![]() |
Tylko,że wtedy i tak będziesz musiał ładować konto co miesiąc po 50zł albo po 30zł aby mieć ważność konta :)
W Plusie w miksie musisz zasilać telefon co miesiąc wybraną kwotą(30 najniższa) co po każdym zasileniu przedłuża ci ważność konta o 30 dni. Więc nie nagromadzisz gotówki na koncie chyba że nie będziesz dzwonił albo bardzo mało :) Zasilenia mniejsze jak kwota w umowie nie przedłużają ważności konta. Cena przy kwocie 30zł co miesiąc telefon HTC Wildfire kosztuje 369zł przy zasileniu co miesiąc 50zł koszt telefonu to 70zł. A jak bys wziął abonament na osobę prywatną za 29zł to telefon HTC dostaniesz za 500zł. (12mieisęcy) Kup telefon na allegro za 700 zł masz nówke bez simlocka na 24miesięcznej gwarancji :) W Orange pewnie podobnie może kwoty nieco inne. PS. Siostra się z miksa szybciutko wyleczyła jak zapłaciła kare 700zł za 2 dniowe opóźnienie doładowania |
jak bedzie z karnetami w tej rundzie ?
tzn bedzie mogla wejsc na karnet inna osoba ? |
ponawiam pytanie z fimlowego
piosenka z filmu Damned united (przeklęta liga) , przedostatnia scena w której spotykają się Brian i Peter nigdzie tego znaleźć nie można :(( |
|
Cytat:
|
Cytat:
Doładowanie konta w mixie w plusie za 30 zł przedłuża jego wartość o 30 dni. Ale jak nie wykorzystasz kasy, to przechodzi przecież na następny miesiąc. Więc ładuje rok ( aż mi się skończy umowa w playu ) i mam parę stówek na koncie w plusie do wykorzystania. Tak ? Co do allegro to ze wszystkich HTC WildFire które tam są - tylko 5 sztuk jest rzeczywiście nowych. Reszta to telefony sprzedawane przez serwisy gsm....a wiadomo że dla nich nowa płyta głowna i założenie obudowy z folią to nie problem.. === era - 6 lat robili mnie w ciula na abonamencie, więc już tam nigdy nie wrócę play - jestem od dwóch lat w mixturze, i wiem że oprócz wielu telefonów nic nie mają ciekawego, bo ten ' stan darmowy w play ' tyczy się tylko tych którzy kupią sobie starter w kiosku - a jak człowiek podpisuje z nimi umowę - mixture, kupuje teleofon to....smsy ma dalej po 18 groszy a darmowych minut do play czy z wybranym nr. w play NIE MA ! Więc ja pieprzę taki deal pomarańcza - pelikan i pantera po 29 złotych co miesiąc. Jedno daje smsy extra a drugie minuty +1200 min z 1 nr co miesiąc - no właśnie. z wybranym numerem z ? Orange ? Czy z innej sieci może być ? plus - nie rozumiem już ani ich reklam z kabaretem mumio, ani tych tatusiowych, macierzyńskich, plusikowych i bezliku rozmów...Wchodzę w zakładkę bezlik rozmów 30 zł co miesiąc a tu się okazuje że to nie żadna taryfa tylko opcja którą możesz sobie włączyć sms... :|. Więc totalnie nie ogarniam naszego rynku telefonii komórkowych. a chce kupić po prostu do 5/6 stów HTC Wildfire i nie wiem którego dziada wybrać. Zieloną mordę czy zgniłą pomarańczę ? Co radzicie konkretnie ? i pytanie zagadka....jaka jest różnica między konkretnymi taryfami w plusie, bo na stronie miną godziny niż człowiek to odgrzebie, a ich wyszukiwarka o kant dupy rozbić: http://i52.tinypic.com/66iz4w.jpg |
Cytat:
wielkie ale to wielkie dzięki :) ile ja się tego naszukałem |
:)
Na przyszłośc drobna porada- wrzuć w google słowa piosenki i słowo lyrics po spacji. Działa bez pudła. |
działa (sam tak robię) tyle , że słowa z głowy mi wyleciały, a tego fragmentu filmu nie mogłem znaleźć na popularnych serwisach filmowych, bo wszystko pokasowane
|
nbp - przejdź się do byle centrum handlowego, masz w nich punkty każdego operatora i pogadaj z nimi czego oczekujesz i co Ci proponują. Potem zadzwoń do nich na infolinie i powiedz że chciałbyś zerwać umowę z Erą i myślisz czy by do nich nie przejść i co Ci proponują. Potem zaczynasz zwykłe negocjacje ;) typu ooo tak? A Orange mi zapropnował tyle i tyle. I oni się będą o Ciebie bić ;) Przerabiałem to przy przedłużaniu umowy.
|
Cytat:
Pytam Was jako uzytkownikow tych dwoch ostastnich sieci. Bo w salonie będą pod niebiosa wychwalać daną ofertę. A ja chce wiedzieć jak jest w rzeczywistości. |
Cytat:
Era, kiedys 5abonamentów, jeden telefon ze maja ch*jowy zasieg, dali na wszystkie 5numerow 50% rabatu na rachunek = nie na abonament :) A teraz ? Pre paid, 6zl 600smsow, 10zl 1000min do orange. Dziekuje wystarczy. |
Witam, z racji tego że zbliża się studniówka (a raczej siedemdziesięcioczterodniówka :) mam pytanie, jaka wódke polecacie? Ostatnio pojawił sie jakiś Krupnik Biały i Żubrówka Biała... ktoś to w ogole pił? :) I jak przemycaliście flaszki na impreze?
|
Cytat:
Nie na swojej- koleżanki. Ja wyborowa i sobieski, ew. finlandia. wybitnie nie polecam bolsa. Jeżeli nie masz takiej możliwości to jako buty na przebranie ;) Mam nadzieję, że pomogłem. |
A mam pytanie do tych co mieli studniówke w Reducie. Czy tam jest jakas ochrona na wejsciu i sprawdzaja? Bo wiem ze w niektorych miejscach stoi wynajęta ochrona przez wlaściciela lokalu i macają dokładnie szukając flaszki... Bo słyszałem 2 sprzeczne opinie, stąd pytam :)
|
Przemycić alkohol na imprezę za którą płacę w wieku 19 lat to nie brzmi trochę nienormalnie. Dogadajcie się z obsługą że ma być taka i taka flacha,winko i szampan. Napić się z umiarem rzecz ludzka. A swoją drogą polecam miodówkę lubelską albo finlandia żurawinowa
|
Wiesz, to jest nienormalne, ale z opowieści z ubiegłych lat wynika że ladnie 'czeszą' na bramce... a impreza totalnie na sucho to nie impreza :)
|
Cytat:
Panienki niech wnosza albo rodzic lub dogadac sie z ochrona,jak macie fajnego wychowawce i was lubi to mu powiedzcie ze bedziecie pili ale nie narobicie syfu. Polecam gorzka zolodkowa - cena super i jakosc 1 klasa , o fince nie musze mowic. |
0,5l moze być cieżko jeśli macie czyszczenie na bramce ale można spróbować wnieść piersiówki przeciez nikt nie bedzie robił rewizji osobistej. U nas na studniówce niczego nie sprawdzali ale zrobili czyszczenie pod stolikami w trakcie poloneza, a pozniej ochrona odsprzedawała wodke za 50zł :lol:
|
Nie śledziłem ostatnio tematy Kart Kibica więc zapytam tutaj. Czy ktoś kto nie będzie miał wrobionej KK będzie w stanie kupić bilet przed meczem?
|
Wie ktoś może dlaczego na stadionie Lecha za jedną z bramek (w TV ta po prawej stronie) jest mnóstwo osób w koszulkach odblaskowych? mieli jakąś oprawę z tym związaną bo nie oglądałem od początku?
|
Wg interii
ciekawostka: kilka tysięcy fanów Kolejorza ma na sobie... kamizelki odblaskowe - ma być to riposta kibiców Lecha na karę jaką nałożyła na klub UEFA (grzywna 20 tys. euro oraz ograniczenie pojemności stadionu do 29133 miejsc). n/c |
Cytat:
|
Korzystał ktoś z was może z linii lotniczych Ryanair?
Czy to jest normalne ze 3 dni po zarezerwowaniu biletu nie dostałem jeszcze na maila potwierdzenia rezerwacji? Pozdrawiam |
Ja korzystałam z Ryanaira, ale z tego co pamiętam mail przyszedł do mnie chyba nawet jeszcze tego samego dnia. Przynajmniej nie pamiętam, żebym się jakoś strasznie wkurzała, więc wszystko poszło sprawnie ^^ Ale może poczytaj te wszystkie regulaminy, tam gdzieś powinno być napisane ile mają czasu na wysłanie tego maila.
|
Mam pytanie! Otóż często w meczach piłki nożnej czy zawodach lekkoatletycznych można spotkać zawodników, którzy mają naklejone na różne partie ciała takie plastry, domyślam się, że rozgrzewające. Różne kolory, takie podłużne niebieskie albo żółte jak Jaliens w ostatniej galerii na oficjalnej stronie. Gdzie takie coś można kupić, co to w ogóle jest i czy ktoś z tego korzysta? Byłbym wdzięczny za pomoc, bo ostatnio sam mam sporo problemów z czworogłowym mięśniem uda.
|
Ciśnienie mi skacze jak czytam ochy i achy nad Lechem.Prawdą jest, że ładnie się pokazują, ale mecze nie zachwycają, nie grają bynajmniej takiej piły jak my kiedyś. A tu miliony ludzi, którzy powinni kibicować ze względów geograficznych Legii, i którzy niegdyś się utożsamiali z Legi pisze "Lech Pany".Kibice sukcesu... Was to nie denerewuje?
|
Cytat:
Co do wódki, to chyba powinienieś wiedzieć co lubisz skoro masz 18/19 lat |
Jako że zbliża się runda wiosenna to chcę sobie dokupić Orange Sport. No i czy można dokupić OS do samego Multipakietu C+? Ile to kosztuje i gdzie moge zamówić? :D
|
Cytat:
Mnie to tak w....ia że spać po nocach nie mogę |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Właśnie, jednak źle się domyślałem i chodzi mi dokładnie o plastry stabilizujące. Zaraz jutro wybywam w miasto poszukać takich plastrów, może przyzwoite ceny są. Dzięki wielkie Żmijka za pomoc! Szukam jeszcze fachowej nazwy takich plastrów, by w internecie zobaczyć jakie ceny, etc. :-)
|
Cytat:
|
Szukaj jako Tape. Np. CureTape. Na pewno je kupisz na AWFie w medycznym. Pewnie w masie innych sklepów medycznych/rehabilitacyjnych. W aptece raczej nie. Ale zanim kupisz musisz wiedzieć jaki potrzebujesz kolor i w jakim celu. Każdy kolor ma inne wlaściwości. Trzeba też wiedzieć gdzie taki plaster przyczepić, w zależności od tego "ile głów ma mięsień" itp.
A co do studniówki w Reducie, to tak z ciekawości: ile kosztuje impreza przy cmentarzu? ;D |
Cytat:
Przychodzi natychmiast po dokonaniu rezerwacji. Wejdź w zakładkę "moje rezerwacje" na stronie głównej Ryanair, podaj tam swój mail, datę i miejsce wylotu, a twoja rezerwacja powinna się ukazać. Mail potwierdzajacy do lotu potrzebny nie jest. |
Gdzie w Krakowie mozna kupić płatki róż ? bardzo pilne
z góry dzięki |
Sztuczne były kiedyś w Ikei a żywe a giełdzie kwiatowej na Balickiej ale dzisiaj już za późno
|
Był na onecie kiedyś taki artykuł nt. miłośników latania samolotami, kolesie co latają dla samej przyjemności latania...nie mogę go znaleźć pomoże ktoś? Bardziej interesują mnie podane w tym art. linki do forum takich właśnie miłośników może ktoś ma namiary na takie forum? Podają tam różne korzystne oferty tanich lini itp itd.
pozdro Dzięki Watts! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl