![]() |
zbymak na TT
Kocham Wisle od dziecka ale jak słysze o tej całej maskaradzie ktora sie odbywa od miesiaca to nie wiem czy nie lepiej byloby to wszystko zaorac.Dochodza słuchy o bylych pilkarzach ktorzy byli w to zamieszani o dziennikarzu ktory mial miec profity jesli dobrze bedzie to opisywał |
zbymak nie ma pojęcia o czym pisze, informator z niego zerowy.
|
Dokladnie. Przeciez tydzien temu mowil ze bedzie mega grubo i w ogole super.
|
Cytat:
|
Ja mam tylko nadzieje, już bez względu na to jak się to wszystko zakończy, to poznamy wszystkie osoby zaangażowane w tę "sprzedaż", że dowiemy się o co w ogóle chodziło.
|
Cytat:
Stawiam litrę przeciwko mineralnej że oświadczenie doprowadzi wszystkich do szewskiej pasji. |
Nie ufalem od początku tym ludziom, pietrowski smierdzial mersińskim v2, ale mimo wszystko jak każdy kibic, nawet 93 minucie wierzy że jeszcze nie wszystko stracone... niestety się nie pomyliłem i nie muszę odwolywac tego co wcześniej pisałem. To jest jakieś fatum, naprawdę ogromne fatum. Nie wiem czu na świecie istnieje drugi taki klub który ladowalby w rękach oszustów, złodziei i szarlatanow tak reguralnie i cyklicznie w tak krótkim czasie. Jutro nowy rok ale niestety bez nowych nadziei dla nas. To była piękna przygoda, oglądanie za dzieciaka meczów z shalcke, Realem, Barcelona, przeżywanie jako nastolatek Apoelu i przygody w LE. Niestety całe dotychczasowe dorosłe życie to już oglądanie agonii i śmierci naszego ukochanego klubu... żałuję że nie urodziłem się 10 lat wcześniej...
|
http://www.tswisla.pl/komunikat-towa...isla-krakow-3/ Jest komunikat, nie ma przełomu.
|
Cytat:
Gimenez nadal do nas idzie z tego Paragwaju Grigiorie i Galamaz nadal w samolocie przelew gdzieś wisi systemie międzybankowowannowym a i na oświadczenie TSu nadal czekamy :lol choć raczej przez łzy |
Ooo, ładnie nam to wszystko wyjaśnili. Teraz już człowiek dobrze wie na czym stoimy.
|
Cytat:
|
Zastanawiam się tylko, ilu piłkarzy złoży wezwania po Nowym Roku.
Zwłaszcza po tym, ile razy mydlono im oczy... |
Cytat:
Dla nich, dla Wisły? To jest koniec Wisły SA. Piłkarze zostali okradzeni, Ci którzy zakładali pieniądze też. |
Umowa najmu z innym podmiotem.......
Czyli misiek won bo nieładnie się zrobiło koło niego podstawimy słupa i karawana będzie zapierdalać dalej. Naprawdę czy ktoś to łyknie. |
Też nie bardzo rozumiem że w komunikacie o własnościowych przekształceniach ni z tą ni zowąd jest komunikat o.... siłowni.
|
Cytat:
|
Podziękujmy Panom z Wisła Sharks za zdemolowanie klubu od wewnątrz.
|
Nie bardzo rozumiem dlaczego w komunikacie o własnościowych przekształceniach klub nie wiadomo po co wpisuje komunikat o.... siłowni
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czyli nie dość, że będziemy się teraz sądzić z jakąś bandą pajaców nie wiadomo skąd o to kto tak naprawdę jest właścicielem, to strona która będzie o to walczyć dalej będzie miśkowa... poddaje się to za dużo, tu już nawet nie ma co stawać po jakiejkolwiek ze stron, jak wybór między kiłą a rzeżączką...
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepsza jest kwota czynszu :D
|
W nawiązaniu do tweeta Spółki Akcyjnej ja nam wszystkim w nowym roku życzę SPRAWIEDLIWOŚCI
|
absolutnie żenujące
szkoda słów i klawiatury dziękuję odmeldowuję się :( |
Naprawde mozna na rozne sposoby prowadzic sprzedaz klubu ,rozmowy itd
ale to co tu sie dzialo na naszych oczach,przekracza jakies normy jednym slowem ,najlepiej skonczyc sie tym tak przejmowac bo mozna dostac pie.rdolca to kabaret i pośmiewisko w jednym w dodatku bardzo smutnym zakończeniem juz dość..dziekuje ,tez sie odmeldowywuje;( |
Najlepszego.
Pamietajcie kto nam to zrobił. Nie media, nie Jadczak a "swoi z Wisla w sercu". I nigdy więcej. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl