![]() |
Cytat:
Zobaczymy, czy Patryk zapracuje na danie mu jeszcze jednej szansy, tzn. Moskal mu ją na pewno da, chodzi mi bardziej o osoby decyzyjne w naszym klubie. |
Mam nadzieje, że Patryk mówi o grze do końca życia na darmo albo za przysłowiowe "pampersy". Bo inaczej to wygląda jak sie okaże jego miłość jest podobna do tej Wieszczyckiego do ŁKS-u, czyli "mogę pracować nawet za darmo o ile sowita wypłata jest na koncie na czas". Znaczy, że mogę grać w Wiśle nawet i 10 lat jeżeli dostane tyle ile będe chciał.
Ja już nie wierze w te wielkie obietnice piłkarzy. |
Cytat:
"Wydaję mi się, że trener nie czuł atmosfery. Można przegrać mecz z Podbeskidziem, z Górnikiem Zabrze, choć - jak podkreślam - Wiśle nie wypada przegrywać z takimi drużynami, a już mecz z Cracovią to jest w ogóle świętość. " |
Cytat:
jak będzie to się okaże .. |
Bez przesady z tym do końca życia. Ja bym Patryka zostawił w klubie bo się chłopak stara. Ale dla mnie niedopuszczalne jest, że on dalej twierdzi, że jest w stanie nie wyjść na mecz jeśli w jego odczuciu trener nie będzie z nim fair. Co to w ogóle ma znaczyć? Przyjdzie trener, posadzi go na ławce bo będą lepsi i potem on mu odmówi gry bo w odczuciu Patryka on jest the best.
|
Cytat:
|
Co do Patryka i jego gry w Wiśle- nie zapominajcie, że gra w piłkę to jego praca. Widać, że chłopakowi zależy, że Wisła nie jest mu obojętna.
Niby dlaczego on ma zarabiać mniej niż te Jaliensy czy inne Kirmy? Niech walczy chłopak o swoje, jednocześnie nie zapominając o tym, że Wisła to nie Basałaj czy Valckx. :) Nie wiem dlaczego u nas tak jest, że "nasi" zarabiają zawsze mniej (jak wcześniej Brożkowie), niż najemnicy zza granicy... Podobno chcemy Polaków, ale za nich czy im nie chcemy [godziwie] płacić... Niech sprzedadzą Kirminho, a przedłużenie kontraktu z Małym to powinien być priorytet transferowy. |
"Z mojej perspektywy mogę powiedzieć, że nie możemy się doczekać meczu rewanżowego. Wtedy pokażemy Cracovii, jak się gra w piłkę.."
Oj Patryk nie może być inaczej! |
Dlatego też ten tatuaż. Z tego co słyszeliśmy, masz teraz nowy. Jaki i gdzie?
Mam nowy (śmiech). Jest to legenda Wisły, Henryk Reyman. Od zawszę chciałem mieć tatuaż z jego podobizną. Sporo o nim czytałem i wiem, że był to człowiek z charakterem, który - tak jak ja - nienawidził przegrywać. Strzelał dużo bramek dla Wisły, został legendą. Ktoś mi kiedyś powiedział, że mamy coś ze sobą wspólnego :) „Mój Reyman” znajduje się na barku. Widział ktoś ten tatuaż? :) |
Trzeba czekac do jakiegos wygranego meczu, na pewno Patryk zdejmie koszulke heheh ;)
|
Z tematu o pucharach :
Cytat:
|
Cytat:
W szczególności, że do Danii nie pojedzie ze względu na kontuzję. Daj Panie Boże, żeby przepracował cały okres przygotowawczy i na wiosnę grał bez kontuzji, bo naprawdę szkoda gościa.. |
Cytat:
to chyba normalne ze kadra meczowa wynosi 18 zawodników + ew 1 na wypadek jakiś kontuzji Boguski co prawda wygląda chyba najlepiej , od pamiętnego meczu z Legią , jednak to co martwi to jego ciągłe upadki , przewracania się . Dobrze zauważyło to weszlo , że w stykowych sytuacjach zawsze musi zaryć dupą/ kolanami o ziemię . Nie ma co się dziwić ze tak często łapią go kontuzje . Nie mniej jednak w tym spotkaniu podobał mi się chociazby o niebo bardziej niz Garguła w dotychczasowych wystepach . Widać było tak z 30% dobrego starego Boguskiego . To już coś . Inna sprawa że mając do dyspozycji na 4 ofensywne pozycje 8 zawodników rzeczywiście cięzko może mieć z wejciem na ławke , a co dopiero do składu . |
Cytat:
Przychodzi kontuzjowany emeryt z Homolandii to samo. Napiszą że idzie chińczyk będzie tak samo, zaczną liczyć ile koszulek w chinach będą mogli sprzedać, dać mu dwa tryliony złotych. Jest młody Polak, związany z Wisłą, mocno specyficznie, mocno emocjonalnie, na pewno nie obojętnie podchodzący do swojej pracy, niech zapierdala za "czapkę gruszek", stuli pysk i się słucha naszych nowych "wielkich piłkarzy" i równie wielkich "kibiców". A jak nie pasuje to go ożenić na zachód, wschód, obojętne. |
Rafał i tak juz gra o niebo lepiej niz jak wchodzil zaraz po kontuzjii.Powiedzial bym ze grac nawet dobrze,gdybym nie pamietal ,tego starego Boguskiego.To byl kawał piłkarza.J***ny Borysiuk.
|
A Patryk nie ma przypadkiem kontraktu do 2014?
|
Cytat:
[10 znaków] |
"Szlachetna Paczka" - dla tych co nie zaglądają na oficjalną.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...go_potrzebuja/ Osman w stroju Św. Mikołaja genialnie wygląda. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pytanie z innej beczki.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._Danii//55475/ Wie ktoś może jak sie nazywa producent tych słuchawek Meliksona ? Dzięki Lupo! |
To są słuchawki Monster Beats by Dr. Dre.
http://www.beatsbydre.com/ |
Cytat:
|
Mały chyba z nami zostanie do konca kariery :)
Szacunek dla niego za ten tatuaż. Wszyscy przeciwnicy Małego puknijcie się w czoło! |
Dla Małego najlepiej u nas.
W końcu ze wszystkimi( no prawie ) dogada sie po polskiemu :) |
Zmieniając temat z Małego na Wilka - gość mi zaimponował. Przelał krew za Wisłę !
|
jest jakas fota tatuażu Małego? jestem bardzo ciekaw jak wygląda
|
Cytat:
Mówiłem to już kilka razy, ale z Czarka będą ludzie. |
Czarek, Mały, Guła - brawo i oby tak dalej. Cieszę się, iż Polacy decydują o obliczu zespołu w tak ważnym meczu i pokazują, że za Białą Gwiazdę na boisku zawsze powinno się walczyć do upadłego .
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl