![]() |
Cytat:
oznacza :D następnym razem daj młodemu słuchawkę i niech zadzwoni do cioci :-p |
Do kiedy jest prowadzona sprzedaż karnetów? do piątku?
|
Cytat:
Ja bym to skojarzył, że ktos ma zaciśnietą dupe :D hehehe Polceic ktos laptopa do 2 tys?? wygladac nie musi ma chodzić i sie nie psuć. ogromnych wymagań nie mam |
czy może ktos polecić tani nocleg w Rzeszowie ?
|
Moze ktos pomoc ze sciagnieciem simlocka z nokii 6070? Za pomoc oferuje 4pak piwa ;) Jakies programiki z internetu nie dzialaja, wiec podejrzewam, ze potrzebny jest kabel. Z gory wielkie dzieki za pomoc.
|
Cytat:
150 znaków |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie jest to 100% pewne, to tylko taki namiar, sam bowiem dokładnie nie orientuje się w tych sprawach. Zaś odradzić Ci mogę pobyt w hotelu prezydenckim, z racji oczywiście wysokich kosztów |
Cytat:
|
o widzisz, a wydawało mi się iż jest tam względnie cenowo i warunkowo, ponieważ z tego co się orientuje nawet studenci w nie małej liczbie z tego miejsca korzystają. Ale zdam się na twoją wiedzę, na pewno większą od mojej dlatego i ja również już nie polecam tego miejsca. :)
I przy okazji ja się czegoś dowiedziałem :) |
Gdzie w Krakowie moge zeskanować dokumenty ?
|
A teraz ja z kolei mam pytanie. Chodzi mi o wszystkie szczeble kwalifikacji trenerskiej, oczywiście w piłce nożnej.
I czy wygląda to następująco : - trener instruktor - trener II klasy - trener I klasy - trener z licencją UEFA PRO ?? Czy może pomyliłem zestawienie ?? I czy jest jeszcze coś wyżej od dyplomu UEFA PRO ?? |
Co jest ze stroną Uefa.com ? jak zapisuje swoje dane po wejściu mam wszystkie pola czyste...
WiślakMyślenice Nie wbiłem się,ale czekając 10 min ten pasek ledwie drgnął....Co do danych to dobrze wpisuję.... |
Wbiłeś już na portal biletowy? Ja mam właśnie cały pasek oczekiwania.
Orientujesz się ile czasu minie zanim będę mógł wejść? Poza tym- może coś źle wypełniłeś? Cofają potem wszystko ze względów bezpieczeństwa... |
Cytat:
|
Mecz z Polonia Bytom 20 marca o godz 17:15. Jesli bedzie organizowany specjal to o ktorej godz powinien mniej wiecej odjezdzac z Krakowa? (jesli ktos pamieta to ile godzin przed meczem odjezdzaliscie rok temu?)
|
Do Bytomia jechaliśmy około 2,5 h, a 4,5h wcześniej była zbiórka, jeśli dobrze pamiętam
|
Cytat:
podobny burdel był w 2007, rok przed ME w Austrii i Szwajcarii. Z tym że wtedy wchodząc na swoje konto na kupbilet.pl ( tam kupowano bilety ), widziałeś dane osobowe obcych ludzi zamiast swoich. Jak dawałeś F5 to dane innej osoby Ci się pojawiały....pesel, nr dowodu, adres zamieszkania...co chcesz :D a co do uefy to ja wczoraj o 3 w nocy próbowałem i nic...więc ja nie wiem jak dziennikarzowi tvnu udało się dzisiaj o 7 rano to zrobić. Ja mogę czekać i 4 h i tak ni emogę kupić. Więc: www.fr.eufa.com - francuska strona uefy, i robisz to samo co na polskiej. euro 2012 -> bilety -> na dół strony -> portal biletowy. LOGIN I HASŁO JEST TO SAMO NIE ZALEŻNIE OD JĘZYKA PRZECIEŻ :). PO 5 MINUTACH PASEK MI SIĘ ZALOGOWAŁ DO KOŃCA I PRZEZ ŻABOLSKĄ STRONĘ ZAMÓWIŁEM. POWODZENIA http://i53.tinypic.com/t50m78.jpg WAŻNE : jestem cały czas na tej stronie francusko-języcznej i nie wiem co wybrać. Wziąłbym 4 bilety na mecz otwarcia Polski w Wawie ale.... BILETY BĘDĄ IMIENNE ! TO JAK PÓJDĘ Z OJCEM, I BRATEM NA MECZ ? WZIĄŁBYM 3 , ALE MOŻE BYĆ PROBLEM.... I NIE WIEM CO TERAZ HEH |
sorry że bez edycji posta wyżej.
JAK WEZMĘ PO 4 BILETY NA KAŻDY MECZ POLSKI ( 2 MECZE W WAWIE, JEDEN WE WRO ) + NP. PÓŁFINAŁ TO PRZECIEŻ PARĘ TYSIĘCY WYNIESIE - i co ? ja mam tą kasę wpłacić załóżmy do miesiąca czasu po zaklepaniu tych biletów ? Nie pytałbym Was o to, gdyby Polska strona normalnie działała, a na tej francuskiej boje się w cokolwiek kliknąć. a jak z płatnością ? do kiedy trzeba zapłacić ?? |
W lipcu będzie uruchomiona na UEFA strona odsprzedaży biletów. Chetni do zakupu zgłaszają się poprzez rejestrację imienną i możesz tam "odsprzedać" bilety ojcu czy bratu
|
nbp: rozumiem,że teraz wybierasz tylko bilety itp ale i tak podlegasz losowaniu, którego tam wyniki mają być w połowie kwietnia?
EDIT: Trochę dziwne, że płacimy za coś, co tak naprawde nie jest pewne czy dostaniemy... |
Cytat:
Ale 3 bilety na każdy mecz Polski ( 3, najtańsza kategoria ) i robi się nagle około 1200 :|. a wyniki będą za ok 1,5 miesiąca Wszystkie 9 biletów będzie na moje nazwisko i do mnie przyjdą, a potem trzeba jeszcze je wymieniać / przerejestrowywać albo opylać na allegro... ....a, burdel jakich mało. Dalej nie kupiłem biletu, bo trzeba kasy pierw poszukać. |
Cytat:
Cytat:
|
zgubilem karte debetowa i zablokowalem ja szybko,nic nie zginelo ktos wie czy ponosze jakies obciazenie z tego faktu ? czy place za wyrobienie nowej i tyle ? jakie mniej wiecej koszty ? aliorbank
|
Zadzwoń na infolinię to się dowiesz:>
Ogólnie za wyrobienie karty tylko zapłacisz, co najwyżej kilkadziesiąt zł. |
Cytat:
2 listy przychodzą nie wiem czy wiesz, w jednym liście kod pin, w drugim karta. |
Cytat:
|
Takie glupie pytanie, jak podczas rozmowy na skypie dodac do video rozne efekty typu maski i inne glupie rzeczy, ktore sa 'przeczepione' do twarzy i za nia podarzaja ?
-- Ed: Cyberlink YouCam jakby cos to dziala |
Mic z Video rozmowy na Skype nie korzystałem, ale bawiąc się kiedyś w czat ruletkę, takie efekty można było osiągnąć za pomocą zewnętrznego programu, np: dołączonego do kamerki itp. Tam się wybierało efekt i szedł on na wszystkie programy wykorzystujące kamerkę.
|
Cytat:
Strona www na której masz polecenie zapłaty za bilet na euro 2012 jest wałkiem. Na razie są zapisy, potem losowanie a na końcu płacisz. Dziś w radio mówili, że powstało kilka stron naciągaczy w tym jedna z odwróconą Polską flagą. Trzeba się pilnować. |
jakby ktoś miał problemy z zaklepaniem biletów na euro poprzez francusko języczną stronę ( najszybciej działąjąca strona uefy ), to piszcie. Ja sobie w końcu poradziłem i zaklepałem;
http://oi55.tinypic.com/jtt7hi.jpg i przyszło potwierdzenie :D http://oi52.tinypic.com/vq6zpx.jpg |
http://allegro.pl/pistolet-wiatrowka...486570404.html
Ma ktoś taką wiatrówkę ? Warto to kupić czy polecacie coś innego ? |
Wie ktoś jak ustawić sobie obrazek zamiast nicku na Youtubie??
|
Miał ktoś taki odtwarzacz ??
http://allegro.pl/4-3-cala-1-6-mln-o...477853157.html albo http://allegro.pl/8gb-3-5-cala-odtwa...477853158.html Chodzi mi o to że to jest chińskie jest co prawda rok gwarancji ale różnie to bywa , albo może mi ktoś poleci jakiś odtwarzacz z tej pułki cenowej chodzi mi o spory wyświetlacz i min 4 gb . Jak by ktoś coś wiedział to proszę na PW |
Może ktoś polecić jakąś fajną kawiarnie lub pub okolicach Królewskiej?
Otwartą minimum do 23 ? |
|
Przekształć wykres funkcji f(x) = (x-1)kwadrat + 2 tak aby otrzymać wykres f(|x|).
Może ktoś powiedzieć o co chodzi w treści tego zadania? |
Narysuj sobie wykres f(x), a potem to co jest na prawo od osi y, to przenieś na drugą stronę (symetria osiowa)
|
Jaka jest przyczyna tego, ze glowna strona TWSD chodzi dramatycznie wolno? Z zadnymi innymi stronami nie mam problemu, tylko z ta...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl