![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Stadion KSC kosztowal 140 mln+30 mln adaptacja, murawa i koszty administracyjne budowy (takie sa sumy ubezpieczenia i robilem tam lustracje ostatnio) a nasz 600 mln. Na kim miasto bedzie sie chcialo odkuc? |
Tutaj o stadionie KSC.
Jak słyszę powtarzające się w wypowiedzi tego pana słowo "wypieszczenie" i podziw w tym słowie wyrażony, to mnie po prostu krew zalewa: http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...arzyli,1535802 |
Od teraz za posty nie w temacie(nasza miłość do Majchrowskiego, wybory samorządowe, stadion KSC, Lecha itp. ) lecą upomnienia a potem bany. Macie tyle tematów na forum gdzie można o tym pisać no ale po co jak można ten temat zaśmiecać . Co usunę/ przeniosę posty nie w temacie to odrazu pojawiają sie nowe - dość.
|
Powiedzcie mi po co są te dziury między sektorem G a narożnikiem skoro nie mają służyć do wjazdu karetek? Do czego są one zaprojektowane skoro nawet kibice tamtędy nie mogą chodzić? A moze jednak mogliby tamtędy przechodzić, a potem od dołu wchodzić na sektor C ( dawne D )?
|
Cytat:
|
^^^ To po co jest wjazd dla karetek przez pawilon?
|
jak po co ? żeby ludzie widzieli, iż nasz stadion to rodzynek, jedyny w swoim rodzaju stadion piłkarski z wjazdem dla karetek przed jakiś budynek ;p
|
Ta siatka za bramka to na stałe ?
http://www.2012.org.pl/pl/miasta-gos...ow/kamera.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To nie chodzi o to, jak wygląda od strony boiska, tylko ważne, że nie jest aż tak bardzo widoczna z trybun. Zlewa się z zieloną murawą.
Też początkowo byłem zdania, że ten kolor jest nie bardzo, ale inni użytkownicy mnie przekonali.. |
Na temat naszego stadionu już kilka litrów pomyj zostało wylanych nie bez przyczyny. Od murawy stadion prezentuje się rewelacyjnie. Ja już w żadne zapewnienia komucha i Niedziałkowskiej nie wierze od marca tego roku. PZPN chodź raz przysłużył się kibicom.
|
Właśnie, "od murawy". Niesłusznie wylano pomyje wyłącznie w sprawie kiepskiej widoczności z trybun bocznych, reszta to niestety słuszne uwagi.
Pomyje będzie można lać jeszcze przez długi czas, dopóki nie zrobione zostanie coś z elewacją stadionu i otoczeniem, nie pojawią się telebimy, kioski gastronomiczne i dokończona trybuna zachodnia i północna. |
Skoro szlifuja elewacje, to czy bedzie ona pomalowana? Czy tez nadal nikt nic nie wie?
|
Cytat:
Przejeżdzałem dziś koło stadionu rywalki i o ile żal trochę dupe ściska że swoim ziomkom JM zrobił na zewnątrz naprawdę fajne wykończenie to do ich 4 kas nie było ani 1/10 takich kolejek jak do nas przed Koroną A no i dzisiaj przy okazj kupowania karnetu widziałem że wwożą już do poziomu -1 kleje i płytki gresowe.Przydałaby sie więc jakaś fotorelacja z prac na tym poziomie. Nie wiem tez czy mnie oczy myliły ale na ostatniej kondygnacji (pod dachem) pojawiła sie centrala wentylacyjna - w narożniku północno - zachodnim.Chyba tam mialo byc centrum monitoringu (o ile pamietam bo nie mam dokumentacji) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wybaczcie, nie jest to miejsce najodpowiedniejsze na tego rodzaju pytanie, ale tu na pewno ktoś będzie wiedział. Czy ul. Reymana jest już otwarta do swobodnego przejścia?
a, żeby nie było zupełnego OT: Cytat:
|
dzisiaj o 14.00 nie była
|
o 18.00 także
|
Mecz Legia-Lech, kibice gości praktycznie zaraz przy kibicach gospodarzy. żadnego bufora. da się?
Ciekawe jak to u nas rozwiążą... Aha i sprawa z fosami - to musi zostać? Na Łazienkowskiej jakoś takich wynalazków nie ma i piłkarze mogą normalnie podejść do trybun |
Cytat:
Cytat:
|
Fosy zostać muszą, nie ma innej rady. Trzeba byłoby je wyburzyć, zasypać się już tych za bramkami nie da.
|
Cytat:
dokladnie na meczu Legii z Lechem nie bylo zadnych ochronarzy zdajsie i kibice stali praktycznie zaraz kolo siebie a u nas 2 bufory 4 kordony policjii ,jescze niech wykoipia rów zaleja wodą i wrzucą aligatory |
Cytat:
|
Odkopali, ale teraz zewnętrzna krawędź wystaje, bo murawa została obniżona.
Niech tylko zrobią odpływ z fos za bramkami (kto normalny projektuje fosę bez odwodnienia, która zostaje zasypana?). |
Cytat:
Też sie nad tym odpływem zastanawiałem. Nie wiem czy palnują coś z tym zrobić czy zostawią? |
^^
nie wiem. Swoją drogą jak pisałeś o tym zasypaniu, to wpadł mi do głowy pomysł, aby tam kwietnik zrobić :lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl