![]() |
Zdziwię się jeżeli Smuda nie powoła Garguły, Małeckiego, Wilka do repry.
|
A Garguła za co do repry?. Bo chyba nie za jeden udany mecz.
|
No raczej że za 1 mecz, nie chdozi mi do głównej reprezentacji tylko to tej B z składającej się z ligowców.. A dwa w naszej lidze nie ma konkurencji na pozycji Ofensywnego Pomocnika, więc wydaję mi się że tą szanse powinien dostać chociaż na ten ostatni mecz w kadrze.
|
Wiślacy i Legioniści raczej nie będa powołani na ten mecz, bo gramy 14 grudnia mecz LE i trudno, zeby bral kogos, który przyjedzie w dniu meczu
|
Termin ani przeciwnik na razie niezna,y może być tak że zagramy w styczniu. W tym roku już raczej nie bardzo.
|
Jovanić w Galerii Krakowskiej w jednej z kawiarni ze znajomymi, wśród których był.. Puzigaca z Cracovii ;) Nieźle nieźle
|
Wpadłem sobie na taką teorię, że problem Ilieva paradoksalnie są partnerzy z drużyny. Poziom zaawansowania technicznego, zmysł w grze kombinacyjnej stoi u Niego na bardzo wysokim poziomie i często widać, że po prostu nie ma z kim tej akcji "klepnąć" kolokwialnie pisząc. Potrzeba Meliksona blisko Ilieva, żeby to zaiskrzyło.
|
Cytat:
|
Cytat:
A bramki rzeczywiście strzelił dwie - jedną ze Skonto i jedną z Flotą Świnoujście. |
Cytat:
myslisz ze dla tego sortu pilkarzy"obcych" ma to jakies znaczenie? wiec co sie dziwisz |
Cytat:
Może coś uprościłem, ale jeśli o coś podobnego Ci chodzi to rzeczywistość wygląda trochę inaczej. I nie myślę tu o piłkarzach "obcych" ale jak najbardziej o "tubylcach". |
Ja bym jakiegoś Puzigaci czy innego Jarabicy za cholerę nie rozpoznał:/..dla mnie oni są jak Indianie (bez obrazy)..wszyscy wyglądają tak samo..nie za bardzo się Kolega koleżanką z kauflanda interesuje ? (bez napinki)
|
Cytat:
Nazwiska kolega kojarzy, więc może za bardzo kolega jest zainteresowany koleżanką z kauflanda ? (bez napinki) Nie wiem po co ta rozkmina w ogóle. |
"Cezary Wilk wybiera Wisłę zamiast reprezentacji Polski"
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...ji-polski.html |
Cytat:
Poza tym to nie jest oficjalny termin FIFA, więc to czy jakiś klub puści na ten komiczny sparing swoich graczy to jedynie dobra wola, nie obowiązek. |
Cezary zdaje sobie też sprawę, że na grę w kadrze nie ma zbyt dużych szans, więc odmawiając Dyźmie nic nie traci. Wszakże po Euro będzie już nowa miotła.
|
ile w tym artykule jest błędów to głowa mała
|
A co do naszych piłkarzy to dalej sadzicie ze Burliga nadawal by sie do Wisly?. Ogladalem dwa ostatnie mecze Ruchu i zawinil przy dwoch bramkach, w jednej zostal ograny jak dziecko a w drugiej wyprzedil go latwo napastnik. Mysle ze jak Ruch bedzie dawal za niego jakas kase to sprzedac bez zastanowienia.
|
Patryk Małecki znalazł się w "doborowym" towarzystwie nominowanych do tytułu piłkarza roku w "Sporcie".
Pełna lista nominowanych: Błaszczykowski, Frankowski, Boruc, Jodłowiec, Celeban, Komoowski, Kupisz, Dudka, Lewandowski, Obraniak, Wasyl, Małecki, Piech, Mierzejewski, Piszczek, Mila, Polanski, Rybus, Murawski, Szczęsny... |
Cytat:
|
I po co ta ironia ? Przeciez napisal prawde, ze Burliga jest za slaby na nasz zespol, no chyba ze Ty wiedziales, ze Jaliens i Branco beda tacy slabi w momencie ich sprawadzania, to mogles zadzwonic do Stana, zeby ich nie bral.
|
A co z Czekajem? Wróci jeszcze na te 2 mecze?
|
Cytat:
I mam jeszcze pytanie: kiedy Sobol prawdopodobnie wróci? |
Cytat:
Z 6 obrońców zrobiło się trzech: Jalies na pewno już w tym roku nie wystąpi, a co z Michałem Czekajem? Zobaczymy jak to będzie wyglądało, na razie czekamy. Jutro na pewno nie będzie trenował, może w środę. Gdyby był w pełni zdrów, to na pewno byśmy z niego skorzystali bo pokazał, że można na niego liczyć. Sprawy mięśniowe zawsze są ryzykowne i musimy mieć 100%pewność, że nic się nie wydarzy. Bunoza prezentuje się coraz lepiej. |
Cytat:
Moim zdaniem ani Burliga, ani 35-letni afroamerykanin. Po prostu dobry piłkarz by nam się przydał, ot co... |
Bunoza z Diazem to bedzie srodek obrony z Polonią jezeli Michala nie bedzie. Na szczescie to ostatnia kolejka wiec beda mieli czas by sie wykurowac
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
ciekawe czy rozwiązał
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl