![]() |
Myliślicie ze może przelew przyjdzie w środę? A tak na poważne to kto jest Keyser Soze w tej układance?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zastanawiam się jak się rozwiązuje umowę za porozumieniem z kimś kto przrbywa w areszcie śledczym, z kimś kto ze swoimi zarzitami przebywa raczej w jednoosobowej celi bez możliwości kontaktu nawet z rodziną.
Chociaż. ... pewnie Miss Piggy wciąż jest pełnomocnikiem. |
Cytat:
|
Cytat:
Do tego Misiek uciekł do Włoch zanim to zrobił mógł ogarnąć sprawy formalne. |
Cytat:
Może podpisać papiery, lub upoważnienie. |
A mnie zastanawia co dalej z Vanna? Na twitterze dalej sie ma za wlasciciela Wisly. Mam nadzieje ze nie bedziemy swiadkami jakiejs zemsty Vanny i pozwania Wisly za zerwanie umowy itd. Kto wie jak ta "na kolanie skonstruowana" umowa wyglada...
|
Cytat:
|
Cytat:
Wszystkim osobom ktore maja w Wisle w sercu zycze abysmy mogli obchodzic sylwestra z Wisla rowniez za rok |
Cytat:
|
.........abc
|
Cytat:
Czytaj więcej: https://dziennikpolski24.pl/ts-wisla...la/ar/13774876 9250 zł za 580 m2 to moze (a i tak ciężko) wynajmiesz nieogrzewany magazyn na obrzeżach miasta, a nie taki lokal w centrum miasta. |
Cytat:
I dlatego właśnie tak ważne miejsce w tym komunikacie zajął ten fakt? |
Cytat:
WISLA SHARKS, KUR.A SZAJS! |
Cytat:
|
Analizowanie umowy, którą się współtworzyło(!!!) i podpisało kilka dni temu pokazuje jacy ludzie tam są "kompetentni".
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko ktos kto jest kibicem tego drugiego klubu po drugiej stronie Blon mogl tak zarzadzac tym klubem jak TS nim zarzadzal.
|
Szczęśliwego Nowego Jorku, Vanna.
|
Operacja się udała. Pacjent zmarł.
|
|
heoij, bardzo Ciebie prosze, daj sobie juz na wstrzymanie z tymi zjebanymi obrazkami.
|
Wyjątek z komunikatu TS:
"Została również zwarta umowa najmu z innym podmiotem." ZWARTA??? Nawet nie zadali sobie trudu i nie przeczytali tego "oświadczenia". Teraz będą analizować umowę, którą zAwarli z tymi cudakami zerwanymi z choinki dopiero co tj. kilka/kilkanaście dni temu??? Alzheimer czy jak??? Pisałem już wcześniej, ta trójka jest/a właściwie była (bo mam nadzieję już ich NIE MA) bardziej karykaturalna niż Mereś. No, chyba że będę musiał ich przepraszać, bo ww. założą sprawę i wygrają jeszcze jakieś pieniądze/ odszkodowanie od TS (bo przecież TS przegrywa wszystkie sprawy z każdym). W końcu prawnik u sterów. Może w umowie stoi że TS ma jeszcze dopłacić w zamian za oddanie klubu przebierańcom??? Nie wiem, czy są to słupy Sarapaty, czy jakieś dziady działąjące na własną rękę, ale Wisłą jest pośmiewiskiem na całą POlskę, i to nie przez wpisy na tym forum, ale przez działania "prawilnych" kibolskich władz TSu. Aha, i jeszcze nie piszcie proszę o biednym Ludwiku. Bajki o dobrym carze i złych bojarach nie kupuję. Gdzie kasztelaniec v 2.0 vel filipski??? Niestety, ale to oświadczenie oznacza chyba rozsypkę drużyny i w najlepszym wypadku dogranie sezonu juniorami i/lub desperatami, co będą chcieli grać za darmo w zamian za ekspozycję w ekstraklasie. Może już pora wysyłać oferty po świecie i niższych ligach. Jakieś dudu goal machines z Indii albo Carlo Costly 2.o z Hondurasu??? Kiedyś mieli ściągać jakiegoś Łatkę czy innych Ćwielongów i płakano, że za słabi. No to teraz takich tuzów będzie można co najwyżej prosić o zaszczycenie swoją osobą. |
najpierw pzpn musi uprawnić nowych zawodników
|
ciekawe co teraz spotka wisle przypuszczam ze reszte sezonu dogra zarzzad slupow ms pigi i miska dobija klub bardziej i zdegraduja do 4 ligi
|
Cytat:
|
Cytat:
Mnie też :-D (cóż nam innego pozostało? ) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl