Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Kobieta_Wislak 28.02.2011 01:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 1057071)
(...) Co oznacza emotka :-X? Praca domowa drugoklasisty :O.

brak mi słów

oznacza :D
następnym razem daj młodemu słuchawkę i niech zadzwoni do cioci :-p

TSW Fanatyk 28.02.2011 09:43

Do kiedy jest prowadzona sprzedaż karnetów? do piątku?

DYRU 28.02.2011 18:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 1057087)
Znalazłem coś takiego

:-X Usta użytkownika są zapieczętowane

Ja bym to skojarzył, że ktos ma zaciśnietą dupe :D

hehehe

Polceic ktos laptopa do 2 tys??
wygladac nie musi ma chodzić i sie nie psuć. ogromnych wymagań nie mam

hrabia 28.02.2011 20:02

czy może ktos polecić tani nocleg w Rzeszowie ?

Michal_b3 28.02.2011 20:28

Moze ktos pomoc ze sciagnieciem simlocka z nokii 6070? Za pomoc oferuje 4pak piwa ;) Jakies programiki z internetu nie dzialaja, wiec podejrzewam, ze potrzebny jest kabel. Z gory wielkie dzieki za pomoc.

nbp 28.02.2011 20:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbp (Post 1056903)
gdzie w Krakowie mogę kupić pączki typu " Donat " ?
czyli pączek bez nadzienia, a z dziurką ?

http://id.media2.88db.com/DB88Upload...6F55D81571.jpg

ważne :)
150 znaków

Kobieta_Wislak 28.02.2011 21:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbp (Post 1057683)
donaty

Na Statoil są takie pączki ;]

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DYRU (Post 1057581)
Ja bym to skojarzył, że ktos ma zaciśnietą dupe :D

dam sobie rękę uciąć że część 6-ścio latków też tak pomyślała ;)

eryk_cartman 28.02.2011 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hrabia (Post 1057643)

Napisz kwote i jaka okolica Cie interesuje to Ci cos poradze.

szczepanwislak 28.02.2011 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hrabia (Post 1057643)

Na krzyżówce ul. Okulickiego z ul. Krakowską, obok budynku szpitalnego MSWiA, można powiedzieć, że jest to wejście, które również prowadzi do pobliskiej pizzerii. W zasadzie jest to ten sam budynek.

Nie jest to 100% pewne, to tylko taki namiar, sam bowiem dokładnie nie orientuje się w tych sprawach. Zaś odradzić Ci mogę pobyt w hotelu prezydenckim, z racji oczywiście wysokich kosztów

eryk_cartman 28.02.2011 22:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczepanwislak (Post 1057770)
Na krzyżówce ul. Okulickiego z ul. Krakowską, obok budynku szpitalnego MSWiA, można powiedzieć, że jest to wejście, które również prowadzi do pobliskiej pizzerii. W zasadzie jest to ten sam budynek.

Nie jest to 100% pewne, to tylko taki namiar, sam bowiem dokładnie nie orientuje się w tych sprawach. Zaś odradzić Ci mogę pobyt w hotelu prezydenckim, z racji oczywiście wysokich kosztów

Reshotel dokladnie sie nazywa. Odradzam zdecydowanie, ceny nie sa jakies rewelacyjne a warunki tragiczne.

szczepanwislak 28.02.2011 22:19

o widzisz, a wydawało mi się iż jest tam względnie cenowo i warunkowo, ponieważ z tego co się orientuje nawet studenci w nie małej liczbie z tego miejsca korzystają. Ale zdam się na twoją wiedzę, na pewno większą od mojej dlatego i ja również już nie polecam tego miejsca. :)

I przy okazji ja się czegoś dowiedziałem :)

Marcinnno 01.03.2011 12:33

Gdzie w Krakowie moge zeskanować dokumenty ?

szczepanwislak 01.03.2011 13:20

A teraz ja z kolei mam pytanie. Chodzi mi o wszystkie szczeble kwalifikacji trenerskiej, oczywiście w piłce nożnej.
I czy wygląda to następująco :
- trener instruktor
- trener II klasy
- trener I klasy
- trener z licencją UEFA PRO ??

Czy może pomyliłem zestawienie ?? I czy jest jeszcze coś wyżej od dyplomu UEFA PRO ??

brylant17 01.03.2011 19:23

Co jest ze stroną Uefa.com ? jak zapisuje swoje dane po wejściu mam wszystkie pola czyste...

WiślakMyślenice

Nie wbiłem się,ale czekając 10 min ten pasek ledwie drgnął....Co do danych to dobrze wpisuję....

WiślakMyślenice 01.03.2011 19:29

Wbiłeś już na portal biletowy? Ja mam właśnie cały pasek oczekiwania.

Orientujesz się ile czasu minie zanim będę mógł wejść?

Poza tym- może coś źle wypełniłeś? Cofają potem wszystko ze względów bezpieczeństwa...

palon 01.03.2011 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1058111)
Co jest ze stroną Uefa.com ? jak zapisuje swoje dane po wejściu mam wszystkie pola czyste...

Od poludnia nawijaja, ze maja problemy techniczne. Serwer jest "przeciążony" ze wzgledu na liczbe osób, ktore chca sie zalogowac.

Jaroo1 02.03.2011 09:04

Mecz z Polonia Bytom 20 marca o godz 17:15. Jesli bedzie organizowany specjal to o ktorej godz powinien mniej wiecej odjezdzac z Krakowa? (jesli ktos pamieta to ile godzin przed meczem odjezdzaliscie rok temu?)

Endorfinka 02.03.2011 11:50

Do Bytomia jechaliśmy około 2,5 h, a 4,5h wcześniej była zbiórka, jeśli dobrze pamiętam

nbp 02.03.2011 11:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1058111)

WiślakMyślenice

Nie wbiłem się,ale czekając 10 min ten pasek ledwie drgnął....Co do danych to dobrze wpisuję....

podobny burdel był w 2007, rok przed ME w Austrii i Szwajcarii. Z tym że wtedy wchodząc na swoje konto na kupbilet.pl ( tam kupowano bilety ), widziałeś dane osobowe obcych ludzi zamiast swoich. Jak dawałeś F5 to dane innej osoby Ci się pojawiały....pesel, nr dowodu, adres zamieszkania...co chcesz :D

a co do uefy to ja wczoraj o 3 w nocy próbowałem i nic...więc ja nie wiem jak dziennikarzowi tvnu udało się dzisiaj o 7 rano to zrobić.
Ja mogę czekać i 4 h i tak ni emogę kupić.

Więc:

www.fr.eufa.com - francuska strona uefy, i robisz to samo co na polskiej. euro 2012 -> bilety -> na dół strony -> portal biletowy. LOGIN I HASŁO JEST TO SAMO NIE ZALEŻNIE OD JĘZYKA PRZECIEŻ :).
PO 5 MINUTACH PASEK MI SIĘ ZALOGOWAŁ DO KOŃCA I PRZEZ ŻABOLSKĄ STRONĘ ZAMÓWIŁEM.

POWODZENIA

http://i53.tinypic.com/t50m78.jpg

WAŻNE :

jestem cały czas na tej stronie francusko-języcznej i nie wiem co wybrać. Wziąłbym 4 bilety na mecz otwarcia Polski w Wawie ale.... BILETY BĘDĄ IMIENNE !
TO JAK PÓJDĘ Z OJCEM, I BRATEM NA MECZ ? WZIĄŁBYM 3 , ALE MOŻE BYĆ PROBLEM.... I NIE WIEM CO TERAZ
HEH

nbp 02.03.2011 12:21

sorry że bez edycji posta wyżej.

JAK WEZMĘ PO 4 BILETY NA KAŻDY MECZ POLSKI ( 2 MECZE W WAWIE, JEDEN WE WRO ) + NP. PÓŁFINAŁ TO PRZECIEŻ PARĘ TYSIĘCY WYNIESIE - i co ? ja mam tą kasę wpłacić załóżmy do miesiąca czasu po zaklepaniu tych biletów ?

Nie pytałbym Was o to, gdyby Polska strona normalnie działała, a na tej francuskiej boje się w cokolwiek kliknąć.

a jak z płatnością ? do kiedy trzeba zapłacić ??

FraMat 02.03.2011 12:22

W lipcu będzie uruchomiona na UEFA strona odsprzedaży biletów. Chetni do zakupu zgłaszają się poprzez rejestrację imienną i możesz tam "odsprzedać" bilety ojcu czy bratu

Konfliktowy 02.03.2011 12:54

nbp: rozumiem,że teraz wybierasz tylko bilety itp ale i tak podlegasz losowaniu, którego tam wyniki mają być w połowie kwietnia?

EDIT:
Trochę dziwne, że płacimy za coś, co tak naprawde nie jest pewne czy dostaniemy...

nbp 02.03.2011 13:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konfliktowy (Post 1058661)
nbp: rozumiem,że teraz wybierasz tylko bilety itp ale i tak podlegasz losowaniu, którego tam wyniki mają być w połowie kwietnia?

no teraz wybierasz bilety na interesujące Cię mecze i płacisz. Na ostatniej stronie formularza podajsz numer swojej karty, albo podają CI numer konta i robisz przelew.
Ale 3 bilety na każdy mecz Polski ( 3, najtańsza kategoria ) i robi się nagle około 1200 :|. a wyniki będą za ok 1,5 miesiąca

Wszystkie 9 biletów będzie na moje nazwisko i do mnie przyjdą, a potem trzeba jeszcze je wymieniać / przerejestrowywać albo opylać na allegro... ....a, burdel jakich mało.

Dalej nie kupiłem biletu, bo trzeba kasy pierw poszukać.

spirit 02.03.2011 13:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbp (Post 1058665)
no teraz wybierasz bilety na interesujące Cię mecze i płacisz. Na ostatniej stronie formularza podajsz numer swojej karty, albo podają CI numer konta i robisz przelew.
Ale 3 bilety na każdy mecz Polski ( 3, najtańsza kategoria ) i robi się nagle około 1200 :|. a wyniki będą za ok 1,5 miesiąca.

Nie ....... i nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez UEFA.com
Question
When do I have to pay for the tickets?
Answer
Individual Match Tickets and Venue Series have to be paid for immediately after they have been allocated, that means in May 2011, after the lottery held in April.

Losowanie w kwietniu, jeśli "wygrasz" bilety płacisz w maju.

DominoForza 02.03.2011 14:01

zgubilem karte debetowa i zablokowalem ja szybko,nic nie zginelo ktos wie czy ponosze jakies obciazenie z tego faktu ? czy place za wyrobienie nowej i tyle ? jakie mniej wiecej koszty ? aliorbank

1q2 02.03.2011 14:26

Zadzwoń na infolinię to się dowiesz:>
Ogólnie za wyrobienie karty tylko zapłacisz, co najwyżej kilkadziesiąt zł.

nbp 02.03.2011 14:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DominoForza (Post 1058702)
zgubilem karte debetowa i zablokowalem ja szybko,nic nie zginelo ktos wie czy ponosze jakies obciazenie z tego faktu ? czy place za wyrobienie nowej i tyle ? jakie mniej wiecej koszty ? aliorbank

w pnb paribas fortis 29 złotych nowa karta. Wszystko zależy od banku, ale nie są to jakieś mega ogromne koszty. Tyle że tydzień przynajmniej poczekasz na wyrobie nowej i aż przyjdzie z centrali do Ciebie do domu.

2 listy przychodzą nie wiem czy wiesz, w jednym liście kod pin, w drugim karta.

DominoForza 02.03.2011 14:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbp (Post 1058715)
w pnb paribas fortis 29 złotych nowa karta. Wszystko zależy od banku, ale nie są to jakieś mega ogromne koszty. Tyle że tydzień przynajmniej poczekasz na wyrobie nowej i aż przyjdzie z centrali do Ciebie do domu.

2 listy przychodzą nie wiem czy wiesz, w jednym liście kod pin, w drugim karta.

dzieki wielkie

mic 02.03.2011 14:53

Takie glupie pytanie, jak podczas rozmowy na skypie dodac do video rozne efekty typu maski i inne glupie rzeczy, ktore sa 'przeczepione' do twarzy i za nia podarzaja ?

--
Ed: Cyberlink YouCam jakby cos to dziala

David. 02.03.2011 15:55

Mic z Video rozmowy na Skype nie korzystałem, ale bawiąc się kiedyś w czat ruletkę, takie efekty można było osiągnąć za pomocą zewnętrznego programu, np: dołączonego do kamerki itp. Tam się wybierało efekt i szedł on na wszystkie programy wykorzystujące kamerkę.

aluszkaa 02.03.2011 16:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konfliktowy (Post 1058661)

EDIT:
Trochę dziwne, że płacimy za coś, co tak naprawde nie jest pewne czy dostaniemy...

Strona www na której masz polecenie zapłaty za bilet na euro 2012 jest wałkiem. Na razie są zapisy, potem losowanie a na końcu płacisz.
Dziś w radio mówili, że powstało kilka stron naciągaczy w tym jedna z odwróconą Polską flagą. Trzeba się pilnować.

nbp 02.03.2011 17:14

jakby ktoś miał problemy z zaklepaniem biletów na euro poprzez francusko języczną stronę ( najszybciej działąjąca strona uefy ), to piszcie. Ja sobie w końcu poradziłem i zaklepałem;

http://oi55.tinypic.com/jtt7hi.jpg

i przyszło potwierdzenie :D

http://oi52.tinypic.com/vq6zpx.jpg

PotiWisla 03.03.2011 02:41

http://allegro.pl/pistolet-wiatrowka...486570404.html

Ma ktoś taką wiatrówkę ? Warto to kupić czy polecacie coś innego ?

maksinho 03.03.2011 15:44

Wie ktoś jak ustawić sobie obrazek zamiast nicku na Youtubie??

didzej132 03.03.2011 15:53

Miał ktoś taki odtwarzacz ??
http://allegro.pl/4-3-cala-1-6-mln-o...477853157.html
albo
http://allegro.pl/8gb-3-5-cala-odtwa...477853158.html
Chodzi mi o to że to jest chińskie jest co prawda rok gwarancji ale różnie to bywa , albo może mi ktoś poleci jakiś odtwarzacz z tej pułki cenowej chodzi mi o spory wyświetlacz i min 4 gb . Jak by ktoś coś wiedział to proszę na PW

TSWalos 03.03.2011 16:17

Może ktoś polecić jakąś fajną kawiarnie lub pub okolicach Królewskiej?
Otwartą minimum do 23 ?

Kocur 03.03.2011 16:36

http://www.kawiarnia.krakow.pl/

Akwarium na Lea - bardzo miły lokal.

arrosmay 03.03.2011 17:36

Przekształć wykres funkcji f(x) = (x-1)kwadrat + 2 tak aby otrzymać wykres f(|x|).
Może ktoś powiedzieć o co chodzi w treści tego zadania?

murray 03.03.2011 17:42

Narysuj sobie wykres f(x), a potem to co jest na prawo od osi y, to przenieś na drugą stronę (symetria osiowa)

Serwatkus 03.03.2011 18:46

Jaka jest przyczyna tego, ze glowna strona TWSD chodzi dramatycznie wolno? Z zadnymi innymi stronami nie mam problemu, tylko z ta...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl