![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Biorę :popcorn: i czytam dalej....będzie beka jak to zwykła ściema :lol: wtedy będzie płacz :lol: |
Cytat:
|
ale to nie jest prawda.
stac nas na takie rzeczy. |
Cytat:
Padło hasło "bomba" to zaczekajmy na rozwój wydarzeń i dopiero wtedy będziemy komentować |
Dla mnie tak na szybko. Jeśli to ma być bomba, znany zawodnik który już grał w Polsce i którego wszyscy znają to:
-Dani Quintana -Prejuce Nakoulma lub Kuba Błaszczykowski Szczerze mówiąc w żaden z tych transferów nie wierzę zbytnio. Bomba transferowa musi kosztować, a my obecnie mamy chyba pilniejsze wydatki niż kolejny kontrakt i to pewnie niemały. Chciałbym ale śmiem wątpić. |
Bomba nie musi kosztowac duzo ,moze przyjsc Czarek Wilk ? I duzo kasy potrzeba ?
|
Cytat:
|
Jeśli dla kogoś transfer Wilka to byłaby bomba to owszem, bomba transferowa nie musi wiele kosztować.
|
Marcin Wasilewski. W grudniu to on byl bombą transferową, jednak w zasadzie nikt jej się nie spodziewal. I na takie ruchy Wisle stać.
To że Wisła bedzie robiła "jakieś" transfery to wiemy. Wiemy tez (z wywiadu z Sarapata), że zarząd nie chce kolejnych Hiszpanów (już był mocny sprzeciw przeciw Imazowi) i zapewne nie przyjdą do nas w tym okienku sami obcokrajowcy. Jeśli mielibyśmy szukać jakiś polskich stranieri to zapewne zawodników pokroju Olkowkiego, Soboty lub Zyry. |
Dla mnie taka bomba moze być A.Tonev
|
O tak Wilk. Kolejny środkowy pomocnik który jeszcze z dwa lata piłki nie kopal.
|
Mierzejewski?!?!
Może wystarczy wojaży po świecie |
Cytat:
|
Cytat:
Serducho podpowiada, że może to jednak Kuba na pół roku chcący się dobrze przygotować do ostatniej wielkiej imprezy w Rosji :) :D |
Cytat:
:D |
Jak się bawimy w zgadywanie to ja stawiam na Lovrencsicsa
|
Cytat:
|
to powiedz regan przynajmniej w jakim klubie gral:)
|
....a semmir stilic i ....!
|
Masłowski!!!!!
|
Pożyjemy zobaczymy, na razie jest dużo śmiechu. Ktoś wczoraj na sb pisał o Krychowiaku :D
|
Krystynka jest na wylocie to moze moze... :D :D :D
Panowie... sa szykowane dwa na prawde fajne transfery, po ktorych micha wam sie bedzie cieszyc jak po Wasilewskim. Ja bede bardzo szczesliwy jakby choc jeden sie udal, bo oba to by byla kumulacja w totka. A Ty regan powsciagnij jezyk i nie wychodz przed szereg. |
Cytat:
A co do tej bomby transferowej, to musiałaby przyjść za darmo i zgodzić się na kontrakt mniejszy niż 7k euro na miesiąc. Bo na tyle nas stać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jestem za tym aby, ktokolwiek puści plotkę nie mająca potwierdzenia z miejsca dostawał bana i przy okazji trafiał do jakiejś do jakiegoś tematyczne innymi bajkopisarzami.
|
Cytat:
|
Dobra, obstawiam Bielika
|
Cytat:
Masz wiedzę to się podziel, boisz się że coś się wysypie lub masz plotkę od siostry brata magazyniera siedź cicho. |
Cytat:
Skoro informatorzy sie tak podniecaja to moze Kuba wraca? Nikt inny nie wzbudzilby takich emocji. |
Cytat:
|
Już 2 bomby transferowe? "Ło Jezu!"
https://media.giphy.com/media/d1G6l3...nbFK/giphy.gif + https://media.giphy.com/media/d1G6l3...nbFK/giphy.gif = MP :D |
Jak .......nie to straty będą wieksze niz w Hiroszimie
|
Cytat:
|
Oby tylko te "bomby" nie zostały bombkami choinkowymi! :)
|
Cytat:
:alleluja: |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl