Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Sportowe 08.10.2013 19:17

Wszystkie grzeszki Małeckiego

http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...echow-glownych

jedrzej 09.10.2013 09:14

Wisła pierwsza w tabeli, która uwzględnia wyłącznie gole strzelane przez Polaków. Legia i Lech - bronią się przed spadkiem. Bardzo ciekawe zestawienie:

http://krotkapilka.pl/artykul,zwiedl...mlodziezy,1327

Mati_ 09.10.2013 09:37

Bardzo ciekawe zestawienie, ale który dziennikarz odważy się podać takie liczby Leśnodorskiemu, który w każdym wywiadzie chwali się swoją młodzieżą, akademią?

Ventigo 11.10.2013 16:57

No to już wiemy czemu miało służyć sprowadzenie Fabiana Burdeńskiego do Wisły:

„Wszyscy Wisłę znają, stąd ten mecz. Nie jest łatwo zorganizować taki mecz. Kluby Bundesligi biorą dużą gażę za takie spotkania. Nasz przyjaciel, który chce pomóc Wiśle wyjść z kryzysu, pomógł nam załatwić tę rywalizację. Mówię o Dieterze Burdenskim. On organizuje takie spotkania w Niemczech, prowadzi marketing sportowy. To jemu trzeba podziękować za pomoc. Podczas następnej przerwy reprezentacyjnej też chcemy zagrać podobny mecz. Jeszcze nie wiadomo gdzie, najprawdopodobniej na wyjeździe. Nie koniecznie będzie to zespół z Bundesligi, ale mogę ręczyć, że to dobra drużyna” – odniósł się m.in. do kulisów organizacji niedzielnego spotkania Franciszek Smuda.

wis.la/avc12

krystiano 11.10.2013 19:14

co się dzieje z Czekajem?

domin_czyzyny 11.10.2013 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krystiano (Post 1335291)
co się dzieje z Czekajem?

kończy leczyć kontuzje. Był kiedyś wywiad z nim podczas meczu na Canal+.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ventigo (Post 1335285)
No to już wiemy czemu miało służyć sprowadzenie Fabiana Burdeńskiego do Wisły:

„Wszyscy Wisłę znają, stąd ten mecz. Nie jest łatwo zorganizować taki mecz. Kluby Bundesligi biorą dużą gażę za takie spotkania. Nasz przyjaciel, który chce pomóc Wiśle wyjść z kryzysu, pomógł nam załatwić tę rywalizację. Mówię o Dieterze Burdenskim. On organizuje takie spotkania w Niemczech, prowadzi marketing sportowy. To jemu trzeba podziękować za pomoc. Podczas następnej przerwy reprezentacyjnej też chcemy zagrać podobny mecz. Jeszcze nie wiadomo gdzie, najprawdopodobniej na wyjeździe. Nie koniecznie będzie to zespół z Bundesligi, ale mogę ręczyć, że to dobra drużyna” – odniósł się m.in. do kulisów organizacji niedzielnego spotkania Franciszek Smuda.

wis.la/avc12

OK. To rozumiem decyzję Wisły...tez bym tak zrobil. Kiedyś strasznie jechałem po tej decyzji (zatrudnieniu Burdeńskiego), ale dziś przyznaje się do błędu

Karherop 12.10.2013 07:38

Jeśli mamy podpisać umowę sponsorską z Wolkswagenem to i nawet Burdeńskiego w rezerwach można znieść :P a i Smuda nie jest głupi by wystawiać słabego gracza w spotkaniach o stawkę .

adam_09 12.10.2013 10:52

Teraz sobie uzmysłówmy jakim cienkim piłkarzyną musi być Fabian skoro ma ojca z takimi kontaktami i nie jest on w stanie wcisnąć go do jakiegokolwiek innego klubu z bundesligi lub niżej.

huberix 12.10.2013 13:14

Myślę, że samego Burdenskiego nie można skreślać ,w końcu gra w Wiśle ;)
Może i w rezerwach nie prezentuje dużego poziomu, ale ja na razie poczekam aż zagra z 10 minut w jakimś meczu I druzyny i wtedy będzie można wyciągać wnioski.
Co do meczu to fajnie, że Wisła zagra z taką drużyną. Jeśli takowe mecze będą się odbywały co jakiś czas to rzeczywiście mogą być z nich korzyści

rychu 13.10.2013 10:44

Wie ktoś jak zagrał Chrapek ze Szwecją?

FLPman 13.10.2013 10:51

Krótko - niezły początek, ale im dalej w mecz tym słabiej, miał jedną dobrą okazję kiedy przyjęciem piłki na klatkę zmylił obrońcę, ale z linii pola karnego strzelił mocno niecelnie...

comek 20.10.2013 12:15

coraz więcej mówi się o Lucasie, między innymi, też przez jego występ w programie "pytanie na śniadanie", wiec chciałbym się dowiedzieć, jak wygląda jego sytuacja? Czy gdzieś trenuje? i kiedy będzie mógł grać "legalnie" w Wiśle? :)

murray 21.10.2013 11:26

http://krotkapilka.pl/artykul,pierws...nca_wisly,1381
Wisła częściej traci bramki, gdy Chrapka nie ma na boisku. Wychodzi na to, że bez Michała łatwiej nas dopaść, a mnie osobiście środek pola Nalepa-Stjepanović przyprawia o mdłości.

Rustin 28.10.2013 19:28

Cytat:

Co do Boguskiego, ten gość bardzo dobrze zapieprza w destrukcji. ...no ale rozumiem, że trzeba sobie znaleźć jakiegoś kozła ofiarnego.
Boguski zapieprza gdziekolwiek? Aż muszę się zacząć lepiej mu przyglądać, bo według mnie gość zachowuje się czasami jakby bał się kontaktu z rywalem i odpuszcza. Tak czy inaczej wolę już Rafała niż wyjątkowo bezproduktywnego ostatnio Małeckiego. Liczę na Piotrka Brożka, może on będzie alternatywą dla RB9 :D

rafkur 28.10.2013 20:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rustin (Post 1337250)
Boguski zapieprza gdziekolwiek? Aż muszę się zacząć lepiej mu przyglądać, bo według mnie gość zachowuje się czasami jakby bał się kontaktu z rywalem i odpuszcza. Tak czy inaczej wolę już Rafała niż wyjątkowo bezproduktywnego ostatnio Małeckiego. Liczę na Piotrka Brożka, może on będzie alternatywą dla RB9 :D

Ja się mu ciągle przyglądam od kiedy zaczęły się żale nad jego formą. Zapieprza w obronie, pomocy i ataku. Nie raz wchodzi w kontakt ciałem do czego nie ma zupełnie warunków ale tym bardziej wypadałoby to zauważyć. Ma całkiem rozsądną ilość sensownych podań ( w tym asysty). No ale w końcu to Boguski, umie czytać nie jąka się jak mówi więc wypada na niego ponarzekać.
Pół składu jest tak samo albi mniej produktywne od niego ale co tam, lepiej napisać że gra chujowo niż zastanowić się ilu jest gorszych ( w tym idol tłumów).

funkykoval 29.10.2013 14:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1337324)
Natomiast w grze Boguskiego czy to w obronie czy w ataku widać po prostu, że chłop wie o co chodzi, czasem braknie szybkości czasem dokładności ale jego poczynania są celowe, zawsze wie co chce z piłą zrobić i najczęściej jest to optymalne wyjście.

A na jakiej pozycji gra Boguski ???
Wg mnie i pewnie nie tylko mnie: Boguskiemu wyjdzie 1-2 podania do przodu, 1 góra 2 odbiory w środkowej strefie, ewentualnie zablokuje jakiś strzał. Boguski w formie jaką prezentuje od długiego już czasu jest po prostu słaby do niemożliwości i to, że dzięki jego podaniu czy przejęciu wpada jakaś bramka mimo wszystko nie poprawia całokształtu jego gry.

Boguski na boisko wychodzi najczęściej jako skrzydłowy, ale jego gra to hasanie po boisku od jednego do drugiego pola karnego i to najczęściej bezproduktywne. Małecki też jest bez formy, ale Boguski stracił jakość gry od czasu chamskiego wycięcia przez tę kanalię Borysiuka od tego czasu gra Bogusia to jeden wielki brak.
Walka małego Bogusia w środku pola z większością przeciwników kończy się stratą i pogonią za rywalem. Dużo walki - mało korzyści tak krótko można opisać grę Boguskiego i Bogu dziękować, że podpisano Pawła Brożka, bo inaczej mielibyśmy w napadzie Boguskiego i jakieś 10 punktów mniej w tabeli....

milosz 29.10.2013 16:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1337324)
Natomiast w grze Boguskiego czy to w obronie czy w ataku widać po prostu, że chłop wie o co chodzi, czasem braknie szybkości czasem dokładności ale jego poczynania są celowe, zawsze wie co chce z piłą zrobić i najczęściej jest to optymalne wyjście.

:lol: Nie ma to jak wejść do netu i poprawić sobie humor..

Boguski to bezmyślny walczak, bez techniki, bez skuteczności pod bramką, nie potrafi celnie dośrodkować w pełnym biegu, ..hmmm czasem może mu wyjść jakaś prostopadła piłka, czasem „psim swędem” wbije gola, ale w tym sezonie ma póki co 0 bramek.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1337350)
Boguski na boisko wychodzi najczęściej jako skrzydłowy, ale jego gra to hasanie po boisku od jednego do drugiego pola karnego i to najczęściej bezproduktywne. (..) Walka małego Bogusia w środku pola z większością przeciwników kończy się stratą i pogonią za rywalem. Dużo walki - mało korzyści tak krótko można opisać grę Boguskiego i Bogu dziękować, że podpisano Pawła Brożka, bo inaczej mielibyśmy w napadzie Boguskiego i jakieś 10 punktów mniej w tabeli....

I to jest racjonalna ocena.

Drozd 29.10.2013 16:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1337350)
A na jakiej pozycji gra Boguski ???
Wg mnie i pewnie nie tylko mnie: Boguskiemu wyjdzie 1-2 podania do przodu, 1 góra 2 odbiory w środkowej strefie, ewentualnie zablokuje jakiś strzał. Boguski w formie jaką prezentuje od długiego już czasu jest po prostu słaby do niemożliwości i to, że dzięki jego podaniu czy przejęciu wpada jakaś bramka mimo wszystko nie poprawia całokształtu jego gry.

Boguski na boisko wychodzi najczęściej jako skrzydłowy, ale jego gra to hasanie po boisku od jednego do drugiego pola karnego i to najczęściej bezproduktywne. Małecki też jest bez formy, ale Boguski stracił jakość gry od czasu chamskiego wycięcia przez tę kanalię Borysiuka od tego czasu gra Bogusia to jeden wielki brak.
Walka małego Bogusia w środku pola z większością przeciwników kończy się stratą i pogonią za rywalem. Dużo walki - mało korzyści tak krótko można opisać grę Boguskiego i Bogu dziękować, że podpisano Pawła Brożka, bo inaczej mielibyśmy w napadzie Boguskiego i jakieś 10 punktów mniej w tabeli....

Nie ma co wspominać chama ... który o zgrozo siedział ostatnio na reprezentacyjnej ławce. Czasu nie cofniemy. Na dzisiaj jedyne zagrania w ataku, które można by posądzić o "międzynarodową" klasę to dzieło Brożka, Boguskiego,Chrapek ma przebłyski, ale na wyższym poziomie, pierwszej bramki z Lechią by nie strzelił, mimo że Boguski dał mu jak na patelni. Dlaczego? Nie spodziewał się? Mógł bo Boguski jest dla niego za szybki ale nauczyć się to jest chwila, wystarczy stać przodem do bramki.

Boguski o ile pamiętam w kadrze wszedł na 10 min i prawie strzelił dwie bramki:). Piłkarsko jest u nas top, takie moje zdanie. To że biega wszędzie to efekt boiskowych wydarzeń zwykle tam gdzie jest to się przydaje. Jak nabierze pewności i przyjdzie ktoś do rywalizacji Gargułą to na wiosnę powieziemy krawatów trójkę.

Wiadomo że mógłby grać lepiej, ale nie sam, albo wszyscy grają w piłkę albo jest lipa. Piłkę stracić łatwo, a jeszcze łatwiej przegapić okazję łatwej efektywnej gry. Co z ładnej piłki jak nikt nie pójdzie.

Ciastek1 29.10.2013 16:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1337373)

Boguski o ile pamiętam w kadrze wszedł na 10 min i prawie strzelił dwie bramki:). Piłkarsko jest u nas top, takie moje zdanie. To że biega wszędzie to efekt boiskowych wydarzeń zwykle tam gdzie jest to się przydaje..

Jeżeli kiedykolwiek będzie można powiedzieć , że Boguski to u nas top to będzie oznaczało jedno - jesteśmy w czarnej d....

Boguski jest pierwszy do odstrzału i to od kilku lat.

Drozd 29.10.2013 17:22

Jakieś racjonalne argumenty? Kupisz lepszego?

Nie wspominając, że odstrzelić to sobie możesz... bałwana.

milosz 29.10.2013 18:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ciastek1 (Post 1337376)
Jeżeli kiedykolwiek będzie można powiedzieć , że Boguski to u nas top to będzie oznaczało jedno - jesteśmy w czarnej d....

Boguski jest pierwszy do odstrzału i to od kilku lat.

Podzielam ten pogląd.

Kręgosłup drużyny to Miśkiewicz, Głowacki, Jovanović, Bunoza, Garguła i Brożek, wspomnieć też należy i o Chrapku. Boguskiego tu nie ma.

Top drużyny to Miśkiewicz, Głowacki, Garguła i Brożek i Boguskiego tu nadal nie ma, nie było i raczej nigdy nie będzie.

Na nasze szczęście tak nisko jeszcze nie upadliśmy aby Rafałek decydował o obliczu Wisły, nawet jak kiedyś mu wyjdzie jakiś meczyk to niewiele zmieni w ogólnej ocenie.

Drozd 29.10.2013 18:47

Zapomniałeś dodać Miłoszku, że to Twoje zdanie ...

milosz 29.10.2013 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1337387)

Ty zaś ptaszku mówisz w imieniu wszystkich , pozazdrościć :lol:

Ciastek1 29.10.2013 18:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1337387)

Ty natomiast jesteś jednym z nielicznych albo ostatnim na forum , który broni Boguskego. Jeszcze jakiś czas temu broniłem Rafała pamiętając jak świetnie się niegdyś prezentował ale to było kila dobrych lat temu. To co obecnie prezentuje Boguski to zaprzeczenie futbolu . Nie potrafi przyjąć , podać, wrzucić . Taki Wilk również był w tych aspektach beznadziejny ale przynajmniej walczył . Boguski nawet tego nie potrafi pozorować . Jak widzę jak wyskakuje chociażby do walki o górną piłkę to mnie szlag trafia bo robi to na alibi , nawet tego nie potrafi pozorować . Więc albo jesteś pan Boguski albo ktoś z rodziny , tudzież menago. Trudno mi uwierzyć , że ktoś poza tym gronem jeszcze w niego wierzy widząc jego pląsy na murawie.

ociec Ciemka 29.10.2013 19:07

Ja jeszcze wierzę w Boguskiego. To inteligentny zawodnik. Próbuje grać w piłkę.

orm 29.10.2013 19:13

Szczerze mówiąc mnie gra Boguskiego bardzo irytuje. Ale na ostatnim meczu specjalnie mu się przeglądnąłem. No i , nawet biorąc pod uwagę jego kiepskie przyjęcia, brak zdecydowania itp. to chłop robi swoją robotę. Jak wychodził z kontrą w 2. połowie to się dał sfaulować - i to było w sumie najlepsze, co mógł wyciągnąć z tej akcji. Bramka też padła po jego akcji. Myślę że właśnie w tym robię tego co należy, pomimo niezbyt wysokiej dyspozycji i słabego "wrażenia artystycznego", jest uzasadnienie, że Smuda wystawia go w podstawowym składzie.

milosz 29.10.2013 19:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez raindog (Post 1337394)
Zabawne w tym wszystkim jest to, że ani Sarki, ani Mały w tym momencie nie potrafią przyjąć i podać, a mimo wszystko to z Rafała robi się kozła ofiarnego. Mówiąc krótko - w czym gorszy jest Rafał od Małego i Sarkiego?

W niczym, wszyscy grają podobnie słabo. Rzecz w tym że znalazł sie tu ktoś co napisał że Boguski to nasz TOP, no tak nisko jednak nie upadliśmy, porównanie go do Pawła Brożka, czy Głowackiego nie wygląda na racjonalne działanie..

I jeszcze jedno, co do wiary, .. Garguła też wydawał się być już poza naszą drużyną, więc wszystko jest tu jeszcze możliwe, no może prawie wszystko. Techniki Boguski sie już nie nauczy, ale tak jak w przypadku Małego, szybkość to może być jego atut, a że jest od niego inteligentniejszy to gra Rafał, kosztem Patryka.. .. Jeśli Małecki i Boguski będą szybsi od rywali to wówczas będzie z nich pożytek, jeśli nie to tylko będą z nami z powodu wąskiej kadry. Podobnie ma się rzecz z Sarkim i Donaldem którzy grają jakby byli sami na boisku, w przypadku Sarkiego technika i szybkość jest, gry zespołowej brak, u Donalda z taktyką i ustawianiem się na boisku jest jeszcze gorzej..

No, a ponieważ rzecz jasna Wiśle życzymy dobrze, to może będzie u któregoś z nich jakiś magiczny postęp, ..cud na miarę skuteczności pod koniec kontraktu u.. Łukasza Garguły.

Grantar 29.10.2013 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez milosz (Post 1337398)
Techniki Boguski sie już nie nauczy, ale tak jak w przadku Małego, szybkość to może być jego atut, a że jest od niego inteligentniejszy to gra Rafał, kosztem Patryka.. .. Jeśli Małecki i Boguski będą szybsi od rywali to wówczas będzie z nich pożytek, jeśli nie to tylko będą z nami z powodu wąskiej kadry. Podobnie ma się rzecz z Sarkim i Donaldem którzy grają jakby byli sami na boisku, w przypadku Sarkiego technika i szybkość jest, gry zespołowej brak, u Donalda z taktyką i ustawianiem się na boisku jest jeszcze gorzej..

Wydaje mi się że zestawianie Małego z Boguskim oraz Sarkiego z Donaldem jest troszkę uproszczeniem każdy jest inny;
Ja oceniam ich tak (w skali 1-5):
Mały: technika 4, szybkość 4,5 , przegląd sytuacji: 2, taktyka 3, siła 4, strzał 4, atut osobisty: krótkie prowadzenie piłki, szybkość na kilku metrach
Boguś: technika 3, szybkość 3, przegląd sytuacji 4, taktyka 4, siła 1, strzał 3, atut osobisty:inteligencja
Donald: technika 4, szybkość 4, przegląd sytuacji 1, taktyka 2, siła 3, strzał 4,, atut osobisty: dynamika, strzał
Sarki: technika 3,5, szybkość 4,5, przegląd sytuacji 3, taktyka 2, siła 2, strzał 4, atut osobisty: szybkość

Dla mnie najważniejsze u piłkarza jest przegląd sytuacji i technika i szybkość

HEDu 29.10.2013 20:25

Mały tą szybkosc to miał, ale chyba 2 lata temu. teraz biega wolniej niz Bunoza xd

willow 29.10.2013 22:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grantar (Post 1337401)
Wydaje mi się że zestawianie Małego z Boguskim oraz Sarkiego z Donaldem troszkę uproszczeniem każdy jest inny;
Ja oceniam ich tak (w skali 1-5):
Mały: technika 4, szybkość 4,5 , przegląd sytuacji: 2, taktyka 3, siła 4, strzał 4, atut osobisty: krótkie prowadzenie piłki, szybkość na kilku metrach
Boguś: technika 3, szybkość 3, przegląd sytuacji 4, taktyka 4, siła 1, strzał 3, atut osobisty:inteligencja
Donald: technika 4, szybkość 4, przegląd sytuacji 1, taktyka 2, siła 3, strzał 4,, atut osobisty: dynamika, strzał
Sarki: technika 3,5, szybkość 4,5, przegląd sytuacji 3, taktyka 2, siła 2, strzał 4, atut osobisty: szybkość

Dla mnie najważniejsze u piłkarza jest przegląd sytuacji i technika i szybkość

Mały już nie ma szybkości. Niestety.
A jeśli chodzi o kryteria oceny, to dla mnie inteligencja - przegląd pola - technika. W takiej kolejności. I dlatego piłkarze pokroju Sarkiego uznania w moich oczach raczej nie znajdą, chyba, że poprawią te elementy gry.

funkykoval 30.10.2013 00:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez raindog (Post 1337394)
Zabawne w tym wszystkim jest to, że ani Sarki, ani Mały w tym momencie nie potrafią przyjąć i podać, a mimo wszystko to z Rafała robi się kozła ofiarnego. Mówiąc krótko - w czym gorszy jest Rafał od Małego i Sarkiego?

W niczym - tylko Sarki i Mały często siedzą na ławie, a Boguś mimo tego, że wcale nie jest lepszy - graw I skłądzie...

Drozd 30.10.2013 09:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1337440)
W niczym - tylko Sarki i Mały często siedzą na ławie, a Boguś mimo tego, że wcale nie jest lepszy - graw I skłądzie...

Przeanalizuj sobie akcję po której była czerwień, jak Ci mało akcji bramkowych w których brał udział Boguski. Kluczowe dla jej powodzenia było zgranie klatą w tempo. Powiesz, że każdy by tak zgrał, a ja twierdzę że ani Sarki ani mały.

KOMINEK 30.10.2013 10:27

Boguski nie jest typem showmana tak że nawet jak zagra w miarę poprawne zawody to i tak możemy tego nie zauważać. Wg mnie w tej chwili gra lepiej niż Mały i Sarki przede wszystkim więcej widzi i ma mniej głupich zagrań.

szprotson 30.10.2013 11:58

a to Mały gra?

chociaż wiem ze "tu i tam" slychać głosy ze Mały tak słabo gra bo go Smuda psychicznie niszczy. Jesli uznamy iż jest to prawda, to ....słabą psychike ma Nasz piłkarz który zatracił wszystko czym kiedys dysponował. Nawet po kolegach juz nie krzyczy.

Charlie 30.10.2013 13:50

Chavez ma jakąś kontuzję? Nawet na ławce go wczoraj nie było.

KOMINEK 31.10.2013 09:12

Naprawdę warto o Donaldzie co prawda jest to na Weszło ale tym razem fajna rzecz http://www.weszlo.com/news/17144-%E2...80%A6%E2%80%9D

tak myślę może by jakoś zbiórkę na te dzieci na Haiti zrobić na święta

wolfy 31.10.2013 13:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Charlie (Post 1337486)
Chavez ma jakąś kontuzję? Nawet na ławce go wczoraj nie było.

Nie wiem czy to jest przyczyną, ale miał od poprzedniego wyjazdu na kadrę problemy z kolanem. Grał na środkach przeciwbólowych.

Dariook 03.11.2013 10:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1337594)
Naprawdę warto o Donaldzie co prawda jest to na Weszło ale tym razem fajna rzecz http://www.weszlo.com/news/17144-%E2...80%A6%E2%80%9D

tak myślę może by jakoś zbiórkę na te dzieci na Haiti zrobić na święta

A polskich dzieci nie masz?

cfa 03.11.2013 12:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1337473)
a to Mały gra?

chociaż wiem ze "tu i tam" slychać głosy ze Mały tak słabo gra bo go Smuda psychicznie niszczy. Jesli uznamy iż jest to prawda, to ....słabą psychike ma Nasz piłkarz który zatracił wszystko czym kiedys dysponował. Nawet po kolegach juz nie krzyczy.

Tak i właśnie dlatego trzeba przedłużyć z nim kontrakt!
Chociaż mówiąc poważnie, trochę ciężko mi sobie wyobrazić go gdzieś poza Wisłą, a nie wiem czy będzie zainteresowany kontraktem na podobnych warunkach jakie ma, ewentualnie jakiś motywacyjny dodatek.

Dariook 04.11.2013 07:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1337473)
a to Mały gra?

"Tu i tam" słychać głosy że Stolarski dlatego nosi bidony bo go Smuda fizycznie poprostu zajechał. Nie wytrzymał kondycyjnie narzuconego tempa jednak z wiekiem powinno być tylko lepiej.

Ps.
Mały dostał propozycje przedłużenia kontraktu juz ponad 2 miesięce temu. Inaczej skonstruowanego niz wcześniejszy gdzyż wynagrodzenie zależne jest od jego występów.

Bednarz wisi troszkę kaski Małeckiemu :D a dokładniej chodzi o Turcję.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:03.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl