają tak samo..nie za bardzo się Kolega koleżanką z kauflanda interesuje ? (bez napinki)

tomo 06.12.2011 10:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pusiek (Post 1199180)
Ja bym jakiegoś Puzigaci czy innego Jarabicy za cholerę nie rozpoznał:/..dla mnie oni są jak Indianie (bez obrazy)..wszyscy wyglądają tak samo..nie za bardzo się Kolega koleżanką z kauflanda interesuje ? (bez napinki)

:rotfl:

Nazwiska kolega kojarzy, więc może za bardzo kolega jest zainteresowany koleżanką z kauflanda ? (bez napinki) Nie wiem po co ta rozkmina w ogóle.

888 06.12.2011 11:59

"Cezary Wilk wybiera Wisłę zamiast reprezentacji Polski"

http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...ji-polski.html

MCX 06.12.2011 12:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 888 (Post 1199209)

Prawidłowo, w końcu to klub płaci mu pensję, a nie reprezentacja.

Poza tym to nie jest oficjalny termin FIFA, więc to czy jakiś klub puści na ten komiczny sparing swoich graczy to jedynie dobra wola, nie obowiązek.

Galonek 06.12.2011 12:40

Cezary zdaje sobie też sprawę, że na grę w kadrze nie ma zbyt dużych szans, więc odmawiając Dyźmie nic nie traci. Wszakże po Euro będzie już nowa miotła.

19sebawro06 06.12.2011 13:51

ile w tym artykule jest błędów to głowa mała

Ma_niek 06.12.2011 14:40

A co do naszych piłkarzy to dalej sadzicie ze Burliga nadawal by sie do Wisly?. Ogladalem dwa ostatnie mecze Ruchu i zawinil przy dwoch bramkach, w jednej zostal ograny jak dziecko a w drugiej wyprzedil go latwo napastnik. Mysle ze jak Ruch bedzie dawal za niego jakas kase to sprzedac bez zastanowienia.

rychu 06.12.2011 15:28

Patryk Małecki znalazł się w "doborowym" towarzystwie nominowanych do tytułu piłkarza roku w "Sporcie".

Pełna lista nominowanych: Błaszczykowski, Frankowski, Boruc, Jodłowiec, Celeban, Komoowski, Kupisz, Dudka, Lewandowski, Obraniak, Wasyl, Małecki, Piech, Mierzejewski, Piszczek, Mila, Polanski, Rybus, Murawski, Szczęsny...

MatMario 06.12.2011 15:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ma_niek (Post 1199244)
A co do naszych piłkarzy to dalej sadzicie ze Burliga nadawal by sie do Wisly?. Ogladalem dwa ostatnie mecze Ruchu i zawinil przy dwoch bramkach, w jednej zostal ograny jak dziecko a w drugiej wyprzedil go latwo napastnik. Mysle ze jak Ruch bedzie dawal za niego jakas kase to sprzedac bez zastanowienia.

Sądzę że lepszy byłby jakikolwiek azjata, afroamerykanin, hindus czy co tam chcesz. Najlepiej koło 35 roku życia z kontraktem na poziomie 250 tyś euro. Ważne żeby miał np fajne kapelusze i ładnie opowiadał o klubach w których był.

Glova91 06.12.2011 15:41

I po co ta ironia ? Przeciez napisal prawde, ze Burliga jest za slaby na nasz zespol, no chyba ze Ty wiedziales, ze Jaliens i Branco beda tacy slabi w momencie ich sprawadzania, to mogles zadzwonic do Stana, zeby ich nie bral.

Rob_Zombie 06.12.2011 16:15

A co z Czekajem? Wróci jeszcze na te 2 mecze?

KondZIk 06.12.2011 18:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rob_Zombie (Post 1199266)

Właśnie, wiadomo coś?
I mam jeszcze pytanie: kiedy Sobol prawdopodobnie wróci?

faraway 06.12.2011 19:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rob_Zombie (Post 1199266)

Fragment wczorajszego wywiadu z Kaziem:
Z 6 obrońców zrobiło się trzech: Jalies na pewno już w tym roku nie wystąpi, a co z Michałem Czekajem?
Zobaczymy jak to będzie wyglądało, na razie czekamy. Jutro na pewno nie będzie trenował, może w środę. Gdyby był w pełni zdrów, to na pewno byśmy z niego skorzystali bo pokazał, że można na niego liczyć. Sprawy mięśniowe zawsze są ryzykowne i musimy mieć 100%pewność, że nic się nie wydarzy. Bunoza prezentuje się coraz lepiej.

willow 06.12.2011 19:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1199257)
Sądzę że lepszy byłby jakikolwiek azjata, afroamerykanin, hindus czy co tam chcesz. Najlepiej koło 35 roku życia z kontraktem na poziomie 250 tyś euro. Ważne żeby miał np fajne kapelusze i ładnie opowiadał o klubach w których był.

A po co od razu popadać w skrajności?
Moim zdaniem ani Burliga, ani 35-letni afroamerykanin.
Po prostu dobry piłkarz by nam się przydał, ot co...

mitmichael 06.12.2011 19:51

Bunoza z Diazem to bedzie srodek obrony z Polonią jezeli Michala nie bedzie. Na szczescie to ostatnia kolejka wiec beda mieli czas by sie wykurowac

Fiti 06.12.2011 19:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 888 (Post 1199209)

Coś mu się ł z ć pomyliło miejscami :)

westersyl 06.12.2011 20:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1199325)
Bunoza z Diazem to bedzie srodek obrony z Polonią jezeli Michala nie bedzie. Na szczescie to ostatnia kolejka wiec beda mieli czas by sie wykurowac

Wywróżyłeś to ze szklanej kuli ? Ani Diaz, ani Bunoza nigdy nie grali na stoperze po prawej stronie (przynajmniej u nas) także dziwne byłoby wstawienie chociażby Bunozy jako prawego stopera po kontuzji mając do tego na uwadze to , że Marko Jovanovic jest zdrowy i grał na tej pozycji kilka lat. Mimo ogromnego szacunku do solidnych podstaw piłkarskich Marko i przyzwoitej motoryki uważam, że on jest stoperem, a nie skrajnym obrońcą.

CH. 06.12.2011 21:42

http://www.fotoszok.pl/upload/7b7a53e6.jpg

Z wizyty mikołajkowej.

Chrisman 06.12.2011 22:53

ciekawe czy rozwiązał

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:16.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl