![]() |
pogoda niedobra :<
|
Poziom meczu tragiczny.. Korona od 10-15 min broni się jak w A-klasie a Jaga atakuje jak zespół z klasy C.
|
Oby się utrzymało 1-1. . Panie Turek, kończ Pan tą żenadę bo wynik idealny. Nikt nie odjedzie.
|
Przech.j Franek.... W tej formie to on może i do czterdziestki dociągnąć...
|
Korona dno... są mistrzem symulki i fauli w naszej lidze.
|
Cytat:
|
Ktoś wie co z Małkowskim?
|
Ja w sprawie wczorajszego meczu, najlepszym obrońcą w naszym zespole był... Wasiluk. Ani chybi w Cracovii muszą jakiegoś wirusa na boisku rozpylać, że facet gra w WKS-ie o klasę lepiej niż u waszej sąsiadki.:p
Nie byłem przekonany do tego wypożyczenia, ale widać, że Lenczyk miał nosa.:D |
Włączyłem mecz w 75 minucie i pomyślałem , że wcześniej było mordercze tempo bo zawodnicy obu drużyn ze zmęczenia potykali się o własne nogi .Jeżeli faktycznie cały mecz było takie człapanie to cieszę się , że straciłem jedynie 15 + 8 min życia a nie całe 90 plus czas doliczony .Poziome samej końcówki przypominał poziom meczu drużyn B klasowych .
|
Franek to Franek ...
Małkowski ma złamany nos. Tak mówi w C+ Ktoś może mi powiedzieć czemu Polonia gra trzeci mecz z rzędu u siebie? |
Bruno to ma fuksa do tych bramek - strzal, rykoszet od Chaveza i zmylony Pareiko - teraz strzał, rykoszet i Bodzio W zmylony
|
Hej, mam dekoder od Canal Plus i nie działa mi opcja wyłączenia komentarza na C+Sport HD która rzekomo została dodana. Naciskam + i przelaczam z opcji polski na 'język' i ciągle słyszę tych irytujących 'fachowców' :/ Help
|
Cytat:
|
Słabo bo słabo ale 3 punkty dopisze na swoje konto. My też słabo, ale zdobywajmy te 3 punkty:)
|
Zdobyli 3 punkty ale powinni jak to sie mowi "dobic frajera", przykre ale LKS gra jak jakas zbieranina z ligi okregowej.
Kazdy mecz ktory rozegrali w tym sezonie z ich strony stal na zenujacym poziomie. Mam nadzieje ze Janek na dzisiaj jakos fajnie ustawi druzyne i pokusi sie o punkcik :D |
Mecz jak w starych "dobrych czasach" czyli gdzieś na przełomie XX i XXI wieku. Gdyby wtedy odbył się taki mecz jak dzisiejszy Wisła - Zagłębie, powiedzmy w ostatniej kolejce i Wisła potrzebowałaby punktów to właśnie tak by to wyglądało. I nawet nie chodzi mi o postawę sędziego tylko Zagłębia Lubin. Spowodowali dwa karne totalnie z dupy w całkowicie niegroźnych sytuacjach i to takie żywcem wyjęte z Fryzjera. Najpierw ręka w górę przy główce we własnym polu karnym, a potem faul bramkarza w całkowicie niegroźnej sytuacji, gdzie jego interwencja była totalnie niepotrzebna :)
Dawno nie widziałem meczu przegranego tak chamsko na własne życzenie. A myślałem, że to poważna drużyna jest to Zagłębie. |
Cytat:
|
Niekoniecznie, bo kiksy, błędne decyzje, kopnięcie w ziemię i cała reszta to faktycznie nieudolność. Natomiast wyskoczenie z ręką na baczność we własnym polu karnym czy ostry faul bramkarza na skraju pola karnego w otoczeniu dwóch właśnych obrońców to jest szczyt. Może i nieudolność, ale niecałe 10 lat temu druk jak nic :)
|
Jasne, ta Wisła to zawsze ma karne z kapelusza. W druga strone to na pewno karny byłby prawidłowo podyktowany :rotfl: Czasami myslenie niektorych polskich kibicow powala mnie na kolana
Cytat:
|
Czy ktoś tu pisze o karnym z kapelusza?
EDIT: taaa, i pewnie o tych z Hyde Parku w Oragne.. i stąd zacząłeś zdanie od "Jasne" :) |
Cytat:
Była ręka zawodnika Zagłębia? PS Swoją drogą ten drugi rzut karny nie przypomniał wam bodajże karnego w meczu Wisła - Legia w tamtego sezonu? |
Cytat:
|
Ilu sie napina Wislakow na necie? Podobna ilosc. Przestancie pie**** bo az sie niedobrze robi. Wiecznie pokrzywdzeni lub wiecznie napinajacy sie kibice tej czy tamtej druzyny.
Wygraliscie, ok, nic wiecej nie pisze bo sie zacznie. Jak za komuny. |
Ten Marciniak jest jakiś nienormalny. Jak na razie sędziował 3 spotkania i podyktował 6 rzutów karnych, z których może jeden nie był naciągany.
|
Dla Kazka Węgrzyna karnego nie było.Już kiedyś pisałem,że ten pan doskonale wie co w trawie canalo-plusowej piszczy,czyli od kogo zależy jego długotrwałe zatrudnienie w owej instytucji.No,a jak wiadomo tam urzęduje legijna jaczejka.Trochę sobie z pana Kazia żartuje,ale gdyby podobna sytuacja była z drugiej strony,to karny byłby ewidentny,a on na czynniki pierwsze rozłożyłby głupotę obrońcy Wisły. P.S. @kreseq,tę nieszczęsną dyskusję zaczął 0 22. Ja też się zdenerwowałem,że Górnik wczoraj nie utrzymał remisu,no ale żeby aż tak?
|
Cytat:
W C+ wszyscy eksperci są za Legią. Szymkowiak i Mielcarski są nawet jej kibolami. |
Dla mnie ten Marciniak, to jakaś karykatura sędziego jest. I nie mówię o jego karnych w tym meczu (tzn. ta ręka się broni i nie mam pretensji, choć 9/10 sędziów by na to nie zwróciła uwagi i raczej też nikt by nie miał pretensji - ale to żaden powód, by twierdzić że karny z kapelusza), raczej o jego cholernie przypadkowych decyzjach przez cały mecz (bez faworyzowania którejkolwiek drużyny). Ktoś kogoś lekko pchnął - faul. Ktoś komuś wjechał wyprostowaną nogą w kolano - gwizdek milczy. Rachwał tam prawie nogę komuś urwał i Marciniak nie odgwizdał. Boczni to samo, Iliev się przewraca o powietrze dwa metry od sędziego, a ten prawie sobie ręki nie urwie od machania chorągiewką.
Swoją drogą, Isailović nie powinien był dostać czerwonej za tamten faul? Idiotyczna interwencja, widać nerwy im puściły. Z naszego punktu widzenia szkoda, jakby Zagłębie grało w drugiej połowie tak jak w pierwszej, to raczej remis by wyciągnęło... wyraźnie się spalili w drugiej. W dodatku Pawłowski, Małkowski i Gancarczyk to pary mieli na 45 minut, potem już tylko gra na alibi... Reprezentanci, psia ich mać... Cytat:
|
Cytat:
To trzeba się na prawdę starać żeby stworzyć sobie sporo dobrych sytuacji, przeciwnikowi w zasadzie nie dać za bardzo pograć(oprócz poprzeczki Garguły) i przegrać 0-1 a i 0-2 mogło być;) Na dziś Wisła z faworytów zdecydowanie najgorsza jeśli chodzi o jakość gry. |
Cytat:
Z sędzią to jeszcze nie do końca czaję tego karnego pierwszego, bo Marcniak chyba na poczatek dał.... przywilej korzyści i zaczał patrzeć za piłką w zupełnie innym kierunku niż tam gdzie była ta ręka. Dopiero musiała minąć chwila, by ponownie się odwrócił i dał karnego. Albo dał przywilej:D Albo myślał czy dobrze widział:D Albo liniowy mu dał jakiś sygnał elektroniczy (nie wiem czy coś takiego jest). |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl